Word maar alvast boos: komende week wil de EU meer migratie

Screenshot_13

(Door: Chris Aalberts)

Ambtenaren van de Europese Commissie nemen geen blad voor de mond

Hoe weet je zeker dat een debat geen succes wordt? Nodig een ambtenaar uit. Ambtenaren werken immers voor de minister en leggen daarom vooral bestaand beleid uit. Spannende nieuwe ideeën zul je van hen niet snel horen, simpelweg omdat politici die zelf naar voren willen brengen. Maar niet bij de EU, zo kon iedereen in De Balie deze week zelf aanschouwen. De Balie nodigde een ambtenaar uit van de Europese Commissie: Rob Rozenburg. Hij kwam doodleuk vertellen wat Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker komende week gaat vertellen aan het Europees Parlement. Houd u vast.

Komende week houdt Juncker in Straatsburg de jaarlijkse State of the Union, een speech die net als de gelijknamige speech in de VS een belangrijk politiek moment moet zijn om een politieke boodschap met de burger te delen. Debatleider Roland Duong stelde Rozenburg in De Balie precies de goede vraag: “Kun je ons voorzeggen wat Juncker komende week gaat zeggen?”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, dictatuur, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

11 reacties op Word maar alvast boos: komende week wil de EU meer migratie

 1. Cathja zegt:

  Het is gelukt: ik ben boos!!

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Bij referendum nee gezegd tegen de €U, 63 % der stemmers met mij.
  Dat vuige landverraders toch een deal met het €U gedrocht maken kan ik niet helpen.
  Helaas hebben die landverraders machtsmiddelen ter beschikking mij wel aan die smerige zaak mee te laten betalen en mij (en u) hun wrochtsels op te leggen.
  Mensen, blokkeer Den Haag op de derde dinsdag dezer maand!

  Like

 3. Avidia zegt:

  Ik ook Catja

  Like

 4. Jan zegt:

  Behoort liquidatie van de commissieleden tot terreur of verzet?

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd dat ze die ongewilde en ongekozen lieden Europa uit trappen !!!!

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Tjakka !!!!!!
  Duitsland heeft besloten 6 milliard extra voor de asyl-sprinkhanen
  eruit te trekken !
  En klompjesland Nederland en andere EU geldschijterlanden
  betalen hier natuurlijk aan mee !
  FUCK THE EU !!!!

  Like

 7. Tempelier zegt:

  De EU is rechtsongeldig , en niet gekozen door het volk. Zij zijn dan ook niet men vertegenwoordigers ook niet bij wet. Ik ga hier dus ook niet meer aan houden. val maar dood !

  Like

 8. helletocht zegt:

  Juncker zal ongetwijfeld een veilige corridor door Europa bepleiten en verder nog hogere verplichte quota’s. Hij zal in ultieme instantie zelfs bereid zijn om op basis van het hoogste Europese geloofsartikel, de open grenzen van de Heilige Franciscus Schengen, de opmars van IS richting Wenen geen strobreed in de weg te leggen. Hij zal de koppers alle coördinaten verstrekken zodat ze ongehinderd kunnen optrekken. De multi-culti religie en het verfoeide etnisch-pluralisme zijn allang de waanzin voorbij. Het is geen gekte meer, maar misdadigheid. Kijk maar om je heen hoeveel handlangers er plotseling opduiken. Kijk ook hoevele andere burgers stil blijven.Zo begon ook WO II in 1939. Toen de Duitsers aan de andere kant van de Limburgse grens lagen stak onze toenmalige premier de Geer in die nacht nog een vette Havanna sigaar op. Niks aan de hand. Jawel, maar onder het mom van de god “Neutraliteit” durfde onze regering nog niet eens om de Engelsen op de hoogte te stellen van de Duitse inval in Noorwegen op 9 april ’40. Ik wenste me een premier met Hongaarse guts!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s