Waarom grote bedrijven en multinationals juichen om de vluchtelingen-tsunami – Nobelprijswinnaar en Holocaustoverlevende: Regeringen Europa willen met massa-immigratie eigen cultuur vernietigen

Screenshot_5

(Door: “Xander”)

Bij steeds meer burgers begint het onthutsende besef door te dringen dat de Europese Unie en de Verenigde Naties in samenwerking met de politieke elite frontaal de aanval hebben geopend op de autochtone Europese volken en hun cultuur. De Verenigde Naties zijn zelfs van plan om de komende jaren zo’n 1,8 miljoen Palestijnen naar Europa te verhuizen, waarmee het geweld, de chaos, het onrecht, het racisme en het dagelijkse bedrog dat van de Gazastrook een door alle andere Arabieren verachte poel van misdaad en terreur heeft gemaakt, wordt verplaatst naar ons eigen grondgebied. Daarmee zal de ondergang van ons continent worden bezegeld.

De VN heeft onlangs geconstateerd dat de Gazastrook binnen nu en vijf jaar in zowel sociaal als ecologisch opzicht onbewoonbaar wordt, en alle inwoners moeten emigreren (waar zoals gebruikelijk Israël de schuld van zal krijgen). En hoewel de Palestijnen door de Arabische wereld al decennia worden ingezet als politiek wapen tegen de Joodse staat, worden ze in werkelijkheid veracht en gemeden als de pest. De VN heeft mede om die reden een andere toekomstige woonplaats voor hen op het oog, en ‘natuurlijk’ is dat Europa.

‘De mensen willen alleen nog maar weg,’ berichtte de Frankfurter Allgemeine Zeitung. ‘Ik wil naar Duitsland,’ verduidelijkte Ramzi Mahdi, die een van de ruim 1 miljoen Palestijnen is die volledig los van de bestaande vluchtelingengolf uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika nu al naar Europa wil.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, Eurabië, Eurofielen, Europa, EUSSR, Genocide, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Waarom grote bedrijven en multinationals juichen om de vluchtelingen-tsunami – Nobelprijswinnaar en Holocaustoverlevende: Regeringen Europa willen met massa-immigratie eigen cultuur vernietigen

 1. Jan zegt:

  Zo ziet een bus er uit na transport van asielshoppers van Hongarije naar Oostenrijk
  (ja, wat je op de onderste foto ziet klopt, wat je denkt wat het is)

  Zo zag het station van Budapest er uit:

  Like

 2. Jan zegt:

  Linksfascist, Groene: Ik neem privé-bezit gewoon in beslag

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Van Agt weer in zijn nopjes;de viezerik!

  Like

 4. oud-marinier zegt:

  Het wordt HOOG tijd om de regeringen in Europa omver te werpen en de staatshoofdelijke elite en politieke elite te arresteren enz enz.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Van de Verenigde Nazis vind ik het bijna vanzelfsprekend. Kijk maar naar alles wat er daar allemaal in de debatzaal zit …licht getint, bruin, super bruin, nog bruiner, zwart, gitzwart. De bleke gezichten van de blanke volkeren zijn bijna onzichtbaar. Maar ze mogen wel de hele bende financieren. Het zou veel verstandiger zijn de boel daar de boel te laten en internationale relaties via bilaterale overleggen regelen. Dat zal ons heel veel geld sparen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s