Asieldebat: Wilders laakt ‘GroenLinks-Efteling’

Screenshot_3

Wilders en Pechtold debatteren op een felle toon met elkaar

(Door: Tom Reijner)

De Tweede Kamer debatteert donderdag over het plan van het kabinet over de aanpak van migrantenstroom in Europa. Het debat kende meteen een fel begin, waarbij Geert Wilders het aan de stok kreeg met andere fractievoorzitters.

GroenLinks-leider Jesse Klaver is teleurgesteld dat het kabinet ‘een nog hoger hek’ rond Europa wil. Volgens hem gebeurt opvang in de regio, iets dat door staatssecretaris van Asiel Klaas Dijkhoff (VVD) wordt bepleit, al veelvuldig.

Met gestrekt been

Klaver is bang dat ‘een Nederland’ zonder ruimhartig vreemdelingenbeleid misschien zelf moet worden gered, maar dan vanwege gebrek aan medemenselijkheid. Wilders ging er na die opmerking met gestrekt been in.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, D66, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, politici, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Asieldebat: Wilders laakt ‘GroenLinks-Efteling’

 1. Berthe zegt:

  Wilders is de ENIGE REALIST MET KENNIS VAN ZAKEN EN EEN JUISTE VISIE (die telkens weer bewaarheid wordt) temidden van dit zootje landverraders.
  Iemand als Roemer realiseert zich niet dat hij onvoldoende kennis heeft over de islam, haar wrede geschiedenis en over de gevolgen van migratiestromen….. Ooit een prima onderwijzer, bevlogen wethouder, ik geloof het allemaal graag. Maar KEN JE PLAATS in dit soort debatte! Net als die Jezus Klaver: het is een niets-mannetje zonder Bildung maar met grote woorden….
  Over Arrogander Pechtold zal ik het maar niet eens hebben…bah..bah…pang…pang…

  Like

 2. Don Tessers zegt:

  In het debat noemt D66 Pechthold Nederland een “fatsoenlijk land” , de Nederlandse Burger ja, maar absoluut niet de deze regering, locale overheden en andere machtige instituten zoals Zorg en Zekerheid, die halen “onfatsoenlijke streken” uit met zijn eigen bevolking

  Like

  • BertG. zegt:

   Zolang je het woord “fatsoenlijk” maar blijft herhalen hier, zijn ze om hier.
   Er is helemaal NIETS meer fatsoenlijk hier. Maar de gemiddelde NL’er gaat er mee akkoord.
   Stel je toch eens voor, dat ze dat niet meer zouden zijn.
   Schaamte cultuur is waar wij hier last van hebben.
   Hoe hoort het ook al weer enz…………….

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  De opmerkingen van die rood/groene ‘socialisten’ zijn om van te kotsen!
  Wát een verdraaiing van de feiten, zoals we dat van die blaat-weldoeners, die ‘salonsocialisten’ zijn gewend.
  Hebben Jesse en de andere bla bla bla rooien al ‘asielzoekers’ in huis genomen?
  Of hebben zij -als ze liever geen inbreuk van negers op hun privacy willen- al afstand gedaan van pakweg 75 % van hun inkomen ten behoeven van de ‘asiel’parasiet?!!!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Dat heb je natuurlijk wel snotneusjes zijn vrij snel bang !!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. kraftavilqa zegt:

  “Hij vindt het levensgevaarlijk dat Wilders volgens hem feiten verdraait en zand in de ogen strooit.” Zozo Roemer vind jij dat jij vuile rotcommunist en jij verdraait geen feiten en strooit geen zand in de ogen vooral in die van jezelf habbezakker. Heb jij al erkend voor jezelf en de NL. burger (die jij zogenaamd vertegenwoordigt) dat we in oorlog zijn, nee hè jij doet nog steeds alsof er nix aan de hand is en strooit kwistig je gutmenschliche sprookjeszand in de ogen van de bezorgde burger jij lul! Met zulke foppolitici gaan we de oorlog niet winnen. En benevens dat precies zoals ik verwachtte de eu voorkomt geen oorlog maar veroorzaakt deze.En meer nog “opvang in eigen regio”veel beter lijkt me oorlog in eigen regio; het lijkt me wenselijk de vijand in eigen regio te bombarderen (eventueel nucleair) i.p.v. op Europees grondgebied, zodat de Europese burger buiten schot blijft.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Jongens, jongens, hebben jullie gehoord wat die kinderachtige Pechtold zegt over het haar van Wilders? De vergelijking die die glibberige knuppel maakt!
  En heb ik het goed als ik zeg dat Jesse van Groen Links die islamitische kindjes ONZE kinderen noemt?
  Wat blijft Wilders toch kalm; ik zou al die rooien, die daar hun uiterste best staan te doen om de eigen bevolking kapot te maken en die de ‘asielzoekers’ met hand en tand staan te verdedigen, toch zo graag met een eind hout tegen hun noten rammen!

