Hulpkreet in Hessen: Vrouwen en kinderen in opvangcentrum worden verkracht en tot prostitutie gedwongen

Screenshot_26

(Vertaling: E.J. Bron)

Vrouwen en kinderen zouden in de eerste opvang Gießen (HEAE) “loslopend wild” zijn, er zouden “talrijke verkrachtingen” en “seksuele overvallen” plaatsvinden en eveneens zou er sprake zijn van gedwongen prostitutie. Zelfs overdag zou het een “angstige situatie” voor vrouwen zijn om door het kamp te wandelen. Dat schrijven wanhopige vertegenwoordigers van de “Paritätische Hessen”, die het centrum voor eerste opvang beheren, aan de minister van Sociale Zaken en Integratie van de Duitse deelstaat Hessen, Stefan Grüttner.

Zonder bescherming overgeleverd

Een feit zou zijn, aldus de indieners van de klachten, dat vrouwen en kinderen geen bescherming zouden genieten binnen het centrum voor eerste opvang, wat die mannen in de kaart zou spelen die vrouwen sowieso een ondergeschikte rol toewijzen en alleen reizende vrouwen als loslopend wild zouden behandelen. Men stelt veilige ruimtes voor het opvangcentrum voor. Zo staat er in de brief:

Zeer geerde heer minister Grüttner, het kan en mag niet zo zijn dat de groep onder de vluchtelingen die de meeste bescherming nodig heeft, vrouwen en kinderen, de grootste slachtoffers in de zeer zeker voor iedereen problematische situatie in de HAEA zijn. Daarom verzoeken wij u zich voor de onmiddellijke instelling van veilige ruimtes voor alleen reizende vrouwen en kinderen in te zetten. Bovendien moet voor vrouwen, die geweldervaringen moesten meemaken, de toegang tot het hulpsysteem gegarandeerd zijn.

 Verboden vrouwen te slaan

Het ARD-Nachtmagazin berichtte ondertussen van overvallen, waaraan vrouwen in heel Duitsland staan blootgesteld. In deze bijdrage werd een affiche van het Vrouwenbureau-Bureau voor Interculturele en Internationale zaken uit Darmstadt getoond dat de aan de vluchtelingen gepresenteerd werd in meerdere talen:

Het is verboden een vrouw

 • te slaan of te schoppen.
 • met vuur of andere dingen te verwonden.
 • tot seks te dwingen.
 • aan te raken, hoewel ze dit niet wil.
 • te bedreigen of uit te schelden.
 • op te sluiten.
 • te verbieden dat een vrouw vrienden mag hebben!
 • te verbieden dat een vrouw mag werken of uitgaan.
 • tegen haar wil te laten trouwen.
 • vanwege de traditie met opzet in het intieme gebied (genitaliën) te snijden.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Mensenrechten, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op Hulpkreet in Hessen: Vrouwen en kinderen in opvangcentrum worden verkracht en tot prostitutie gedwongen

  • Sjaak zegt:

   13000 parasitäre gelukzoekers zonder
   slaapplaats overspoelen München !!!!
   Tjakka !
   Ik hoop dat ze tot hun nek in de
   asylstront komen te steken !
   Deze rooie hoogburg heeft het verdiend !

   Like

 1. manna zegt:

  beesten zijn het. nog minder zelfs.

  Like

 2. Geert zegt:

  Is dit echt?

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Hoe lang zal het duren totdat de massa Menselijke stront dat Duitsland no overspoelt gaat massaal ook Duitse vrouwen en kinderen verkrachten. Welke epidemieën zouden deze “Vrienden van Angela Merkel” naar haar land brengen. Ze komen niet alleen. Hun getinte en zwarte kloten dragen een hele dierentuin van SOA microben en virussen. Te beginnen met HIV gevolgd door Syfeles en alle mogelijke andere vieze tropische ziektes. De gezondheidszorg zal in Duitsland overuren moeten werken om al de miljoenen zieken mensen te behandelen. De opvang van zo’n gigantische tsunami uit Derde Wereldlanden GAAT ALTIJD GEPAARD MET EPIDEMIEËN VAN ZIEKTEN DIE IN EUROPA ALLANG ZIJN UITGESTORVEN OF NIET ZIJN BEKEND. MAAR DAAR DENKEN MENSEN ZOALS ANGELA MERKEN EN HAAR VAZALLEN ZOALS DE HUIDIGE NEDERLANDSE REGERING NIET.

