Selectief nieuws, “vluchtelingen” en BN’ers

Screenshot_41

(Door: “BeWiseman”)

Grappig, al die tegenstrijdigheden die je ziet en hoort als het om de vluchtelingenstroom gaat. Op alle tv-zenders zie je voornamelijk trieste filmpjes en is iedereen zielig, met als hoogtepunt de “hiep hiep hoera iedereen is zielig show” van Humberto Tan, waarin diverse BN’ers zichzelf als politiek correct willen neerzetten en waarin wordt benadrukt dat iedereen in Nederland wil helpen.

Op internet zie je echter vele filmpjes van agressieve vluchtelingen, die meteen lopen te schreeuwen dat ze overal recht op hebben, vluchtelingen die voedselpakketten weigeren, omdat ze niet halal zijn, vluchtelingen die lachend selfies maken en half lege boten, omdat de christenen er onderweg uit zijn gegooid. In televisieland hanteren ze een selectieve manier van nieuws weergeven.

Tegenstrijdig is ook het plan van de ChristenUnie om mensen te stimuleren asielzoekers in huis op te vangen, want je moet je medemens nu eenmaal helpen. Maar de Kamerleden die het plan lanceren en ondersteunen, komen vervolgens zelf met allerlei drogredenen waarom ze zelf geen vluchtelingen in huis nemen. Barmhartigheid is leuk, maar niet bij de ChristenUnie.

VVD-politici die opeens oproepen tot het opnemen van vluchtelingen in de gemeente, daar waar ze enkele jaren geleden nog zeiden dat opvang een aanzuigende werking zou hebben. Maar de VVD heeft in het recente verleden wel meer dingen geroepen.

BN’ers met politiek correcte meningen, die zelfs een grote krantenadvertentie zetten. Ze voelen zich verbonden met de vluchtelingen en er kan een beroep op hen gedaan worden. Het lullige is alleen dat deze mensen allemaal een dusdanig inkomen hebben dat ze niet in de buurten wonen waar al die kansarme vluchtelingen uiteindelijk terecht gaan komen. En als je zelf niet in een Vogelaarwijk/probleemwijk/krachtwijk/prachtwijk woont, dan ervaar je de problemen toch anders.

Door:
“Bewiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

81 reacties op Selectief nieuws, “vluchtelingen” en BN’ers

 1. jungleelephant zegt:

  En zo is het maar net!Ik woon er midden tussen in en heb vooralsnog geen mogelijkheden om te verhuizen!En ik kan je vertellen;het is pure horror!Iedere godvergeten dag opnieuw!

  Like

  • janchik zegt:

   Ik onderschrijf je reactie van harte Jungleelephant, ook ik woon in zo’n door god verlaten prachtwijk, met 80% moslims, 10% Polen, 9% Antillianen en 1% Nederlanders .
   Alleen de Polen en Nederlanders gedragen zich, althans de meesten, de rest is tuig van de richel.

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Ik betreur het oprecht.janchik,dat ook u zo moet wonen,want eigenlijk is dat[vind ik]geen leefbaar leven,als je nooit eens kunt ontspannen!Daar ga je langzaam maar zeker aan kapot!

    Like

   • janchik zegt:

    Ik weet het, ik heb mijn leven nu zo ingericht, dat ik zo weinig mogelijk met dat tuig in aanraking kom.
    Boodschappen doe ik in de wijk die nog door blanken is bevolkt, ik kan mij gelukkig nog verplaatsen in een auto. En, als dat niet meer kan, rijdt het gehandicaptenbusje nog.
    Dus contact met de mensen?? Alleen met de 3 Nederlanders die nog in ons flatgebouw wonen. En dan moet ik nog uitkijken met wat ik zeg, 2 daarvan zijn zo rood als een kroot, kan je tegenaan lullen wat je wilt, maar 60 jaar hersenspoeling verwijder je niet meer. Dus mijn conversatie in de flat beperkt zich tot de enige mede PVV’er en gedag zeggen tegen mijn Poolse, Slowaakse, Portugese, Surinaamse en KaapVerdische buren bij mij op de galerij. Met de in onze flat woonachtigen van de halsafsnijders ideologie heb ik geen contact, die willen ook geen contact met ongelovigen, kijken dwars door je heen alsof je een stuk stront bent, dus integratie NEVER, NOOIT. En dat wordt nu met miljoenen Europa binnengehaald, typisch dus een geval van self destruction, maar aan ons ervarings deskundigen wordt nooit iets gevraagd Dus ja @Jungleelephant. het vreet aan je.

    Like

 2. Antivenin zegt:

  Hoog tijd om al deze “zielige stakkers” onder te brengen in de buurt van villawijken, zodat deze goedmensen-elite er ook eens flink van kan meegenieten. Zet maar een azc voor een paar duizend man neer in de buurt van de Eikenhorst of zo. Eens kijken hoe dat ze bevalt…

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  BNers, meest lui die arbeider zijn bij de door de politiek van ons belastinggeld in standgehouden, het nieuws verkrachtende, ons indoctrinerende links radicale staats omroep, NPO.
  Iemand die zich niet door deze NPO laat voorliegen kent deze zogenaamde BNers niet eens.

