VLUCHTELINGEN?

Screenshot_11

(Door: Martha N.)

Crisissituatie. Sinds begin dit jaar zijn ongeveer 300.000 mensen de Middellandse Zee  overgestoken op zoek naar veiligheid, met in juli 2015 een record van 50.000 mensen. Bijna 200.000 vluchtelingen zijn aangekomen op de Griekse eilanden; ongeveer 110.000 vluchtelingen hebben de Italiaanse kust bereikt. De meeste van deze vluchtelingen komen uit Syrië, Eritrea, Somalië, Afghanistan en Irak; landen waar mensen hun leven niet zeker zijn.

Mag ik me misschien afvragen of WIJ ons leven nog wel zeker zijn? De toekomst van onze kinderen? De vetpotten van Europa staan klaar. Nee, wij zijn geen onmensen, wij helpen, maar? Wij willen niet bedonderd worden (de meeste van ons niet), wij zien in het algemeen gelukzoekers deze kant op komen, geen vluchtelingen. Mensen, WAT is het doel van onze politici, die ons kleine landje maar blijven volstoppen. Kan er met de pet niet meer bij wanneer ik een pet had! Zijn regeringsleiders en goeddoeners dan stekeblind?

Vluchtelingen uit Iran, Syrië, Afghanistan, Irak… allemaal moslims… Hun leven niet zeker? Zijn dit mensen die een vredig geloof aanhangen?  Het zijn de christenen ofwel anders denkenden dan moslims die hun leven niet zeker meer zijn! Horen we daar wel eens iets over of zijn ze al uitgeroeid? Ach ja, toen de Duitsers Nederland binnenvielen stonden sommige Nederlanders ook aan de kant te juichen.

Vluchten, vluchtelingen? Waarom vluchten? Het zijn toch hun eigen mensen, de moslims, die hen dit aandoen? Zijn er christenen die moslims aanvallen? Geen kans, christenen worden wel door IS afgemaakt.

Nee, het klopt niet, het gaat niet en zo kan het echt niet doorgaan. Ons wordt onzin in de kop gepraat, met welk doel? Massaal valt men binnen, het zwaard van Damocles onzichtbaar in de hand. We weten toch wat ze gaan doen? Ze komen in opdracht van Allah, zij hebben een taak. Zij moeten de wereld veroveren en die tijd is rijp, NU. Veel eigen vaderlanders halen met open armen de ondergang voor zichzelf, kinderen en kleinkinderen binnen. Kunnen we dan niet meer nadenken?

http://www.telegraaf.nl

Weet men dan niet meer hoeveel er reeds binnen gehaald zijn in al deze jaren? Weet men dan niet meer dat autochtonen, met een aantal van 9 miljoen, reeds teveel gevonden werd in eigen land? Hoeveel nu? Weten we dan niets meer? Hoe groot is  tegenwoordig uw flat, 70 vierkante meter? Ha, inkwartiering, u hebt nog plaats genoeg. Krijgt u hulp? Wordt u niet op uw uitkering beknot of uw salaris gekort? Voelt u zich niet op een schopstoel staan, nu u eindelijk denkt te kunnen gaan genieten van uw pensioen?

Wat heb ik tegen buitenlanders? Het enige is hun haatgeloof en niet willen werken, alles gratis waar wij voor gevochten hebben om te kunnen behouden.

www.ad.nl

Uiteraard kan ik mijn kop wel in het zand steken, zeggen, waar maak ik me druk om? Wat kunnen mij eigen mensen schelen? Tja, ik vraag het mijzelf steeds opnieuw af. Het lijkt op dit moment wel de Hexendansplaats. Worden wij gevoed met verkeerde berichten of is dit werkelijk de werkelijkheid?

En nu eens iets anders. Boze boeren protesteren in Brussel. De EU heeft zich in de eigen voet geschoten door Rusland te boycotten. Ze weten toch alles, onze EU-goden? De mensen die alles beter weten? Van het volstoppen van eigen landen met totaal wereldvreemde moslims, die onze ondergang worden, tot het verklaren van Rusland tot onze grootste vijand?

