VIDEO: Islamitische gevangene in de gevangenis van Ottawa wordt afgetuigd, omdat hij probeert een medegevangene tot de islam te bekeren

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: Islamitische gevangene in de gevangenis van Ottawa wordt afgetuigd, omdat hij probeert een medegevangene tot de islam te bekeren

 1. Ad de Koning zegt:

  Ja, het is natuurlijk wel eigen schuld, die lui kunnen een ander nooit met rust laten en beginnen altijd te zeuren over de islam en om te proberen een ander te bekeren. Het mag ze best eens duidelijk gemaakt worden dat mensen daar genoeg van hebben want op een normale manier luisteren ze toch niet. Dit is de enige aanpak die helpt.

  Like

 2. manna zegt:

  heb het gezien. hij kreeg hier 60 dagen voor. en we moeten niet naïef zijn: deze bekeringen zijn in onze gevangenissen de orde van de dag.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Dat zouden ze vaker moeten doen. Aan het het eind staat er volgens mij nog 1 met ze boekie in ze hand om beschermt te worden.
  Die pakken ze later dan wel aan als hij nog 1x ze bek open trekt ergens over. Zo moet je het ze leren, anders snappen ze het niet.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Let him have it, boys! Die zal dat niet snel meer proberen.
  (Alhoewel……)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Geert zegt:

  Daar knap ik nou van op.

  Like

 6. Debbie zegt:

  Ehm ja, iets met boontje………………?

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Het zijn geen lieverdjes maar wel echte Patriotten.

  Like

 8. maria zegt:

  Tegenwoordig worden zwarte jongeren (meestal uit een-ouder-gezinnen) niet meer opgeleid via kerk maar via gangs. Eenmaal in de gevangenis komen ze ook moslim-evangelisten tegen die hun haat tegen de “blanken” versterkt. Maar ook buiten islam kent de USA het gevaar van #blackracism hetgeen wordt versterkt door boeken als “Between the world and me” door Ta-Nehesi Coates die zelfs de moorden van zwarte gangs op zwarten betiteld als ”Blacks kill each other because they are marionettes, still dancing on the strings pulled by long-dead white people who might have lynched a few of their ancestors.” Dus altijd de schuld van de “witten”. Dat zou hilarisch zijn, ware het niet dat zijn boek op het nachtkastje ligt van Obama en ook door elke “weldenkende” Gutmensch omarmd wordt. (zolang ze maar geen “zwartjes” tegenkomen natuurlijk) http://www.amren.com/features/2015/07/ta-nehesi-coates-the-new-messiah/

  Like

 9. maria zegt:

  N.a.v. het “politie-geweld tegen zwarten” en het “etnisch profileren” is nu een beweging ontstaan die alles wat US politie doet in een kwaad daglicht stelt want “racisme!!” Trayvon Martin (een crimineel) had volgens Obama zijn zoon kunnen zijn maar over de twee door een zwarte collega doodgeschoten journalisten repte hij met geen woord. Als het een blanke dader was geweest….

  Like

 10. marcelvl1976 zegt:

  Whahaha; ik had met minder klappen meer schade kunnen aanrichten…kidz

  Like

 11. Astrid zegt:

  Dus deze zelfverheven preekfiguur ‘is lam’ geslagen. Geen enkele meelij mee. In de gevangenis kom je sowieso niet zo snel weg met je achterlijke sektepraatjes. Hopelijk hebben de klappen op zijn kop de denkstructuur positief geherrangschikt.

  Like

 12. Zal zo’n wannabe imam in de gevangenis ook zo’n lage status krijgen zoals bijv.. een pedofiel?

  Like

 13. Jade zegt:

  Dat mag ik graag zien. Dat moesten ze hier ook eens doen
  in plaats van dat moslim-gepamper.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s