VIDEO: Inbreng Geert Wilders bij asieldebat

 

Vz, het is een ongemakkelijke waarheid, maar het moet gezegd worden. We hebben het vandaag over een invasie. Een islamitische invasie van Europa, van Nederland. Massa’s jonge mannen van rond de twintig met baarden trekken Allah Akbhar zingend door Europa. Het is een invasie die onze welvaart, onze veiligheid, onze cultuur en identiteit bedreigt. Het waardeloze papieren plan dat het kabinet eergisteren naar de Kamer heeft gestuurd, lost de echte problemen waarmee we geconfronteerd worden niet op. Feit is dat de grenzen wagenwijd open blijven staan. Feit is dat er geen nationale grenscontroles komen en Schengen gewoon blijft bestaan, feit is dat we binnenkort bijna 10.000 extra asielzoekers in onze maag krijgen gesplitst, dankjewel VVD, bovenop de nu al rampzalige instroom van 1800 asielzoekers per week.

Feit is dat dit grapje ons miljarden gaat kosten aan opvang, uitkeringen, zorg etc. Feit is dat we ook nog een keer 110 miljoen euro extra gaan betalen aan opvang in de regio, terwijl de Saoedi’s en de overige rijke Golfstaten vrijwel niemand opvangen. Feit is ook dat driekwart van de bootmigranten man is. Drie op de vier! Er zitten twee keer zoveel mannen als vrouwen in de Nederlandse asielzoekerscentra. Daar sta je dan, in Rosmalen, met een zak vol ingezamelde knuffels en speelgoed, 500 volwassen mannen te verwelkomen. Het lijkt een tragische komedie, maar het is de bittere werkelijkheid.

Vz, opvang in de eigen regio is niets waard met open grenzen. De brief van het kabinet kan wat ons betreft dan ook linea recta de prullenbak in. In de hele brief komt het woord terreur niet één keer voor. De islamitische Staat stuurt duizenden terroristen mee tussen de migranten, zegt zelfs de baas van Eurojust. Jihadisten, terroristen lopen nu al rond in Europa, klaar om een islamitische terreuraanslag te plegen. Eenmaal in het Schengengebied kunnen ze zo de trein nemen naar Nederland. Hier heeft het kabinet nog geen begin van een antwoord op. Het zwijgt erover, negeert het probleem, wachtend op de volgende aanslag. We moeten de Nederlandse grenzen sluiten en asielzoekers terugsturen. Laat ze naar de steenrijke Golfstaten gaan, die nu niets doen. Zoals Dubai, waar de politie rondrijdt in Ferrari’s. Of zoals Saoedi-Arabië, dat op 2 uur rijden van de Syrische grens ligt. In plaats van vluchtelingen op te vangen, wil het moskeeën bouwen in Europa, terwijl in Mekka een permanent tentenkamp klaar ligt waar tienduizenden asielzoekers onmiddellijk terecht kunnen. Het is hun regio, hun volk, ze hebben hetzelfde geloof, dezelfde cultuur, laat zij de mensen maar opvangen.

Vz, het mag dan een ongemakkelijke waarheid zijn, steeds meer Nederlanders zien het in. Meer dan de helft zegt nee tegen extra asielzoekers. Twee derde van de Nederlanders zegt voer de grenscontroles weer in. Zelfs een meerderheid van de PvdA- en SP-kiezers zegt dit! De asiel-tsunami kost ons miljarden. Geld dat we keihard nodig hebben voor onze eigen mensen, zoals onze ouderen. Hou op met het bouwen van asielzoekerscentra in heel Nederland. Kies voor uw eigen land en voor de Nederlanders zeg ik tegen de premier. Sluit de Nederlandse grenzen. Genoeg is genoeg.

Video: Inbreng Geert Wilders asieldebat – tweede termijn:

 

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië. Bookmark de permalink .

26 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders bij asieldebat

 1. Jan zegt:

  Pechtold moet met een blok beton in de Filipijnentrog gedonderd worden.

  Like

 2. Jan zegt:

  En wat is iedereen geïnteresseerd. De Kamer is compleet leeg. Smerige parasieten.

