Vader van verdronken Aylan blijkt een nog grotere schoft te zijn!

Screenshot_8

Al eerder ripten wij het web van leugens rondom de dood van de 3-jarige Aylan, zijn 5-jarige broertje Galip en hun 35-jarige moeder Rehan, aan stukken. Het hele verhaal hangt van leugens aan elkaar. Maar dat is kennelijk niet genoeg.

De vader Abdullah, die gemotiveerd door hebzucht zijn kinderen en vrouw in een rubber bootje de zee op joeg om daar te sterven terwijl er grote twijfels bestaan of Abdullah zelf wel aan boord was, vind het opportuun om iedereen de schuld in de schoenen te schuiven behalve zichzelf. Volgens Abdullah is met name Canada, en de wereld, schuldig aan de dood van zijn twee kinderen. Want, zo beweert Abdullah: ‘Ik had maar een klein inkomen waarvan wij nauwelijks rond konden komen’ en ‘hij moest hard werken voor zijn geld waardoor hij erg moe werd’. En, ‘er bleef onvoldoende geld over voor tand-implantaten van € 14.000,-‘. En dat zou hem gedwongen hebben om zijn kinderen en vrouw te verzuipen.

Dat het gezin Kurdi in werkelijkheid door Ahmed en Allahman financieel en moreel gesteund werd, vertelt hij er uiteraard niet bij. Daarbij schijnt het ook nog eens zo te zijn dat hij de woning gratis bewoonde. Maar Abdullah, zoals vrijwel alle zogenaamde ‘vluchtelingen’ die momenteel Europa koloniseren, vond dat hij recht had op meer, meer en nog meer…

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Hypocrisie, Immigratie, Rotzakken. Bookmark de permalink .

33 reacties op Vader van verdronken Aylan blijkt een nog grotere schoft te zijn!

 1. hans zegt:

  Geachte Hr. Bron dit stuk krijgt eveneens een 413 melding.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Access forbidden. You do not have permission to access this document.

  Helaas kan ik het artikel niet verder lezen.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Hé zeg, wat is er met de link? Ik kom de hele tijd op “forbidden” terecht!

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Al stond die vent in de tweede kamer te emmeren dan kreeg die er nog meer bij. De hele wereld is echt ziek. Het aller grootste tuig krijg het voor het zeggen, alleen, die gasten moorden elkaar later ook uit, dus u.e. zit direct alles onder het onkruid.

  Like

 5. Jan zegt:

  De leugenaars
  mohammedaanse indringers gaan massaal over tot christendom

  Like

 6. Republikein zegt:

  Lees verder= forbidden 403

  Like

 7. jowitteroos zegt:

  ???? Bij lees verder krijg ik het volgende te zien:
  Forbidden
  You do not have permission to access this document.

  Web Server at personanongrata.nl

  Like

 8. Ad de Koning zegt:

  Ik ben helemaal niet verbaasd, alleen kan ik maar niet begrijpen dat de televisie er zo’n drukte over maakt. Voor het kind is het erg maar er sterven dagelijks ontelbare kinderen en daar hoor je niemand over en nu moet ineens bekend Nederland op een lijst gaan staan om zo te laten zien hoe goed ze wel zijn, we zullen eens zien hoeveel mensen van die lijst een vluchteling in huis nemen want ze rekenen er natuurlijk op dat niemand dat controleert en dat klopt ook meestal.

  Like

 9. Idefix zegt:

  De link is “forbidden” M.a.w. ,werkt niet

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Leuk linkje, ik ben zojuist verklaard tot ‘persona non grata’! Geen toegang tot deze site. Slaapt u gerust lekker verder.

  Like

 11. Jean zegt:

  Vanaf sec een heb ik reeds gemeld dat er stront aan de knikker zat betreffende die getrukeerde foto. Het bedrog lag er veel te dik over heen daarom dat het beeld mij totaal niet geraakt heeft.

  Like

 12. biebie zegt:

  De link “lees verder”werkt niet.

  Like

 13. Cathja zegt:

  Ik geloof direct dat het verhaal geheel anders is dan tot nu toe bekend is geworden. Jammer dat ik geen toegang krijg om het hele verhaal te lezen!

