CARTOON: EU-dhimmitude

Screenshot_33

“We respecteren uw cultuur.” “En we zullen alles doen om u te helpen integreren.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, EUSSR, Islam, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op CARTOON: EU-dhimmitude

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Ik betwijfel of dit zo zal gaan als eenmaal de vlam in de pan slaat. Het zal niet van een leien dakje verlopen. Maar we gaan het redden. En uiteraard zullen we de linksche Gutmenschen die dit mogelijk maakten beslist niet vergeten.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Reageren als een kip zonder kop, zou de tekst onder de fotoshopper kunnen zijn. Hoe primitiever de mens, hoe eerder de koppen gaan rollen. Niet alleen de koppensnellers van Afrika, ook de radicale moslimstaten alsmede ISIS maakt er zich aan schuldig. En niet te vergeten een bepaalde indianenstam, die er een gewoonte van maakt om na het koppensnellen van vijanden,
  hun hoofden te doen laten krimpen in een bepaald kruidenwater, om ze daarna sterk verkleind te spietsen en bij de verzameling te zetten. Het primitieve denken is de mens eigen. Vele Nederlanders
  die vinden dat ze nergens een oordeel over moeten vellen, daar ze vinden dat de politieke plannen van Den Haag het beste is wat hun ooit overkomen is. Zij zijn er heilig van overtuigd dat Nederland nooit te vol geraakt van Moslims, analfabeten en verwarde mannen. Zeer velen zijn afgestudeerd, maar van mensenkennis hebben ze geen kaas gegeten. Ze menen het beste uit zichzelf gehaald te hebben ! Den Haag denkt voor hun….. Over primitieve volkeren gesproken !

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  Wie de leugen niet deert
  acht geen waarheid verkeerd…

  Like

 4. Jean zegt:

  Wij zullen ALLES doen om die smeerlapperij islam te vernietigen, dat wil niet zeggen dat we de zever van Rome steunen laat dat wel duidelijk zijn, wij willen eigenlijk een einde maken aan alle bullshit maar gezien islam een perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij is moet die vernietigd worden tot en met de laatste kankercel.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Hulpgever en “hulpbehoevenden”………………..~!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s