“Onze mensen” – Wie zijn dat?

Screenshot_31

(Door: “eg regs”)

In de progressieve denkwereld bestaat er niet zoiets als raciaal onderscheid. De pittoreske notie dat de wereld bestaat uit landen en dat deze landen vervolgens toebehoren aan volkeren, is een andere antieke achterlijkheid waar deze verlichte zielen al lang bovenuit gestegen zijn. Om te spreken over ‘ons land’ is ronduit fout en op waarschijnlijk meer dan slechts één krantenredactie simpelweg verboden. Gebruik van het woordje ‘Nederlander’ is ternauwernood nog wel toegestaan, maar alleen met inachtneming van het uitdrukkelijke proviso dat daaronder niet verstaan wordt een etnische aanduiding, doch slechts de toevallige geografische gesitueerdheid van een bepaald individu. En vanzelfsprekend verdient het de voorkeur wanneer aan de term een clausulerend prefix voorafgaat, zoals ‘nieuwe’, ‘Marokkaanse’, ‘Turkse’ enzovoort.

Waar deze waanzin toe leidt, zien we dagelijks voor onze eigen ogen uitgebeeld worden. Buitenlanders – of zoals we ze zouden moeten noemen ‘nieuwkomers’ – die met slechts het parasiteren op ons nationale bezit geen genoegen meer nemen, maar nu ook nog de hele aanblik van ons volksbestaan zelf van gedaante willen zien te veranderen; in culturele zin, maar ook in biologische zin – de ‘verkleuring’. Helaas is er allemaal weinig tegen in te brengen als je je eenmaal hebt verkocht aan de filosofie dat ‘de wereld van iedereen is’ en dat ‘alle mensen gelijk zijn’. Dan zijn we inderdaad allemaal Nederlanders, met de zelfde rechten en dezelfde plichten, ongeacht of we nou gender-fluids, trans-gemutileerd…enfin, de rest van dat gezwam kunnen we inmiddels wel dromen.

Maar dat het allemaal nog erger kan, bewees GroenLinks-fractievoorzitter Jesse Klaver verleden week. In een debatje met Geert Wilders poneerde hij iets dat waarschijnlijk met recht voor een noviteit mag doorgaan. Hij verklaarde (refererend aan de actuele vluchtelingenstroom) het volgende: “Maar hoe kan je zeggen dat dit niet onze kinderen zijn die verdrinken of die geen onderwijs kunnen volgen of die niet in veiligheid kunnen leven? Dit zijn onze kinderen en dan zouden wij daar de verantwoordelijkheid voor moeten nemen.”

Vergoelijkend zou je kunnen zeggen dat wat de heer Klaver deed niet meer was dan het tot een hapklare essentie terugbrengen en het tot de logische eindconclusie door beredeneren van het aloude dogma van ‘kleurenblindheid’. Ongeacht is meneer Klaver een heel erg enge man met hele gevaarlijke ideeën. Want zijn holistische ingevingen zullen verder strekken dan slechts tot het bespoedigen van het proces van blanke volks-uitwissing dat zich nu reeds in zo’n vergevorderd stadium van voltooiing bevindt.

Als iemand zich mocht afvragen hoe mensen ooit gebracht zullen kunnen worden tot het aanhangen van de NWO-agenda van een één wereldregering, dan hoeft hij niet verder te kijken dan Jesse Klaver. Terwijl de brede volksmassa’s nog niet overtuigd zijn, neemt deze GroenLinkser alvast een voorschot op het moment dat ook zij gekomen zullen zijn tot aan dit omslagpunt naar een planetair bewustzijn. Eén échte crisis, één gamechanger zal voldoende zijn om ook de volgers – daartoe aangezet door ‘leiders’ zoals Klaver – over de afgrond te duwen. Het ravijn in; de onpeilbare diepten tegemoet van een kokende en kolkende, vormloze massa aan ‘onderlinge verbondenheid en wederzijdse afhankelijkheid’, waarin het individuele niets zal versmelten tot een collectief alles.

Heel teleurstellend is ondertussen dat dit Tweede Kamerlid zo eenvoudig kan wegkomen met zijn ‘dit-zijn-onze-kinderen’-nonsens. Deze ‘vluchtelingen’ zijn helemaal niet ‘onze mensen’ of ‘onze kinderen’. Zij lijken in de verste verte niet op ons. De slachtoffers van de genocide in Zuid-Afrika daarentegen zouden zeer wel te verwarren zijn met ‘onze mensen’ (bekijk de collage bovenaan dit stukje en oordeel zelf). Als halve Marokkaan moet het Klaver maar niet al te euvel geduid worden dat hij dit niet zo scherp ziet. Voor hém zijn de vluchtelingen immers inderdaad (althans voor de helft dan) zijn mensen.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op “Onze mensen” – Wie zijn dat?

