Wilders: Grenzen blijven open ondanks flut-asielbrief kabinet

PVV blauw

Reactie van PVV-fractievoorzitter Geert Wilders op de brief van het Kabinet inzake het aanpakken van de Europese asielproblematiek.

Wilders: “Wat een flutbrief, er verandert helemaal niks, de grenzen blijven gewoon wagenwijd open. Opvang in de regio werkt alleen met dichte grenzen en grenscontroles, anders zullen de mensen blijven komen, vaak voor gratis huis en uitkering. De VVD is nu ook definitief voor herverdeling waardoor er duizenden extra asielzoekers in Nederland bij zullen komen. Bedankt VVD, jullie zijn weer eens door de knieën gegaan voor de PvdA.”

PVV normale grootte

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Eurabië, Geert Wilders, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Overheid, political correctness, PvdA, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Wilders: Grenzen blijven open ondanks flut-asielbrief kabinet

 1. Joshua zegt:

  Nog blijven er idioten op deze landverraders stemmen, deze onbenullen zeggen eigenlijk weg met onze kinderen en kleinkinderen,hoe dom ben je dan???????????

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Grote en duistere belangen zorgen er wel voor dat de grenzen eeuwig open blijven. Een verdeling van die infiltranten is ook een wassen neus, want infiltranten kiezen alleen die landen er uit waar het meeste te halen valt. Het (politieke) verhaal van zij hieven het glas, deden een plas, en lieten alles zo het was. En als we de media zouden moeten geloven, zouden er massa’s Nederlanders en Duitsers al in de rij staan om – vluchtelingen – bij hun in huis op te vangen, veel geld en goederen willen afstaan aan die – zielige – mensen. Net als voor de aanvang van de tweede wereldoorlog, beseffen slechts zeer weinigen wat ons uiteindelijk boven het hoofd hangt. En de grote hamvraag blijft, komen we daar dan nog ooit van af ? Als men naar het (oorspronkelijk Christelijk) midden oosten en Turkije kijkt, kan men, als antwoord op die vraag, alleen maar het ergste vrezen !

  Like

 3. duinsnip zegt:

  Ik begrijp echt niet waarom Wilders de handdoek niet in de ring gooit. Het volk is absoluut niet van plan om naar hem te luisteren, en om dan zo in onveiligheid te leven is dit echt niet meer waard.
  Laat de wal het schip maar keren, dat werkte 75 jaar geleden ook het beste. Shock and awe!

  Like

 4. helletocht zegt:

  Tja, het is heel triest.Hier staat het land in brand als een meerderheid van de allochtone leerlingen maar ook van de autochtone hoogbegaafden begrijpelijkerwijs massaal niet door de rekentest kan komen, maar als er een ongekende invasie dreigt zijn ze net zoals in 1939 niet thuis. Ja, we kunnen het aan, echo-en ze braaf de elitaire elite van de COA afschaffers na. De lachen zich net zoals de asieladvocaten te barsten. Daar gilt men het uit, al weer jarenlang massa’s geld te verdienen. Vandaag het Duitse nieuws gevolgd?? Minister Scháuble verkondigde braaf dat de hele begroting van het land nu maar in het teken van de actuele “INVASIE” moet staan. Der Dicke SPD”er ( dikke uitgave van onze Meneer Generaal Pardon) , Sigmar Gabriël, vertelde dat elk jaar een miljoen “gelukszoekers” niet kon, maar een half miljoen wel, of misschien ook wel meer. Tja, dat is toch hetzelfde als nu. Morgen komt opperhoofd Mr.Shady Juncker met zijn verplichtende quota’s. De splitsing van de EU is al in volle gang, Wat wil hij nu. Je kunt je uitkopen als land. Wat doen ze nog meer om maar niet te hoeven inzien dat we verloren zijn?

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Jammer dan, helemaal geen flutbrief gezien, zelfs geen linkje.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Inderdaad, als de grenzen wagenwijd open blijven, zal de stroom asielzoekers alleen maar toenemen, niet afnemen. En zolang Duitsland totaal geen financiële problemen schijnt te hebben, ondanks de zovelen die asiel zoeken in dat land, zal ook daar de druk nog verder toenemen.
  Hoe lang pikt de Duitse bevolking dit eigenlijk nog? Wordt iedereen die kritiek op het beleid durft te hebben de mond gesnoerd? Ik vrees dat de ‘machthebbers’ stap voor stap steeds verder de strop aantrekken, totdat er geen geluid meer te horen is!
  Blijkbaar is het geduld met het ‘onwillige volk’ op.

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Een Staatsgreep door het leger lijkt me zo gek nog niet.

  Like

  • Leo zegt:

   welk leger ?

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Dat klopt. Maar de weinigen die er nog zijn kunnen wel rekenen op een enorme achterban van oud beroeps militairen, dienstplichtigen en niet te vergeten vele vrijwilligers. En dat bij elkaar zijn er toch heel wat.

    Like

   • Leo zegt:

    Beste Joannes.
    Diegene die nu bij het leger ? zijn, zijn werknemers van De landmacht b.v. , een bedrijf
    dat door de overheid kan worden ingehuurd in geval van calamiteiten.
    Wanneer er Verzet komt vanuit de bevolking zullen die militairen gedwongen worden
    met HARDE hand dit verzet te breken en zullen de lopen van hun wapens TEGEN u en de uwen gericht worden.
    De oud-militairen en oud-dienstplichtigen zijn ongewapende en niet georganiseerde oudere mannen ( een soort “Volkssturm ” )welke niets in kunnen brengen en over de zelfde kling gejaagd zullen worden.
    resultaat : 0,0

    Like

 8. jungleelephant zegt:

  Ik wil een coupe;en ik wil het nu!I want to be free,and i want it now!!!!

  Like

 9. fransdewit zegt:

  Welke Generaal voelt zich geroepen om een staatsgreep toe te passen, nu mijn zegen heb je

  Like

 10. Drs.P. zegt:

  Hebben we nu nog niet in de gaten hoe het zit?
  NL-ers worden gewoon gigantisch in het pak GENAAId door een partij in doodsnood de pvda. Eeerst de gore rat van de dijsselbloem die zomaar miljarden over laat maken naar brussel om zijn smerige baantje waar te maken en nu de volgende gore rat van een timmerfrans die NL hoge asiel quota door de strot duwt en de vvd bang als ze zijn gedecimeerd te worden moet wel meegaan hierin.
  Dat best NL-ers zijn uw “fijne” regeringspartijen.
  De pvdallochtonen zal er alles aan doen om NL kaput te machen jowohl!!
  Wij moeten uit lijfsbehoud die geschifte partij gaan stoppen om hiermee door te gaan, dat dient ons speerpunt te worden!!

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s