  Like

 4. Johan zegt:

  In ede staat midden in een villawijk een mega bejaardentehuis leeg…. Vlakbij de oude kazerne

  Like

 5. Searcher zegt:

  De mainstream-media hebben ook een eigen Facebookpagina en/of een twitteraccount. Wanneer zij het verdommen om, op een eerlijke wijze, berichtgeving te doen over zaken die het daglicht niet kunnen verdragen, waarom plaatsen wij deze berichten dan niet op hun Facebook? Waarom zouden wij hun Social Media kanalen niet bestoken met de trieste waarheid? Ze zullen er waarschijnlijk weer niets mee doen, maar het volk zal het lezen en zich hopelijk afvragen waarom dit nieuws niet vermeld wordt in de mainstream-media.

  Like

 6. Tokyo Joe zegt:

  Heeft vrij weinig met politiek te maken maar meer met collectieve zelfdestructie en andere achterlijkheid.
  Deze durf ik ook wel aan:
  Er is in de natuur geen enkel dier te vinden dat zich vrijwillig conformeert aan een parasiet,behalve de met uitsterven bedreigde haarloze witte aap.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Tokyo Joe 8 september 2015 om 23:52

   “Er is in de natuur geen enkel dier te vinden dat zich vrijwillig conformeert aan een parasiet”

   Zoiets denk ik ook altijd: er is geen enkel groepsdier dat de groep laat leiden door een onbekwame zelfzuchtige parasiet, behalve de dommere exemplaren van Homo sapiens; die vinden het prachtig als een graaiende leugenaar over hen heerst.
   De leider van een groep dieren moet zich eerst bewijzen; de ‘leider’ van een groep mensen likt en liegt zich omhoog.

   Dieren hebben meer verstand dan de meeste mensen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Er zijn toch insecten waar een parasiet in kruipt (ze kop, dacht ik) waardoor ze zich als een zombie gaan gedragen. Uiteindelijk gaan ze hier dan ook dood aan.

    Het lijkt er enigszins op wat hier gebeurt. Zombie gedrag.
    Ze hebben iets in hun kop zitten waar ze uiteindelijk ook aan dood gaan.

    Like

 7. Roland zegt:

  jungleelephant , Ik weet precies wat u doormaakt. Sterkte! Ik leef met u mee! De ramadan , heb ik dit jaar ook mogen “meemaken”. Nederland (West-Europa) is hopeloos verloren. EJ Bron bedankt voor deze geweldige site! Binnenkort weer de “lintjesregen”. Burgers van Nederland; EJ Bron verdient dat lintje.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Tja, heeft iemand hem dan voorgedragren? Want moet bij lintjes verdelen.

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Weet ik niet.Wat ik wel weet:als ik een lintje zou krijgen,zou ik het weigeren!Dit land,regering en koninklijken zijn de mijne niet meer!

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Nou, ik krijg zeker geen lintje en zou het ook niet willen krijgen.
    Maar dit is WEL mijn land en wil dat het weer van ons wordt, ook al woon ik op dit ogenblik ergens anders, maar dat heeft geen vluchtredenen. De regering is ook de mijne niet en nog minde de zogenaamde koninklijken. Dat is de firma list en bedrog, die geen miljoenste stukje gen met de eerste Oranje gelijk hebben en leeft van riante uitkeringen, opgebracht door de Nederlandse bevolking.

    Like

  • jungleelephant zegt:

   “E.J.Bron verdient dat lintje”:helemaal mee eens,maar dat zie ik nog niet gebeuren!

   Like

 8. Danny zegt:

  Wel pretenderen dat de gewone burger die gelukszoekers en die moslims in huis moeten nemen, omdat ze zielig zijn, maar de rijken, de politici en de bn’ers zijn te belazerd om ze zelf in huis te nemen of in hun buurt een vluchtelingenopvang te laten neerzetten.
  Policor lafbekken!

  Like

  • Cathja zegt:

   Linda de Mol liet weten dat ze erg op haar privacy gesteld is……..! Ja, ik ook, gek hè?

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Cathja 9 september 2015 om 07:58

    O, is Linda op “haar privacy gesteld”?
    Tuurlijk, met háár en de rest van de mooipraters en uiteraard met de ‘koninklijken’ wordt wel rekening gehouden! Maar wij zijn slechts het belastingslaven-vee en zijn -buiten de verkiezingstijd- verder van geen nut voor de ‘elite’.

    Like

 9. JanKorneeldeWitt zegt:

  Het ergste zijn de miezerige zieligheidsprogrammas zoals daarnet weer die eikel van een Pauw. Die had er eentje gevonden uit Afganistan, sinds 93 hier, tandarts maar inmiddels ook wel weer invalide of weet ik veel wat…had allang weer gebitjes in Afganistan kunnen gaan herstellen. Nu ophouden met podium geven aan al deze goedmensen en de economische immigranten bij de upperclass in huis.

  Like

 10. ennuactie zegt:

  bent u de leugens zat ?
  gaan we er wat aan doen ?
  ik wel !!!!!
  contact mij; tijdvooractie@asdasd.nl

  Like

 11. R.A.F zegt:

  Ik heb nog geen Humberto of welke andere BNer op tv horen zeggen ja hoor ik heb al 5 jongen mannen vluchtelingen in me eigen huis of ik heb een gezinnetje opgenomen .

