Vijf hardnekkige mythes over immigratie ontkracht

Screenshot_6

(Door: “Sicarius”)

De Europese migratiecrisis is een thema waar men niet meer omheen kan. Het vraagstuk domineert het nieuws en voor- en tegenstanders van immigratie raken verwikkeld in verhitte discussies. Hoewel migratie altijd al een omstreden onderwerp is geweest, lopen de gemoederen nu hoger op dan aanvankelijk het geval was. De immigratiestromen zijn van dusdanige omvang dat dit grote economische en sociaal-culturele veranderingen met zich mee zal brengen. Ondanks het feit dat de bevolking van Europa sterk verdeeld is over dit onderwerp, lijkt er een brede consensus te bestaan onder politici, de mainstream media en non-gouvernementele organisaties: de grenzen moeten zo snel mogelijk open.

Helaas worden er aan immigratie al decennia lang onterechte voordelen toegekend. Speciaal voor haar lezers heeft Curiales de hardnekkigste mythes omtrent migratie op een rij gezet en voorzien van onderbouwde weerleggingen:

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie. Bookmark de permalink .

7 reacties op Vijf hardnekkige mythes over immigratie ontkracht

 1. Egyptische miljardair wil eiland in de Middellandse Zee kopen voor vluchtelingen


  De Egyptische zakenman Naguib Sawiris (links) bij de opening van het vernieuwde Suezkanaal. © photo news.

  VLUCHTELINGENCRISIS De Egyptische miljardair Naguib Sawiris wil een eiland voor de kust van Italië of Griekenland kopen om er de honderdduizenden vluchtelingen onder te brengen, die met gevaar van hun eigen leven de Middellandse Zee oversteken. “Griekenland of Italië, verkoop mij een eiland, ik verklaar het onafhankelijk, ontvang er de vluchtelingen en laat hen meebouwen aan hun nieuw land”, zo tweette de rijke zakenman.
  “En dat is echt een haalbare kaart”, zei hij vandaag aan het Franse persbureau AFP. “Er zijn tientallen verlaten eilanden die honderdduizenden vluchtelingen kunnen ontvangen”. Sinds begin dit jaar zijn meer dan 350.000 mensen gevlucht voor de armoede of conflicten in hun land van afkomst en hebben de Middellandse Zee overgestoken in de hoop op een beter leven in Europa. Meer dan 2.600 onder hen overleefden het avontuur niet. Sawiris bevestigde aan een Egyptische commerciële televisiezender dat hij de Italiaanse en Griekse regeringen zal contacteren om zijn idee te concretiseren. In Griekenland, dat een gedwongen uitverkoop houdt van staatsbezit, mag dat weinig problemen opleveren.

  Hij raamt de kostprijs ervan op een bedrag tussen de “10 en 100 miljoen dollar”, maar denkt dat de “voornaamste kwestie de investering in de infrastructuur” zal zijn. “Er komen tijdelijke verblijven om de mensen onder te brengen en vervolgens geef je hen werk in de bouw van woningen, scholen, universiteiten en ziekenhuizen”. “En indien de situatie in eigen land verbetert, kan degene die het wil, terugkeren, aldus de zakenman, wiens familie in Egypte de populaire kunstmatige badplaats El Gouna heeft ontwikkeld aan de oever van de Rode Zee.

  De miljardair erkent dat er heel wat problemen te overwinnen zijn, ten eerste al om Griekenland of Italië te overtuigen hem een eiland te verkopen of het wettelijk bestaansrecht van het nieuwe land te verkrijgen. Maar de vluchtelingen zullen tenminste als “mens” behandeld worden en niet als “beesten”, is zijn mening. >>> http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtelingencrisis/article/detail/2444337/2015/09/03/Egyptische-miljardair-wil-eiland-in-de-Middellandse-Zee-kopen-voor-vluchtelingen.dhtml?utm_content=nieuws&utm_campaign=socialredactie&utm_medium=hootsuite&utm_source=hln

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Nou de vluchtelingen worden niet als beesten behandeld, ze worden in de meeste landen hartelijk welkom geheten en bij het toewijzen van een woning voorgetrokken boven de oorspronkelijke bevolking. Ik zou zeggen “eigen volk eerst” maar niet de huidige leiders, op de PVV na dan natuurlijk. En ik zie op de foto’s dat een hoop van die vluchtelingen zich ook als beesten gedragen en overal een grote rotzooi achterlaten.

  Like

 3. Jan zegt:

  ‘Asielzoeker’ vermoord vrouw en zegt tegen politie dat zij de dood heeft verdient

  http://www.tt.com/csp/cms/sites/dt.common.streams.StreamServer.cls?STREAMOID=upVvZg0e3Zpn_3hgH7dsL8$daE2N3K4ZzOUsqbU5sYuk6iwt3Qgpvb58gWTi2tLtWCsjLu883Ygn4B49Lvm9bPe2QeMKQdVeZmXF$9l$4uCZ8QDXhaHEp3rvzXRJFdy0KqPHLoMevcTLo3h8xh70Y6N_U_CryOsw6FTOdKL_jpQ-&CONTENTTYPE=image/jpeg

  Es ist zweifelsohne eine der brutalsten Taten, die jemals mitten am helllichten Tag in der Innsbrucker Innenstadt passiert sind. Mitten auf der belebten Maria-Theresien-Straße stach ein junger Afghane voriges Jahr im August vierzehn Mal auf seine Ehefrau ein. Der gemeinsame einjährige Sohn sah die Bluttat mit an. Nun verurteilte das Gericht den 23-jährigen Asylwerber wegen Mordes zu lebenslanger Haft…

  http://www.unzensuriert.at/content/0018632-Asylwerber-bringt-Frau-Innsbruck-um-und-behauptet-sie-habe-den-Tod-verdient

  Like

 4. Jan zegt:

  Langs de route van Hongarije naar Duitsland tonen ‘vluchtelingen’ hun dankbaarheid:

  http://www.mindenegybenblog.hu/fiuk-lanyok-velemeny/brutalis-allapotok-a-zsambeki-lehajtonal

  Like

 5. Pingback: De NWO leugens gaan over lijken !! Wat zeggen de kamerleden hierover ?? | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s