WAAROM ER STEEDS MEER SCHIJNVLUCHTELINGEN KOMEN

Screenshot_15

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Vanzelfsprekend komt de overstroming van Europa met schijnvluchtelingen niet vanuit het niets, maar heeft men deze mensen hiertoe geïnspireerd met open grenzen en met de belofte dat ze in Duitsland volledig verzorgd worden. Welk arm mens, die het in zijn eigen land met zijn arbeidskracht niet echt tot iets gebracht heeft, zou zich niet vestigen in een land waar men door de arbeidsinzet van de oorspronkelijke bevolking alles in de schoot geworpen krijgt? Precies: Een mens met moraal. Een mens met moraal zou de arbeidsinzet van een ander volk niet voor zijn eigen geluk opeisen. Ergo komen er hoofdzakelijk mensen naar Duitsland die geen moraal en geen fatsoen kennen, in het bijzonder niet tegenover de Duitsers.

Aldus wordt op deze verlakkerij de hele propagandistische façade van de arme vluchtelingen gebouwd, opdat men de brede massa onder de Duitsers maar rustig houdt bij diens verovering door andere volkeren, in het bijzonder door volkeren die een Duitsland-hater als profeet volgen, aangezien deze de Duitsers bij bosjes onthoofd of met geweld tot bekering tot de islam gedwongen zou hebben. Deze hele meute maakt zich nu op om de islam in de nog niet geïslamiseerde Europese landen binnen te brengen. Als zij maar meehelpen om de islam over de hele wereld te verspreiden, wordt aan de moslims daarvoor een extra plaats in het Paradijs beloofd. Zodoende komen er nu dan ook voor 90% moslims, hoofdzakelijk mannen.

De Duitsers wanen zich zo ongeveer Moeder Theresa en het geeft hen een goed gevoel deze vermeende arme mensen een plekje bij hun haard aan te bieden, maar dat deze een profeet vereren die hen allemaal zou hebben onthoofd, weten de meeste niet. Zo wordt ieder huis, iedere woning, iedere vrije ruimte ter beschikking gesteld om de veroveraars maar op passende wijze te begroeten. Die lachen bij de aanblik van de onnozelheid van de Duitsers heimelijk in hun vuistje en doen zich volkomen onschuldig en lief voor, terwijl zij de ongelovigen-hater en Joden-onthoofder Mohammed als profeet volgen. Er zijn precies twee redenen waarom deze mensen thans allemaal naar Duitsland willen:

1.Om de islam te verspreiden
2.Om zelf beter te worden van de inzet van de Duitsers

Dat zien zij zogenaamd als hun beloning van Allah of van Bondskanselier Merkel. Deze mensen zien er totaal geen been in de Duitsers hun plaats in Europa af te nemen, daar de Duitsers voor hen toch zonder meer ongelovigen zijn die men uit hun land zou moeten verjagen. Dat hebben ze al in meer dan 57 landen zo gedaan met ongelovigen, dus waarom dan ook niet met de Duitsers? Zo heeft hun profeet het al met ongelovigen gedaan en zo doen zijn navolgers het al sinds meer dan 1400 jaar, of  proberen zij het tenminste.

Onze voorvaderen konden ze nog tegenhouden, maar onze Bondskanselier opende voor hen deur na deur naar Duitsland, zodat het eindelijk, na 1400 jaar, door moslims kan worden gedomineerd en zo kan worden geïslamiseerd. Weldra zal Duitsland geïslamiseerd zijn vanwege de overstroming door moslims, dat is zo zeker als het “Allahu Akbar” in de moskee.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, Eurabië, Genocide, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op WAAROM ER STEEDS MEER SCHIJNVLUCHTELINGEN KOMEN

 1. Ad de Koning zegt:

  En zo is het, alleen zou het duidelijk moeten worden gemaakt aan de gewone Nederlanders die hier nooit op deze site komen en vaak ook niet weten dat die bestaat. Je geeft in eigen kring natuurlijk wel je mening maar anderen willen vaak alleen maar over gezellige dingen praten en zullen er alleen open voor staan als ze er zelf last van beginnen te krijgen maar die dag komt en misschien eerder dan ze denken.

  Like

 2. Luchtpint zegt:

  Hoe politiek correcter men in een land is, hoe meer vluchtelingen ernaar toe willen. Omdat er op grond daarvan meer geld aan “voorzieningen” wordt uitgegeven. Dus: niet Denemarken, niet Hongarije, niet Slowakije, niet de Baltische staten,…enz.

  Like

  • jackvdveen zegt:

   NIET MEER Denemarken sedert 10 september 2015, daar alle cadeautjes zo’n beetje gehalveerd zijn geworden daar. Maar voorheen kon de dobberaar de grootste cadeaus in Denemarken tegemoet zien.

   Like

 3. Don Tessers zegt:

  Ik zet elke dag een van deze artikelen op Facebook om te delen, de vraag is of het helpt gezien de nogal vele reacties die hoofdzakelijk negatief zijn, zoals ik heb nog kleinkinderen, ik ben hulpverlener, ik geef aan het rode kruis, ik wil er niets van horen. En een enkeling die het durft te zeggen dat we de verkeerde Kant opgaan. Dus ook de reacties op Facebook zijn teleurstellend en zegt ook iets over het Nederlandse volk. Behouden en afwachtend.

  Like

  • jackvdveen zegt:

   Reacties interpreteer jij waarschijnlijk negatief, terwijl men voornamelijk van een realistisch standpunt uitgaat en niet een idealistisch standpunt.

   Like

 4. Idefix zegt:

  Hier de waarheid:
  http://www.nu.nl/ondernemen/4123218/werkgevers-willen-vluchtelingen-werk-helpen.html
  600000 werkloze Nederlanders maar gajes als Hans de Boer van de werkgeversorganisaties zit al met een stijve,,
  Nogmaals…multinationals zijn de echte vijand!! De politici zijn slecht trekpoppen..

  Like

 5. Roni zegt:

  Of het Allahu Akbar in de Duitse kerk !

  Like

 6. Giny zegt:

  Ad de Koning
  Je kunt het bericht toch doorsturen!!!

  Like

 7. Leo zegt:

  Waarom er steeds meer schijn vluchtelingen komen ?
  Het verleden werpt altijd licht op het heden.
  Oorzaak en gevolg. Zie: youtube: JFK to 911 Everything Is A Rich Man s Trick.

  MUST SEE – MUST SEE AANRADER ( ook voor de webmaster ) < KIJKEN tot het eind en de mist klaart op !!

  Like

 8. Pingback: WAAROM ER STEEDS MEER SCHIJNVLUCHTELINGEN KOMEN « Ronnydeemobile's Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s