  Like

 12. ennuactie zegt:

  gaan we iets doen ??????
  ik wel !
  tijdvooractie@asdasd.nl

  Like

 13. jackvdveen zegt:

  Geen nood, die kansarmen gaan hun eigen kansen wel creëen en over enkele jaren huisjepik doen. Uiteraard de groenste wijken met de leukste huizen het eerst.

  Like

 14. Drs.P. zegt:

  Hebben we nu nog niet in de gaten hoe het zit?
  NL-ers worden gewoon gigantisch in het pak GENAAId door een partij in doodsnood de pvda. Eeerst de gore rat van de dijsselbloem die zomaar miljarden over laat maken naar brussel om zijn smerige baantje waar te maken en nu de volgende gore rat van een timmerfrans die NL hoge asiel quota door de strot duwt en de vvd bang als ze zijn gedecimeerd te worden moet wel meegaan hierin.
  Dat best NL-ers zijn uw “fijne” regeringspartijen.
  De pvdallochtonen zal er alles aan doen om NL kaput te machen jowohl!!
  Wij moeten uit lijfsbehoud die geschifte partij gaan stoppen om hiermee door te gaan, dat dient ons speerpunt te worden!!

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 15. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 16. Drs.P. zegt:

  En dit is het “masterplan” waar alle westeuropese overheden mee bezig zijn.
  het begon met Kohl, Kok, Bakellende en zet zich nu voort met kutte, samson en pechold.

  http://boinnk.nl/98606/niets-gebeurt-zomaar-en-onverwacht-alles-is-gepland-ook-deze-massale-immigratie/

  Like

 17. Cathja zegt:

  Als je naar de enorme tuin rondom paleis Soestdijk kijkt, dan kunnen daar zeer veel woonunits geplaatst worden.
  Hoezo doen ‘ze’ dat niet? Dus overal mag rotzooi rondslingeren, in de struiken worden gepoept, maar de tuinen van de huizen ‘Van Oranje’ moeten vrij van smetten blijven?
  Ik zou willen dat heel Nederland ‘asielzoeker-vrij’ was! Het zou een verademing zijn in de samenleving. We zijn asiel-moe, vluchtelingen-moe, COA-moe, en nog veel meer soorten vermoeidheid, die allemaal te maken hebben met datgene wat dagelijks over ons wordt uitgestort!

  Stop met die asielwaanzin! Ons land is overvol. We zaten met 12 miljoen inwoners al vol, volgens wijlen koningin Juliana. Daar had ze volkomen gelijk in!
  We zitten niet te wachten op brutale figuren die rotzooi trappen, doodleuk gratis met het openbaar vervoer reizen, dorpen en kleine gemeenschappen totaal ontwrichten, winkels ‘verblijden’ met een bezoek, en de inwoners een onveilig gevoel geven.
  Nederland moet Nederland blijven. Daar is toch niets mis mee? Mogen we alsjeblieft opkomen voor ons vaderland?
  En al die BN-ers die zo correct willen zijn, hebben makkelijk praten. Ik zou wel eens willen weten wat ze doen als ze bij thuiskomst hun tuin vol tentjes zien staan.
  Wedden dat de politie er als de kippen bij is om ze te verwijderen?

  Ik heb bewust niet gekeken naar Tan. Ik erger me aan dit soort acties en het gewauwel van mensen die precies weten wat wij MOETEN doen. Ik zet de TV zo min mogelijk aan. Dat scheelt een heleboel ergernis!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Cathja,

   afgelopen zondag in het programma 1 tegen 100, bij de uitreiking van de straatprijs won een mevrouw €25.000 Gevraagd wat ze ermee ging doen, zei ze; “Gezellig met het hele gezin naar Turkije in een resort, all in.” Dus de gekte is al zover toegeslagen dat ze haar geld naar de moslimdictator Erdogan ging brengen. Het ontbrak er nog net aan dat ze zei met de Turken van Corendon. Met zulke gevallen van hersenverweking houd je de islamisering natuurlijk nooit tegen.

   Gisterenavond bij Pauw had iemand het over dat verdronken jongetje en dat het verhaal nu gaat dat zijn vader alleen maar naar het Westen toe wilde om zijn gebit in orde te laten maken. Op onze kosten uiteraard. Toch waren er alweer een paar die wisten te melden dat dat verhaal niet waar was. Maar ik heb het interview met z’n zuster in Canada zelf gezien. Dus niet van horen zeggen.

   De indoctrinatie door de hoofdstroom media begint nu volop vruchten af te werpen. Het Ministerie van Waarheid verspreidt z’n leugens dag-in en dag-uit en het merendeel van de mensen herkent het niet eens meer als leugens. De methode Goebbels: “Vertel een leugen en herhaal die eindeloos. Op het laatst zullen de mensen denken dat er toch wel iets van waar zal zijn.”

   Wør møt øt nørtø, zei prof. Knudde Rødelfløt.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 9 september 2015 om 07:17

   “We zaten met 12 miljoen inwoners al vol, volgens wijlen koningin Juliana. Daar had ze volkomen gelijk in!”

   Juul zal zélf nooit last gehad hebben van de overbevolking; ze had er geen m² woonruimte, bos, park en tuin minder door.

   Ik ben het helemaal met uw reactie eens!