  Sorry mensen, maar dat kromme gel*l is toch te gruwelijk voor woorden en niet te bevatten voor een realist?!

  Like

  • BertG. zegt:

   Wat is jesse nou, een VMBO’er. En dat zou dan getuigen van enige intelligentie?
   Flikker toch lekker op met dit soort dombo’s.
   De eerste de beste oetlul kan het nog beter vertellen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Mijn excuus voor andere VMBO’ers.
    Ik heb tenslotte ook niet niet meer dan een MAVO, LTS Electro en een opticien opleiding (dit viel toen der tijd nog niet onder de vrije beroepen waar geen diploma voor nodig was) genoten. Van alles wat dus.

    Like

 7. rikie zegt:

  Wilders heeft helemaal gelijk en spreekt de waarheid!!!! Volg de hele dag al het geneuzel. Pechtholt wil heel Afrika en het Midden Oosten hier naar toe halen. DE LAPZWANS en EIKEL!!!!

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Als ons land onleefbaar wordt, wie doen we daar dan een plezier mee?
  Opvallend in dit debat de totale leugens van de liegturk Kuzu dat SA een half miljoen zwerfmoslims heeft opgenomen (kom eens met bewijzen??)
  En manneke P., de demagoog, die weet uit te leggen dat de dobbernegert maar slechts 0,07% van de bevolking van Europa is, dus dat aantal is te verwaarlozen. Wat zou kloppen, ware het niet dat de helft van de randstad tegenwoordig allochtoon is en moslim, zonder dat er ooit sprake geweest is van een erkende instroom van haatvolk. Hoe kan dat toch?
  Bij de weg; 10 mei 1940, toen de Moffen ons land binnen vielen, vormde hun leger ook slechts een half procent van de Europese bevolking. En wat heeft het ons en de wereld gekost om ze weer weg te krijgen?
  Feit is dat Nederland vol is. Met overvolle wegen en treinen. Met woningnood en toch met eindeloze nieuwbouwwijken in onze polders. Daar kun je wel wat mensen opvangen, maar niet de halve wereld. Wie dat niet kan inzien hoort niet in onze regering thuis.

  Like

 9. Jan zegt:

  “Klaver is bang dat ‘een Nederland’ zonder ruimhartig vreemdelingenbeleid misschien zelf moet worden gered, maar dan vanwege gebrek aan medemenselijkheid.”

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Jan 10 september 2015 om 18:26

   Een gevaarlijke snotpin, die Klaver; alle vrouwelijke ‘Gutmenschen’ zullen kwijlend op die schone jongeling stemmen.
   Wat een onzin kraamt dat joch toch uit; het is gewoon niet geloven hoe hij die bij elkaar verzonnen krijgt en het ook nog eens zo laat lijken alsof alles wat-ie zegt, klopt!
   Het klinkt in elk geval honingzoet en daar is de ‘Gutmensch’ dol op.

   Getver, wat een misselijk makende volksmennerij!

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Geert Wilders zou als tovenaar vast al dat uitschot van GroenLinks helemaal uit Nederland hebben weggetoverd en vrouwen minachten is iets waar ik, in tegenstelling tot die akelige snotneus van een Klaver, niet aan meedoe.
    Stel dat ze bijvoorbeeld daar in het bestuur van de Efteling nou eens Iris van Elfen, de sprookjesspeurder van ‘Efteling, het mysterie van…’ hadden opgenomen? Misschien kon Iris dat het mysterie oplossen waarom emancipatie door de vrouwen niet erg veel succes lijken te hebben maar daar was deze knappe en slimme jongedame vast heel goed in geslaagd.
    Helaas hebben vrouwen in bepaalde sprookjes ook niet altijd een positieve rol, denk maar aan jaloerse of haatdragende stiefmoeders of stiefzussen, ijdele feeën, boze heksen, hebberige echtgenotes etc., en loopt het met hen vaak erg slecht af!

