VIDEO: Een Syrische vrouw hekelt de foute “vluchtelingen” en de manipulaties van het Westen

Screenshot_39

(Door: Christine Tasin)

Hier  een felle speech, die men beslist verder rond moet laten gaan. Een Syrische vrouw neemt het woord in Belgrado om foute “vluchtelingen” te  bekritiseren en ook het Westen. Dit gebeurde afgelopen zondag tijdens een betoging die georganiseerd werd door de Servische Nationalistische Beweging “Obraz”.

Enkele “schokkende” uitspraken

De mensen die u heeft gezien in de straten van Belgrado op weg naar Duitsland of Nederland zijn geen echte  Syriërs. Laat me deze vraag stellen: Als het Westen niet wil dat deze “vluchtelingen” verdrinken in zee, waarom heffen ze dan niet de sancties op die zwaar op het Syrische volk  drukken en die Syrië al 143 miljard dollars hebben gekost? Maar dit past niet in de agenda van het Westen.

Waarom helpen zij de Syriërs niet, zodat ze in hun land kunnen blijven, door hulp te verlenen aan het Syrische leger, die het land kan ontdoen van de terroristen zodat het weer een veilig land wordt?

Waarom blijven de resterende Syriërs wel in het land om weerstand te bieden?

Door deze vlucht wordt Syrië ontdaan van de mensen die zouden kunnen helpen het  op te bouwen. Tot op heden hebben wij 100.000 soldaten verloren die tegen de extremisten vochten.

Ik heb nog niet gehoord dat het Westen erg “treurde” om het verlies van zoveel mensenlevens van hen die hun leven voor het vaderland gaven en hierdoor hun dierbaren alleen achterlieten.

ZIJ  zijn degenen die echte hulp nodig hebben.

En waarom zou men deze mensen die hun land ontvluchten helpen? Velen van hen zijn Jihadisten en wat ´t erger maakt, ze worden hiervoor met duizenden Euro’s betaald. Ik zal jullie wat  vertellen: Het geld dat zij eraan spenderen om in Europa te komen is meer dan genoeg om in Syrië een huis te  kopen voor 5 personen en met een klein baantje erbij is hier goed van te leven. Het zijn geen vluchtelingen. Het zijn economische vreemdelingen.

De kusten van Syrië worden goed bewaakt en er vertrekt geen enkele boot met migranten van daar.

Een andere reden is om van de christenen af te komen. Van hen, die historisch gezien de eerste christenen in deze gebieden waren. Wat er op dit moment in Syrië plaatsvindt, is hetzelfde als wat jullie eerder in Servië hebben meegemaakt. Hun doel? Ze willen onze  identiteit, onze eenheid en onze soevereiniteit. . .

VIDEO:

 

Bron:
http://ripostelaique.com
Auteur: Christine Tasin

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, asielwaanzin, Dhimmitude, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Servië, Syrië, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op VIDEO: Een Syrische vrouw hekelt de foute “vluchtelingen” en de manipulaties van het Westen

 1. Torkel zegt:

  Ik blijf erbij… wat hebben wij met al die problemen te maken?
  Komen ze mij ook helpen als ik mijn huur niet meer kan betalen?
  Kan ik dan naar Syrië en krijg een woning en inkomen gratis?

  We lijken GVD gekke Henkie wel!

  Like

  • BertG. zegt:

   Gekke henkie zijn we allemaal, omdat we VERPLICHT belasting betalen.
   Bij elke vorm van weigering volgt een straf oplegging.
   En niemand die jouw rechten dan nog komt verdedigen, je zal het zelf moeten zien op te lossen, en tot je de dood zullen ze je achterna zitten en opjagen.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 8 september 2015 om 23:45

    Zelfs na je dood jagen de rotzakken je (familie) op:
    – erfbelasting
    – grafrechten

    Like

 2. LafSchaap zegt:

  Kortom: we krijgen precies diegenen binnen die we kunnen missen als kiespijn. Diegenen, die zich nuttig zouden kunnen maken als ze thuis bleven, maar die daarvoor te beroerd zijn, die gaan we hier in de watten leggen. Europa is ten dode opgeschreven.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Waarom zie ik deze speech niet bij de NPO?
  Oww, past niet in deze linkse propaganda machine…

  Like

 4. Republikein zegt:

  Een mooie waarschuwing, echter tevergeefs, gezien het kiezersgedrag van de goede mensen.
  Dan verandert er geen mallemoer, en dat vindt de elite prima de luxe!

