JUNCKERS STATE OF THE UNION: ‘TIME FOR HONESTY’

Screenshot_5

(Door: “trias politica”)

Op 9 september 2015 sprak de voorzitter van de Europese Commissie Jean Claude Juncker het Europees Parlement toe in zijn jaarlijkse ‘State of the Union’. In een historisch lange toespraak ging het vooral over het migrantenvraagstuk. En wat zei Juncker over de koers voor Europa? En, misschien belangrijker nog, wat zei hij niet?

‘Time for honesty, unity and solidarity‘ luidde het onderschrift bij de State of the Union toespraak van EC-opperhoofd Juncker. In zijn ruim 77 minuten durende speech ruimde Juncker een vol uur in voor de onophoudelijke toestroom van vluchtelingen.

Juncker had serieus werk gemaakt van zijn boodschap aan het Europese Parlement (EP), dat een democratische vertegenwoordiging wil zijn van de 28 lidstaten die de Europese Unie (EU) nu telt.  De voorzitter van de Europese Commissie (EC) sprak het parlement keurig afgewisseld in het Duits, Engels en Frans toe. Niet zonder gevoel voor humor liet Juncker weten toch nog ‘grote delen’ van zijn speech te hebben weggelaten wegens ‘tijdgebrek’. Zijn uitspraak ontlokte op sociale media de nodige hilariteit.

Lees verder>>>
Follow the money

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, asielwaanzin, Brussel, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Europa, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op JUNCKERS STATE OF THE UNION: ‘TIME FOR HONESTY’

 1. Idefix zegt:

  Junckers State of the union????? Deze vent is niet eens gekozen…. Dit misbaksel is niets meer dan een zuipende dictator. Kotsmisselijk word ik van deze vergelijkingen met de USA. Of je het nu met hem eens bent of niet..Obama is gekozen door het volk.Hier in dit gore Europa hebben we enkel vrindjes die elkaar de baantjes toespelen!! Een paar jaar terug hetzelfde ..Toen werd in het nieuws de vrouw van die gnoom van Rompuy , ‘”de first lady van de EU” genoemd!!

  Like

 2. EPN Nieuw Nederland zegt:

  Heeft u het nu nog altijd niet door dat Nederlandse verslaggevers als persvoorlichters van Nazichef @JunckerEU bedoelen te vertellen, dat het die Nazis, waaraan hij leiding geeft, gaat om de vormgeving van het slavenmodel genaamd de satanische nieuwe wereld orde.

  Daartoe hielp Jean Claude Juncker eraan mee dat de vluchtelingenacteurs de vluchtelingenstroom op gang konden brengen.

  Voor uw redactie zeker ook niet interessant om te melden dat het vluchtelingenprobleem, waarover ook uw redactie bericht, vooropzettelijk en doelbewust is gecreeerd, omdat ook uw redactie aan de propagandamachine voor ons aan de oligarchische VS medeplichtige parlement medewerking verleent?

  Over dit bericht informeert ook Joost Oranje, de hoofdredacteur van Nieuwsuur, gelijtijdig.

  Like

 3. JanKorneeldeWitt zegt:

  Het kussen van het hoofd van een linkse baardaap…..om te kotsen gewoon!!

  Like

 4. Driek zegt:

  Volgens mij drinkt die Claude Juncker te veel, ik vind het niet normaal zoals die man iedereen maar loopt de kussen, alsof hij de een of andere goeroe of sekteleider is. Belachelijk. En aan zo’n man zijn we overgeleverd. We gaan met die lui echt helemaal de afgrond in. Straks kan ik wel een handeltje beginnen in gebedskleedjes.

  Like

 5. Nou,voor ons is de Eu geen baken voor hoop en stabiliteit gebleken!Integendeel!Kan iemand die waanzinnige geen pil van Drion in zijn jenever gooien?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik had het op het andere topic al over een kist met flessen wijn, geprepareerd met cyaankali; ik wou dat het praktijk te brengen viel!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • BertG. zegt:

   Jungle olifantje, waarom nou altijd dat smoelenboek account.
   Daarmee verschijn ik “onbedoeld” ook op er op. Ik ver afschuw dit,
   Maar kan er weinig aan veranderen verder.

   En dat geldt voor iedereen die smoelenboek als account gebruikt om hier in te loggen.

   Like

   • Geen nare bijbedoelingen;ik wil alleen dat zoveel mogelijk mensen geconfronteerd worden met de waarheid en de artikelen van E.J.Bron!

    Like

   • BertG. zegt:

    Nee, geen nare bijbedoelingen. Maar ik sta ik sta er wel zo op.
    En daar houden mensen geen rekening mee.
    Het verspreiden en delen is leuker.
    Bedankt dan maar,ik kan er niks aan doen verder.
    Misschien wordt ik nog bekend zo op smoelenboek.
    Maar ik heb er een pleuris hekel aan En alles en iedereen wat zich er mee bezig houd.

    Maar toch leuk dat je wat wil delen met de wereld, en ik moet verder niet zo zeuren.
    Het hoort erbij. Laten we het vernieuwing noemen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Yvonne, mijn excuus, het was niet persoonlijk bedoeld w.b. faceboek.

