Hoe migranten ook Denen ‘onder druk’ zetten

Screenshot_4

Migranten proberen over Deense snelweg naar Zweden te komen

(Door: Tom Reijner)

Na Hongarije, Duitsland en Oostenrijk heeft ook Denemarken te maken met een flinke toestroom van migranten. Maar de meeste mensen zijn niet van plan in het land te blijven, en willen door naar Zweden.

Het treinverkeer tussen Duitsland en Denemarken is donderdagochtend weer voorzichtig hervat, nadat de Deense autoriteiten gisteren nog het treinverkeer plat legden vanwege de toestroom van migranten uit Duitsland.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Denemarken, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hoe migranten ook Denen ‘onder druk’ zetten

 1. M.A.L. Sion zegt:

  De politie – en eventueel het leger – zijn niet opgewassen tegen deze zelfbewuste, criminele migranten. Als het moet gaan ze over lijken. Als men de foto’s ziet en de berichten leest van deze bende op doortocht begrijpt dat de politie geen kans ziet deze meute tegen te houden. Dat zou alleen lukken als er met scherp geschoten zou worden en daartoe zal men niet bereid zijn. Als de vooruitzichten kloppen en de stroom per dag aan gaat zwellen van duizenden naar tienduizenden dan wordt het een andere zaak.
  Bedenk echter dat moslims geen bezwaar hebben doodgeschoten te worden. Hun dood zal een jihadistische martelaarsdood zijn en hen wacht de 72 maagden. Mede gelet op de activiteiten van ISIS en de andere terreurgroepen in het Midden Oosten en Afrika zal er straks behoefte zijn aan aanvulling met verse maagden.
  Dat is voor een deel ook de motivatie voor veel vrouwelijke jihadisten om af te reizen naar Syrië om zich bij ISIS te voegen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. Thomasson zegt:

  De beste wijze om dit ongedierte te verwelkomen en zorgen dat het niet blijft, is met wreed uitziende grenspolitie of ME’ ers in vol gevechtstenues en zware bewapening ..met zware bewapening bedoel ik machinegeweren zoals M16 en Gatling Guns op Jeeps. Hoe gemener ze eruit zien, hoe minder trek hebben deze gasten in zo’n land te blijven.
  DENK MAAR AAN HET RECLAMESPOTJE VAN HG ….” HG Doet wat het beloofd!”

  Like

 3. Jean zegt:

  Die EU bende mag er niet van profiteren dat wij Europeanen in de stront gedrukt worden door diezelfde EU misdadigers wij moeten wraak nemen op dat misdadig wanbeleid en vooral omdat Europa verstikt wordt door duizenden gewelddadige barbaren die maar 2 items kennen nl. EISEN & KRIJSEN en dat zijn wij spuugzat zeker van moslims/islamieten, onze grootste vijand op deze aardbol, die smeerlapperij MOET uit Europa geflikkerd worden aan een snelheid van minimaal 10.000 per dag.
  Oh wat wacht ik op die start desnoods volgen we ze tot in Italië of Griekenland tot ze in de bootjes zitten richting Afrika zodat we zeker zijn dat ze Europees grondgebied echt verlaten hebben en dan pakken we die lafaards van dat EU gedrocht aan, velen zullen op hun moeder roepen om hulp en verse pampers want het zal hun beste dag niet worden, wij walgen nl. van lafaards en huichelaars.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Een Selfie met een economie-Parasit
  Merke(l)n doet dit deze vette eend zowiezo niet !

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ze willen naar Zweden, ze willen naar Duitsland……Zoals ik al eerder opmerkte: Ze weten ook wel verdómd goed, naar welke landen ze willen!
  Ik weet wel dat het een groot risico zou zijn, maar heel even kwam de gedachte bij me op, dat ze bij wijze van test een zo ’n groep naar Nederland zouden moeten sturen.
  En dan kijken naar de reacties: Stemmen ze daar mee in, of proberen ze vervolgens, naar Duitsland te komen?
  Zo ja, dan zijn ze vrijwel zeker benauwd voor Geert!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. Jaan zegt:

  Hoe kom je erbij? Overlast?
  Juncker zegt, dat Europa best 60 miljo0en vluchtelingen kan opnemen, dat is maar iets meer dan 10% van de bevolking. Wat zegt dat nou.

  Ik weet niet waar die lui rekenen geleerd hebben, maar ze zijn hartstikke gek. Wat er met die lui moet gebeuren kan ik hier niet schrijven.

  Like

 7. Leo zegt:

  Joannes Den Hollander,
  even terug naar 8 september.

  groets, Leo

  Like

 8. koddebeier zegt:

  En zo start de Mossel met zijn aanwezigheid, eisen, onwil, onder druk zetten en eigen zin doordrijven, dat is een lekker volk !! Trap die ellende toch terug naar de hollen waar ze uit gekropen zijn !!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. Roger Vansteenkerke zegt:

  “I dont wont dinmrk. Helpe us. Lete me go sweedin.”

  [img]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03434/rodby2_3434924b.jpg[/img]

  Like

 10. Jan zegt:

  Indringers willen niet in afschuwelijke Denemarken dat vingerafdrukken wil nemen, bang dat zij zijn dat dan blijkt dat zij allen leugenaars en shoppers zijn.

  ‘Refugees’ Desperate To Flee Terrible Awful Denmark, Rather Than Be Tracked, Fingerprinted…
  http://dailycaller.com/2015/09/09/nyt-desperate-migrants-flee-from-terrible-awful-denmark/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s