Neo-liberalen houden de migratiecrisis in stand

Screenshot_12

(Door: “Sicarius”)

Tijdens het NOS journaal van afgelopen donderdag viel mijn mond van verbazing open. Het betrof de aantrekkende werkgelegenheid in Nederland; een fenomeen dat normaal gesproken een positieve uitwerking heeft op alle facetten van onze economie. Aangezien ons land meer dan een half miljoen werklozen telt, lijken de huidige ontwikkelingen een ideale uitkomst. Niets is echter minder waar.

Om u een goed beeld te geven van de actuele omstandigheden raad ik u aan de onderstaande video nauwkeurig te bestuderen. Let vooral op de woorden van Hans de Boer, voorzitter van werkgeversorganisatie VNO-NCW.

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Neo-liberalen houden de migratiecrisis in stand

 1. Marc zegt:

  Inderdaad, Sicarius. Ondernemers zijn de dood voor elke natie. Het zou grondwettelijk vastgelegd moeten worden dat een ieder, ondernemer of huwelijkskandidaat, de plicht heeft de aangetrokken werknemer/partner zowel te culturaliseren naar westers snit en voor een termijn van tien jaar financieel niet ten laste mag komen van de natie of nationale staat.

  Like

 2. Idefix zegt:

  Hans de Boer van VNO NCW is een kankergezwel van de economie …

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Tja, zolang je met een bijstandsuitkering meer te besteden hebt dan met een iets meer dan minimumloon, zal het moeilijk blijven om mensen aan het werk te krijgen…

  Like

 4. Henk zegt:

  Wat is ” westers snit “? Werken voor de elite totdat je omvalt (doodvalt) ? Steeds meer werk uitvoeren door steeds minder mensen, uitpersen en weggooien? Is dat het?

  Like

  • Marc zegt:

   Jezelf doodwerken is niet typisch westers. Ik heb het over elimineren van elke niet-westerse cultuuruiting dat niet correspondeert met die van het westen, incluis normen en waarden.

   Like

 5. Republikein zegt:

  Hans de Boer, kandidaat mp.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s