IS: ‘Onze Jihadisten glippen als migranten Europa binnen’

Screenshot_14

Jihadisten van IS maken gebruik van de coulante migratieregeling in Europa

(Door: Elif Isitman)

Terreurbeweging Islamitische Staat (IS) heeft al duizenden gevechtsklare jihadisten Europa binnengesmokkeld. De terroristen mengen zich ‘anoniem’ tussen migranten die naar West-Europese landen trekken.

De Amerikaanse website Buzzfeed sprak met een mensensmokkelaar die in dienst werkt van IS. De operatie is nog altijd aan de gang en is ‘een compleet succes’, aldus de mensensmokkelaar. ‘Het is onze droom om het kalifaat uit te breiden naar de hele wereld, en dat zal ons snel lukken.’

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, Immigratie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op IS: ‘Onze Jihadisten glippen als migranten Europa binnen’

 1. felix zegt:

  En de Linksmensch deze terroristen maar vertoetelen en verzorgen. En op een goeie dag moeten we allemaal de prijs betalen. Bedankt GoorLinks….

  Like

 2. Jaan zegt:

  meer meer meer Merkel helpt ons wel

  Like

 3. realist zegt:

  europa is een verloren continent dankzij de linkse fascisten en een massa hersendode linkse zombies. de wereld zullen ze nooit veroveren,japan,china,rusland,korea,….trekken wel lessen uit de lafheid van europese polittiekers. daar hebben wij als realistische europeanen natuurlijk niet veel aan.één goede raad bewapen u!

  Like

  • kraftavilqa zegt:

   Bewapenen,graag. Waar/bij wie kan ik m’n bestelling plaatsen, ik ben wel in de markt voor een revolver .357 magnum b.vk. een Colt Python, een machinepistool een Uzi ofzo en een geweer voor de lange afstand bv. een Barrett model95 .50 BMG en natuurlijk een voorraadje bijbehorende munitie en enkele speedloaders voor de revolver en vier reservemagazijnen voor ’t machinepistool (want zo’n ding is altijd leeg als je net lekker bezig bent).

   Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Dat was natuurlijk wel te verwachten. Nu nog even door gaan met Putin te pesten zodat we daar weer alle energie in moeten steken. Dat soort situaties wachten ze op om vervolgens toe te slaan.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Dit alles te danken aan de vuige landverraders die ons land ‘regeren’.
  Ik zou graag een ‘Haren’ effect creëren om zo Den Haag te blokkeren op Prinsjesdag, doch weet niet hoe….
  Wie?

  Like

  • Berthe zegt:

   Of de NPO in Hilversum belagen als daar weer Jeroen Pauw (oh nee, die wil enkel in Amsterdam studio houden..) of anderen ons VOORLIEGEN. Als de journalisten hun rug eens recht hielden, kregen de NSB-politici als Pechtold veel minder kans……waren ze misschien niet eens gekozen…..

   Like

 6. Tistochwat zegt:

  “Volgens de anonieme mensensmokkelaar zijn de aanvallen niet gericht op burgers, ‘maar tegen overheden’.”

  Ja ja! Wij burgers zijn daarna aan de beurt want U en IK verdommen het om moslim(a) te worden!
  Maar: het klinkt leuk, dat de ‘aanvallen tegen overheden zijn gericht’, al weet ik niet wat ik me daarbij moet voorstellen. Alexander Pechdrol en de rest van de landverraders, gekruisigd en in de fik gestoken? Verzopen in een kooi? Ontdaan van hun kopjes? Opgeblazen?

  Like

  • sandy71 zegt:

   Ja eerst al onze politie en millitairen doden, en dan vallen ze ons aan wie komt ons dan helpen?? Hoop Rusland want de rest van de eu zit vol met is aanhangers

   Like

 7. Driek zegt:

  Ik lees op de site van de Teelegraaf:

  Asielzoekers fraudeerden voor pardon’

  DEN HAAG –
  Duizenden asielzoekers die een verblijfsvergunning kregen na het generaal pardon van 2007, blijken te hebben gelogen over hun identiteit.
  Dat melden bronnen aan RTL Nieuws.

