Afghanistan geeft een miljoen paspoorten af om te vertrekken naar Duitsland

Screenshot_16

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens een melding van “Spiegel-Online” zou er sprake zijn van aanwijzingen dat de regering in Kaboel 1 miljoen paspoorten zou hebben afgegeven om het vertrek naar Duitsland mogelijk te maken. De Duitse welkomstcultuur “Refugees Welcome” met ballonnen en gejubel toont steeds meer haar effect en gevolgen, maar ook de Moeder Theresa van het Midden-Oosten, de “heilige Angela”, draagt bij aan de volksverhuizing.

Sinds de Arabische nieuwszendern berichten van de Duitse welkomstcultuur, betekent het nieuwe doel Duitsland. De verwachtingen zijn dienovereenkomstig grenzeloos, wat blijkt uit een korte video van het ZDF vandaag over Noord-Irak. Daarin wordt o.a. gezegd:

[…] “Mijn zoon is daar al. Hij heeft geld gekregen en een woning”, vertelt Hash Ashur. “De Duitsers zullen huizen voor ons bouwen, heeft hij me verteld. Weldra gaan we daar allemaal naartoe.”

Een andere vluchteling wil eerst zijn 14-jarige zoon naar Duitsland sturen. “Minderjarigen worden in Duitsland niet uitgewezen en mogen hun families laten overkomen, hoor ik op het nieuws”, zegt Hadi Talo.

“Voor de mensen in deze kampen is Duitsland het Beloofde Land, het doel van alle dromen”, bericht Gack. “Duizenden zijn al vertrokken, velen zitten nog op ingepakte koffers, meerdere tienduizenden zullen nog komen.”[…]

Het zijn deze beelden, het is deze propaganda, die over de welkomstcultuur in Duitsland berichten, de volledige verzorging en de gratis gezondheidszorg trekt complete volksscharen aan. Het is de politiek, die volledig faalt bij de vluchtelingenproblematiek en de asielkwestie. Maar ook de vluchtelingen zelf, die, vast overtuigd zijn van deze beloftes, op weg gaan naar Duitsland en denken dat er voor een leger van miljoenen welvaartzoekers een gedekte tafel klaarstaat. Geen enkel land in de wereld kan dit bewerkstelligen, ook Duitsland niet.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Irak, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

14 reacties op Afghanistan geeft een miljoen paspoorten af om te vertrekken naar Duitsland

 1. mijn-idee zegt:

  Kan niet reageren, moet even naar de wc voor een beetje overgeven…………

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Hé, de Afghanen! Daar heeft Petra Raab ook pas nog iets over geschreven. Op het ogenblik ben ik het aan het vertalen.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  En dan mogen sommigen ook nog op de foto met Mevr. Merkel voor een selfie,…………

  Like

  • BertG. zegt:

   Met een bericht naar huis, me nieuwe vriendin, ze doet alles voor me, wat ik maar vraag.
   Heel Duitsland is er van vergeven, ik zie jullie snel hopelijk.
   Alles is echt gratis hier. Zelf de vrouwtjes.
   Sputteren helemaal niet tegen, een makie voor jullie, vrienden van me.
   Grijp je kans, nu kan het.

   Like

 4. paulzwueste zegt:

  En als ze hier komen hebben ze geen paspoort!… Hoe kan dat nou?

  Like

 5. Marc zegt:

  Nog voor het einde van dit jaar zal het Duitse leger, onder druk van de autochtone bevolking, het Hongaarse leger navolgen.

  Like

 6. Dat laat maar weer eens duidelijk zien wat voor mentaliteit die “heren”hebben!En dat moet en zal in onze samenleving los gelaten worden?

  Like

 7. Cathja zegt:

  Krankzinnig gewoon! Ook de reacties van Afghanen wiens zonen al in Duitsland zijn. Snappen die mensen wérkelijk niet dat geen enkel land tot zoiets in staat is? Nee, blijkbaar hebben ze zeer weinig verstand, zijn analfabeet, kortom, het zijn simpele zielen. Wat moet Duitsland hiermee?

  Maar stel dat al die paspoorthouders wérkelijk de reis naar Duitsland ondernemen? Hoe krijg je ze het land weer uit zonder bloedvergieten? Want als ze niet allemaal welkom zijn, zal de teleurstelling mega-groot zijn, en dan kun je ernstige conflicten verwachten!

  Wat is mevrouw Merkel toch oer-stom bezig geweest met haar uitspraken!

  Like

 8. Don Tessers zegt:

  Hoe groot en hoe diep is die grafkuil die Europa voor zichzelf heeft gegraven?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s