Journalist Arnold Karskens opgepakt op Kos

Screenshot_17

Arnold Karskens

(Door: Elif Isitman)

De Nederlandse journalist Arnold Karskens is zondag door de havenpolitie op het Griekse eiland Kos aangehouden. Hij wordt verdacht van illegale grensoverschrijding.

Dat meldt The Post Online. Karskens zou met een groep Iraanse migranten per boot de oversteek van Turkije naar Kos hebben gemaakt. Hij werd afgelopen nacht gearresteerd.

Karskens zou in opdracht van The Post Online en PowNed twee weken undercover aan de Turkse kust zitten om te laten zien hoe het is om Griekenland illegaal binnen te komen via de Middellandse Zee.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Griekenland, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Nederland, Persvrijheid, political correctness, Rotzakken, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Journalist Arnold Karskens opgepakt op Kos

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  @ScarlattiBomba 1 u1 uur geleden
  @geertwilderspvv @Martinbosma_pvv #PVV ALARM!ORGANISEER HULP vr Journalist @arnoldkarskens hij is gearresteerd op Kos http://www.nu.nl/buitenland/4120353/journalist-arnold-karskens-gearresteerd-kos.html

  Like

 2. jowitteroos zegt:

  dictator EU met zijn mediacensuur in iedere lidstaat pakt dus 2 journalisten op die weerwoord en waarheid te berde brengen…………..

  Like

 3. Jaan zegt:

  In de bak met die Karsken en de 10 illegale Iraniërs naar het Hilton Hotel.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Arnold Karskens doet z’n werk en is gearresteerd op Kos, zie het probleem niet zo; die komt snel weer vrij en kan ook deze ervaring in z’n goede! artikelen verwerken.
  Denk dat hij het nog mooier had gevonden als hij ook in het opvangcentrum was geplaatst.
  Die journaliste, Fréderike Geerdink, die bij de Turken vast zit maak ik me meer zorgen over…

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Maar die Geerdink was net wel op het nieuws bij Rtl4;over Karskens GEEN WOORD!!!!Nee,natuurlijk niet:die is rechts en de enige objectieve journalist!Schandalig!

   Like

 5. rs zegt:

  Hoezo opgepakt ?Omdat die geen arabisch smoelwerk heeft ?
  Jammer……………
  Iemand die de “waarheid “aan het licht wil brengen over de vluchtelingen……………..wordt opgepakt !!!!!!
  Kan het nog krommer ?????

  Like

 6. Jade zegt:

  Tuurlijk, ze denderen met duizenden tegelijk de grens over,
  maar een blanke wordt meteen gearresteerd.

  Like

 7. Dot zegt:

  Dolle pret op Lesbos !

  De vrouw: “We zijn voortdurend in gevaar, ze willen elkaar vermoorden en wij weten niet wat we moeten doen. We hebben bescherming nodig, zij komen onze huizen binnen. dit is oorlog, maar we zijn het slachtoffer, niet hen. Ik kan niet meer naar mijn werk of mijn kinderen naar school, Dat kan zo niet doorgaan, ze moeten vertrekken, ze stinken, kun je met hen blijven? ik niet”.

  De man:” Wij wonen hier. Ik weet niet wat het ***probleem is met deze mensen, maar er wonen kinderen hier, hun leven is in gevaar. Ze gooien stenen tegen elkaar, ze zijn onze huizen binnengekomen … Gelieve respect te tonen tegen degenen die u van harte welkom heten, We wonen hier ca 1000 jaar en wij zijn van plan om te blijven, dus ga niet te ver.We respecteren u, we weten dat jullie problemen hebben, maar als het zo doorgaat rotten jullie maar op ! Het is privé terrein hier, het is Griekenland, toon respect aan Griekenland, zo rot op”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s