  Like

 5. Dat zeg ik ook al tijden! Het lijkt echt wel alsof onze regeringen het er om doen: Goedkope arbeid hierheen lokken, andere economieën in de armoe storten door in het wilde weg te bombarderen en te boycotten, hen te “helpen” om van hun leiders af te komen, waardoor landen als Irak, Libië, Syrië in een grote vuilnisbelt veranderen.
  Wat een puinhoop maakt het WESTEN van het (midden) oosten. Maar ja, dat is politiek, en dan mag dat…

  Intussen lijken de moslims te worden verdeeld over de wereld in de hoop dat ze dan minder gevaarlijk zullen zijn (?). Zo van: kom maar hierheen, wij hebben goedkoop personeel nodig en wij zullen jullie wel temmen…
  Christenen in moslimlanden raakten hun bescherming kwijt en worden nu uitgeroeid door diezelfde moslims. Kans op asiel hebben ze bij ons veel minder.

  Hoe is het mogelijk dat enkele miljoenen laffe, vluchtende Syriërs enkele tienduizenden ISIS-leden niet aankunnen? Ja, vluchten voor ’n paar van die snotjongens is laf. Met ’n paar miljoen mensen kun je die paar fanatiekelingen heus wel aan.
  Maar eigenlijk zijn ze helemaal niet op de vlucht voor ISIS, zoals we deze week in een video hebben kunnen zien. (Een hysterische Syrische vrouw kwam vertellen dat Assad de boosdoener is: “Assad doodt mensen…” (welke mensen? ISIS-mensen?) en uit protest sleurde haar man (?) zijn vrouw en baby omlaag op de treinrails. Wat een drama…. de vrouw zal nog weken last hebben van haar rug, door de scherpe keien op de spoorbielzen…)
  Mijn conclusie: Zij vluchten niet voor ISIS, want ISIS, dat zijn zij zelf.
  Dit is voor jihadisten een uitgelezen kans om het westen te infiltreren en dat gebeurt dan ook massaal. We worden hiervoor gewaarschuwd door Arabische landen maar wij willen het niet horen. Dit is het begin (van het einde).

  Like

  • Rik de Raeve zegt:

   Hoe komt het dat 95% gewone mensen de macht niet kunnen breken van 5% rijk crapuul die verantwoordelijk zijn voor alle miserie en georganiseerde oorlog ?

   Like

 6. ildiko zegt:

  DIT IS ECHT SUPER !

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Helaas snap ik bovenstaande reacties niet!!

  Onze “elite-nwo” kloothommels die helaas het cabinet vormen moesten zo nodig gaan mee bombarderen in Lybie en de terroristen helpen met wapens en geld tegen Assad.
  Assad had gewoon zijn land onder controle en deed niemand kwaad, iedereen had een goed leven in Syrie.
  De echte Syrie-ers zijn bij honderd duizenden vermoord door de door ons geholpen usa-terroristen en hebben verschrikkelijk te lijden gehad.
  Deze mensen zouden hier eigenlijk welkom moeten zijn totdat Poetin die hele fiucking IS over de kling heeft gejaagd met zijn Russische helden!
  Wat er momenteel aan gespuis binnenkomt vanuit Toerkije is voor 85% een booslim invasie uit het islamland Pakistan en dat zijn totaal geen vluchtelingen maar booslim veroverraars.met een hele grote bek. Die ellende moet gestopt worden.
  Gister nog zwaar kotsend over de vloer gelegen van de randdebielen in Arnhem die zo nodig een fucking gestoord dom achterlijk welkomstlied gingen zingen.
  Deze domme ganzen dozen moeten eerst maar eens door de mosselmuzelmannen bezocht worden, maar dan zal het te laat voor ze ziijn zijn!!!

