Juncker wil de EU-grenzen openen voor miljoenen immigranten

Screenshot_2

(Door: “rommel”)

De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, wil dat Europa zijn grenzen opent voor tientallen miljoenen immigranten uit de derde wereld. Dit maakte hij gisteren duidelijk in een links-radicale vurige toespraak voor het Europees Parlement, waarin hij verklaarde dat de 60 miljoen mensen op de vlucht in de Derde Wereld “slechts” elf procent van de totale EU-bevolking behelzen.

In zijn betoog eist hij dat alle Europese landen hierin betrokken worden en de tsunami van vluchtelingen, die hij in de EU wil binnenhalen, moeten bekostigen. Alle EU-landen moeten voldoen aan de gemeenschappelijke EU regeling van asielontvangst.

“Dit moet worden toegepast in alle EU-landen, en strikt opgevolgd worden”, zei hij.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, Europa, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Genocide, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op Juncker wil de EU-grenzen openen voor miljoenen immigranten

 1. topsporter zegt:

  in het geval Juncker begrijp ik, dat hij zelfmoord wil plegen.

  Like

 2. ildiko zegt:

  Keer op keer vanuit Budapest naar Oostenrijk meer dan 5-600 migranten zonder enige controle zonder papieren zonder geldig treinkaart reizen naar west Europa, voor deze massa alles is hier dus gratis terwijl de Europese passagiers moeten hun ticket betalen, hoeveel terroristen op deze manier zijn al hier binnengekomen. Fuck Juncker

  Like

 3. ildiko zegt:

  kijk hier life naar het Hongaarse TV je moet op M1 daarna klikken per minuut zie je binnenlandse migratie drama vanuit iedere plek grens
  http://www.eloadas.tv/tv/live/m1-online.htm

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Die kerel is volledig de weg kwijt: Niet alleen wil hij dit op een onaanvaardbare manier doordrukken, hij weet het al niet eens meer op een aanvaardbare manier te presenteren!
  Nou en als ze dàt niet meer kunnen, betekent dat meestal het begin van het einde -voor hèn.
  Denk maar aan de laatste speech van wijlen Ceaucescu….(gna gna gna….)
  Trouwens, Junckers, als je in een Europa dat “niet helpt” of whateverècht niet meer wil leven, wil ik je met plezier een kist met flessen wijn of spiritualiën sturen, geprepareerd met cyaankali! Ha ha!
  Zonder gekheid: Lózen, die vent! Als er één een gevaar betekent voor de wereldvrede, is hij het!

  Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  @ – Het Europa waar ik in leef wordt geïllustreerd door mensen die willen helpen. Een Europa wat weigert te helpen wil ik niet in leven, volgens Juncker.

  Als mijn voorspellingen, opheffing E.U. binnen 5 jaar, uitkomen zal Juncker en zijn kompanen sowieso niet lang meer leven. De Europese volkeren zijn het nl zat. Als jij en de rest van de E.U. kliek zich met zijn verjaardag een 9 mm door zijn kop schiet zijn we binnen een jaar van een hoop ellende verlost. Dan kunnen we aan de wederopbouw beginnen. Met als hoogste prioriteit de grote Exodus van ongewenste handophouders en ander geteisem.

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Juncker lijkt me een ver gevorderd geval van delirium.
  Opbergen in een gesloten afkickkliniek.

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  Het zwijn is verdronken!
  Het is te laat, Wat eenmaal binnen is, zal binnen blijven. Binnen enkele weken schuimen gewapende bendes door onze wijken; politie en leger zullen telkens ter plaatse komen als het te laat is.

  Like

 8. De EU-grenzen openen voor miljoenen immigranten, tja dat was al lang op te maken uit de alternatieve media, er zit gewoonweg structuur in deze plannen die lang geleden gesmeed zijn. Weg met het gewone volk, laat ze maar lijden onder deze enorme cultuurverschillen en armoede die aanstaande zijn.

  Like

 9. Jean zegt:

  Die Luxemburgse zuipschuit verdiend de kogel en liefst heel snel voor hij heel Europa de vernieling in gereden heeft. In wat voor werelddeel leven wij dat wij ons met 500.000.000 Europeanen laten afslachten door een handvol lafaards en verraders? Is dat ONS Europa?
  ONS Europa is een Europa zonder dictators, zonder monarchieën en vooral zonder moslims/islamieten, voor dat Europa strijden wij desnoods eeuwig tot de dood er op volgt.
  Wij walgen van barbaren, wij walgen van geweldplegers, verkrachters, moordenaars en wij walgen van pedofielen die onze kinderen bezoedelen en misbruiken voor dergelijk krapuul is er maar een antwoord: de kogel.
  Europeanen redt Europa door te beginnen met die EU misdaadorganisatie uit te schakelen en de misdadigers alles af te nemen wat ze bij mekaar gestolen hebben dadelijk gevolgd door arrestatie van dat EU gespuis met veroordeling tot minimum 20 jaar opsluiting, ook die huichelaars die nu thuisliggen te parasiteren zoals van-ramp-aaaaaai, barbabarbarosso & co.

