Duitse ex-minister Friedrich over vluchtelingenstroom: “We hebben de controle verloren.”

Screenshot_38

De voormalige Duitse minister van Binnenlandse Zaken Hans-Peter Friedrich (CSU)

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Is dat al een bankroet-verklaring? De voormalige Duitse minister van Binnenlandse Zaken Hans-Peter Friedrich (CSU) noemt de opname van “vluchtelingen” uit Hongarije een “unieke politieke wanprestatie”. De beslissing van de Duitse regering zou “verwoestende late gevolgen” hebben, zei Friedrich tegenover de “Passauer Neue Presse”. Met het oog op tienduizenden vluchtelingen, die zich “ongecontroleerd” en “ongeregistreerd” door Duitsland en Europa zouden bewegen, moet men vaststellen: “We hebben de controle verloren”. Friedrich noemde het “volledig onverantwoordelijk dat er op dit moment tig duizenden ongecontroleerd en ongeregistreerd het land binnenstromen en men slechts heel onbetrouwbaar kan inschatten hoeveel van hen IS-strijders of radicaalislamitische slapers zijn.”

Ja, meneer Friedrich, Duitsland heeft de controle over de binnenkomst van “vluchtelingen” volledig verloren, het heeft door ondoordachte uitlatingen van vooraanstaande politieke persoonlijkheden (vooral van mevrouw Merkel) voor een aanzuigende werking gezorgd, die alle andere Europese landen versteld deed staan van verbazing. Zonder enig overleg opent Merkel de sluisdeuren, die men daarvoor nog unaniem, hoewel zeer halfslachtig, aan de buitengrens wilde verdedigen. Ze zegt niet dat er xxx vluchtelingen naar Duitsland kunnen komen, ze zegt expliciet: “Het recht op asiel kent geen bovengrens!” Als de Moeder Theresa van het Midden-Oosten deze mening heeft en de veiligheid van Duitsland inruilt tegen de redding van honderdduizenden Syriërs, wordt bewust het verlies van controle en het binnensluizen van IS-terroristen op de koop toe genomen.

Wat zei Gabriel gisteren bij Maybrit Illner: in september zijn er al 60.000 naar Duitsland gekomen. Gisteren, toen hij het hier over had, zaten we in de 10e  van de maand, zijn prognose van 120.000 is dus een understatement. Deze maand is een aantal van 180.000 waarschijnlijk realistischer. Dit jaar worden het geen 800.000, maar vermoedelijk 1,2 miljoen “illegalen”. Maar uiteindelijk zal niemand meer precies het aantal kunnen bepalen, omdat Berlijn de controle volledig verloren heeft.

De hele situatie kan men met alle facetten fundamenteel kort samenvatten: Duitsland heeft een probleem en zit zelf in de val. Dat zullen op een gegeven moment ook diegenen merken die zich op dit moment nog in de feestroes met luchtballonnen, zelfgebakken koekjes en het zingen van liedjes bevinden. Alleen mevrouw Merkel blijft nog steeds “Welcome”-boodschappen de wereld insturen.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, Eurabië, Genocide, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Duitse ex-minister Friedrich over vluchtelingenstroom: “We hebben de controle verloren.”

 1. zomaar zegt:

  ik vraag mij af , waarom willen deze jongen moslim mannen niet geregistreerd staan .

  vermoedelijk laten wij (onze overheden ), de door isis genoemde aantallen jihadisten vrijwillig binnen , en is de burger straks de Sjaak bij een aanslag !.

  Like

 2. Perfide Albion zegt:

  De Duitsers hebben die KGB agente in het zadel geholpen. Het moet dan ook niet moeilijk zijn om haar de teugels uit handen te nemen. Gebaseerd op haar uitlatingen zou ik zeggen: Voor de rechter brengen en een tijdje naar een sanatorium/gesticht. Dat wijf is een gevaar voor zichzelf en haar omgeving.

  Like

 3. Zoals altijd:mosterd na de maaltijd:tijdens zijn functie hield hij zijn mond dicht en nu praat hij wel.Hij is al de zoveelste!Maar in ieder geval iemand die naar voren komt en hopelijk volgen er snel velen!

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Yvonne; toch heeft hij blijkbaar voor veel last bij die anderen gezorgd, want toen ze een lullig smoesje hadden hebben ze hem meteen weggepest en bij die anderen (SPD) is niets gebeurd.

   Like

 4. Jean zegt:

  Als wij niet drastisch én dadelijk het roer 180° gaan draaien dan is Europa hopeloos verloren en dat door een stelletje lafaards en verraders die daar geld door vangen, dat 500.000.00 Europeanen de vernieling ingaan interesseert ze geen flikker.
  Iedereen weet dat de import van moslims/islamieten/barbaren fataal zal eindigen voor de eigen bevolking vandaar de strijd tegen die smeerlapperij, door gewoon die islam smeerlapperij te verbieden trekken ze vanzelf weg, “waar wordt gvd op gewacht?” moet 9/11 zich herhalen?
  Mensen laten we de huichelaars in Brussel naar mekka sturen dan liggen ze bij hun vriendjes want hier hebben ze er nog zeer weinig.

  Like

 5. harry zegt:

  Zou het nou zo moeilijk zijn , om te stellen dat je géén moslims meer toelaat in het westen ?
  Persoonlijk heb ik het er graag voor over om voor xenofoob , racist of fascist uitgemaakt te worden als die toevloed van dat tuig stopt .
  Peanuts , vergeleken bij wat er boven ons hoofd hangt als we het niét doen !