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 8. Poolse aarstbisschop spreekt datgene uit wat velen al langer zien aankomen

  Henryk Hoser – © Michael Dukaczewski / RMF FM
  Naar mijn mening beleeft Europa vandaag een periode die kan worden vergeleken met de Middeleeuwen, toen nomadische volkeren hier aankwamen vanuit Azië. Hoe het nu zal worden? Europa zal islamitisch worden, daar kan geen twijfel over bestaan.’
  Dat heeft de Poolse aartsbisschop Henryk Hoser gezegd in een gesprek met de radiozender RMF 24. (Engelse vertaling hier)

  Indien de trends niet wijzigen, indien de Europese geboorteratio onder de vervangingsratio blijft, dan zal Europa islamitisch worden en zullen christenen een rol vervullen zoals dat nu in het Midden-Oosten het geval is. In een zee van moslims waren daar steeds kleine christelijke gemeenschappen, die hebben overleefd. Alhoewel, vandaag is het niet eens zeker dat ze zullen overleven.’
  De aartsbisschop ziet in de islamitische migratie naar Europa ghettoverming, eerder dan assimilatie, gekoppeld aan een diepe spirituele en existentiële crisis in Europa zelf.

  Hoser denkt dat een modern Europa godsdienst verwerpt en moreel relativisme omarmt, waarbij het ‘een zelfmoordcultuur’ propageert door te weigeren kinderen te maken.

  Hoser legt de schuld daarvoor bij de ‘decadente’ Europeanen zelf, want de islam doet weinig meer dan een van de natuurwetten te volgen, die wil dat een leegte moet worden opgevuld. Europa sterft en de islam groeit. Volgens de aarstbisschop zal Europa dan ook volledig door de islam worden gedomineerd.

  Bron

  http://torontocatholicwitness.blogspot.hu/2015/09/breaking-archbishop-henryk-hoser-of.html?spref=fb

  Like

  • jungleelephant zegt:

   In deze tijd zet je toch geen kinderen op de wereld?Wat heb je ze te bieden:een inktzwarte toekomst!Alle 3 mijn kinderen hebben er voor gekozen om geen kinderen te krijgen;en ik sta daar volledig achter!

   Like

   • Ja jungleelephant ik zie een donkere bewolking die boven Nederland hangt en het toekomst perspectief van Europa in het algemeen is óók al niet om over naar huis te schrijven als er geen drastische ommekeer komt in het geopolitieke en buitenlandbeleid van de Amerikanen. Mijns inziens hangt het lot van de Europeanen af van de houding die de neoconservatieven voeren ten opzichte van Europa..

    Groet

    Like

   • De Verenigde Staten bewegen Hemel en Aarde om te voorkomen dat Rusland zich bemoeit met ‘hun‘ oorlogen in Syrië en Oekraïne.

    Eerder ‘verzocht‘ de VS Griekenland al om overvliegende Russische vrachtvliegtuigen met hulpgoederen voor Syrië de toegang tot het Griekse luchtruim te ontzeggen. Griekenland gaf daar vooralsnog geen gehoor aan, maar de Bulgaren zijn gewend instructies uit ‘Washington‘ slaafs op te volgen, en sloten hun luchtruim wel. Eerder zetten ze al een streep door het voor Bulgarije potentieel lucratieve ‘South-Stream‘ project na een ‘bezoekje‘ van John McCain.

    Het belangrijkste probleem is, dat de Russen serieus zijn, en korte metten willen maken met ISIS en aanverwante terroristische organisaties, door juist grondtroepen te trainen. Terwijl de VS hen slechts wil ‘coachen‘, zodat ze Assad en zijn gezin aan het mes rijgen. Zoals ze eerder met Gaddafi deden. Het ultieme doel is de ‘Cradle of Civilization‘ te veranderen in een massagraf. En ‘doorvoerland‘ voor gas uit Qatar, en olie uit Saoedi Arabië. Terwijl Europa wordt overspoeld door een niet te stuiten stroom ‘goedkope werkkrachten‘ uit het Midden-Oosten en Afrika, zodat Europa de rol van China over kan nemen als ‘fabriek‘ voor ‘wegwerp‘-producten waar de Amerikanen met Dollars voor kunnen blijven betalen tot wij een ‘ons’ wegen.