  Like

 3. helletocht zegt:

  Triest om te zien welke walgelijke correcten hij tegenover zich vond. Nog triester was hoe het nationale opperhoofd hem meende te moeten behandelen. Toch de verdediger par excellence van wat eens een partij was die voor onze vrijheden stond. Nu zijn ze afgegleden tot een clubje op eigen gewin uit zijnde hotemetoten, die het monsterverbond met de linkse vijand overeind houden. Het Nederlandse volk is in grote meerderheid hiertegen, en toch gebeurt dit door volksverlakkers die op geen enkele wijze meer het volk vertegenwoordigen. Ze zijn nog erger dan de royale figuren uit het ancien régime. Die vertelden er tenminste niet bij dat ze het voor het volk deden. Wie ooit nog Nederlandse of Europese geschiedenis mag of kan beschrijven zal vernietigend oordelen over deze nitwitten. Mussert bakte ze niet zo bruin!

  Like

  • Idefix zegt:

   Nog triester is om te zien dat van de 150 dik betaalde,door het volk gekozen zakkenvullers er maar een vijftiental het nodig vonden om Wilders aan te horen……
   Deze misselijkmakende graaiers horen op die stoel te zitten….net zoals ik dagelijks op mijn werk hoor te zijn om voor dit gajes te werken!!!
   Zo langzamerhand begint dit land mij ellenlang de strot uit te hangen!!

   Geliked door 1 persoon

 4. tjonge zegt:

  hij is weer ijzersterk die wilders !
  en die gluiperd van een jesse-kutmarrokaan-klaver probeert weer op het sentiment te spelen met de vluchtelingen te betitelen als; “het zijn ook onze kinderen”, man man, wat een volidioot !
  en die pegdrol was weer zo gluiperig ontwijkend met zijn antwoorden, hoe is het toch mogelijk dat er mensen zijn die vrijwillig stemmen op die mongool ?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Je bent me vóór, Tjonge: Ook ik zat mijn hoofd te schudden bij de (kuch) ‘inbreng’ van Jesse Klaver!
   Daaraan kun je weer zien, dat-ie van GroenLinks is: Die jongen is eenvoudig de flower power tijd uit de Jaren ’70 nooit ontgroeid: “De problemen van de Derde Wereld zijn ónze problemen!” Zoiets.
   Ondertussen worden onze ouderen letterlijk en figuurlijk in de kou gezet, In Duitsland, konden we hier gisteren nog lezen, worden zwaar gehandicapten en coma-patienten op straat gezet -God weet, wanneer dat hier begint- 3n dat allemaal voor de asielzoekers!
   Zelfs al waren het géén ‘economische vluchtelingen’ -wat het wèl zijn- dan nog was dit beleid totaal onverantwoord en ronduit schandalig!
   Maar dat wordt die zogeheten mooie jongen, die Efteling-boself, weer totaal genegeerd:Strookt niet met z’n sprookjesbeeld van hem als de goede bosgeest , oftewel Peter Pan met het Elfenstof! En Pech-drol-met-de-schelvisogen eist voor zichzelf een soortgelijke rol op!
   Niet, dat ze zich daarmee geloofwaardig kunnen maken; daarom krijgen ze Geert ook nooit onderuit!http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 5. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf dat 23000 Nederlanders volkomen de weg kwijt zijn.

  Honderden vluchtelingen gaan uit eten

  APELDOORN –
  Ongeveer 350 vluchtelingen gaan donderdagavond uit eten bij mensen in de regio Apeldoorn. De Apeldoorners halen hun gasten op bij de Americahal, die sinds ruim een week in gebruik is als opvang voor zeshonderd asielzoekers.
  De zogenoemde Meet & Eat is het eerste project van de organisatie ikbeneengastgezin.nl. Deze organisatie is vorige week opgezet vanuit de Apeldoornse kerkgemeenschap De Basis om iets te doen voor de stroom vluchtelingen die naar Nederland komt. Het initiatief is geëxplodeerd, zegt een woordvoerder. Er zijn al bijna 23.000 aanmeldingen uit heel Nederland binnen.

  Vluchtelingen konden zichzelf aanmelden voor een maaltijd bij een Nederlands gezin. De meeste gasten komen uit Syrië en Eritrea. De gastgezinnen is daarom geadviseerd een gerecht met kip en rijst te maken. Omdat veel asielzoekers moslim zijn, is de gezinnen ook aangeraden geen alcohol te schenken of te drinken en gepaste kleding te dragen. Als het contact prettig verloopt kunnen Apeldoorners ‘hun’ vluchtelingen ook met andere dingen gaan helpen of zelfs een tijdelijke logeerplek aanbieden.
  De Apeldoornse initiatiefnemers hopen hun project volgende week over de rest van Nederland te kunnen uitrollen. Er zijn contacten gelegd met vrijwilligers van kerken en andere organisaties in de rest van het land, aldus een woordvoerder.

