Juf laat kids brieven schrijven aan de IS

Screenshot_9

(Door: J. Duijst)

Een basisschoollerares op een ongenoemde school in Groot-Brittannië heeft haar leerlingen de opdracht gegeven brieven te schrijven aan Jihad-strijders in Syrië.

In één van de brieven is te lezen hoe een koter belooft dat zij, wanneer ze moeder wordt, haar zonen trouw naar het kalifaat zal sturen. Een andere brief was gericht aan “mijn broeders” in de Jihadisten-club Al-Nusra. Dat meldt Daily Star.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Indoctrinatie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Juf laat kids brieven schrijven aan de IS

 1. Ik zou mijn kind gelijk van die school af halen en een klacht indienen;mijns inziens is dit mentaal kindermisbruik!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik mag toch hopen dat deze juf ontslagen is? Is het toegestaan om kinderen te hersenspoelen en te beïnvloeden met totaal verkeerde denkbeelden? Kijkt de Britse overheid dan helemaal niet meer mee wat er op scholen wordt geleerd, waar men het met de leerlingen over heeft?
  Hoe ziek kun je zijn als juf?

  Ik zou haar het land uitschoppen. Zieke figuren horen niet thuis in een democratisch land en op plaatsen waar men verantwoordelijk met jongeren hoort om te gaan.
  Maar wát als alle ouders moslims zijn? Mag dit dan wel?

  Volgens mij valt iedereen die in Engeland woont onder dezelfde wetgeving.
  Of gaat dit weer niet op voor islamieten?

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Een basisschoollerares op een ongenoemde school in Groot-Brittannië. Waar staat die school en in welke plaats…..Ietwat een vaag verhaal. Verontrustend, dat wel. Maar dat de islamisering in de E.U. zich in sneltreinvaart voortbeweegt was al langer bekend.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Een ongenoemde school in GB? Dan kun je er donder op zeggen, dat het een islamitische basisschool is en die juf een kopvoddentrut of nog erger!
  En je hoeft niet te denken, dat er iets tegen ondernomen wordt!
  Kreeg, GVD, Paul Weston daar maar eens voet aan de grond: HIJ zou wel meteen korte metten gemaakt hebben, zowel met de juf als met de hele school! Nog eerder dan Nigel!
  “Gematigde islam!” Ha, ha en nog eens ha! ALLEMAAL kiezen ze voor IS als het er op aankomt!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Jan zegt:

  Gevangen terrorist die medegevangenen meent te moeten bekeren tot islam wordt in elkaar geslagen

  Like

 6. F. ter Weele zegt:

  Tja het is nou eenmaal zo dat de Islam eigenlijk een geloof is van analfabeten , 10 % Imams indoctrineren de massa 90% , en als je die massa verplicht om 5 keer per dag in de moskee te komen en je verteld hun leugens i.p.v. de waarheid nemen ze dat aan klakkeloos aan , want ze kunnen toch niet lezen , en die imams zijn gevaarlijke geloofsgekken , het vreemde van de islam- is dat het woord respect voor een andere denkwijze niet bestaat , in elk geloof zijn ze gek met kinderen maar ik heb verschrikkelijke video,s gezien dat zo,n geïndoctrineerd Beest boven op een baby gaat staan en er op springt tot het dood is omdat het geen moslim baby is , of kinderen die vanaf 9 jaar seksueel misbruikt word door zo,n varken , dat mag in elk Arabisch land , dat noemen wij pedofielen , of het beestachtig verkrachten van christen of Yezidi of sjiitische moslimvrouwen die ze gevangen houden , en er is geen moslim in de hele wereld die dat veroordeelt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s