    Maar overal zijn mensen ermee bezig, zonder facebook besta je voor de meeste niet eens meer. Net zo als dat whatsappen. De hele dag door.
    Mensen communiceren op geen enkele andere wijze meer met elkaar als je niet mee doet hiermee.
    Ik schrijf nog gewoon brieven naar iemand, vinden ze dan ook erg vreemd.
    Buiten de privacy schending, die ik nog erger vind, waar de meeste mensen totaal niet van onder de indruk van zijn. Het maakt ze niks uit namelijk.

    Like

 6. koddebeier zegt:

  Foto…..Walgelijk het zal je gebeuren dat die enge man je een zoen op je voorhoofd geeft.
  Waarschijnlijk was het Eurofieltje er blij mee.

  Like

 7. BertG. zegt:

  Alleen al die foto erbij, een kusje boven op ze kop.
  Dit is het gedrag van dronken mensen.
  Niemand zou dit pikken.
  Ik niet in ieder geval. OPROTTEN met je je zogenaamde kleven gedoe.
  Dit is pure onderdanigheid.

  Like

  • Driek zegt:

   BertG zegt: Dit is het gedrag van dronken mensen.

   En dat loop ik nou al heel lang te roepen, maar niemand wil luisteren, die man drinkt, dat kun je aan zijn gedrag zien. Ik heb dit soort figuren gekend die zich ook zo gedroegen en dat waren zware alcoholisten. Dit is puur alcoholistengedrag, die mensen leven in een voortdurende alcoholische roes. Normale werkende mensen gaan niet midden op de dag tijdens hun werk wijn drinken. Nou, met een drinker aan het roer kunnen we nog van alles verwachten. Hopeloze zaak dit.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Die Juncker is absoluut elke dag nog dronken van de dag daarvoor.
    Alcohol blijft langer dan 24 uur actief!
    Met zo’n alcoholistische dictator aan het roer van die verdomde EU zal het heel slecht aflopen, zowel voor die vervloekte EU als voor Juncker… Heerlijk!!!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Wat me nou invalt, is weer triviaal, omdat het fictie is, maar ik heb het indertijd toch met plezier zitten bekijken omdat ik het karakteristiek vond:
    In een aflevering van de tv- serie Law and order Special Victims Unit moest een vrouwelijke Officier van Justitie de schuld aantonen van een alcoholist, die -vermoedelijk- in een alcoholroes iemand had vermoord. Ze had echter zèlfeen alcoholprobleem, dat zelange tijd in de hand had weten te houden. Met deze zaak voelde zich evenwel onder druk gezet, ze maakte tijdens het vooronderzoek al een paar blunders, die haar geen goed deden en kwam tenslotte op de uiteindelijke zittingsdag veel te laat met haar stapel dossiers binnen strompelen, die ze nog liet vallen ook. De verdachte bracht daarop ongevraagd en luidop in het midden: “Ze is dronken!”
    De rechter vroeg haar of alles in orde was, zij beweerde vaag van ja, maar maakte direct daarop weer nieuwe blunders, waarop de verdachte weer: “Ze is stómdronken: Ik kèn dat toch!”
    Nu had de rechter hem hiervoor uit de zaal kunnen verwijderen,, maar hij had zó overduidelijk gelijk, dat dit niet gebeurde. In plaats daarvan werd zij geschorst en het proces, ook met het oog op de eerder door haar gemaakte fouten, nietig verklaard.
    Ongeveer zó moest die Juncker nou eens aan zijn eind komen: In het openbaar, zogezegd! Heerlijk!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Dit is het allermooiste scenario voor de vernietiging van Juncker!

    Like

 8. Jan zegt:

  Intussen heeft het uitschot in Downing Street voor terreur gekozen:

  Like

 9. Jean zegt:

  Voor die lafaard uit Luxemburg is nog maar een oplossing om ons uit ons leiden te verlossen en dat is “de kogel” dat deden ze ook met verraders in de jaren 40-45.
  De misdaden van dat EU gedrocht moeten stoppen en die huichelaars moeten een C4 krijgen liefst morgen zodat we maandag kunnen verdergaan met een Europa van onafhankelijke republieken die terug alle grenzen bewaken en controleren zodat er nooit nog een moslim/islamiet door kan geraken.
  Moest ik ‘gekust’ worden door die zuipschuit dan zat ik nu nog steeds in de douche.
  Niemand van die troep lafaards verdiend ook maar iets van respect, integendeel, enkel walging is er voor.

  Like

 10. Jan zegt:

  Farage legt de moslim migraine uit

  Like

 11. jantjeuitnl zegt:

  Bommen op Brussel zou ons veel meer opleveren dan bommen op Isis.

  Like

 12. helletocht zegt:

  Ja meine liebe Freunde, es wird noch mehr Süssigkeiten geben aus dem Führerbuncker von Juncker. Er und sein Obersturmbahnführer Franz Zimmerfrei haben noch viele unseelige Überrasschungen für euch. Grüsse aus Mekka. Bin schon geflüchtet!

  Like

 13. alidas1 zegt:

  Hij kan beter de hond voor zijn kont zoenen heeft hij haar voor zijn tanden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s