Arnold Karskens is weer veilig thuis

Screenshot_38

Arnold Karskens

Geen beelden gewist – ‘Situatie Kos is verslechterd’

Ha lieve mensen. Dank voor uw reacties. Ik ben weer veilig thuis. Allemaal een dikke kus. — Arnold Karskens (@arnoldkarskens) September 8, 2015

Arnold Karskens is vrij en weer thuis. Tegen ThePostOnline zegt hij dinsdagmiddag:

“Na het betalen van 400 euro boete heb ik mijn paspoort en twee camera’s teruggekregen. De beelden waren niet gewist. Dus dat was een hele opluchting.  Wat me opviel was dat de situatie op Kos ernstiger is dan een maand geleden. Veel migranten maakten de laatste weken de tocht. In het centrum en langs de boulevard staan meer tenten. De opvang op een boot die de overlast zou moeten verminderen, blijkt in de praktijk niet te werken. Ook de beloofde snellere doorstroming naar Athene blijkt een wassen neus. De lokale bevolking verwacht dan ook onregelmatigheden tussen de migranten onderling, zoals op Lesbos. De Griekse regering en de Europese Unie bieden geen oplossing voor het probleem, zoveel is duidelijk.”

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Bert G.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Arnold Karskens is weer veilig thuis

 1. jungleelephant zegt:

  Al maken ze elkaar allemaal af,ik zal er niet van wakker liggen!Ik heb het helemaal gehad:24 uur per dag hoor,zie en lees je over niks anders meer!En ben wel blij dat Karskens weer veilig thuis is!Het zegt genoeg dat ieder uur Frederique langs kwam op het nieuws,maar over Arnold:geen woord!Als je geen links stuk afval bent,ben je dus niet belangrijk genoeg,schijnbaar!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Rellen op ,t eiland tussenSyriërs en Irakezen

  Like

  • Cathja zegt:

   @delamontagne op 8 sept. om 21:52

   Moslims bevechten elkaar vanwege de verschillende stromingen binnen de islam. Waarom moeten hun oorlogen op Europees grondgebied worden voortgezet? De gevluchte christenen zijn door hún godsdienstoorlogen zelfs in Europa lang niet altijd veilig. Christenen zijn de échte vluchtelingen, en hebben recht op onze hulp en bescherming. Deze mensen hebben geen grote monden, maar zijn dankbaar voor alles wat ze ontvangen!
   Wij zouden geen opvang moeten bieden aan Irakezen, Somaliërs, Eritreeërs en vechtersbazen uit Syrië. Jonge Syrische mannen horen de wapens op te pakken en hun land te verdedigen, en niet de lafaard uit te hangen door naar Europa te reizen, waar ‘melk en honing’ op hen wacht!
   Ik las dat er ook Marokkanen en Tunesiërs tussen de vluchtelingen zitten, en zij zouden per direct uitgezet moeten worden. Er is geen oorlog in beide landen.

   Waarom werkt Brussel eraan mee om alle Syriërs als vluchtelingen te beschouwen? Er zijn toch ook delen van Syrië waar het relatief veilig is? Ik vrees dat er alleen voor christenen in Syrië geen toekomst meer is. Maar het overgrote deel is moslim, en zij zouden hun land weer moeten opbouwen.

   Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Welkom thuis Arnold!

  Like

 4. rikie zegt:

  Gelukkig maar. Welkom thuis en donderdag te zien bij PowNed!!!

  Like

 5. Had niet anders verwacht. Grieken zijn over het algemeen zeer menselijk. Als hij in Turkije zou zijn opgepakt zouden de beelden er niet meer op staan, of hij zou zijn spullen niet meer gekregen hebben. Het is het risico van het vak zullen we maar zeggen.

  Like

 6. Danny zegt:

  Arnold Karskens is zo’n beetje de enige journalist, die een realistisch beeld durft te laten zien. Goed dat hij weer vrij is.

  Like

 7. Giny zegt:

  Fijn dat je er weer bent, was toch best wel eng!

  Like

 8. Niek Verheyen zegt:

  Blij dit te horen, Arnold! We hebben je hard nodig.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Arnold Karskens , één van de weinige echte journalisten !!! Een uitstervend soort !

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Ik wist niet eens dattie weg was…!

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Karskens is een van de weinige journalisten die het hart op de juiste plek heeft en die dit combineert met een helder verstand!
  Als zodanig is hij een eenzame ster aan de hoerenhemel van het hoernaille!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s