DE ‘TSUNAMI’ VAN IMMIGRANTEN: VOORSPEL TOT DE GEPROGRAMMEERDE DOOD VAN EUROPA

Screenshot_18

(Door: Salem Benammar – Vertaling: “delamontagne”)

Geen enkel land van herkomst van de illegalen, behalve Syrië en Irak, landen die door toedoen van o.a. de EU tot bloedige slagvelden zijn geworden, is getroffen  door oorlog of hongersnood. Het Westen heeft door Kadhafi te elimineren, en dit dan slechts voor  kapitalistisch eigen belang, een groot deel van de verantwoordelijkheid voor deze tsunami van migranten op zich genomen. Nu Kadhafi weg is, een man overigens waar ik geen enkele sympathie voor had, is de weg voor ISIS geopend in Libië om dit land te gebruiken als vertrekpunt naar Europa.

Dit was voor hen als het ware een “zegen”om zo Europa binnen te kunnen vallen, zonder verzet en met actieve medeplichtigheid van de OIC-landen.( islamitische landen )En dan in het bijzonder de oligarchieën van de Perzische Golf. Men zou zich eigenlijk eens moeten afvragen hoe het komt dat een land als Algerije, dat zo rijk is (173 ton goud, 200 miljard dollars aan reserves. . . o.a. 80% in U.S. Treasuries  en Europese obligaties etc.,etc.), en een bevolking heeft die zo verschrikkelijk arm is? Een land dat niets doet voor zijn bevolking en de terugkeer van zijn illegalen zoveel mogelijk tegenwerkt. Een “trots”, land maar totaal onverschillig wat het lot van zijn bevolking betreft. Het investeert rijkelijk, en zonder er een veer voor te moeten laten, in de bouw van moskeeën, zoals die in Algiers voor een bedrag van 20 miljard dollar. En dit dan alleen maar om met Marokko te wedijveren, wat dan ten koste gaat van andere werkgelegenheid.

De cultus, prestige en corruptie zijn de drie dingen die de landen van de moslims ziek maken en dit heeft zijn weerslag op de Europese landen, die er niet gelukkiger door worden.

De verovering van Europa is in volle gang en zij zal gaan vallen, zoals eertijds Byzantium. De illegale vluchtelingen zijn een leger van de islam om Europa te komen koloniseren. De moslims weten dat er geen beter wapen is om Europa te overheersen dan het demografische wapen. Vluchteling de ene dag, de volgende dag de veroveraar  voor altijd.

Een vraag:”Waarom zijn die ´vluchtelingen´ hoofdzakelijk moslims en probeert men dit te verbergen?”. De mannen die de honger en ellende ontvluchten zijn wel wijs genoeg om “de hand die hen voedt” niet af te wijzen door een al te grote schandelijke ondankbaarheid te tonen.

Deze arrogantie, verwaandheid en minachting voor de gastlanden die hen ontvangen, is eigen  aan de  strijders, die hun wil opleggen aan de veroverde volkeren. Door zich te gedragen als “wispelturige”  kinderen maken ze van hun “aspiraties” als kolonisator geen geheim.

Hun boodschap aan het Westen is duidelijk en ondubbelzinnig: “Jullie hebben nu verplichtingen aan ons, totdat we jullie onderwerpen aan onze wetten; dat is de islam, dhimmitude of de dood.

Zij zijn verre van “ontheemd”. Het zijn moslims die zich anders voordoen, Jihadisten die zijn gekomen om Europa te islamiseren. Men kan niet anders dan sceptisch zijn over hun “welwillende” bedoelingen voor de zorg voor hun weldoeners. En ook hun bij hun “wil” om in ´t land te integreren moet men rekening houden met hun geloofsgenoten, die een vijandige houding tegenover het Westen hebben en waarvan  een groot aantal op illegale wijze Europa zijn binnengedrongen en op grootschalige wijze hebben geprofiteerd van de “legalisering” en de familiehereniging.

Als je een sociaal, onmenselijk en barbaars systeem ontvlucht, moet je niet proberen dit in het land dat je daarna onderdak biedt te reproduceren.

Bron :
http://ripostelaique.com
Auteur: Salem Benammar

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne “
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Genocide, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Overheid, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op DE ‘TSUNAMI’ VAN IMMIGRANTEN: VOORSPEL TOT DE GEPROGRAMMEERDE DOOD VAN EUROPA

 1. Hendrik M. zegt:

  Het is zo gemakkelijk te voorkomen; gewoon de grenzen dicht en elke illegaal en criminele dubbel paspoorter uitzetten.
  Geert Wilders roept dit al heel lang…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nu, dan heeft Geert zichzelf tenminste niets te verwijten!
   Op een dag trekken ze zich de haren uit hun kop, dat ze niet naar hem geluisterd hebben.
   Geen PVV ér die dat dan hoeft, alleen al die anderen!
   Mooie gedachte toch, niet?

   Like

 2. Pingback: ARE WE PREPARED? | eunmask

 3. jungleelephant zegt:

  Tijd om het Binnenhof schoon te vegen,en daarna Brussel!