   Like

 18. hans zegt:

  De Duitse tv (ARD) sloeg gisteren echt door op z`n DDR`s. Een actualiteitenprogramma begon met de opening dat we als Duits volk trots moeten zijn op onze Bondskanselier die al deze (vluchtelingen) opgevangen heeft.
  Brandbom-werp-neigingen krijg je er van. Wat een schaamteloze linkse dram-lui zijn het! Ik weet zeker dat de vooralsnog stille absolute meerderheid deze moslimbagger niet wil. Verder bij Geen-Stijl het stukje Even voorstellen, uw nieuwe buren lezen.
  Ze zien er nu uit als trendy club-hipsters die een interview geven voordat ze naar een party gaan. Als de woede vrijkomt hierover vrijkomt en de passief gezagsgetrouwe bevolking het niet meer pikt, dan vrees ik het ergste voor type`s zoals Timmermans en die eigentijdse Italiaanse moffenhoer waarvan ik de naam even loos ben.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Hans, 7.22u.: Maar daar zegt U wat: “Op z’n DDR’s!”
   Wat ik bedoel: We breken al tijdenlang ons hoofd over de houding van de Duitsers in deze, maar zou het kunnen, dat daar intussen een flinke slok DDR-mentaliteit vanuit de ‘nieuwe Bondsstaten’ bij zit? -En dan bedoel ik niet alleen ‘Kanzlerin’ Merkel!
   Zo van: Bek houden, behalve als er hoera geroepen moet worden en overal mee instemmen, ook al krijg je zelfs ‘medebewoners’ in huis? Was in de DDR óók normaal!
   Wat een ramp dan! Je zou bijna gaan wensen, dat de Muur NIET gevallen was, op die manier!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:
   • Nemesis zegt:

    Op die manier is de muur ook niet gevallen. Driekwart van de oude SED of tenminste hun geindoctrineert kroost zit in de regeringsbankjes. Kijk maar rens wie de vader van de Maziere is bijvoorbeeld. Gauck, Merkel, Gysi bijna zijn hele partij Die Linken etc. Je zult je rot schrikken wat je tegenkomt en wie ze allemaal “vergeten” hebben bij het tribunaal in Nürnberg.

    Like

 19. hans zegt:

  correctie: (vrijkomt) 1 keer.

  Like

 20. Pingback: Die Morgenzeitung

 21. Thomasson zegt:

  De politiek-correcte BN’ers hebben kennelijk nog nooit de film “Mephisto” (1981) van de Hongaarse regisseur Szabo gezien (met Claus Maria Brandauer). De hoofdperson in de film, acteur Hendrik Hofgen, speelt precies dezelfde schijnheilige rol als zij spelen. Tijdens de “Guten Alten Zeiten” van de Weimar Republiek, was hij “een wereldmens”. Hij had een zwarte vriendin en hij was een ruimdenkende multiculturalist. Dat paste bij zijn imago als opkomende top acteur. Echter, toen Hitler salon fahig werd en daarna aan de macht kwam, liep Mijnheer Hofgen, net als de rest van Duitsland, in de (ganzen)pas. Zijn woorden “Freiheit was soll ich damit” symboliseren ook de Stinkers uit het Gooi en andere BN’ers. Politiek-correcte houding past goed bij hun carrière en dient hun persoonlijke belangen. Zouden ze in Nazi Duitlsand leven, dan had de hakenkruisvlag boven hun villa gewapperd. In de toekomstige oorlog met de Islam, zijn ze als eersten die bekeerd zouden zijn; Mits als ze niet tijdig naar hun poen in Zwitserland of de Caymans vluchten.. Op de vlaggenmast zal de “Fahne van ISIS” of die groene van de islam wapperen. .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik ken niet alleen de film, maar ik heb het boek ook in de kast staan.
   En daarin is die Hófgen nog erger dan in de film, zéker in zijn “Weimar-periode,” kun je wel zeggen!
   Ego van hier tot Tokyo, noemde zich ‘links” maar uiteindelijk was er ook toen al slechts één en dat was hijzelf!
   Had in deze tijd náádloos in D66, de grachtengordel èn de BN-kliek gepast!
   Als je het over een tweederangs mrns hebt: Dàt was er één! Walgelijk!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 22. Thoth zegt:

  En, hoeveel BN’ers zij homoseksueel? Neem nu bv. Orbán van Hongarije, die geen moslims in z’n land wil opnemen en hier zijn Vice-President van de Hungarian Muslim Community :

  Like

 23. Het Coudenhove-Kalergi plan

  Dit artikel verklaart enigszins de achtergronden van de huidige massa immigratie welke wij nu anno 2015 meemaken.

  In het kort:

  het beleid van het Kalergi plan was en is nog steeds de basis om de Europese oorspronkelijke bevolking door massa immigratie op te laten gaan in een meng bevolking welke geen eigen identiteit /cultuur meer heeft. Ook het chaos principe speelt hier een rol. Hierdoor is het makkelijker om een wereld regering te installeren. Een soort eenheidswereld zonder (zoveel als mogelijk) verschillende volken. Europa speelt in dit streven een grote rol. In de Verenigde staten speelt zich op dit moment een zelfde scenario af. Hier wordt de massa immigratie veroorzaakt door zuid Amerikaanse immigranten. Welke de grens met de verenigde staten letterlijk overspoelen. Uiteraard ook met behulp van goed betaalde/georganiseerde mensen smokkelaars.

  De basis….