  Like

 4. Frerik zegt:

  Ook in deze hulpbrief is het steeds weer de verkeerde linkse benadering als ze vragen voor vrouwen en kinderen veilige ruimtes in te stellen. Hoe vaak moeten wij onze hoofden onbegrijpend schudden hoe links de problemen benaderd. Wij hier zouden die kerels eerst flink op hun flikker geven en linearecta terugsturen met een paar blauwe ballen, dan heb je toch automatisch weer veilige ruimtes. Ik kan er niks aan doen als ik die lui zie die vandaag voor de vluchtelingen een stille tocht lopen denk ik, dom dommer domst, en hoop ik dat als de eerste verkrachtingsgolf hier plaatsvind dat het juist die meelopende dames zijn + ook die griet van de christenunie. Ik heb steeds die spreuk in mijn hoofd die maar niet weg wil, dat is ”wie niet horen wil……” U ook?

  Like

 5. Cleo zegt:

  Op die lijst met aanwijzingen staan voor ons West-Europeanen heel normale gedragsregels. Dat deze regels expliciet aan die zgn. Vluchtelingen moet worden voorgehouden, geeft aan dat die zgn. Vluchtelingen nog niet eens de meest basale omgangsvormen beheersen om in onze samenleving te kunnen functioneren.
  Terugsturen die primitieve barbaren!

  Like

 6. zomaar zegt:

  ach Thomasson , binnenkort ook hier in het theater, vlakbij in Rosmalen is het Autotron ingericht voor opvang van deze volkeren , tussen Rosmalen en Empel , komt er ook een , met dank aan onze burgervader Rombouts.

  en zoals ik verwacht zakken de mannen af richting het centrum van Den. Bosch, en zijn onze meisjes en vouwen niet echt meer veilig op de straat .

  de winkeliers draaien een omzet waar je UW tegen zeggen zal , alleen de verdiensten lopen achteruit ,

  en zo zal het in elke stad of dorp gaan waar de burgervader slappe knieën heeft .

  Like

  • In Oss komen er ook 300:mannelijk,uit Eritrea en Syrié,vlak achter een verzorgingstehuis voor ouderen!Met dank aan burgemeester mevrouw Buys en haar [s]linkse gemeenteraad,die dit er even in een weekend doorheen gejast hebben en het nadien in de regionale krant hebben medegedeeld als vast staand feit!Ze gaven een info-avond,maar inspraak kreeg niemand!Tuig is het;tuig van de richel!

   Like

   • BertG. zegt:

    Hier komen er ook zo’n 350 in de leeftijd 20 – 40. Nigeria, Somalië en Iretrea.
    Vlak naast een winkelcentrum in een oud rechtsgebouw, zeg maar op 50 m. afstand.
    Alleen hier noemen ze het werk immigranten, en 2 bewakers die er op toe zijn.
    En die volgens de kranten berichten onverbiddelijk zijn, tegenover 350 man.
    En verder zie ik niks anders meer dan vrouwen met tafel lakens en kinderen.

    Like

   • 2 hele bewakers op 350 van die badgasten?????Ja,dat zal helpen,niet dus!We gaan met zijn allen naar de kloten,geloof ik!

    Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    highjacken vind ik dat moet gebeuren met al die linxe lui en samen met die verkrachters opsluiten in 1 ondergrondse kerker.

    Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Wat moet je daar nou van zeggen? Zó gaan zij met vrouwen en kinderen om, ja.
  In hun landen van herkomst, in onze landen….Maakt niet uit. En in het laatste geval pakken ze de westerse vrouwen en kinderen ook nog, zodra ze de kans krijgen.
  Geen kruid voor gewassen. Het enige doeltreffende wat er aan te doen valt is: De hele zwik retour sturen naar waar ze vandaan komen, dan blijven wij er althans verder van verschoond.
  Leuker kunnen we het niet maken, wel gemakkelijker.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Ik begrijp met de dag beter waarom er hier nooit iets van de grond komt.
  Alles bestaat hier uit een grote berg losse zielige hulpeloze zandkorreltjes, zonder enige binding onderling met elkaar.
  En allemaal afwachtend op die verbindende sloot water om een stuk klei te worden, wat er over zal blijven zal altijd modder blijven hier.
  Wat weer verder verwaterd in een totale niets en een moddersloot om verder weg te spoelen, tot ze weer een uitgedroogd zandkorreltje zijn geworden. enz………………………….

  Like

  • Cathja zegt:

   @ BertG. 22:35 uur

   Ik heb met u te doen!
   Als ik uw reactie lees van 21:51 uur dan krijg ik het gevoel dat u denkt dat uw reacties plus links niet gelezen worden, want ‘geen enkele reactie erop’.
   Beste Bert, ik denk dat dit wat kort door de bocht is. Volgens mij worden de reacties echt wel gelezen en worden de links aangeklikt en gelezen, maar u zult het met me eens zijn dat wij de laatste tijd een enorme berg aan informatie over ons heen krijgen, en soms is het te veel om overal op te reageren. Ik neem mezelf als voorbeeld. We willen allemaal graag op de hoogte gehouden worden over wat er speelt in de wereld, maar als je alles wilt lezen en óveral op wilt reageren heb je er zowat een dagtaak aan!
   Ik heb respect voor de Webmaster die alle reacties leest en beoordeelt, dus die heeft écht een hele bult werk te doen!

   “Vrienden maakt u hier niet”, zo schrijft u, maar daar is dit blog ook niet voor bedoeld. We hebben allemaal wel eens kritiek op iemands reactie, maar zolang het opbouwende kritiek is is er niets aan de hand. Elkaar afbranden moeten we zien te voorkomen.

   Ik wens u een heel prettig weekend verder, en blijf gewoon reageren s.v.p.!

   Like

  • Tokyo Joe zegt:

   @BertG.
   Zal aardig beginnen:
   een berg hulpeloze zandkorrels aan elkaar vastgelijmd middels een doctrine is wel een optie ?

   Like

   • BertG. zegt:

    Als je met die doctrine mossels bedoeld, dan zijn die zandkorrels wel een eenheid.
    Ze gaan ergens voor, hoe beroerd dat ook voor ons uitpakt.
    En dat kan ik van de meeste mensen niet zeggen, van eigenlijk niemand.
    Hier leven we allemaal op ons eigen eilandje en tussen ons eigen ploegje.
    We zien wel als het zover is, roep me dan nog maar een keertje, is een gebruikelijke reactie in Nederland. Ik heb het zo vaak meegemaakt.

    Like

   • BertG. zegt:

    Hier in Nederland, beginnen ze altijd bloed serieus en zeer fanatiek, en aan het eind zijn er nog een paar man/vrouw over die er mee door gaan.
    De rest is afgehaakt. Ik ken niet anders. Ik kan 10 tallen voorbeelden geven waar ik mee te maken had. Dat bedoel ik er mee.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Bert G. Prachtig verwoord! Meen ik echt.

   Like

 9. Dit is slechts het topje van de ijsberg. Nu zijn het nog hun eigen vrouwen, straks wordt Duitsland, net als Zweden een even groot verkrachtingsland, waar de Duitse vrouwen het slachtoffer zullen zijn! En Europa blijft deze barbaarse primaten binnen halen! Het wordt potverdorie tijd dat de Europese mannen ballen tonen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s