    Like

 10. Pogo zegt:

  Hier staat het stuk uit de Televaag.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24478597/___Man_met_gekleurd_haar_is_erger____.html

  ,,Wat is nou erger? Een man met een baard of een vent met gekleurd haar?!”, sneerde Pechtold naar Wilders.
  Aanleiding voor de uithaal was een betoog van Wilders dat Europa te maken heeft met “een islamitische invasie” die het helemaal niet aankan. ,,Mannen met baarden trekken zingend door Europa”, aldus de PVV-voorman.

  Pechtold moet eens wat minder veren in zijn eigen reet stoppen zodat hij meer tijd heeft om eens wat verder te kijken in de wereld.

  ISIS recruits shout “Allah Akbar” in Refugee trains going to Germany

  Like

  • Pogo zegt:

   Nou ja, het lijkt een beetje op zingen.

   Like

   • Nou,Pechdrol;een baard barst van de bacteriën[=is wetenschappelijk onderzocht!],zelfs nog meer dan op een toiletbril!Ik weet toch zeker dat je die niet vindt op het hoofd van onze Geert!Misschien zitten ze bij u wel IN het hoofd?Vandaar natuurlijk dat venijn en die onzin die u uitkraamt!Zielepoot!

    Like

  • Tistochwat zegt:

   Pogo 10 september 2015 om 18:36

   “,,Wat is nou erger? Een man met een baard of een vent met gekleurd haar?!”, sneerde Pechtold naar Wilders.”

   Zagen jullie hoe parmantig het kereltje na die opmerking -waar hij vreselijk trots op was- wegliep?
   Die vergelijking slaat je met stomheid; je weet op zo’n moment niet eens wat je daarop moet antwoorden. Zoals gewoonlijk stond Wilders boven de zieke opmerking van het kereltje.
   Ach, ach die vergelijking, tsk, tsk, tsk; het slaat als een l*l op een drumstel, zeiden ze vroeger bij ons.

   Like

 11. Debbie zegt:

  Het debat wat geen debat was maar zoals gewoonlijk een scheldkanonnade tegen Wilders.
  Ik begrijp ook niet goed wat al die partijen in de kamer doen, want wat er ook gezegd word en hoeveel bewijs men ook aanlevert de VVD met de PvdA gesteund door pishold hebben de meerderheid en drukken het er gewoon door.
  Bij mij stonden vanavond drie meisjes met eigengemaakte koekjes voor de deur die ze verkochten voor de vluchtelingen.
  Mijn eerste reactie was die kinderen uit te leggen dat tegen de tijd dat die lui hier allemaal naar toe zijn gehaald ze een grote kans hadden verkracht te worden en met doorgesneden keel achtergelaten te worden door dezelfde figuren waar ze nu koekjes voor verkochten.
  Maar ik kon me beheersen en heb gezegd dat ik daar zeker niets voor kocht.
  Maar van binnen ben ik pisnijdig omdat hun ouders zo kortzichtig en naief zijn dat ze hun kinderen voor zo iets op pad sturen.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Ik heb de toespraak van Dhr. Wilders gezien, en kan mij er voor het merendeel in vinden. Mijn conclusie is, dat de 2e Kamer, buiten de PVV, geheel vol zit met VOLKSVERRADERS. Derhalve ben ik van mening dat de POLITIEKE KLIEK, GEEN OPLOSSING ZAL BRENGEN. Menselijkerwijze zie ik helemaal geen oplossing meer voor deze volksinvasie vanuit Afrika. Mijn vertrouwen zet ik gezien de hele ellende in de wereld op Christus. Maar dat is mijn visie, anderen kunnen daar best anders over denken. Ik vind het in- en intriest dat men het eerlijke betoog van Wilders belachelijk tracht te maken, c.q. dat men hem demoniseert.

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Iemand heeft trouwens zo op een ironische manier bedacht om het “racisme” in de Efteling aan de kaak te stellen naar aanleiding van zijn verhaal hieronder:

  Beste Efteling,

  Ik las het heugdelijke nieuws dat jullie eindelijk Carnaval Festival hebben aangepast. Eindelijk is dus het Afrikaanse thema aangepast en hebben de poppen in dat gebied geen kroeshaar meer. Want eerlijk is eerlijk, wie heeft er namelijk ooit een Afrikaan met zwart kroeshaar gezien?