 1. Tokyo Joe zegt:

  Kruipers als Klaver demonstreren keer op keer dat het geen eend hoeft te zijn.
  Met vriendelijke kwaak,
  de determinist.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  99% van de artikelen op deze site – en andere gelijkgestemden – geven aan hoe de rechten van ons, AUTOCHTONEN, de grond in getrapt worden. Door wie?
  Door onze eigen leiders, met giegelbek m.p. Rutte, voorop en met Jesse Klaver en anderen als goede marxistisch, leninistische, Mao-istische drammers als volgers. En vergeet vooral het enge mannetje Pechtold niet. Bah.
  Rutte gaat naar de gezamenlijke regeringsleiders met een liberaal (progressief) voorstel inzake de toelating van migranten onder strikte voorwaarden. Die gezamenlijke regeringsleiders zullen hem in zijn gezicht uitlachen en daarna gehoorzaam luisteren naar het koppel Merkel/Hollande.
  Vraag is HOE LANG LATEN WE DEZE VOLKSVERRADERS (en verkiezingsbeloftenbrekers) nog hun gang gaan?
  Of gaan we leidzaam op de volgende verkiezingen zitten wachten?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   U heeft helemaal gelijk! Ik ben voor actie maar dan geconcentreerd in 1 land. En niet toevallig gaat mijn voorkeur uit naar Frankrijk. Ik wil in Frankrijk beginnen om 3 redenen. 1)Normandië ( een perfect voorbeeld hoe het moet en dan bedoel ik niet 6 juni 1944 maar de reden waarom Normandië, Normandië heet. 2) De Franse revolutie. 3) Le force de frappe.

   Organiseer het maar. Links importeert haar eigen kiezers.. Het wordt tijd dat Marine Le Pen en het Front hetzelfde doen. Patriotten aller landen!? Verenigd u!

   Ik verplaats mijn hele zooitje zo naar Frankrijk om vervolgens een flinke revolutie te helpen starten.. Hetzij via de stembus maar het mag ook old school..

   Like

   • koddebeier zegt:

    Dom hersenloos links denkt hun ‘eigen’ kiezers te importeren en dat zal in ‘den beginne’ ook wel zo zijn. Maar de bezetting is begonnen, wacht tot zij (de moslims) boven de kritische grens komen, dan draaien de rollen om en hebben zij de linkse en gutmensch landverraders niet meer nodig en zullen ook hun koppen rollen.
    Ingrijpen zal dan te laat zijn. Het is al één minuut voor twaalf !!!!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 3. Klaver kan zo hard roepen als hij wil,maar dat zijn niet MIJN kinderen!En het is niet MIJN schuld!Maar die nsb érs in Den Haag maken het wel MIJN probleem!En dat vergeef ik ze nooit!De belofte waar ze ons mee de Europese unie in gedwongen hebben tegen onze zin, was:meer welvaart en nooit meer oorlog!Er is niet anders dan oorlog,wereldwijd en nu ook hier!Al schijnen dat de meesten nog niet te beseffen,dom als ze zijn.En welvaart?Ja,voor hen die al een groot inkomen hebben!Voor de gewone man,de zieken en gehandicapten,zowel als de ouderen is het armoe,pure armoe;overleven,zo lang als mogelijk!Dag in dag uit!En ook dat vergeef ik ze nooit!Het gevoel:met de rug tegen de muur te staan,is geen fijn gevoel,het maakt je ziek!En ik schuif dat op het conto van onze regering die de oren laat hangen naar de Brusselse maffia,alsmede ons nsb koninklijk huis!Want dat is wat ze doen:een heel volk verraden en in de ellende storten,en zorgen dat de ellende aan hun deur voorbij gaat!Zij zijn zo veilig als maar mogelijk is,leven een leven met alle mogelijke geneugten op onze kosten!En verhogen nog maar weer eens hun inkomen,terwijl ze hun volk uitkleden tot op het bot!En nog is het niet genoeg;het moet nog meer,meer,meer!

  Like

 4. tjonge zegt:

  doe mij maar weer die goeie ouwe tijd, jaren 50, met apartheid, een neger voor de zware klussen, een negerin voor het poetswerk, koken e.d, en als het een knappe is mag ze de baas ook verwennen (wel eerst testen op soa).
  .
  Those Were the Days….