  Het zou gaan om een aanzienlijk deel van de 28.000 mensen die illegaal in Nederland verbleven en door het pardon mochten blijven. De valse identiteit levert nu regelmatig problemen op als de ‘generaal pardonners’ hun familie over willen laten komen. Er zijn gemeenten die eraan meewerken dat mensen hun juiste identiteit alsnog geregistreerd proberen te krijgen.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   De enige juiste sanctie zou zijn hen linea recta terug te sturen,zoals het ook in de wet staat!Maar ja,wetten gelden alleen voor ons,niet voor die liegende parasieten!Als dank voor hun fraude plegen,worden ze zelfs nu ook weer aan alle kanten geholpen om hun familie ook naar hier te laten komen:wij betalen wel weer!Wanneer dringt het nu eens massaal door in de Nederlandse botte koppen dat we steeds weer besodemieterd worden door Haagse criminelen op het Binnenhof?

   Like

 8. Sjaak zegt:

  ‘Asielzoekers fraudeerden voor pardon’
  DEN HAAG –
  Duizenden asielzoekers die een verblijfsvergunning kregen na het generaal pardon van 2007, blijken te hebben gelogen over hun identiteit.
  Dat melden bronnen aan RTL Nieuws.
  Het zou gaan om een aanzienlijk deel van de 28.000 mensen die illegaal in Nederland verbleven en door het pardon mochten blijven. De valse identiteit levert nu regelmatig problemen op als de ‘generaal pardonners’ hun familie over willen laten komen. Er zijn gemeenten die eraan meewerken dat mensen hun juiste identiteit alsnog geregistreerd proberen te krijgen.

  Like

 9. daiyu-ninja zegt:

  Vanavond in Humberto Tan wordt een oproep gedaan om op giro 6868 geld te storten voor die arme ‘ vluchtelingen’.
  Ze krijgen ver d*mme alles al voor niks en onze ouderen moeten het met een zakcentje.
  Altijd en eeuwig moeten we maar blijven geven en geven en geven.
  Er worden miljarden en miljarden naar die landen overgeboekt en als ze hier aankomen krijgen ze een flink bedrag aan zakgeld – dat ze meteen opmaken in gokhallen – een telefoon en gratis beltegoed, een huis, inrichting, reizen, eten, zorge etc,etc. Waar wij alleen maar van kunnen dromen.
  En nog is het niet genoeg!

  Ik ben ZO ONZETTEND boos!

  Like

 10. daiyu-ninja zegt:

  en onze ouderen en vele anderen moeten het met een zakcentje doen.

  Like

 11. Berthe zegt:

  En wilt u soms deze vluchteling in uw land of in uw huis?? Schokkend gebaar van ‘vluchteling’ in Hongarije….

  Like

  • sandy71 zegt:

   staan ze weer met de phones , jeeeeee waarom ziet de riet van de wereld niet dat dit tuig alleen maar ellende brengt , ik heb medelijden met het echte duitse jongetje

   Like

 12. bigljohn zegt:

  Zoals een verkoudheid een incubatieperiode kent, zo werkt dat ook voor jihad strijders die Europa binnensluipen. Op een bepaald moment gaan ze actief worden. Ik (en velen met mij) vrezen dat moment. De politiek en de media die deze negatieve ontwikkelingen ondersteunen, en die massa’s stomme kiezers die menen dat zij tot in lengte van jaren links moeten stemmen, zijn daar verantwoordelijk voor. Deze combinatie heeft er voor gezorgd dat Europa en zijn bewoners definitief van de kaart geveegd gaan worden, zeker te weten, ten voordele van de Sharia. Of er nog eens ooit een krachtig gewapend verzet gaat komen vanuit de bevolking (alla tweede wereldoorlog) is nog maar zeer de vraag. Velen zijn verworden tot de (linkse) politiek gehoorzame zombies. Zonder eigen wil dus, niet bereid om een zelfstandig oordeel te vellen. Verweekt tot pure watjes, met een intelligentie als van een zwaar demente mossel. Dat gaat dus echt nooit meer goed komen !