  Like

 4. Pingback: DE ‘TSUNAMI’ VAN IMMIGRANTEN: VOORSPEL TOT DE GEPROGRAMMEERDE DOOD VAN EUROPA |

 5. JanKorneeldeWitt zegt:

  Even om de xenofiele voetenkussers te bashen….https://www.youtube.com/watch?v=lCis1U1nFR0

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Misdaad bestaat zolang tot dat deze gedoogd word. En zolang de Europese bevolking voor het grootste gedeelte tot in lengte van jaren links blijft stemmen met de verkiezingen, is de dag dag nakende dat de Sharia ons de wil gaat opleggen. En het kan dan maar drie kanten op; Of Moslim worden, of als een dhimmy gaan betalen, of meteen gemarteld en of ritueel gedood worden middels een kromzwaard.

  Like

 7. rikie zegt:

  Het is een ramp dat zoveel mensen hun kop in het zand steken. Stem al jaren op Geert Wilders. Heb ook geen andere keuze!!! Zie met angst en beven de toekomst te gemoed.Als er een bom moet vallen dan graag een op het binnenhof, maar dan wel als Geert er niet is. Al het andere maakt niet uit. Smerig zooitje.A.s do is er weer een asiel debat.Zal zeker dat volgen

  Like

 8. Pingback: ARE WE PREPARED? |

 9. ieznogoedh zegt:

  Als je een sociaal, onmenselijk en barbaars systeem ontvlucht, moet je niet proberen dit in het land dat je daarna onderdak biedt te reproduceren.

  Maar dat is nu juist het probleem.
  De gemiddelde mohameddaan vindt het sociale systeem in zijn thuisland helemaal niet onmenselijk of barbaars. Dat systeem is voor hem de normaalste zaak van de wereld.
  En ze vluchten ook helemaal niet maar zoeken of economische vooruitgang, of ze zijn van plan om het voor hen doodnormale systeem over de hele wereld te verspreiden. Of beide natuurlijk.
  En omdat de gemiddelde mohameddaan niet bijster intelligent is, kan hij niet bedenken dat als het sociale systeem het in zijn eigen land onmogelijk maakte om welvaart uit de grond te stampen, datzelfde systeem dat in “veroverde” gebieden evenzeer onmogelijk zal maken.
  En nee, de autochtone bevolking zal verhoudingsgewijs steeds meer afnemen, zodat ook zij uiteindelijk die eens bestaande welvaart niet in stand kan houden.
  Maar goed, dan is de gutmensch socialist tevreden: iedereen gelijk (lees: iedereen even arm). Helaas voor hen zullen ook zij uiteindelijk zich niet kunnen verschuilen voor de storm die ze over de wereld hebben afgeroepen met het openzetten van de poorten voor vreemd volk.

  Like

 10. Anna zegt:

  De massale stroom van vluchtelingen bevestigd duidelijk het beeld wat van de Arabische landen bestaat; Het zijn onderdrukkende samenlevingen die hun burgers in een verstikkende wurggreep houden. Zelfs zo afschrikwekkend dat de mensen liever een mogelijk dodelijke tocht over de Middellandse zee riskeren dan bij enig rijk Arabisch land om hulp te vragen.
  Het al zo lang bestaande Arabische ” zwarte gat” van onvrijheid , stagnerende ontwikkeling en gebrek aan perspectief / werk voor de jeugd bestaat nog steeds en wordt in een aantal landen alleen maar erger…… Met alle mogelijke gevolgen van dien…… Welk Arabisch land begint straks aan de lente?????? Gevoed door de tot nu toe onderdrukt gehouden jeugd????????
  DAN IS DIT NOG MAAR HET BEGIN………

  Like

 11. Buffalo Bill zegt:

  Het is geen naïviteit van de elite maar inderdaad opzet. Nederland moet en zal kapot.

  Like

 12. Jan zegt:

  Lesbos 2015

  (geen scene uit ‘Gladiator’)

  Like

 13. Ton de Wart zegt:

  Ook arabist Hans Jansen heeft dit voorspeld. Er is helaas geen weg terug onze krijgsmacht is tot op het bot uitgebeend en niet in staat tot efficiente landsverdediging. De wet verbiedt het volk om wapens te bezitten, maar reken masr dat de moslimbevolking daar in voorzien heeft. Wij gasn een enorme burgeroorlog meemaken, die we gaan verliezen.

  Like

 14. Jan zegt:

  Asielshoppers bespugen bevolking en gooien met poep en proberen bus omver te gooien. In Italië vrouw aan haren uit auto gesleurd waarna bende probeerde de auto te stelen. In Frankrijk toeristenbus leeg geplunderd
  Wat overbleef van de trein bij de Oostenrijks/Italiaanse grens:

  https://themuslimissue.wordpress.com/2015/09/06/polish-blogger-reveal-that-muslim-refugees-spit-and-threw-feces-at-europeans-dragged-female-driver-by-the-hair/

  Like

 15. Jan zegt:

  Ook in Spanje zijn strubbelingen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s