De economie en rust tussen onze EU-landen is  in de prut getrapt en wie staat zich lachend in de handen te wrijven, drijft zo goed als geen belangrijke handel met Rusland? Juist, Obama.

Martha N, kop dicht, anders maken ze hem wel dicht…. dank u en wel gegroet allemaal (nee, niet voor die dreun op mijn kop).

http://www.aachener-zeitung.de

http://www.vluchteling.nl

Oh jee, ik had nog een paar woorden over. Mensen, wilt U schenken?

Het Rode Kruis opent zogenoemde Welkom Winkels in de buurt van asielzoekerscentra en een platform voor alle hulpinitiatieven. In Goes opent maandag al de eerste winkel. ,,Het is hartverwarmend dat het Nederlandse publiek meeleeft met vluchtelingen, maar een financiële bijdrage is vaak effectiever dan het leveren van goederen”, aldus een woordvoerster. Ze roept mensen op de vluchtelingen vooral financieel te ondersteunen via giro 6868.

En wie zegt DIT, dat wij allemaal ineens meeleven? Laten we eens even met onze eigen mensen meeleven, onze vaders en moeders die in de kou staan! In hun onderbroek of luier op straat! Misschien wil iemand daar eens een rekening nummer voor openen? WAT krijgen zij ? Mensen, ik begin een kankeraar te worden en dat ben ik niet van oorsprong, te veel denken en ergeren is niet goed, dus?

Wie zegt dat wij geld geven, steeds meer willen geven? Wij geven genoeg en liever geen geld, want dat gaat met de knollen de pot in! Laat gelukzoekers hun eigen geld verdienen. Moesten onze vaders en moeders ook!

Ik zou zeggen, geef de vluchteling/gelukszoeker een taak, bijvoorbeeld schoonmaken van straten, kerkhoven, zwerfafval ophalen, de stad helpen schoonhouden in plaats van ze te pamperen in de luiers van de laatste resten van onze zogenaamde welvaart. Laat ze aardbeien plukken, blad van de bomen in parken opruimen, wc’s langs de snelweg schoonmaken! Gewoon ALLE klusjes die wij ook moeten doen. En hou de kreten van mensenrechten die het verbieden om deze mensen te laten werken nu eens stil, zowel als hun advocaten. De meesten zijn niet zielig! Afgeslachte meisjes/jonge vrouwen, uitgehuwelijkt, verkracht, met zuur in het gezicht gegooid om te verminken en ga zo maar door, DIE zijn zielig. Zien we die in de boten van de dikke vette kerels, die kinderen voor de ogen van grage verslaggevers houden?

WIJ kennen OOK discriminatie, namelijk dat wij geen baas in eigen land meer zijn. WIJ, Nederlanders worden gediscrimineerd en niet alleen DAT, maar ook uitgebuit! We mogen niet eens meer een eigen “Zwarte Piet”, straks geen Kerstman noch Pasen en Pinksteren of Hemelvaart. De mensen die al jarenlang ons brood eten, zorgen er wel voor dat wij onze kop houden. En straks? Wanneer wij het geld voor deze pauwen niet meer op kunnen brengen?

Oh jee, wat zeg ik nu weer? Gelukzoekers komen toch niet om te werken voor ons? Amen en even uit,

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op VLUCHTELINGEN?

 1. Driek zegt:

  Martha zegt: Kunnen we dan niet meer nadenken?

  Neen, de Nederlander denkt niet na, die kijkt naar domme televisieprogramma’s. U heeft uw hart mooi even gelucht en u schrijft de bittere waarheid. Mooi artikel vind ik.

  Like

 2. U doet het toch maar even,Martha.N!En inderdaad,wij worden gediscrimineerd,op alle fronten!Met woningtoewijzing,met uitkeringen waar nodig,met de voordeurdeel-regeling,die ineens niet meer geldt als je een “vluchteling”in huis neemt:dan krijg je geld toe!Als je je kind of ouders in huis neemt wordt je 3 dubbel gekort:zij wordt gekort,jij wordt gekort en de huursubsidie vervalt!En dit is nog maar een kleine greep!Zij gaan jaarlijks minstens 8 weken naar hun vaderland,met uitkering!Moeten de Nederlanders met een uitkering eens proberen;zijn ze hun uitkering kwijt!Enzovoorts!