  Omdat dit pas een klein stapje op weg is naar een pretpark voor iedereen te maken verzoek ik u om ook het volgende daar aan te passen:

  Maak van de zeven Dwergen gewoon 7 volwassenen jongemannen die langer zijn dan het gemiddelde. Laten we daarna snel stoppen met het negatieve beeld dat jullie linksen hebben met de dwergen van kleine mensen.
  Zorg ervoor dat Sneeuwwitje anders een transgender persoon wordt. Dit is overigens geen vereiste, Sneeuwwitje mag uiteraard ook een man worden of een vrouw blijven zodat haar boze stiefmoeder de mooiste in het hele land blijft!

  Het sprookje van de wolf en zeven geitjes is echt niet meer van deze tijd. De wolf mag de geitjes niet meer opeten, gelijk aan dat mesen eigenlij geen varkens mogen opeten.
  In de tijdsgeest van nu is het beter dat de geitjes de wolf uitnodigen waarna ze met zijn allen in het huisje een heerlijk veganistische maaltijd nuttigen. Natuurlijk schuift ook Roodkapje aan, die wij dan weer liever zien als regenboogkapje, om de homogemeenschap tegemoet te komen.

  Stop gelijk met de fakir. Alsof iedere Arabier op een tapijt zou vliegen? Natuurlijk niet! Mocht u het toch zo laten dan gelieve de fakir een bomgordel om te doen. Mogelijk ziet u dan in hoe kwetsend het is om een fakir op een vliegend tapijt af te beelden.

  In het sprookje van de Indische Waterlelies zijn de heks als alle elfjes tenslotte vrouwen of meisjes. Ja dag hoor, mannen kunnen net zo goed een elfje zijn. Om niet alle vrouwen als elfje uit te bannen stellen wij voor om 2 elfjes als man weg te zetten en 1 elfje als travestiet.
  Wat zullen de kinderen die er naar gaan kijken toch superblij zijn oen ze vinden het vast ook leuk als de muzikale kikkers en ganzen daar worden verwijderd!

  Holle Bolle Gijs moet voortaan dun in het park neergezet worden want dikke mensen zijn in de ogen van de Efteling gewoon domme en onverzadigbare vreetzakken, gelijk naar Heuvelbuik, één van de Zes Dienaren die een reusachtige buik heeft. Hij was volgens het verhaal in staat om een compleet meer leeg te drinken, 300 ossen op te eten en 300 vaten wijn leeg te drinken en dat klinkt niet bepaald muziekaal in de oren voor armen mensen die zichzelf dit niet kunnen veroorloven want dan hebben zij ook niets te eten!
  Uiteraard met een bordje er bij waarop staat: Dankzij een zeer gezond milieubewust topdieet voor elkaar gekregen’.

  Dat eten stoppen we overigens niet meer in de mond van Holle Bolle Gijs, die we Mooie Slanke Gijs gaan noemen ofschoon Gijs Gans uit de Donald Duck weer verslaafd is aan taart eten bij Oma Duck. Zij is alleen niet in staat (in tegenstelling tot de lelijke oude heks uit Hans en Grietje, die moet daar vast eveneens ook weg om niet al te mooie vrouwen voor het hoofd te stoten!) om een peperkoekhuisje te bouwen voor kinderen die hierdoor wel hun eigen gebit naar de Filistijnen kunnen helpen met al die zoetigheden!
  Het eten stoppen we voortaan in de biologisch afbreekbare niet-plastic tas die Mooie Slanke Gijs vast heeft waarna Mooie Slanke Gijs zegt: ‘Papier hier… dank u wel voor het redden van onze aarde’.

  Wist u trouwens dat de stoomtrein die jullie gebruiken zeer milieuverontreinigend is. Haal snel die rokerige trein weg en maak er trapfietsen van zodat iedereen gezond het gehele park door kan fietsen maar dat is daar allang aanwezig in de Efteling.
  Dit doen we wel op een rails die door de wrijving van de fietsen supergroene energie opwekken daar zaden van bomen, struiken gras daar overal worden verspreid.

  Als u bovenstaand alvast aanpast dan is de Efteling al een stuk verder op weg naar een geweldig pretpark voor iedereen. Uiteraard komen wij in de toekomst met meer eisen omdat er nog veel meer veranderd moet worden in het park om iedereen tevreden te houden.
  Aangezien iedereen tegenwoordig op iedere niet onderbouwde eis ingaat gaan wij dat vast voor elkaar krijgen. Maar niet heus hoor!

  Met vriendelijke groet,

  Een anonieme Efteling-bezoeker die eigenlijk in werkelijkheid alles tegenstrijdig bedoeld met dit verhaal!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s