De islam is helemaal geen religie van vrede

Screenshot_27

(Door: Balkanske priče)

Het derde islamitisch offensief tegen Europa is volop bezig. Anders dan in de achtste en in de zeventiende eeuw wil de islam Europa deze keer niet veroveren met het kromzwaard, maar via demografische groei, via bekering en missionering en via immigratie. Wij, ongelovige kafirs, leven in het dar al-harb , het land van de oorlog, dat volgens de moslims dringend veranderd moet worden in het dar al-islam, het land van de islam. De islam is niet geïnteresseerd in multiculturele experimenten, tolerantie en diversiteit. De islam, dat is een politieke stroming, een totalitaire ideologie, omdat hij net als  fascisme en communisme is, streeft naar een totale controle van de (in dit geval islamitische) staat over de maatschappij en het individu.

Hij streeft daarbij naar het creëren van een utopische samenleving in de vorm van een islamitische staat (Derde Rijk, communistische heilsstaat), met een absolute leider, de khalifa (Führer, grote roerganger), die heerst over de oemma, de moslimgemeenschap (het volk, het proletariaat), dat een jihad voert tegen zijn vijanden (rassenstrijd, klassenstrijd).Volgens hun verklaring spreken moslims niet de waarheid als zij hun godsdienst een vreedzame religie noemen. Onderwerping is de ziel van de islam. ‘Islam’ betekent Onderwerping. Nederland islamiseert in rap tempo.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, sharia, soevereiniteit, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op De islam is helemaal geen religie van vrede

 1. Ad de Koning zegt:

  Ik heb de tweede wereldoorlog meegemaakt maar als ik nu de moslims bezig zie waren de Duitsers in de oorlog eigenlijk tamelijk aardige mensen en daar was nog mee te praten, met moslims valt echter niet redelijk te praten, alles draait maar om een ding en dat is de islam, en daar is geen enkele vriendelijkheid in te vinden. En daar offeren ze hun kinderen ook aan op.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Worden er in NL-se moskeeën ook zulke fraaie preken gehouden……..

  De vrouw moet haar man bekijken zoals mensen opzien naar hun koning of keizer……….
  Mehdi Kabir

  Of deze:( aan vrouwen gericht )…………
  Blijf thuis,
  Gehoorzaam je man,
  Doe een sluier om……
  http://postedeveille.typepad.com/.a/6a01156fb0b420970c01bb0870e92b970d-800wi

  of dit:
  Als een vrouw haar huis verlaat zonder gekleed te zijn in een “hijab” moet ze er niet verbaasd over zijn lastig gevallen te worden………..

  Mensen die varkensvlees eten, gedragen zich als varkens.
  Wat deze man allemaal niet vrouwen ten laste legt, grenst haast aan ,t ongelofelijke.

  Begrijp niet dat dat allemaal mag, pure diskreminatie.
  ZULKE IDIOTERIE HOORT NIET IN HET WESTEN THUIS…

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Nederland islamiseert in rap tempo dankzij het merendeel van de politici en de zogenaamde gutmenschen die op grote schaal landverraad plegen !!

  Like

 4. Een man/moslim/ zijn vrouw mag verkrachten…2:223: Uw vrouwen zijn een akker voor u: ploeg uw akker wanneer of hoe gij wilt: maar doe voortijdig iets goed voor uw ziel en vreest Allah en weet dat gij Hem zult ontmoeten (in het Hiernamaals ), en geef (deze) goede tijdingen aan degenen die geloven…

  Like

 5. Ad de Koning zegt:

  Jammer alleen dat niet een god ooit de moeite heeft genomen om, als hij zo almachtig is, te zeggen dat de gelovigen het goed doen en hij blij is dat ze in hem geloven (hem, want het zijn kennelijk alleen maar mannen) en ze hebben ook niemand even teruggestuurd om ons in te lichten en ook hebben ze nooit een teken gegeven, de zogenaamde bedriegers als Jomanda en consorten niet mee gerekend natuurlijk. Denkt iemand daar wel eens over na?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s