Saoedi-Arabië wil ‘helpen’ door moskeeën te bouwen in Duitsland

Screenshot_34

De centrale moskee in Keulen – Saoedi-Arabië wil er nog meer bouwen in Duitsland

(Door: Elif Isitman)

Saoedi-Arabië is nog altijd niet bereid om meer Syrische vluchtelingen op te nemen. Wel wil het land 200 moskeeën in Duitsland bouwen, speciaal voor de migranten die daar al zitten.

De regering in Riyad laat liever extra moskeeën bouwen op Europese grond, dan in eigen land migranten op te nemen. Dat schrijft de Frankfurter Allgemeine Zeitung op basis van een artikel van de Libanese krant ad-Diyar. Er zou slechts nog overeenstemming gezocht moeten worden met de Duitse regering.

Kritiek

De landen stellen zelf om ‘demografische redenen’ geen migranten te willen opnemen. Ze zouden vrezen voor sektarisch geweld. Volgens critici een hypocriete houding, omdat sommige Golfstaten, zoals Qatar, ook jihadistische strijdgroeperingen steunen in Syrië.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Saoedi-Arabië, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Saoedi-Arabië wil ‘helpen’ door moskeeën te bouwen in Duitsland

 1. Cathja zegt:

  De Arabische gekte kent geen grenzen! Wát een ‘hulpvaardigheid’, het bouwen van 200 moskeeën! Het is één en al eigenbelang. Het zou de Duitsers sieren als ze dit bod van de hand zouden wijzen. Dit is geen hulp, maar een slimme manier om de islam nóg dieper in Europa te verankeren!

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Ik moet helaas de golfstaten gewoon gelijk geven.
  Alles wat ze er over zeggen is gewoon waar, die troep wil je niet in je eigen land.
  Dacht onze regering er ook maar zo over…..
  Tja, die moskeeën, denk dat de gewone Duitser liever heeft dat Saoedi-Arabië die betaald dan dat Adolfina Merkel het doet van hun belasting €urootjes.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ha Ha! “Ze vrezen voor sektarisch geweld!”
  Taqiyya! Ik denk eerder dat de op deze manier hopen, zich van een plek in het Paradijs te verzekeren: Want mooi, dat ze zo wel voldoen aan de opdracht van de profeet om het Westen te islamiseren!
  Als Duitsland nog één greintje trots bezit,, stemt het hier nóóit mee in! Stel je toch voor: SA dat moskeeën op Duitse bodem gaat neerzetten!
  Maar ja, die Merkel is er gek genoeg voor……
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Het is naar mijn mening geen hypocriete houding maar precies wat ze niet willen nl. hun eigen afval opruimen of onderhouden.
  Ze vergeten echter dat er straks geen idiote werkende europeanen meer zijn die werken om hun olie te betalen.

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Gooi dat land plat en neem dan ook die zwarte steen mee!SA stuurt al het tuig hierheen;zij willen ze niet omdat het tuig is.En dan wel ook nog eens maar liefst 200 haathutten er bij plempen?Hoogste tijd dat Eu-landen hun land plat leggen en hun regeringen naar huis schoppen!Evenals Dat maffia-tuig in Brussel!

  Like

 6. Cleo zegt:

  Ja, als blijk van onze diepe waardering voor zoveel goedbedoelde onbaatzuchtige vrijgevigheid, sturen wij alvast als blijk van diepe dankbaarheid vele tonnen VARKENSVLEES en diverse Variëteiten verse VARKENSWORST 😀😡 ! Eet smakelijk ‘

  Like

 7. biebie zegt:

  Oktoberfest op het Moskeeplein hahahahahahahahaha, ik wil het wel eens zien hun reacties op dit afvallig gedrag nog een week of 2.

  Like

 8. Jade zegt:

  Laat ze die 200 haathutten maar in eigen land bouwen.
  Dit voor als we al die hottentotten Europa uittrappen…

  Like

 9. roeldupree zegt:

  Helpen met de oprichting van een westers kalifaat.

  Like

 10. Mart zegt:

  Onderin moskeën kun je heel wat troep bergen, precies waar die bouw voor is ”kazernes” voor de 5e colonne.Dat snode wijf zal het wel weer goedkeuren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s