  Like

 13. M.A.L. Sion zegt:

  citaat:
  ” en dat zal ons snel lukken ook ”
  Dat betekent dat wij ook ‘snel’ moeten handelen om alle moslims die we verdenken (en dat zijn er veel) ook zo ‘snel’ mogelijk het land uit te bonjouren. Het is dringend dat zoveel mogelijk recht geaarde Nederlanders PATRIOT worden om samen dat karwei te klaren, VOORDAT HET TE LAAT IS!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  Nou Rinus, ze zijn er dan nog wel niet direct patriot mee, maar ale ik je nou eens vertel, dat ik gisteren toevallig uit zéér betrouwbare bron heb vernomen, hóeveel unieke bezoekers deze site de laatste twee dagen (let wel: De laatste twéé dagen, hè) heeft gehad……
  Wat denk je?
  (verwijderd door webmaster!!! Niet mee te koop lopen Theresa! Geen slapende honden wakker maken s.v.p.!!!)
  Er is iets gaande onder de mensen, zeg ik je! En in positieve zin!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 15. Thoth zegt:

  Terrorisme Monitor :

  (..)ontwikkeld door Osama Bin laden, voordat ze als vluchtelingen verder reizen naar Europa. Er zijn momenteel al veel van deze geradicaliseerde vluchtelingen aangekomen in Europa. Het is dan ook zeer waarschijnlijk dat er eind 2015 – begin 2016 een aanslag zal plaatsvinden in West-Europa indien deze terroristische activiteiten niet verstoord worden.

  zie : http://terrorismemonitor.nl/reele-dreiging-voor-aanslag-in-west-europa/

  Like

 16. Binnenkort worden de vertraging bij de NMBS nog groter, aanslagen op treinen gaan nog meer voorkomen.

  Like

 17. Jan zegt:

  Mysterieuze groepering vermoord ISIS-vrouwen

  “An armed unknown group attacked one of the offices of Khansa women’s organization of ISIS in the area of new Mosul,” media officer of the Democratic Kurdish Party in Mosul, Saeed Mamuzini told Al-Sumaria News on Sunday. “The attack led to the deaths of six female members of the organization. The women of ISIS are active in recruiting other women to work within the organization.”
  ..
  “Last week three Khansa women were killed during an armed attack in the neighborhood of Babel in Mosul.”

  The ­Khansa brigade is feared for its brutality.
  ..
  http://www.clarionproject.org/news/resistance-fights-mosul-despite-brutal-isis-rule#

  Blijkbaar is de moordbrigade succesvol want ISIS-strijders klagen dat er een gebrek is aan vrouwen:
  Islamic State: ISIS orders parents to MARRY OFF their daughters to its depraved fighters

  Like

 18. Roni zegt:

  Driek,

  Heel veel van deze Pardonners hebben gelogen over hun ZIJN.
  Dan zou het toch duidelijk moeten zijn !
  Ga maar na wat Ayaan Hirsi Ali destijds voor problemen heeft gekregen dankzij haar liegen over haar ZIJN.
  Moeten deze leugenaars nu ook weg? Nee, natuurlijk niet, want dit worden de toekomstige politiek-correcten voor ons land.
  Wat mij het meest stoorde aan deze Pardonners-reportage is het feit dat ze het hadden over Chinezen en een Armeens gezin. Maar ze hadden het weer niet over de zeer grootste groep, u weet wel, zij die zich hier vetmesten als varkens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s