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Zoals de goegemeente de linkse politiek verafgood, zo werkt dat ook met de media. Een dood kindje hier, een zielige vader of moeder daar. De Nederlanders die voor gekke Henkie doorgaan, het zijn er hele volksstammen, die vinden opeens dat ze getroffen door de beelden op tv, met gulle hand die – zielige mensen – (wolven in schaapskleren) moeten komen helpen. Er word door de politiek en de media psychologische oorlogsvoering toegepast. Het volk hersenspoelen tot dat het alles accepteert. Zijn u en ik blij dat ze geen vat op ons hebben, en dat wij de zaken wel helder zien. Maar of we er ooit iets mee opschieten ?

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Wanneer hangen ze dat EU tuig is eindelijk op ???

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Hoewel men altijd beweert dat kleine kinderen en dronken mensen de waarheid spreken gaat dat in het geval van Junckers niet op, vreemd ?

  Like

 13. realist zegt:

  waarom word deze mens niet gelyncht door het volk,probleem opgelost! zijn opvolger zal dan wel op zijn tellen letten en met het volk rekening houden; en indien dit niet het geval zou zijn ook publiekelijk lynchen. er moet iets gebeuren of we worden zelf een derde wereld continent gedomineerd door een agressieve,racistische religie.

  Like

 14. Robb zegt:

  Natuurlijk wil zo’n nietsnut uit een bankengraaistaatje dit…
  http://www.nu.nl/ondernemen/4123218/werkgevers-snel-met-kabinet-in-gesprek-werk-vluchtelingen.html
  De nieuwe slaven!!

  Like

  • Nou wordt ie helemaal mooi:voor ons is er geen werk en voor hun wordt het dan wel even uitgevonden,gloeiende,gloeiende!Een zoon heeft jaren zonder werk gezeten en werkt gelukkig sinds een half jaar,zij het zwaar onderbetaald.Mijn andere zoon zit 4 jaar thuis en komt nergens aan de bak;uitkering krijgt hij niet;moet maar terug komen als hij 27 is!!!Is nu 22 en heeft diploma,maar gewoon niet aan werk te komen!Laten ze eerst zorgen dat onze eigen mensen weer werk hebben!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Het lijkt er op, dat jouw huiselijke besognes enigszins op de mijne lijken, Yvonne…..
    (Hoewel ik me gelukkig mag prijzen, dat mijn oudste zoon zijn draai gevonden heeft in de ICT. Maar de jongste……)

    Like

 15. kraftavilqa zegt:

  “Het Europa waar ik in leef wordt geïllustreerd door mensen die willen helpen. Een Europa wat weigert te helpen wil ik niet in leven, volgens Juncker. “Nou lul doe dan jezelf en ons een plezier en maak er een einde aan, habbezakker. Trouwens dat gedroomde (islamo)fascistische multiculti-Europa van jou daar willen wij allemaal niet in leven maar dat interesseert jou als echte democraat geen ene vliegende fuck hè? “Ongeacht of men het eens of oneens is met immigratie zullen we de immigranten voor de toekomst nodig hebben, beweerde hij.” En waarvoor hebben we die veroveraars alsdan nodig hé juncker ben jij de enige die niet weet dat deze importparasieten nooit iets nuttigs zullen bijdragen?

  Like

 16. helletocht zegt:

  Juncker is op criminele wijze bezig om Europa “flechendeckend” te islamiseren. De tactiek is om in alle Euro-landen islamitische bases te creëren. De “gleichgeschaltete” Duitse pro-islamitische media bejubelen het plan van de verplichte quota’s dat deze nieuwe Europese Führer voorstelt. De Oost-Duitse “informelle Mitarbeiterin” Erika gaat uit haar dak. Eindelijk kan ze gehate vrije westen elimineren. Samen met zijn beulsknecht Timmerfranz staat Juncker garant voor de alles verwoestende “action”. Dit gaat ons op zeer korte termijn al vele honderden miljarden kosten, veel meer dan de Griekenland crisis, die er overigens nog steeds is. Reken eens uit hoeveel moskeeën erbij komen, hoeveel meer criminaliteit, hoeveel meer godsdienstwaanzin, hoeveel meer ellende onder de hier verbliivende goedwillende moslims. De autochtone bevolking zal door onze elite stelselmatig nog meer geknot zal worden. Daar zal duivels links wel voor zorgen. Het zal leiden tot een aan het debiele grenzende standaard van ons onderwijs, onze cultuur zal verdwijnen, de grote steden zullen ontoegankelijke islamitische getto’s worden, er zullen grote etnische conflicten uitbreken, en er zal geen werk meer zijn. De staatsbegroting zal nooit meer op orde komen, en vele Nederlanders zullen noodgedwongen naar de nog semi-vrije reservaten moeten vluchten. Dat is fase een van de ontwikkeling, daarna zal de natuur zijn werk doen. Weet u overigens welke taal die Luxemburgse afschaffer spreekt. Er was geen woord van te verstaan. Waarschijnlijk was hij onder invloed. Hij heeft overigens zoals al weer blijkt vele Hollandse “vrienden”!!! Europa wordt een groot islamitisch reservaat en IS zal ongehinderd door wie dan ook toegang verkrijgen. Wien ist nicht so weit! We zijn immers bang. Waar blijven alle Nederlandse en Europese lafaards? Waarom melden ze zich niet? Waar blijft hun advertentie in de Telegraaf?

