Duitslands demografische islamitische revolutie

Screenshot_16

                                                              (Door: Soeren Kern)

Duitslands moslimpopulatie is in sneltreinvaart gestegen met een groei van 700,000 man in 2015, hiermee is het voor het eerst in tijden dat het totaal aantal moslims in het land bijna de 6 miljoen bereikt heeft.

De plotselinge stijging van de moslimpopulatie van Duitsland — aangedreven door een migratiegolf die niet is voorgekomen sinds de Tweede Wereldoorlog — representeert een demografische verschuiving van epische proporties, één waarvoor critici van het open-deur migratiebeleid van het land voor waarschuwen, één die het gezicht van Duitsland voor altijd zal veranderen.

Screenshot_17

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, Eurabië, Genocide, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Duitslands demografische islamitische revolutie

 1. Hendrik M. zegt:

  En Adolfina Merkel zag dat het goed was….
  €uropa naar de klote door volksverlakkerij en landverraad!
  Denk dat een commerciële omroepzender voor radio en TV die de waarheid brengt heel groot kan worden.
  Waarom begint niemand daarmee?

  Like

  • bigljohn zegt:

   Hendrik M. Waarom begint niemand daarmee?
   Omdat de linkse politiek en justitie er wel voor zullen zorgen dat zo’n zender, of niet van de grond kan komen, of in bedrijf zijnde aangepakt gaat worden. Nooit vergeten dat wij in feite NU al in een dictatuur leven ! Probeer maar eens een stukje in de krant te plaatsen of door de TV te laten uitzenden wat tegen de E.U. en tegen de massa immigratie is. Het zal u nooit lukken. Journalisten die dit zouden proberen, kunnen rekenen op ontslag bij hun krant of TV zender. Sympathisanten van de PVV worden voor Nazi’s uitgemaakt. Komt men er achter dat men van PVV gezinte is, kan zo iemand vaak rekenen op een onslag bij zijn baas. Dit is nu Nederland vandaag de dag, en dit is nog maar het begin van de islamisatie ! Zo verging het vroeger al. Radio Veronica en Radio Noordzee Internationaal
   moesten van de politiek (PvdA) verdwijnen omdat ze een bedreiging vormden voor het muffe en obligate omroepbestel !

   Like

  • Waarom Adolfina? Ik denk dat Adolf meer naar zijn Ein Volk luisterde dan Merkel naar al haar Völker samen..

   Like

 2. louis-portugal zegt:

  60 % kan omgaan met die vluchtelingen en 86 % vind Duitsland een immigratieland.
  Bij NTV, een andere nieuwszender, liggen de cijfers ongeveer omgekeerd.
  Ik ben er gezien Heidenau en andere duitse steden van overtuigd dat NTV gelijk heeft en de bovenste percentages volkomen en grof gelogen zijn.

  Like

 3. Charles Martel zegt:

  Het nazisme is terug in Duitsland. Net als in 1933 sloeg de stemming om in enkele weken en was het gedaan met de vrijheid van meningsuiting. De volgende slachtoffers zullen Joden en christenen zijn. Alleen beseffen deze laatste het nog niet. In minder dan 5 jaar zal de lamp gaan branden. Dan is het gedaan met de “Europese” waarden, in naam waarvan wij nu al die hordes van de vernietiging moeten verwelkomen (en zelf moeten ‘financieren’).

  Like

 4. Jan zegt:

  Duitse politie, product van de jaren 60

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s