Juncker wil EU-paspoorten uitdelen om immigratie verder aan te wakkeren

Screenshot_20

Jean-Claude Juncker

De Europese Unie moet nieuw talent vanuit de wereld aantrekken om zijn veroudering tegen te gaan. Er moeten dan ook initiatieven worden genomen om immigratie aan te moedigen. Dat heeft Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, gezegd. Juncker wil daarbij aan honderdduizenden migranten de mogelijkheid bieden een Europees paspoort aan te vragen.

Het voorstel van de voorzitter werd echter onmiddellijk afgewezen door Ashley Fox, leider van de Britse conservatieve fractie in het Europese parlement. Groot-Brittannië zal volgens Fox immers niet dulden dat Europa aan de lidstaten een verdoken quota inwijkelingen zou opleggen.

Lees verder>>>
(h/t “Linsky”)
Express.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, dictatuur, Elite, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, politici, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Juncker wil EU-paspoorten uitdelen om immigratie verder aan te wakkeren

 1. E.J. Bron zegt:

  WTF is een “Europees paspoort”!?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Misschien verkeert-ie in een delirium en bedoelt-ie eigenlijk: Een Europees visum.
   (Wat dan, als het aan hem ligt, zonder meer aan iedereen wordt verstrekt.)
   Daarmee zou dan volgens hem het illegalen-probleem zijn opgelost, want die bestáán dan niet meer.
   Niet dat het veel verschil maakt met nú……
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • BertG. zegt:

   Dat worden dan binnenkort weer nieuwe aanvragen voor IEDEREEN.
   Om een nieuw ID of paspoort op te halen bij het stadhuis met de benodigde kosten hiervoor. Je oude pas is dan ineens niet meer geldig. Junckers wil is wet.
   Ik zie het ze doen om weer een pak geld binnen te halen.

   Like

 2. rs zegt:

  Ik denk dat die nog gemaakt moet worden………………..maar ik kan me vergissen!!!!!!!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Die ouwe gek verzint het ene onzalige rampenidee na het andere!

  Like

 4. Leo zegt:

  We hebben niet eens een Europese Unie, slecht een Euro munt Unie.
  Ik denk dat het Ausweiss illegaal weer de kop op komt steken.
  Krijgie dat weer in je strot gedouwd. gvd,

  Like

 5. Idefix zegt:

  Zou een land als Duitsland ,een land waar Mercedes ,Audi en BMW geproduceerd wordt nieuw talent nodig hebben? Het enige wat er binnen komt zijn uitkeringstrekkers!!! Ze zijn compleet mesjokke geworden…

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Hieruit blijkt de SATANISCHE OPZET van de RODEN der EUSSR! WIJ worden tot slaaf gemaakt, voor de 100 duizenden die bij ONS komen uitvreten. MET GOEDKEURING van de RODEN en de hele kliek van LIBERALEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN. En ons volk laat het toe, gemanipuleerd door de RODE PERS en OMROEPEN!

  Like

  • janchik zegt:

   Klopt helemaal @Tom. Wij hebben gewoon stuivertje gewisseld. M.a.w. Rusland had de alcoholist Jeltsin en wij hebben nu de alcoholist Juncker. En benevelde breinen zijn tot knotsgekke dingen in staat.
   Daarnaast is de EU stilzwijgend het 4e Rijk geworden, met 1 verschil, het is niet socialistisch maar puur communistisch geworden, met een ongekozen Opperste EU-Sovjetcommissie. Wij mogen nog vrij reizen, dat dan weer wel, maar hoelang nog? Verder is door deze dictators besloten, dat de Europese cultuur vernietigd dient te worden, door een ongebreidelde import van nog in de achterlijke middeleeuwen levende moslims, met steun van, hoe kan het anders, de uitvinders de Duitsers.
   Rusland daarentegen gaat steeds meer de goede kant uit, ondanks de sancties van de EU (niet de Yanken, die lachen zich rot om die naïeve Europeanen)

   Like

 7. koddebeier zegt:

  Het blijkt dat bij Juncker alcohol toch wel erg veel hersenschade heb aangericht.

  Like

  • Cathja zegt:

   Inderdaad, dat heb ik in een andere reactie ook al geschreven. Die kerel heeft een enorme hersenbeschadiging opgelopen, vandaar zijn idiote gedachten over een ‘Europees paspoort’ en immigranten legaal toe te laten tot de Europese arbeidsmarkt!

   Ernstig ziek in zijn hoofd, die kerel!

   Like

 8. Europees leger, paspoort, verkiezingen, regels, wetten, parlament, rechters, folklore, smartlappen, Meisje, politie, BOA’s, CJIB en zelfs de haring heet zo meteen Europeese Nieuwe. Dat is wat ons staat te wachten en wat door reeds in het verleden gezien had kunnen zijn in het nu laat zien wat komen gaat. M.a.w. we hebben liggen maffen. Gelukkig is het drankzuchtige halfbroertje van Merkel & Rutte zo arrogant geweest om ons daar nog even fijntjes op te wijzen. Maar helpt allemaal geen zier. De karavaan trekt verder ondanks de maximaal 300 schuimbekkende reaguurders alhier en elders die jarenlang hebben gebruld dat de wolf er aan kwam. Maar iedereen is doof..

  Like

 9. Tempelier zegt:

  Dat is een paspoort dat alleen maar geldig is in Brussel , en geeft enkel toegang tot dit gebouw.
  https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSrwRUwjQaoI2OVXwN4PAf7QnWzOc-0P4okAkqomLKklRPiQzWEyYlXsZ4v

  Like

  • Tempelier zegt:

   Grapje natuurlijk , kunnen ze die oude zuipschuit geen spuitje geven , hij praat veel diarree de laatste tijd. Of de ondergang van het Europese volk gaat nog niet snel genoeg !

   Like

 10. aquarius4422 zegt:

  Delirium tremens in het laatste stadium.

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Wanneer komt die man nou ’s eindelijk onder de tram!?

  Like

 12. Marc zegt:

  De kongsi van kapitalisten en communisten hebben weer een nieuwe geldbron vermomd als medemenselijkheid gevonden.

  De enige remedie tegen vergrijzing is eerder en meer kinderen krijgen. De huidige situatie, waarin de gemiddelde leeftijd waarop vrouwen hun eerste kind krijgen, namelijk die van 29 jaar, wijst op de meest ultieme vorm van decadentie van onze samenlevingen.

  Juncker’s ‘oplossing’ getuigt daarom van een uitermate cynische geest. Eentje die onmiddellijk afgestopt moet worden.

  Like

 13. daiyu-ninja zegt:

  Ik ben er zeker van, dat als die man door een scan gaat dat er dan hersenrot geconstateerd wordt.

  Like

 14. Juncker heeft beslist géén delirium, hij mag dan een stevige drinker zijn maar dat neemt niet weg dat hij zich totaal ondergeschikt heeft gemaakt aan de NWO. Hij voert de plannen welke al lang klaar liggen gewoon uit, Juncker is een dictator zorgvuldig gekozen door z’n mede broeders in het kwaad. Net zoals de slecht Engels sprekende Poolse Donald Tusk welke Herman Van Rompuy opvolgde is een Atlanticus van het eerste uur mijns inziens…

  Like

 15. Ja janchik dat heb je goed gezien en het is een keiharde donder welke het Atlantische spelletje tot de laatste loodjes mee speelt..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s