VIDEO (08-09-2015) – Migrantenchaos in Boedapest: “Met de vluchtelingen kwam de ´islamofobie´”

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Al 36 jaar lang heerst er oorlog in Afghanistan, sinds 12 jaar in Irak en sinds 4 jaar in Syrië – nu komen “de hulpzoekers” en masse, nadat ze gehoord hebben van de welkomstcultuur van Angela Merkel. Hongarije is slechts een transitland, maar de bevolking is ontevreden dat haar land wordt voorgesteld als voetenkrabber waar recht en wet niet meer moeten gelden. De duizenden gestrande mensen op het station “Keleti” in Boedapest zijn inmiddels weg – maar vanuit Servië komen er duizenden nieuwe.

Behalve binnenlandse politieke perikelen en beschuldigingen van corruptie is dat nog een reden dat inmiddels één op de vier Hongaren de volks-nationalistische partij “Jobbik” ondersteunt . . . tendens stijgend, vooral onder studenten. Minister-president Orbán geeft nu tegengas: “”Wij willen hier geen getalsmatig belangrijke minderheden hebben, die zich van ons onderscheiden in hun culturele eigenschappen.” Voor “Spiegel-Online” betekent dat “dom, driest, Orbán” (04-09-2015). Terwijl er in Hongarije een spannende verandering plaatsvindt: De “EU-querulant” Orbán ziet zichzelf nu als “verdediger van het vaderland”, inclusief de regels van Dublin. En Jobbik, de enige pro-islamitische rechte partij in de EU, werd nu door de Hongaarse imam István Kovács “haram” verklaard, dus verboden. Onder de druk van de volksverhuizing valt het oude bondgenootschap van nationalistische Turanisten en islamitische Magyaren uiteen. Terwijl het de katholieke chef van Jobbik, Vona Gábor, was die de islam “de laatste hoop van de mensheid te midden van de duisternis van de globalisering en het liberalisme” had genoemd. En: “Als de islam mislukt, zullen alle lichten helemaal uitgaan.”

Bron:
www.youtube.com
Auteur: Billy Six

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, EU-critici, Eurabië, Europa, Hongarije, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO (08-09-2015) – Migrantenchaos in Boedapest: “Met de vluchtelingen kwam de ´islamofobie´”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Wat een gigantische kolerezooi!
  Die ene blonde hulpverleenster die je in de video voorbij zag komen, leek qua motivatie ook al aan het eind van haar latijn, zoals ze hier en daar die luivoedsel of wat het ook was toesmeet, op de manier waarop je een hond een bot toewerpt, maar het is haar vergeven, want in haar plaats zou ík me óók afvragen, waaraan ik begonnen was: die hele meute gedráágt zich doodgewoon als een stel beesten!
  Twee dingen vallen altijd meteen weer op aan die….-we noemen ze dan maar “vluchtelingen:’ Ten eerste: Ze vragen nergens om, maar ze eísen het en ten tweede: Ze weten zo opvallend goed, waar ze héén willen!
  In Hongarije willen ze niet blijven, want ze hebben verdómd goed door, dat Orbàn kritisch tegenover ze staat. Mee, naar Dúitsland willen ze en dat natuurlijk vanwege de knotsgekke landverraadster Merkel.
  Het wachten is er op, dat ze gaan zeggen, naar Nederland te willen. Maar misschien worden wij daar nog een béétje voor behoed doordat moslimvreter Wilders scherper op hun netvlies staat dan Rubberen Rutte…..
  Althans, dat hópen we dan maar.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Ieder weldenkend mens krijgt een hekel aan de islam en haar volgelingen, de mohammedanen, als je ze leert kennen.

  Like

 3. john h zegt:

  Is dit niet de man hier die spreekt namens de moslim gemeenschap in Hongarije in het interview ???

  Like

 4. Vederso zegt:

  via Vlad Tepes: op 2.12 begint het geschreeuw van: Allahu Akhbar. (meute dringt door politie-cordon in Hongarije)

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik heb ook nog even die andere korte video bekeken, van die cameravrouw, …..Petra Làszlo, geloof ik.
   Goeie actie! Dàt is nog eens een wijf met bàllen!
   Je krijgt sterk de indruk, dat de politie niet doorpakken màg: Ik zag er één kort een vrouw bij de arm grijpen, maar direct weer loslaten. Ja, zo kom je er niet, natuurlijk!
   Allahu Akbar! Goed, dat ík daar niet gestaan heb met een gummiknuppel bij de hand want dan waren er zeker óngelukken gebeurd!

   Like

 5. ildiko zegt:

  Hier de eerste borden met waarschuwing voor de vluchtelingen
  Welkom in Roemenië !
  hier er is geen werk, geen scholen,geen snelwegen,geen goede ziekenhuizen, geen geld dus
  Goede reis terug.!
  http://foter.ro/cikk/20150908_megjelent_az_elso_roman_plakat_migransoknak

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s