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Het Verraad van het politieke tuig….. Burgers….Te wapen !!
  Burgers, Te Wapen !!

  Komt, kinderen des vaderlands,
  de dag der overwinning is aangebroken!
  Tegen ons is
  het bloedige vaandel van de tirannie gehesen
  Het bloedige vaandel is gehesen.
  Hoort ge in de velden
  het loeien van die vreselijke soldaten?
  Zij naderen tot in uw armen
  om uw zonen en echtgenoten te kelen!

  Te wapen, burgers!
  Vormt uw bataljonnen!
  Laten we marcheren, marcheren,
  Zodat het onreine bloed
  onze voren doordrenkt.

  Wat wil deze horde slaven, bestaande uit
  verraders en samenzwerende koningen?
  Voor wie zijn deze walgelijke ketenen,
  deze ijzers die lang geleden zijn gemaakt?
  Vlamingen, voor ons, ah! Wat een belediging!
  Welke middelen moet men uitoefenen
  Wij zijn het die men durft te overwegen
  om tot de oude slavernij terug te brengen.

  Wat! Deze buitenlandse groepen
  zouden de dienst gaan uitmaken in ons land.
  Wat! Deze huurtroepen
  zouden onze krijgshaftige zonen teneerslaan.
  Grote God, door geketende handen zouden
  wij ons onder het juk schikken.
  Verdorven despoten zouden
  de meesters van ons lot worden.

  Beeft, tirannen en verraders,
  de schande van alle partijen!
  Beeft, uw vadermoordelijke projecten
  zullen uiteindelijk hun prijs ontvangen.
  Alles, wat tegen u vecht, zijn soldaten.
  Als ze vallen, onze jonge helden,
  brengt de aarde nieuwen voort,
  allen bereid om tegen u te vechten.

  Dit zou een mooi strijdlied kunnen zijn te de Europese Unie die zijn ‘eigen’ Burgers wil vernietigen.

  een mooie vertaling van Nageltjes.be

  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Jan 10 september 2015 om 17:36

   Ik zou er geen traan om laten!
   Het interesseert hem niets wat er met ons gebeurt, dus dat is wederzijds!
   De smeerlap!

   Like

 18. Tistochwat zegt:

  “Een Europa wat weigert te helpen wil ik niet in leven, volgens Juncker.”

  Nou, dan ga je toch gewoon lekker dood, geld bijeen harkende zuipschuit!
  Maar sleep ONS niet mee in je vernietigingsdrift!
  Want DAT is wat je doet: ONS VERNIETIGEN!

  Like

 19. helletocht zegt:

  Op deze wijze voorziet de afschaffer “flechendeckend” de Euro-landen van de islamitische bases die noozakelijk zijn om het karwei af te maken. Daarbij wordt hij driftig gesteund door de “gleichgeschaltete” en christofobe Hollandse en Europese elite uit politiek en media.

  Like

 20. Hendrik M. zegt:

  Hoever Nederland meegetrokken wordt door dat €U gespuis hangt gedeeltelijk af van de vuige land verraders en – versjaggeraars die ons regeren.
  Verder van u, u wie tolereert dat dit gespuis ons land naar de kloten helpt.

  Like

 21. Jean zegt:

  Waarom weigert de politieke sekte te erkennen dat die Luxemburgse zuipschuit de grootste mislukking aller tijden is? Die van-ramp-aaaai was een ramp voor Europa maar die juncker is een drama voor Europa.
  Waarom durft niemand rechtstaan in dat EU gedrocht en die zuipschuit toeroepen “trop is trop”?
  Zijn de postjes en de daaraan verbonden poen dan toch belangrijker dan een geweten en respect te tonen voor eigen volk?
  Wat een troep lafaards, dat kan nooit goed aflopen.

  Like

 22. paulzwueste zegt:

  Juncker is hét klasse-voorbeeld van de arrogante dictator.
  Deze man zal zeer waarschijnlijk geen natuurlijke dood sterven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s