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Een uitstekend artikel en als je die horden op TV tekeer ziet gaan dan weet je al wat voor vlees je in de kuip hebt, die komen echt niet om te werken en een vredig bestaan op te bouwen, die komen om de baas te spelen en de samenleving te ontwrichten en te proberen ons de islam op te dringen en als je de huidige leiders bezig ziet dan zal dat nog lukken ook, onze enige hoop is dat de mensen thuis er last van gaan krijgen, misschien gaan ze dan nadenken als het tenminste al niet te laat is.

  Like

 4. Sjoe! zegt:

  En ja, het was lekker op het JUISTE moment met de Russen — met hun halflege land en bergen ongeschoolde werk die moet gedaan worden — or ruzie te maken en oorlog in Oekraïne — ook met een host potentieel — om daarin oorlog te helpen ontsteken. De Russen verkneukelen zich dezer dagen: “Het was alsof in de put schijten. De potheads moeten nu hun eigen stront vreten!” Kom aan, laat ons door gaan en nog een paartje miljoenen Oekraïense en Russische vluchtelingen hier krijgen.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  ‘Quote’………… “Ik zou zeggen, geef de vluchteling/gelukszoeker een taak, bijvoorbeeld schoonmaken van straten, kerkhoven, zwerfafval ophalen, de stad helpen schoonhouden”……
  Dan moet men ze toch eerst leren wat dat is en ook wat hygiëne betekent. Nu zijn ze nog gewend alles “te-laten-slingeren” of gewoon in de natuur gooien zoals thuis gebruikelijk was (is).


  IN DE TREINEN DIE HEN VERVOEREN…………  Like

 6. Martha N zegt:

  delamontagne, ha, ha, inderdaad! Het was ook maar bij wijze van spreken, ieder weet dat ze hier niet zijn om rotzooi of wat dan ook te ruimen, maar je hebt helemaal gelijk en mooie foto’s. Hoewel?

  Like

 7. Martha N zegt:

  delamontagne, het is zover. De voorzitter van de werkgeversvereniging, heeft vanmorgen gezegd (op de radio) dat de vluchtelingen aan de slag kunnen als betonvlechters, daar is grote behoefte aan in de bouw.
  Zo zie je maar weer, de een zijn brood de ander zijn dood, er is namelijk vergeten erbij te zeggen, dat de Oost-Europeanen dan weer naar huis moeten en dat pikt de EU dan weer niet. He, je wordt er zo flauw van, groetjes Martha N

  Like

  • BertG. zegt:

   Betonvlechters? Dat is echt aanpoten hoor op de bouw.
   Dat moet razend snel gaan, er staan mensen op je wachten die ook weer verder willen met hun werk daarna, zo als elektriciens, beton storters, loodgieters enz….
   Uitgesloten als je niet tegen stress kan.
   Ik zie ze dit niet doen. Het is niet moeilijk, maar je moet het wel goed doen.

   Like

 8. crusader + zegt:

  1 oplossing, VOLKS OPSTAND

  Like

 9. Dot zegt:

  Al in Duitsland is een meisje van 7 jaar verkracht in een speeltuin door een arabier et een gepensioneerd echtpaar is gedood en verkracht door een “migrant” in Italië.

  http://www.operationteafortwo.com/2015/09/07/un-migrant-massacre-un-couple-en-italie/

  En compilatie van de invasie,

  Like

 10. koddebeier zegt:

  ZO LANG HET VOLK NIET IN OPSTAND OP BLIJFT DIT DOORGAAN !!!

  Like

 11. Martha N zegt:

  DOT gelezen, DIT alles komt op ons af, daarom schrijf ik bij Bert.
  Het is TE erg om over te praten… En Bert bedankt voor al je moeite,
  Ik hef mijn handen op in wanhoop, ik zie dit niet meer zitten.
  H. Groet, Martha.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s