  De “Raad van Europa” en het Coudenhove-Kalergi plan vormden de basis voor latere organisaties – zoals de invloedrijke denktank Bilderberg – die een verenigd Europa promoten als voorbode van een Wereldregering. In zulke organisaties vinden we veelal plutocraten zoals de Joodse Rothschilds, Wallenberg en anderen terug. Zij wensen geen spirituele en culturele vernieuwing van het Europese Avondland, maar een verenigd Europa van Mammon/geld. De internationale zwendelarij van deze “Wereldregeringsbeweging” hangt nauw samen met de overname van de Russische regering door de Bolsjewieken in 1917 verpakt als een “revolutie van de arbeidersklasse”. Het duurde niet lang na de installatie van de Sovjet regering dat hun agent Trotski schreef in zijn werk “Bolsjewisme en Wereldvrede”:
  “De taak van het proletariaat (Marxisme) is het creëren van een Republikeinse Verenigde Staten van Europa, als het fundament voor een Verenigde Staten van de Wereld.”

  *Toevoeging: Doel van de proletarische strijd is om het kapitalisme en de “burgerlijke democratie” omver te werpen en te vervangen door een socialistisch economisch en politiek regime. De geschiedenis herhaalt zich de EU zal zich ontwikkelen naar een nieuw marxistisch eigentijds model. Het Marxisme/socialisme is een gecreëerd middel om het gestelde doel te verwezenlijken een eenheidswereld. De “New world order”.

  In het boek “Een idee veroverd de wereld” door graaf (Richard Nicholaus) Coudenhove-Kalergi, dat een voorwoord van Winston Churchill heeft, wordt een licht geschenen op de ware doelen van diegenen die een supranationale Wereldregering promoten. Graaf Coudenhove-Kalergi vertelde hoe hij in 1922 de stichter werd van de Pan-Europese organisatie van waaruit de “Raad van Europa” en latere “Europese Unie” zich ontwikkelde. Deze internationale organisatie was, net zoals de “Verenigde Naties” en de “Noord-Atlantische Verdragsorganisatie”, (NAVO) opstap richting een Wereldregering.

  De financiering van het plan

  Het duurde niet lang nadat Coudenhove-Kalergi zijn eerste reis naar de VS maakte, dat Max Warburg zijn broers, de bekende filantroop Felix Warburg en de stichter van de “Federal Reserve” (FED) Paul Warburg, een toer door de VS van drie maanden lang voor hem regelde. In zijn boek schreef hij dat Max Warburg een financieel adviseur was voor de Duitse regering, die hij in 1917 succesvol overtuigde om Lenin en andere Bolsjewistische revolutionairen doorgang te verlenen naar Rusland, wat uiteindelijk resulteerde in de Bolsjewistische oktober revolutie. Paul Warburg vertrok in 1902 naar de VS en werd daar partner binnen de Joodse bank ”Kuhn, Loeb & co.”. Schiff was een van de grootste financiers van de Bolsjewieken in Rusland.

  In 1913 gaf een wetsontwerp gepromoot door Paul Warburg, de “Federal Reserve” (FED) de exclusieve macht van geld uitgave aan de Reserve banken als wel de macht om de rentes vast te zetten. Samen met het “Goudstandaard” wetsontwerp van 1934, gaf dit wetsontwerp een kleine groep financiers de ongelimiteerde macht om valuta uit te breiden of in te perken – dus de macht om prijzen te heffen of te verlagen waarmee zij inflaties en depressies kunnen veroorzaken. Denk hierbij aan de financiële beurs. Via deze weg werd de soevereine macht van de VS overgedragen aan deze monetaire dictators.

  In een ander boek “Europa zoekt eenheid” uit 1949 schreef Coudenhove-Kalergi:

  “Het derde argument voor een onmiddellijke federalisering van Europa is haar economische situatie. Iedereen is het ermee eens dat niets sneller herstel zal promoten dan de adoptie van een Europese valuta.” ….De euro.

  Uiteraard behandelde hij in zijn boek verder niet hoe Europa in de economische problemen was gekomen, noch wie daarvoor eigenlijk verantwoordelijk waren. Het mag duidelijk zijn dat supranationale regeringen, of dit nu op Europees of wereld niveau is, in de praktijk niet op veel steun van de bevolking konden rekenen. Haar problemen moesten aan het verstand voorbij gaan van diegenen die opgeroepen werden om te stemmen. Daarom werd de effectieve macht uitgeoefend door dominante financiële manipulators. O.a. Multinationals en banken. Graaf Coudenhove-Kalergi had met steun van de internationale financiële wereld een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van een supranationale macht. Hij was er duidelijk over dat wereldheerschappij door een groep van internationale financiers het enige doel was van diegenen die een wereldregering voorstaan en stonden!

  *Toevoeging:

  Supranationalisme is een wijze van samenwerking en besluitvorming in politieke gemeenschappen bestaande uit verschillende staten. In supranationale organisaties worden bepaalde bevoegdheden van de nationale staten overgedragen naar een autoriteit die boven de nationale staten staat. Aangezien beslissing op supranationaal niveau soms bij meerderheid genomen worden, kan het gebeuren dat een lidstaat in een supranationale unie door de andere lidstaten gedwongen wordt een bepaalde beslissing door te voeren, dus de supranationale unie zaken aan de lidstaten kan opleggen.