  Like

  • Tokyo Joe zegt:

   Politiek correct goedgekeurd:Neuk een aap kip…whatever :

   Like

   • Scheerzeep NU zegt:

    “Once you go black you never go back,” zei de narcitische zwarte.
    “Dan heeft u geen zwarte vrouw gehad tot nu toe?” zei de koele blonde mevrouw.

    Like

  • Marc zegt:

   Beetje overdreven!

   Like

   • Tokyo Joe zegt:

    Overdrijven ook al eenrichtingsverkeer?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Beetje overdreven, zeg dat wèl! Wat Tjonge hier schetst is een exacte weergave van de verhoudingen in Zuid-Afrika ten tijde van de Apartheid en al ga je op je kóp staan, dat moeten we evenmin willen!
    Maar dat hebben we de laatste tijd al vaker meegemaakt: Dat reaguurders hier in dit opzicht doorslaan naar de andere kant, zodat je je afvraagt, of ze zichzelf wel realiseren, wat ze precies wensen. En te verklaren valt dat ook nog: Het is een natuurlijke reflex op onzinnigheden in de tegengestelde zin, zoals nu weer deze van Jesse Klaver.
    Het is pure kul, wat die in dat debat uitkraamt, en behalve misschien hijzelf -dat kan dan inderdaad wel ten dele aan zijn ‘roots’ liggen- kan de hele Tweede Kamer dat weten. Maar niemand durft het te relativeren omdat ze als de dóód zijn om ook maar de SCHIJN te wekken, dat ze mee zouden gaan in de houding van de PVV -bij monde van Geert- hierover. Dan laten ze nog liever dat jochie raaskallen, hoewel ze weten, dat het onzin is!
    Als je het mij vraagt, moet de PVV nóg nadrukkelijker gaan hameren op het feit, dat ouderen, chronisch zieken en gehandicapten van dit alles de dupe worden en dat díe voorrang moeten krijgen. Ze doen het al, maar het kan nog veel nadrukkelijker! Vroeg of laat moet zelfs flower power Links daar dan wel op antwoorden. En zodra die niet anders kunnen dan toegeven, dat ‘vluchtelingen’ voor hen zwaarder tellen dan déze kwetsbare groepen….Ja, dàn zouden ze toch door de mand moeten vallen voor de rest van Nederland.
    Bedenk, dat Links het weg-met-ons standpunt dan wel húldigt, maar het niet met zoveel woorden úitspreekt. Je moet de methode zien te vinden om ze te dwingen, dat wèl te doen.

    Like

   • Tokyo Joe zegt:

    Je moet de methode zien te vinden om ze te dwingen, dat wèl te doen.

    De peilstok bevestigd mijn vermoeden:
    diepgang 2cm.

    Like

   • tjonge zegt:

    “dat moeten we evenmin willen!”
    .
    theresa,
    .
    praat eens voor jou zelf en niet altijd in “we” vorm.
    en eerlijk gezegd was mijn reactie ook als zwaar sarcastisch bedoeld, simpelweg als reflex op de absurditeit van onze “volksvertegenwoordigers”.
    .
    maar er zit toch ook een kern van waarheid in mijn reactie want,
    mag zo een kut marokkaan en al het wegmetons-volk wel genocide plegen op de witmens, maar mag ik dan geen apartheid willen ?
    .
    leg eens uit, wie is er nou slechter ?

    Like

 5. Marc zegt:

  Niet ‘nieuwkomers’ maar ‘kolonisten’!

  Like

 6. Jan zegt:

  Hoe de Duitse staat het al lang volledig laat afweten:

  Die Kantonspolizei Zürich hat am vergangenen Donnerstagmittag in Schlieren drei international tätige Kriminaltouristen aus Bulgarien nach einem Taschendiebstahl in einem Lebensmittelgeschäft verhaftet.

  Bei den Verhafteten handelt es sich um bulgarische Staatsangehörige; zwei Frauen im Alter von 31 und 36 Jahren sowie einen 52-jährigen Mann.
  ..
  Die 31-jährige Frau wurde allein in Deutschland bereits 20 Mal !! wegen Diebstahls angehalten.

  http://www.schweizmagazin.ch/nachrichten/regional/zurich/24457-Schlieren-International-ttige-Kriminaltouristen-verhaftet.html

  Like

 7. Tokyo Joe zegt:

  Je moet de methode zien te vinden om ze te dwingen, dat wèl te doen.

  Mijn peilstok bevestigd mijn vermoeden:
  Diepgang 2cm.

  Like

 8. Jan zegt:

  De bloeiende handel in woonruimte en de islamitische vijfde colonne: studenten er uit, moslims er in

  Das Geschäft mit Wohnraum für Flüchtlinge blüht. Auch in Erlangen sorgen Immobilienbesitzer nun für Ärger: Sie sollen Altmieter zum Ausziehen gedrängt haben — um Asylsuchende aufzunehmen.