  Like

  • harry zegt:

   en de kerken hebben bijna geen geld en je moet ze echt in huis haal dan weet je ook gelijk zo dat je veel dingen gaad missen in je huis.tv gek lol eigen schuld als het gebeurt en ze doen aangiften dangewoon niks op uit doen ze weten waar ze aan beginnen eigen schuld dan

   Like

  • tjonge zegt:

   nou maar gauw hopen dat die gastgezinnen gauw van hun roze wolk aflazeren na een paar ervaringen met die zielige moslims.
   .
   en denk erom, gastgezin, wel je helemaal aanpassen naar islamitische mores, anders zijn ze beledigd en gaan ze meteen moorden en verkrachten….
   .
   het is werkelijk ongelooflijk, je haalt ze binnen en je moet je nog aanpassen ook, wat een stel mongolen hebben we in deze maatschappij.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   DHIM-MI-TU-DE!!!!
   (Ja, sorry hoor; dat was het eerste en enige woord, dat me inviel.)
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Tistochwat zegt:

   “De gastgezinnen is daarom geadviseerd een gerecht met kip en rijst te maken. Omdat veel asielzoekers moslim zijn, is de gezinnen ook aangeraden geen alcohol te schenken of te drinken en gepaste kleding te dragen.”

   Het is toch !#$%^&^%$#! niet waar zeker?!!!
   En ik adviseer de ‘gastvrouwen’ bovendien om zich na afloop door die g**le negers te laten bespringen!

   ‘GASTGEZINNEN’ DIE ZICH DIENEN AAN TE PASSEN AAN DE IDIOTERIE VAN DE MOSLIM!

   Ze zouden zo hard moeten lopen voor onze arme weerloze bejaarden!

   Ik dacht dat we de grens van de gekte onderhand al hadden bereikt?!
   Die negers moeten zich toch compleet lek lachen om zo veel onderdanige liefdadigheid?
   De Hollander is zonder enige twijfel knettergek!

   Like

  • Idefix zegt:

   Nederland ,wat uit 80% slappe zakken bestaat, verdiend gewoon niet beter

   Like

   • Leo zegt:

    Die 80 % Slappe zakken gaan nog HEEL HEEL, HEEL, VEEL spijt krijgen van hun “Goed bedoelde insteek ” ! ( door volksmisleiding verkregen uiteraard )

    Like

 6. harry zegt:

  ik heb al gezegt dat wij als eigen land nederland eind van het jaar een moslim land zijn geen werk geen zorg maar die vuilegladjannisen hebben straks meer dan wij die gaan echt wel de boel oplichten met de huurtoeslag zorgtoeslag en wat nog meer dit moet stopen echt wel vol is vol weg er mee.heel veel ellende gaan we krijgen in ons land door die lui.en ik vraag me af waarom ze alleen komen en niet gelijk met het gezin.

  Like

 7. fransdewit zegt:

  Je bent toch in staat om tegen die allochtone kamer leden te gaan schelden en te zeggen: en jij dan klootzak, je staat wel zeuren, dankzij ons ben je nu wat geworden, in het land waar je oorspronkelijk vandaan komt, hadden ze je allang als vermist opgegeven.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ik lees gloeiende gloeiende net weer ergens op internet een commentaar waarin Wilders wordt vergeleken met Hitler; de dwazen snappen helemaal niet wat de heer Wilders bedoelt.
  Ze bijten %^$!#$%^&%$ de hand die hen voedt!

  Like

 9. Ad de Koning zegt:

  Er is geen speld tussen te krijgen, Wilders heeft de spijker op de kop geslagen, je zou denken dat ogen van de mensen nu eindelijk eens open zouden gaan of komt dat pas zodra ze er persoonlijk last van gaan krijgen, Denkt men dan nooit eens na !!!!!!!