  De Coudenhove-Kalergi Europeese prijs wordt elke twee jaar uitgereikt aan Europeanen welke dit plan helpen promoten. Onder de mensen die deze “Cultuur-prijs” hebben gekregen zit o.a: Angela Merkel en Herman Van Rompuy.

  Tot slot:

  Gelukkig weten wij als gelovigen dat er maar een rechtmatige wereld regering zal komen die vanuit Jeruzalem zal ontstaan (en dan bedoel ik niet de pseudo messiaanse wereld regering) en alle volkeren hun knie zal laten buigen uiteraard zonder dwang maar vanuit het hart.

  Wij leden van het lichaam van Christus zitten vandaag ineens midden in het aardse strijd gewoel. Ook ik voel soms woede en onmacht over wat er gebeurd. Maar we zijn slechts ambassadeurs van een andere orde. We wachten tot God ons op het juiste tijdstip komt halen. “daar boven” zal emigratie plaats vinden naar beneden en wij immigreren gelijktijdig. Onze identiteits bewijzen zijn reeds lang gekocht en betaald.

  Zoals “de dag” de ongelovigen onverwacht overvalt, zo zullen gelovigen precies weten ‘hoe laat het is’. Wanneer iedereen roept “vrede en geen gevaar”, is dat voor gelovigen het signaal om af te tellen. Want zij weten dat “een plotseling verderf” nadert. Dat is “de komende toorn” (1:10) d.w.z. de grimmige tijd waarin de tegenstander het gemunt zal hebben op Israël (Openb.12:13). Terwijl “een plotseling verderf” in het Midden Oosten uitbarst, vangt voor de gelovigen juist “de dag” aan. De gelovigen zullen in veiligheid worden gebracht (weggerukt) en de Heer tegemoet gaan (4:17).De essentie van wat Paulus in 1Thes.5 naar voren brengt is dat gelovigen “de dag” niet zal overvallen, daar zij op de hoogte zijn van “de tijden en gelegenheden”. De wegrukking vindt plaats in een context van “vrede en geen gevaar”, direct voorafgaand aan “een plotseling verderf”.

  Bron:

  http://frissekijk.info/de-masonische-wereldregering-coudenhove-kalergi/

  Like

 24. Jean zegt:

  De Luxemburgse zuipschuit denkt nu echt dat er nog Europeanen op zijn gezeik zitten te wachten, stuur 10 moslims naar zijn privéwoning en uiteraard die zuipschuit naar huis want het wordt degoutant met die onbekwame lul, zijn fans a la Belet, Verafstoot, Pechdroll, Halseman & co kijken naar hem op, logisch “de postjes” weet u wel, op mekaar op een hoop bekom je nog niet de som van het IQ van 50.
  “”WIJ WILLEN GEEN MOSLIMS/ISLAMIETEN IN ONZE SAMENLEVING”” punt.
  Wij staan voor de bescherming van onze cultuur en onze beschaving en daar past die barbaarse smeerlapperij niet in thuis. Geen kopvoddenwijven geen baardaapsoepjurken geen mosselketen geen islam want dat staat voor pervers geweld en barbarij.

  Like

 25. Nog zo’n parasiet van de publieke media.

  Peter R. de Vries weet het weer eens beter

  Noemden we in 40-45 de personen die Engelandvaarders naar de overkant brachten eigenlijk ook mensensmokkelaars?

  Uitspraak van Peter R. de Vries. Vult graag zijn zakken met de centen van de belastingbetaler en dient zodoende natuurlijk de Nationale Propaganda Omroep (NPO) uiteraard te vriend te houden wil hij zich nog meer kunnen verrijken ten koste van anderen (Lees: Hardwerkende Nederlanders) met zijn kots

  Deze had ik dan even gemist maar ziehier de afbraak van het Nederlandse verzet tegen een overheerser die als doel had 1, een hele bevolkingsgroep volledig te vernietigen en 2, de rest van de beschaafde wereld te bezetten. Peter weet daar zijn eigen draai aan te geven, zoals de tweet hieronder fijntjes en pijnlijk weet weer te geven.

  Deze man is een mesjoggene waarvan het mij persoonlijk niet zou verbazen dat hij zich onaneert op zijn eigen kop in de diverse bladen. Geen wonder dat zijn vrouw van hem afwilde

  Het bewuste stuk

  Jan Roos opent frontale aanval op Peter R. de Vries

  Tv-persoonlijkheid Jan Roos, die recent beweerde te zijn aangevallen door twaalf Marokkanen, heeft de frontale aanval geopend op Peter R. de Vries. Dat is te volgen op Twitter. Roos probeert uit te zoeken hoeveel belastinggeld van de NPO naar de vele talkshowoptredens van De Vries gaat. De aanleiding is zijn zoveelste optreden bij Jinek afgelopen donderdag. “Nu weet ik het zeker. Jinek doet Peter R“, zegt Roos. “Zeg Jinek, wat betalen jullie Peter R de Vries per optreden?“

  Naar verluidt krijgt De Vries voor elk optreden bij Jinek 2000 euro. “Hij zit drie keer per week bij Jinek. 24 ruggen per maand voor dat geleuter“, aldus Roos.

  Roos wil de onderste steen boven krijgen. “Zijn hier redacteuren van tv-shows waar Peter R de Vries optreedt die zijn rekening durft te openbaren? Mag anoniem. DM me“, twittert hij.