  Verschiedene WG-Schilder hängen noch am Eingang zum Gebäude, auch zahlreiche Fahrräder lassen auf studentische Hausgemeinschaften schließen. Doch von rund 20 jungen Menschen lebt jetzt nur noch ein kleiner Teil in der früheren Gaststätte im Ortsteil Büchenbach. Vor einigen Tagen sind in das Anwesen die ersten Flüchtlinge eingezogen und weitere folgen.
  ..
  Einige der sogenannten Altmieter hatten sich kürzlich über die Methoden der Vermieter beschwert; die Kritik aus den Reihen der Studenten wurde dabei auch an die Stadt Erlangen herangetragen: Sie würden von den Vermietern zum Auszug gedrängt, kritisierten die jungen Bewohner. Die Studierenden, so sagt Sozialbürgermeisterin Elisabeth Preuß, hätten die Vermieter mit dem Satz zitiert: „Wenn ihr nicht von selbst geht, setzen wir euch ganz schlimme Flüchtlinge ins Haus, so dass es euch hier nicht mehr gefällt.“

  http://www.nordbayern.de/region/erlangen/erlanger-studenten-zum-auszug-gezwungen-1.4648570

  Like

 9. Pieter Appel zegt:

  De apartheid in Zuid-Afrika was niet zo slecht. Het ging uit van gescheiden ontwikkeling van volkeren in hun eigen gebieden. De apartheid was in ieder geval vele malen humaner dan de kolonisatie van Amerika, Nieuw-Zeeland en Australië. Want die kostte grotendeels het leven van de oorspronkelijke bevolking. Dat laatste staat ons ook te wachten met de allochtoonse bezetting.

  Like

  • tjonge zegt:

   dat van zuid afrika klopt.
   dat van “Amerika, Nieuw-Zeeland en Australië. Want die kostte grotendeels het leven van de oorspronkelijke bevolking”, klopt niet maar ga het ook niet onderbouwen, te lang, teveel om ff kort toe te lichten.

   Like

 10. Tistochwat zegt:

  “Maar hoe kan je zeggen dat dit niet onze kinderen zijn die verdrinken of die geen onderwijs kunnen volgen of die niet in veiligheid kunnen leven? Dit zijn onze kinderen en dan zouden wij daar de verantwoordelijkheid voor moeten nemen.”

  Aan bovenstaande uitspraak van snotneus Klaver heb ik me ook danig zitten ergeren!

  DIT ZIJN ONZE KINDEREN NIET! EN IK VERDOM HET TOT IN ALLE EEUWIGHEID OM VERANTWOORDELIJKHEID TE NEMEN VOOR ISLAMITISCH GRUT! WAAROM ZOU IK?!

  Ik heb mijn avatar aangepast aan hoe ik me voel als ik denk aan het lot van onze eigen (bejaarde) bevolking. Let wel: die tranen zijn NIET bedoeld voor de landverraders en hun domme volgelingen, de ‘Gutmenschen’. Die laatsten graven maar fijn hun eigen graf! Daar zijn ze vol ‘asielzoekers’-liefde mee bezig…

  Die vermaledijde linksen zouden er beter aan doen om de ellende van de kromme ruggen van onze arme beklagenswaardige weerloze bejaarden weg te nemen.

  De ‘leiders’ in Den Haag en Brussel zijn kwaadaardige gewetenloze machtswellustige geldwolven!

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Als wij naar de natuur kijken, bijvoorbeeld vogels in de tuin, dan zien wij dat iedere soort vogels zit apart. De mezen zijn niet bevriend met de mussen, maar zitten verder op. De roeken zitten niet bij de duiven en de duiven niet bij de meeuwen. Alles vindt zijn eigen plek en associeert zich met eigen soort. Ook in natuurfilm de kudden grazers, grazen apart. Nooit een verdwaalde zebra tussen de Thompson gazellen of en leeuw die samen op jacht gaat met zijn bevriende hyena. Bij mensen is dat niet anders. De Syriërs die hierheen komen ZIJN NIET ONZE MENSEN EN ZO OOK NIET DE AFRIKAANSE NEGERS. Ik ben met de schrijver eens. Natuurlijk vindt Jesse Klaver de Syrische kinderen “Onze kinderen” als halve Marokkaan deelt hij met ze de Godsdienst van zijn vader ..de Islam. Maar als hij ze tot “Zijn mensen” beschouwd, dat hoeft nog lang niet gelden voor ons.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s