    Oekraïne leek vorig jaar februari ‘in the pocket‘, maar ook daar komen de Amerikanen die ellendige Russen tegen. En niet alleen de Russen, maar ook Duitsland en Frankrijk. Deze Europese landen zitten (inmiddels) op hetzelfde spoor als Rusland, in die zin dat ze vasthouden aan ‘Minsk II’, en zich niet opnieuw voor ‘aap‘ willen laten zetten. Zoals bekend sloten Frankrijk, Duitsland en Polen in februari vorig jaar met de ‘oppositie‘ en de regering van Janoekovitch een akkoord, dat een dag daarna door ‘Team-Nuland‘ met een luid ‘Fuck the EU!‘ aan de kant werd geschoven. Destijds deden Frankrijk en Duitsland braaf wat ‘Washington‘ van hen verwachtte. Maar tijdens het bezoek van Porochenko aan Berlijn, onlangs, gaf Merkel de Oekraïense president in klare taal de opdracht mee om nou eindelijk werk te maken van de overeenkomst die hij in Minsk met hen, en Rusland, sloot.

    Dat bleek vorige week een opdracht die Porochenko in eigen land geen krediet opleverde. Extreem rechts belegerde het parlement, en nadat de wet, die een federaal vergelijk met de inwoners van het oostelijke deel van het land mogelijk moet maken, met de kleinst mogelijke meerderheid was aangenomen, sloeg de vlam in de pan. Met opnieuw drie dode politieagenten tot gevolg. De vraag die iedereen in Oekraïne zich nu stelt, is hoe lang de zittende regering, die mateloos impopulair is onder de bevolking, het nog volhoudt?

    De economie van het land bevindt zich in vrije val. De Europese sprookjes van Timmermans, van Baalen en andere Euro-fantasten blijken één grote leugen. Het land is verwikkeld in een uitzichtloze burgeroorlog. De ene oligarchen-kliek is verruild voor de andere. Europa heeft geen geld, ondanks de op volle toeren draaiende geldpers. En de VS ‘investeren‘ wel, maar slechts in training en materiaal voor extreem rechtse strijdgroepen (VIDEO) en bijbehorende ‘kind-soldaten‘, die bereid zijn op te trekken naar Moskou. De kans op een nieuwe coup van extreem rechts, gesteund door de VS, lijkt met de dag verder toe te nemen. Op het moment dat die plaatsvindt, moeten ‘Berlijn‘ en ‘Parijs‘ kiezen: Laten zich aan de kant schuiven? Of herpakken ze zichzelf?

    ‘Parijs‘ wil nu zelf ook deelnemen aan de luchtoorlog om Syrië. Maar stuurt eerst vliegtuigen die ‘op verkenning‘ worden gestuurd. Me dunkt dat er in dat land een hoop te ‘verkennen‘ valt! Het is een hogedrukpan waarin een extreem giftig soepje wordt bereid! Vol ‘Syriëgangers‘ die ‘Berlijn‘ en ‘Parijs‘ nog lelijk op kunnen breken, als de Duitsers en Fransen hun NAVO-bondgenoten daar hun gang laten gaan. De vraag is wellicht of de VS, Engeland, Israël en Turkije ‘Parijs‘ wel als ‘pottenkijker‘ zullen dulden. Frankrijk is geen Nederland. En de DGSE heeft een reputatie hoog te houden. (HIER wat Gomart te vertellen had over Oekraïne in een Engelstalige samenvatting).

    Maar wellicht ben ik daarmee nog te optimistisch. Blijven Duitsland en Frankrijk uiteindelijk keurig in het gelid. En gaat de gruwelijke dood van een Koerdische peuter uit Kobani, met zijn familie opgejaagd door ISIS, NAVO-land Turkije, en bombarderende Amerikanen, voor de ‘Atlantici‘ het argument vormen om Assad en de Russen te te grazen te nemen. Terwijl Halbe Zijlstra, namens het Nederlandse kabinet bij Pauw iets onfatsoenlijks murmelt over ‘opvang in de regio‘. Zo bizar zit de wereld momenteel in elkaar.