  De journalist krijgt onder meer een factuur van De Vries voor een halve dag seminar bij Justitie toegeschoven. “3000 euro, exclusief parkeergeld. Nog meer rekeningen van Peter R?”

  Dat De Vries op de factuur niet alleen over zijn tarief, maar ook over de parkeerkosten en de kilometervergoeding btw rekent, mag volgens Roos helemaal niet. “Naast hele hoge rekeningen pakt Peter R nog meer door een rekentrucje.”

  Van JOVD, de jongerenafdeling van VVD, krijgt Roos een mailtje toegeschoven waarin De Vries weigert om zonder veroeding te komen spreken. Hij schrijft daarin: “Is dat anno 2015 de liberale gedachte: de spreker moet maar voor niks komen omdat alle aanwezigen – een zaal vol – er zelf niks voor over hebben? Daar heb ik het echt te druk voor, sorry.”

  Roos: “Soms doet Peter R ook wel iets gratis. Wegblijven bijvoorbeeld.”

  Maar ook tv-makers hebben Roos ingelicht. “Net productieleider tv aan de lijn. Peter R vraagt tussen twee- en vijfduizend euro per tv-optreden. Te boeken voor elk onderwerp.”

  Roos besluit: “Tienduizenden euro’s NPO geld glijdt in de zakken van Peter R de Vries. Meneer de fatsoensspecialist.”

  Bron
  http://stopdebankiers.eu/peter-r-de-vries-weet-het-weer-eens-beter/

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Dat sujet hoort bij de grootste landverraders en daar wordt hij dik voor betaald ook nog!Ik walg van die vent!

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Adriaan Jansens 9 september 2015 om 11:30

   “Noemden we in 40-45 de personen die Engelandvaarders naar de overkant brachten eigenlijk ook mensensmokkelaars?”

   Zo, dus dat heeft die glibberige geldwolf gezegd?
   Nou, dan heeft de ‘Gutmensch’ er alweer een leuk argumentje bij, want dit gaat hij natuurlijk aan z’n lijstje met gemeenplaatsen toevoegen.
   Die vergelijking slaat helemaal; nergens op!

   Like

  • Hendrik M. zegt:

   Daarom moeten we van die Narcistische Propaganda Organisatie af; ze gaan maar commercieel.

   Like

  • Ekster zegt:

   Die P.R. de Vries kan met zijn goed gevulde zakken dus gemakkelijk een paar “Syrische” vluchtelingen en hun complete families in zijn huishouden opnemen, zou je denken. Maar doet ie het ook? Ik betwijfel het ten zeerste. Daar heeft hij het waarschijnlijk “echt te druk voor, sorry…” Nee, Neerlands bekendste policor moralist en ons aller collectieve geweten leest liever anderen de les. Is wel zo makkelijk en veilig, nietwaar?

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   De Vries is een godverdomde Farizeër! Dat is de enige benaming, die me nog te binnen schiet voor dat “heerschap.”
   Van alle BN ‘ers in dit land maakt h i j me nog het meest onpasselijk; jà, nóg erger dan Thomas von der Dunck!
   Van de vrouwen in dit verband kun je maar beter zwijgen; allemaal dezelfde nitwits!
   Ook Katja Schuurman, ja: “Goeie vriendin”van wijlen Theo van Gogh,” maar intussen wèl op die lijst voor vluchtelingenhulp prijken!
   Ach, Man, de lommerd geeft geen duit voor dat soort lui!

   Like

  • Nog zo’n staaltje van opportunistisch graai en snaai werk van broekzak-vestzak naar vette anonieme bankrekening .

   Tegen betaling doet Matthijs van Nieuwkerk aardig over je in DWDD

   De Wereld Draait Door en radio 2 hebben geld gekregen van de overheid om aardig te doen over het Koningslied. Dat was het muzikale en taalkundige gedrocht dat bij de inhuldiging van Willem-Alexander voor een gevoel van nationale eenheid moest zorgen.
   Hoeveel geld DWDD heeft ontvangen is (nog) niet bekend.
   Dit wordt ‘n grote mediarel en terecht. Als bij de publieke omroep redactionele aandacht te koop is, kan de publieke omroep worden opgeheven.
   Update: DWDD ontkent geld te hebben ontvangen. “DWDD heeft niet betaald gekregen voor promotie koningslied. Berichtgeving NOS klinkklare nonsens.”
   Tussenconclusie: het geld is wel betaald, maar niet ontvangen.

   Bron
   http://www.welingelichtekringen.nl/

   Like

   • Cathja zegt:

    En het lied was ook nog eens oorverdovend SLECHT!! Een schande, een aanfluiting! En daar zou ruim een half miljoen euro voor uitgetrokken zijn…?

    Onbegrijpelijk!

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Muziek voor dat verdomde koningshuis kán en mag alléén maar buitengewoon slecht en vals zijn!

    Geliked door 1 persoon

 26. Thoth zegt:

  Tan z’n ‘vluchtelingen’ aktie is mislukt. Zo’n 2/3 tot en mer 75% van de bevolking wil niets met de migranten te maken hebben. Er werd maar zo’n 2 ton opgehaald…

  http://www.nrc.nl/nieuws/2015/09/08/937-000-kijkers-voor-speciale-rtl-late-night-vluchtelingenactie-haalt-225-000-euro-op/

  Like

 27. Tempelier zegt:

  Zeer waarschijnlijk zullen ze ook deze praktijken welkom heten.