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  De vraag is dus WANNEER zal de eerste terroristische aanslag van een ISIS-asielzoeker plaats vinden?
  Niet vergeten als het zover is om een bedankmailtje aan Angela te sturen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Don Tessers zegt:

   Als in die container die de douane onderschept heeft inderdaad tussen de bouwmaterialen wapens bevinden dan zijn ze Slim bezig. Vanaf nu alles doorlichten en tegenhouden.
   De guerillaoorlog van Jihadisten is niet ver meer weg. (dit heb ik E J Bron ook al voor gelegd.)

   Like

 7. Leo zegt:

  Angeila heeft “Den Totalen Krieg” naar Europa gehaald zonder het de bevolkingen te vragen.
  Herr. Dr. Goebels had indertijd ten minste nog het fatsoen het wel te doen.

  Kejje nagaan………..

  Like

 8. oud-marinier zegt:

  Kan die Angela Merkel niet op e.o.a. wijze worden afgezet , en de macht worden ontnomen ? En voor het gerecht gebracht ? Wat men ook met die lulhannessen van de EU zou moeten doen ?

  Like

 9. Avidia zegt:

  ziek word ik hiervan, er hangt iets vreselijks boven ons hoofd,waarom mogen al die vreemdelingen hier wonen en uitkeringen en huizen krijgen, want je denkt toch niet dat dat zonder een rede gebeurt, wat hangt ons boven het hoofd?? Moeten wij ze allemaal in huis nemen??? Mooi niet!!!!!!! Wat zit hier achter??? Wie wordt hier beter van, want je kan wel begrijpen dat een groep of iemad hier beter van wil worden!!! Niets gebeurt zomaar!!!!!!!!!!!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  “We zijn de controle verloren”…….. Daar komt die lekker snel achter, nou de rest nog van debiele politici !!

  Like

 11. Jan zegt:

  IS-Anhänger im Asyllager! Als Christ ist das unmöglich! Georg Blatt vom Bundesamt für Migration:Wir wollen den Flüchtlingen nicht zumuten, dass sie ihren eigenen Dreck selbst wegmachen, dafür haben wir haben eigene Putzdienste. Regierungspräsident Lars Witteck von der CDU macht Versuche, alles schönzureden.
  https://www.netzplanet.net/lars-witteck-cdu-reinigungsarbeiten-kann-man-fluechtlingen-nicht-zumuten/

  Like

 12. Jan zegt:

  ISIS onder de ‘vluchtelingen’? Niets wijst er op volgens de regering. Deze algemene verdachtmaking is niet ‘hilfreich’. Blijkbaar ligt dit Merkeliiaanse woord iedereen in de mond bestorven

  Diese Darstellung wies Ministeriumssprecher Plate in der Bundespressekonferenz zurück. Bei aller Aufmerksamkeit für Sicherheitsfragen sei es sicher nicht hilfreich, “wenn man jetzt gegenüber flüchtenden Menschen den Generalverdacht äußert, dass Terroristen in großer Zahl unter ihnen seien. Das sind Menschen, die aus Angst und Furcht um ihr Leben ihre gesamte Habe zurückgelassen haben, die teilweise Furchtbares erlebt haben.”

  Der Sprecher ergänzte: “Es wäre doch wünschenswert, dass diese Menschen bei aller Sorgfalt, die sicher erforderlich ist, jedenfalls mal nicht in erster Linie auf Misstrauen stoßen würden, sondern auf ein sicheres Umfeld in Deutschland.”
  http://www.t-online.de/nachrichten/deutschland/gesellschaft/id_75390734/is-kaempfer-unter-fluechtlingen-regierung-hat-keine-hinweise.html

  Like

 13. Jan zegt:

  Mot tussen Seehofer en Merkel:

  Uneins in der Flüchtlingsfrage: Seehofer provoziert Merkel
  ..
  Merkels Entscheidung vom vergangenen Wochenende, Flüchtlinge aus Ungarn nach Deutschland weiterfahren zu lassen, nannte Seehofer laut “Spiegel” einen “Fehler, der uns noch lange beschäftigen wird”. Er sehe keine Möglichkeit mehr, “den Stöpsel wieder auf die Flasche zu bekommen”. Die Situation in Deutschland werde außer Kontrolle geraten: “Wir kommen bald in eine nicht mehr zu beherrschende Notlage.”

  http://www.t-online.de/nachrichten/deutschland/gesellschaft/id_75393320/uneins-in-der-fluechtlingsfrage-seehofer-provoziert-merkel.html

  Like

 14. Wachteres zegt:

  http://nos.nl/artikel/2057143-200-000-vluchtelingen-naar-europa-in-een-maand.html

  200.000 vluchtelingen naar Europa in één maand
  Gisteren, 16:47

  Tussen half augustus en half september hebben bijna 200.000 bootvluchtelingen Europa bereikt. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM). Tot vandaag telde de IOM in totaal 432.761 vluchtelingen die dit jaar Europa bereikten. Dat is een verdubbeling ten opzichte van heel 2014.

  De meesten kwamen aan in Griekenland: 309.356. Meer dan de helft daarvan komt uit Syrië. Via Italië kwamen ruim 121.000 vluchtelingen Europa binnen, zo’n 2100 via Spanje en 100 via Malta.

  Like

 15. paulzwueste zegt:

  Leuk gezegd van Hans Peter Friedriech…
  Maar het is natuurlijk wel jammer dat deze meneer nu net EX-minister van Binnenlandse Zaken is!!!
  Wel toevallig dat ze eerst met pensioen moeten zijn gegaan, of ’n totaal ander job hebben als ze de waarheid gaan vertellen!…
  Stelletje criminele landverraders en eigen zakkenvullers.
  Ik noem dit zootje politici eenvoudig “witte boorden criminelen!!!!

  Like

 16. paulzwueste zegt:

  Merkel heeft haar langste tijd als politicus gehad!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s