  Like

 10. Geronimo zegt:

  Tja, wat had je anders gedacht? De islamisering van Nederland, en niet te vergeten van geheel Europa, via de huidige invasie van parasieten en gespuis allerhande is dus al begonnen in Apeldoorn. We worden al geadviseerd ons aan te passen in onze eet- en drinkgewoonten om het de toekomstige heersers naar de zin te maken. Straks worden we verzocht om naar de moskee te trekken, en ga zo maar door. Tot we zullen worden gesommeerd om een speciale belasting te betalen als niet moslim in eigen land. En er zijn nog idioten die dit allemaal kennelijk goed vinden ook.

  Deze plaag zonder voorgaande, net een Of andere rampenfilm naar een waargebeurd verhaal, die Europa thans treft, is de uitvoering van een of ander duister plan, gesmeed ergens in de catacomben van de macht. Zoveel is nu duidelijk. In de politiek is niets toeval, maar alles berekening. Een waarheid als een koe. Als Geert Wilders wijst op de vele mogelijkheden voor opvang in hun eigen regio, m.n. Saudie Arabië, dan heeft hij uiteraard volkomen gelijk. Maar hij gaat daarbij aan één realiteit voorbij: de plaats daar doet er niet toe, deze massale volksverhuizingen zijn van hogerhand gestuurd om ons compleet onder de voet te laten lopen en op termijn te vervangen door andere bevolkingsgroepen. Europa wil er gewoon niets aan doen, Integendeel, het is de uitvoering van het eigen plan, waarbij de onverkozen janker met zijn bende misdadigers het eigen volk met een nooit gezien cynisme voor de leeuwen gooit. De socialistische meltingpot van de multicul, de maakbare mens en maatschappij, de eeuwige linkse dada, dat is wat er nu gespeeld wordt door socialistisch tuig en linkse neoliberalen.

  Raar toch ook het vele geld dat voornoemde islamitische schurkenstaat ineens wil investeren in Duitsland voor de bouw van zoveel extra moskeeën ! Ze willen er zelf geen opvangen, uiteraard zou ik zeggen, want het is duidelijk dat de verfoeilijke islam thans zijn zonen bewust uitstuurt naar het westen, een volgende stap op weg naar het wereldkalifaat. Met de medewerking van de bende verraders aan de macht in de EUSSR en met de hulp van ontelbare nuttige idioten, die ziende blind, menen hun steentje te moeten bijdragen. Aan hun eigen ondergang. Maar daar zijn ze te stom voor om dit te beseffen.

  Like

 11. Giny zegt:

  De heer Roemer kwam vanavond ook nog een duit in het zakje doen,
  Ik had toch begrepen dat de SP zo voor de zieken en ouderen was!
  Zal meneer Roemer een keer meenemen naar een verzorgingstehuis met
  9 verdiepingen, waar na elf uur ’s avonds maar 1 verpleger is voor 270 bewoners!
  Ook moet hij of zij achter de balie van de receptie plaatsnemen!
  Als er brand uitbreekt blokkeren de liften en kun je geen kant meer op!

  Like

 12. alidas1 zegt:

  Ik hoop dat hun kop er ook gelijk er het eerst af is

  Like

 13. JAN zegt:

  Dit staat op het internet:

  Les migrants posent-ils un problème ?

  “Contrairement à une idée reçue, les migrants économiques ne posent pas de problème d’identité en Europe, mais manquent dans leur pays d’origine. Par contre, ils posent un problème social en Allemagne où, du fait de la politique insufflée notamment par Ulrich Grillo, la classe ouvrière est déjà victime d’une exploitation féroce.

  Partout ailleurs, ce ne sont pas les migrants économiques, mais le REGROUPEMENT FAMILIAL ultérieur qui pose problème.”

  Like

 14. Jan zegt:

  ‘Wat is erger, een man met baard of met geverfd haar?’

  Like

 15. JAN zegt:

  Which one is the truth?

  http://alhayat.com/Opinion/Jamal-Khashoggi/11119013/

  Jamal Khashoggi** on Al-Hayat newspapers ( 12/9/2015) is telling us that since the start of the conflict 500,000 Syrians arrived on the Saudi soil with a visitors visa – not registered as refugees – and the Saudi authorities haven’t put any pressure on them to leave the country.

  The Turkish member of the Dutch parliament used the information of the Saudis to challenge Mr Wilders.

  Now Al-Arabiya ( 12/9/2015) is claiming that the number is 2.5 mln!!!!

  http://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2015/09/12/Saudi-official-we-received-2-5-mln-Syrians-since-conflict.html

  Certainly the Saudis are confused.

  ** Khashoggi is very close to the Saudi ruling family.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s