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 28. boorzalf zegt:

  Natuurlijk zijn die bn-ers voor de de vluchtingen, want ze weten dat als ze er tegen zijn het gedaan is met ze. Geld trouwens ook voor veel politici. Laf en corrupt zijn ze. En vooral de nos wat een walgelijke toneelspelers zijn dat. Nee, Nederland gaat echt naar de klote.

  Like

 29. Republikein zegt:

  Onder de pet.
  Wij, Hollandistan, zijn sinds 1949 een vazalstaat van de VS!
  Marshall Plan![ the European Recovery Program]
  Remember Roswell!
  Grijze haren krijg je ervan.

  Like

 30. Eline zegt:

  Peter R.de Vries schijnt ook regelmatig bij RTL4 te zitten in Boulevard.
  Gratis ? Ik denk het niet.

  Like

 31. marcelvl1976 zegt:

  Ik denk dat de C.U. zich baseert op Jezus’ woorden in Mattheüs 25:35-36 citaat: “Want ik had honger en jullie gaven mij te eten, ik had dorst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling en jullie namen mij op, ik was naakt en jullie kleedden mij. Ik was ziek en jullie bezochten mij, ik zat gevangen en jullie kwamen naar mij toe. Overigens is dit denk het vers waar de CU zich op gebaseerd.

  Ik ben zelf geen kerkganger of gemeentelid meer en ken ook de schaduwzijde van veel asielzoekers. Zelf 16 jaar geleden beroofd geweest door Somaliërs. Wel vind ik dat mensen die echt de dupe zijn geworden door het systeem geholpen moeten worden, zo kunnen zij op hun beurt ook ons helpen.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ marcelvl1976 op 9/9 om 15:33

   Ik denk dat Jezus geen mensen bedoelde die zich als ondankbare ‘honden’ zouden gedragen. Het voedsel wat de vluchtelingen werd aangeboden, werd dikwijls geweigerd. Ik heb gezien dat in Hongarije hele trays met 6 flessen water op de spoorrails gegooid werden, dus er werd wel degelijk drinken aangeboden, maar men bliefde het niet! Kleding was ‘niet modieus’ en werd op de Griekse eilanden bij de vuilnis gezet. Zieken kregen medische hulp. En ja, het zijn vreemdelingen, en zij willen kennelijk vreemdelingen blijven.
   Ze zijn berekenend, en als ze hun zin niet krijgen slaan ze van zich af, gooien met stenen, vernielen alles wat ze tegenkomen.

   Als de Christen Unie zich hierop baseert, zouden ze toch eens wat dieper na moeten denken over de bovengenoemde tekst!
   Als je uit een oorlogsgebied komt, of je wordt onderdrukt omdat je homo bent, of je hebt je van de islam afgekeerd en je leven loopt gevaar, dan ben je met recht een vluchteling en verdien je bescherming.

   Ik denk dat minstens 75% van alle vluchtelingen terug naar hun thuislanden kunnen. Economische vluchtelingen hebben de plicht om in hun eigen land te werken en het land vooruit te helpen, in plaats van een luizenleventje in een ander werelddeel te leven.
   Wees een voorbeeld voor de jongste generatie!

   Like

   • marcelvl1976 zegt:

    Hallo Cathja; dat ondankbare heb ik ook wel eens gezien bij een Roemeen die bij ons in de winkelpassage zit te collecteren. Hij heeft 1 of 2 daklozenkranten anders mag ie er niet zitten, de laatste krant zal die dus ook nooit verkopen anders is ie zijn zitplek kwijt . Brood of voedsel weigert hij. hij wil alleen doekos. De moslimsasielzoekers die christenen van boot af donderen moeten ze per definitie al weigeren. Zoals ik al typte de mensen die gebombardeerd worden en niks meer hebben die moeten we wel helpen. In 1999 werd een scooter in een toen nog gemeenschappelijke berging gejat, bleek later hoorde ik via Joego’s in coffeeshop dat daar die Somaliërs achter zaten. Als ze dat hadden gedaan waar ik bij was had ik nu in de bak gezeten kan ik je vertellen. Ik ken wel mensen van andere middenoosten landen die opzich wel o.k. lijken, maar gezien de werkloosheid momenteel juist onderaan de arbeidsmarkt hebben we economisch weinig aan zie ook de Poolse lagelonentoestroom. Vandaar dat ik ook PVV sympathie heb, alleen ik vind wel dat de echt gedupeerden een kans moeten krijgen, maar ook dat er dan voor mogelijkheden worden gekeken voor direct omliggende landen die opvang zouden kunnen bieden. En inderdaad dat ze dan ook terug gaan naar hun land van herkomst als het gevaar geweken is.
    I.S.I.S. is in ieder geval een kankergezwel en ik vraag me af wanneer Islam nu eens in voorbeeld van Christendom eens wat moderner wordt.

    Like

 32. Ekster zegt:

  Trouwens, hoeveel vluchtelingen heeft die Claudia de Breij al in haar huis opgenomen? Of zingt ze alleen maar dat ze mensen wil helpen? ’t is nu tijd voor daden, Clau, grijp je kans!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s