Tsjechische president steunt anti-immigratiepetitie

Screenshot_10

De Tsjechische president Miloš Zeman

Terwijl de vluchtelingen in Oostenrijk en Duitsland met open armen werden ontvangen, neemt in andere landen de weerstand tegen de vluchtelingen nog verder toe. In Tsjechië heeft president Miloš Zeman zich achter een anti-immigratiepetitie geschaard die zaterdag gelanceerd werd door zijn voorganger, de euroscepticus Václav Klaus. Dat melden de Tsjechische media.

Klaus roept de overheid in de petitie op “de ontastbaarheid van de grens te garanderen” en “quota te verwerpen” voor de verdeling van de migranten waarvoor de EU pleit. “Dit initiatief bestaat uit de ideeën die ik zelf altijd al heb verkondigd. Ik denk dat ik over dit punt akkoord ben met Václav Klaus”, zei Zeman vandaag.

De huidige president heeft zich in het verleden al negatief uitgesproken tegen het idee van automatische quota om de verdeling van migranten in de Europese Unie te regelen.

Klaus noemde de immigratie zaterdag een “fundamentele bedreiging voor de stabiliteit van Europa” en waarschuwde voor de “risico’s en bedreigingen die voortkomen uit een kunstmatige mengeling van uiteenlopende naties, culturen en religies”.

De sociaaldemocratische premier van Tsjechië, Bohuslav Sobotka, noemde de petitie van Klaus zaterdag al “onnuttig”. “We hebben geen petities nodig, maar energetische maatregelen op het niveau van de EU”, klonk het.

Minister van Binnenlandse Zaken Milan Chovanec kondigde zondag nog aan dat nog maar zestig Syrische vluchtelingen een asielaanvraag indienden in Tsjechië. Dat bewijst volgens hem dat Tsjechië vooral een transitland is voor vluchtelingen richting West-Europa.

Bron:
Gedeelte uit een artikel op “DeMorgen.be

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Immigratie, Nationalisme, Patriottisme, soevereiniteit, Tsjechië, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op Tsjechische president steunt anti-immigratiepetitie

 1. Drs.P. zegt:

  We kunnen straks misschien nog in Tsjechie en Hongarije terecht, 800-1000 km rijden en je bent er.
  Gelukkig nog 1 iemand die normaal kan denken, maar voor hoelang, want hij gaat in tegen de maffia elitekanker in brussel en dat deed onze Pim ook!!!

  .http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. henkie1958 zegt:

  ” met open armen werden ontvangen…” Die openingszin mag de schrijver voor zn eigen conto nemen.
  Ben je tegen deze parasietenintocht, dan ben je al gauw een neo-nazi volgens de linkse media. En bedankt he !!
  Noem mij dan maar een neo-nazi. Ik ben in ider geval geen landverrader !!!

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Goed zo, hoe meer van dergelijke reacties hoe beter, als de mensen er meer last van beginnen te krijgen worden ze misschien wakker en komen ook in opstand want je zou toch denken dat hun ogen uiteindelijk toch wel een keer zullen opengaan.

  Like

 4. bernardus zegt:

  Dat de voormalige oostbloklanden ooit een voorbeeld voor ons zouden gaan worden had ik nooit durven zeggen. Toch frappant, dat de zogenaamde ‘domme’ oostblokkers, meer verstand hebben dan onze zogenaamde politieke leiders.

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Deze massa-immigratie/invasie vormt inderdaad de grootst mogelijke bedreiging voor de stabiliteit van Europa!Waarom ziet Klaus dat wel en die hufters hier niet?

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Hier hebben we te maken met vuige landverraders die tegen de wil des volks onze soevereiniteit overgedragen hebben aan een verzameling vreemde landen waarin we wel 3 % zeggenschap hebben over onszelf.
  97% wordt bepaald door die verzameling vreemde landen.
  In feite kunnen we onze eerste en tweede kamer gewoon afschaffen zonder dat er wat veranderd.
  Dat ze er nog zitten is om ons belastingen op te leggen en te innen, waarmee aan de eisen der €U, die verzameling vreemde landen, kan worden voldaan.
  We zijn zo gek dat we een minister (de onze) van financiën betalen die voor de €U werkt en dat als prioriteit heeft…
  U stemde na het referendum op de landverraders partijen, zodat ze gewoon met dit smerig verraad door konden en kunnen gaan.
  Kijk eens in een spiegel, PVV stemmers uitgezonderd, en zie wat voor landverrader u aankijkt…
  Schaamt u zich niet?
  Schaamt u zich niet, behoort u tot de aller smerigste soort landverraders.
  Schaamt u zich, bestaat er nog hoop, stem PVV; is u dat wat te heftig, dan VNL.
  Goedwillenden, blokkeer Den Haag op Prinsjesdag!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s