PVV wil harde aanpak frauderende vreemdelingen

PVV rood wit blauw

Schriftelijke vragen van het lid Fritsma (PVV) aan de staatssecretaris van Veiligheid & Justitie over grootschalige identiteitsfraude bij pardonners (*).

1.) Hoe beoordeelt u het gegeven dat asielzoekers in het kader van de pardonregeling van 2007 massaal (identiteits)fraude hebben gepleegd? Deelt u de mening dat het toestaan van 1 keer liegen over identiteit belachelijk beleid is (geweest)? Zo neen, waarom niet?

2.) Bent u bereid om het huidige structurele kinderpardon onmiddellijk ongedaan te maken, mede omdat ook hierbij een premie staat op het verstrekken van onjuiste gegevens? Zo neen, waarom niet?

3.) Kunt u garanderen dat de betreffende bedriegers niet op basis van de bewust verstrekte onjuiste gegevens genaturaliseerd worden, gezinsleden over laten komen of anderszins tegemoet wordt gekomen?

4.) Bent u bereid om bedrog altijd hard aan te pakken door nooit over te gaan tot het verlenen van een verblijfsvergunning, hier altijd aangifte van te doen en fraudeurs altijd uit te zetten? Zo neen, waarom niet?

(*) RTL nieuws, 6 september 2015

 Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Criminaliteit, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Nederland, Overheid, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op PVV wil harde aanpak frauderende vreemdelingen

 1. koddebeier zegt:

  De enige partij de ageert. De rest van dat stel vuilnisbakken houden hun gore rotbekken dicht..
  Dagelijks worden we belogen door deze zogenaamde volksvertegenwoordigers, ze vreten ons brood, dankzij de kiezers die ze verachten verdienen ze vette salarissen. ook de smeerlappen van de tv en kranten media doen voor een groot deel aan mee !
  Chapeau PVV, helaas zijn jullie roepende in een dorre woestijn van moedwillige onbegrip !

  Like

 2. wil vincken zegt:

  Ayaan mstts ook het land uit!!!

  Like

 3. Idefix zegt:

  Het eind van het liedje is dat het frauderende gajes hun “familie” mag laten overkomen ,dat het de rest van hun leven een uitkering krijgt en dat de werkende Nederlander nog langer door kan blijven werken. Dit land begint mij steeds meer de keel uit te hangen!!!

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  En zo is het en niet anders Geert. Paspoort innemen, uitkering stop zetten en de hele familie enkele reis terug naar de heimat. Oprotten dus. De rest van de globetrotters die dagelijks arriveren ook flink het vuur aan de schenen zetten en zoveel als mogelijk uitzetten. Geen mensen genoeg om dat uit te voeren. Doe maar een beroep op autochtone vrijwilligers. Het zal u verbazen hoeveel hulp dat u gaat krijgen.
  In hun enthousiasme zijn ze zelfs bereid om dat met terugwerkende kracht te doen vanaf 1967.

  Like

 5. Joshua zegt:

  Deze vragen zullen door de geschokte partijen wel teniet gedaan worden.
  Dat is iedere keer het geval als je blinde en dove idioten vragen stelt.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Vergeefse moeite van de PVV, al moet de boodschap van en door de PVV natuurlijk wel uitgedragen worden. Die infiltranten kunnen het zo bont niet maken, of ze vinden altijd de overheid als hun bondgenoot aan hun zijde. Gelijk de politie, die ooit beweerde onze beste vriend te zijn. En natuurlijk is vrouwe justitia blind. Net zo blind als die blinde man die met zijn aapje in een winkelstraat geld bij elkaar bedelt, en na afloop van de dag opeens weer kan zien en de opbrengst van de dag telt ! Nee, het is niet leuk meer om Nederlander te zijn en om door de overheid gediscrimineerd te worden, terwijl discriminatie in alle vormen door de Wet is verboden. Maar wij alleen dienen ons aan de Wet te houden. Infiltranten niet, zij bepalen hun eigen wetten, die boven onze landswetten schijnen te staan. Zij worden als een door de overheid bestempeld Herrenvolk met alle egards benaderd, compleet met een uiterst luxueuze voorkeursbehandeling.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Met Ayaan Hirsi Ali is de toon gezet!
  Al die leugenaars retour afzender is de enige optie!

  Like

 8. Cathja zegt:

  Geert Wilders heeft het altijd bij het rechte eind gehad. Hij voorspelde de rotzooi waar we nu middenin zitten.
  Heeft Geert ooit wel eens géén gelijk gekregen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s