    Bron
    http://stopdebankiers.eu

    Like

 9. Zie hier de mensen die nu vluchten voor Assad: https://www.youtube.com/watch?v=WBQ_ixrsf8I
  Deze video is gemaakt door jonge Syriërs en laat o.a de gruwelen van de rebellen zien, maar lees vooral de teksten door, tot het eind.
  Tegenstanders van Assad verbranden Russische en Chinese vlaggen omdat die landen tegen militaire interventie zijn. Ze zwaaien met Amerikaanse, Engelse en Franse vlaggen en schreeuwen om interventie van de Navo.
  Zwaaien tegelijk met Al Qaeda-vlaggen. Je zou zeggen: wat wíllen die mensen.
  Ze schreeuwen: Wij willen de declaratie van Jihad! (11-7-2011, dus nog helemaal in het begin van de “revolutie”) En niet één keer, maar in vele steden, gedurende vele maanden, steeds weer demonstraties. Zie de data in de film…
  En maar blijven schreeuwen dat ze de bommen van de Navo willen. Vergetend dat de Navo in Libië voor 60.000 doden heeft gezorgd…
  Vergeet vooral niet dat Syrië in die tijd een welvarend land was. Deze mensen hebben alles zelf kapotgemaakt, honderdduizenden “tegenstanders” gedood, (hun ingewanden opgegeten (!!) ISIS vrij baan gegeven en nu vinden ze het raar dat er geen brood meer te verdienen valt…. en dus slaan ze op de “vlucht”.
  Moeten wij daar écht medelijden mee hebben?

  Like

 10. plus zegt:

  Obraz is een verboden fasistische beweging. Bleghhhh

  Like

 11. Willem zegt:

  Dit is gewoon het paard van TROJE.
  Men zet de poorten open, met alle gevolgen vandien.

  Like

 12. judit zegt:

  Ik kom net terug uit Hongarije, het is een toestand daar. Ze hebben honderden kinderen achtergelaten.
  Een vrouw is aangerand, een ander vrouw beroofd.
  Tegen de buschauffeur die ze naar Wenen heeft gebracht zeiden ze dat hij wel naar Wenen moest rijden, anders zouden ze zijn strot doorsnijden.
  Wat voor mensen laten we binnen?
  Ze roepen nu al op tot aanslagen.

  Like

  • Frerik zegt:

   Over een paar jaar maakt het dus al niet meer uit dat je in Hongarije bent of in nederland. Wat hebben we toch een misdadige vuile politiek.

   Like

 13. Jan zegt:

  Terwijl de parasieten in de watten worden gelegd, vechten de Syrische vrouwen


  http://sputniknews.com/middleeast/20160114/1033151159/syria-women-battle-terrorists.html

  Like

 14. Jan zegt:

  Deutschland als Terrorziel: „IS schleust bewusst Männer ein“

  Deutschland ist nach Erkenntnissen des Bundesinnenministeriums ein „tatsächliches Ziel dschihadistisch motivierter Gewalt“. Der Terrorismus-Experte Rolf Tophoven warnt vor einer Unterschätzung: Die Terrormiliz Daesh (Islamischer Staat, IS) könnte den Flüchtlingsstrom „für seine operativen Zwecke instrumentalisieren“.
  ..
  Auf der einen Seite handle es sich um stark frustrierte junge Männer, auf der anderen Seite seien es die sogenannten Hardcore-Terroristen, die potenziell zu Anschlägen bereit seien, so der Experte. Wenn es zu einem Anschlag in Deutschland komme, könnte er in einer Art Kommandostil mit Kriegswaffen wie in Paris oder durch Einzeltäter mit einem Sprengstoffgürtel verübt werden, warnt Tophoven.

  http://de.sputniknews.com/politik/20160114/307107206/anschlagsgefahr-in-deutschland.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s