  Like

 14. Geronimo zegt:

  Nou moe, bij mij blijft er anders ook niet genoeg geld over voor tandimplantaten. Wat denkt deze hufter wel? Dat wij zijn luxe gebit zouden betalen?

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Geronimo op 10/9 om 21:57

   Wat is er mis met een keurig kunstgebit? Hoe velen lopen er niet met een prothese, in plaats van jackets? Deze ‘meneer’ heeft het behoorlijk hoog in zijn bol. Dat past niet bij een ‘vluchteling’!

   Like

 15. Marc zegt:

  De man is, wat we noemen, totaal achterlijk. In ieder geval weten we genoeg om een arrestatiebevel jegens hem uit te vaardigen. Ik sluit nu bovendien niet uit dat hij zelf opzettelijk dat bootje heeft laten zinken, respectievelijk het risico willens en wetens genomen heeft, wetende dat zijn vrouw en kinderen niet konden zwemmen. Zo kan je financiële problemen ook nog eens oplossen.

  De man moet echt gearresteerd en verhoord worden. Door de politie in Canada wel te verstaan, niet die in Turkije.

  Like

 16. Nemesis zegt:

  Heb zelfs geen kans oftewel het geld om de goedkopere implantaten in Turkije re organiseren, zelfs niet als ik in mijn geval mijn man moest laten verzuipen. (sorry haarscherp op het randje dit sarcastische grapje)

  Like

 17. bigljohn zegt:

  Geronimo; Dat denkt hij niet, hij weet het zeker ! Gewetenloze egoistische figuren zijn het. De E.U. kan zoveel plannetjes bedenken als ze maar willen aangaande de verdeling van die rotzakken over Europa, maar die muzelmannen houd je niet tegen als ze naar landen toe willen
  waar veel geld te halen valt, en waar vele gekke Henkies wonen. Natuurlijk hebben we het dan over de noord Europese landen waar Nederland ook toe behoort. Dertigduizend van die muzelmannen zouden we dit jaar krijgen. Ook werd er gesproken over 1700 asielzoekers per week. Dat zijn er dan wel minstens 85000 per jaar. Eerder veel meer, daar de politiek, Rutte voor op, en de MSM media behoorlijk kunnen liegen. Zo gauw het Prinsjesdag is zullen we erg goed moeten gaan luisteren naar de show die de koning weer gaat opvoeren. Het verhaal van de begroting, belastingen enzovoorts. Iedereen zou er op vooruit gaan. Ze zouden ons nog ooit kunnen wijsmaken dat, op het moment als het land werkelijk uitpuilt met allah mannen, die ons fortuinen aan geld kosten, onze economie draait als een tierelier, en we het nog nooit zo goed gehad hebben dankzij die hoogopgeleide asielzoekers die zo noest voor ons aan het werken zijn !

  Like

  • Daarom is nu alvast bekend gemaakt dat:”iedereen gaat er op vooruit”,niet voor de sociaal lage inkomens geldt en ook niet voor de gepensioneerden,alhoewel zij er tenminste nog een klein beetje op vooruit gaan!Alles dat ons beloofd werd gaat nu naar de zielige vluchtelingen,zodat zij aan kunnen sterken en ons straks zonder moeite kunnen verkrachten en onthoofden!

   Like

 18. Hendrik M. zegt:

  Mijn financiën laten ook geen implantaten toe, doe het gewoon met een veel goedkoper kunstgebit.
  Na ‘lees verder’: Forbidden; een ingreep der €U?

  Like

 19. Elsa zegt:

  Link werkt idd niet .

  Like

 20. Wie zegt dat ie de vader is?
  Ik denk dat het een beroepsjanker is zoals wij er hier ook de moord van steken en ingehuurd door de afdeling Communicatie van ISIS om al die gekke westerlingen weer eens klaar te maken voor het uitwringen van slipjes op een viaduct. Men neme een aangespoeld jongetje en leggen hem met de neus in het zand op het strand….

  Like

 21. alidas1 zegt:

  Ik heb het wel kunnen lezen..
  Hij heeft ze niet meer gewild denk ik.
  Zo kwam hij er mooi van af.

  Like

 22. alidas1 zegt:

  Ik krijg Persona Non Grata

  Like

 23. Ad de Koning zegt:

  De link werkte bij mij ook steeds niet, zojuist vandaag nog eens geprobeerd en nu lukt het ineens wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s