Wat als ISIS plotseling voor de deuren van Den Haag staat?

Screenshot_29

(Door: Eric. B.)

U kent het antwoord van Hennis en haar collega’s bij de NAVO: Met bommenwerpers en ‘drones’. De praktijk wijst al vele jaren uit dat die benadering niet werkt. Sterker nog: Dat terroristische organisaties daardoor juist de overhand krijgen in de gebieden waar ze actief zijn. Ik moet dus wel aannemen dat Hennis en haar collega’s er op uit zijn ISIS een steuntje in de rug te geven. Niet dat ik Hennis hoog heb zitten, en van mening ben dat ze verstand heeft van wat ze doet. Maar  dom kun je niet zijn. 

Dat de strategie niet werkt, dat weten de Amerikanen wel. Maar ze proberen het onder het vloerkleed te vegen. Eerst twee, en inmiddels tweeënvijftig ‘analisten‘ van de Amerikaanse geheime diensten zijn nu in opstand gekomen tegen die volksverlakkerij. En bedenk dan ook nog even, in de kantlijn, dat een bron van Robert Parry stelt dat de Amerikanen ook weten wie MH-17 uit de lucht heeft geplukt, maar ook dat niet aan de openbaarheid prijs willen geven om ‘politiek moverende redenen‘. Ook daar met welwillende medewerking van ons land.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, ISIS, Islam, Nederland, Overheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Wat als ISIS plotseling voor de deuren van Den Haag staat?

 1. Pogo zegt:

  Wat een droeftoeter weer nu bij nieuwsuur.
  ‘Syriërs vluchten niet alleen om IS maar de meesten vluchten om het regiem van Assad.’
  Na zoveel vuiligheid is Assad nog steeds het doel. Niet IS.
  Assad wordt nog steeds in de MSM neergezet als een ‘gruwel’ die vaatbommen werpt op zijn eigen bevolking.

  -Heel even…..-

  Wat wil Assad daarmee bereiken op zijn eigen bevolking?
  Wie controleert het luchtruim in die regio?
  Wie vliegen daar aan en af?
  Wie voeren daar bombardementen uit op bijna alles wat er maar beweegt?”

  Een dictator die afgezet dient te worden zal niet voor de eerste keer beschuldigd worden voor dit soort misdaden.
  Bomvaten gooien op je eigen bevolking, klinkt erg gruwelijk.
  Als men dan ook nog filmpjes te zien krijgt via het staatsjournaal dan is het voor de meesten zo klaar als een klontje.
  ‘Assad = de Duivel’
  Maar wie droppen eigenlijk die vaatbommen?

  IS heeft niet zoveel materieel om dat te kunnen uitvoeren.
  Assad en zijn regiem heeft dat wel maar zou het gebruiken tegen IS die op hele andere locaties zitten.
  Blijft er nog één mogelijkheid over…..
  De leden van de coalitie.
  Zij die het luchtruim boven Syrië invullen.

  -Oorlogje spelen is een smerige business.-

  Like

 2. zomaar zegt:

  dan capituleren wij !, brengen onze westerse vrouwen naar het stenigingensveld, gaan zelf op onze knieën zitten , en wachten af wanneer het zwaard van de islam over ons neerdaalt.

  en dat was dan onze beschaving , helaas Hallal pindakaas .

  Like

 3. manna zegt:

  IS is nu al in staat op elke plek in nederland een aanslag te plegen. ook het binnenhof. de vraag is wanneer ze dit een geschikt moment vinden. stategisch eerst nog maar een paar miljoen ‘vluchtingen’later binnensluizen…

  Like

  • Nemesis zegt:

   Daar zullen ze nog wel even mee wachten. Want Nederland, Duitsland en Zweden zijn erg gulle pinautomaten. Het ontbreekt ze aan niets en kunnen doen en laten wat ze willen. Om ons daar aan te herinneren met deze gulheid nu echt niet op te houden, stichten ze hier en daar een relletje en soms geven ze er eentje weg die het slachtoffer moet spelen. Want die papierprikstraffen zijn toch een lachertje. Nee, zolang het ze hier te goed gaat, zullen ze zich redelijk gedeisd houden. Als er al ongeregeldheden zijn dan vinden die op het ogenblik meestal plaatst tussen de verschillende nationaliteiten asieltoeristen. Enkele kopschopincidenten gebeuren vaak onder invloed van alcohol, die hun maangod wel verboden heeft. Maar zei zeggen, zolang ze dat binnen drinken ziet hij dat niet en dan mag het. Vandaar ook zoveel dronken allah aanbidders.

   Ik stop voor vandaag met lezen overal, kan het woord asielzoeker niet meer zien of horen.

   Like

 4. “kan het woord asielzoeker niet meer zien of horen.” Hier nog een…

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Afrikaanse negers en moslims zijn gewend constant in gevecht te leven. Dat is de aard van het beestje…Geen “Gutmensch” kan er iets aan veranderen. Stabiliteit in een islamitisch land heerst uitsluitend wanneer een sterke dictator aan de macht is. Democratische systemen zijn wereldvreemd voor landen waar meer dan 70% van de bevolking is totaal analfabeet of de mannelijke bevolking daar geniet van paar jaar Koran school. Niet direct een opleiding die mensen klaarstoomt voor de moderne wereld. De Amerikanen houden zich aan de idee dat ZIJ hebben de wijsheid in de pacht …En de hele wereld moet leven zoals ZIJ HET DOEN. Overal waar zij zich mee bemoeien veranderd het in stront. Saddam Hussein was weg en bendes zoals die van Al Zarqawi kwamen ervoor in de plaats. Muammer Khadaffi moest weg en totale chaos en bendes die het tegen elkaar opnemen kwamen in de plaats. Mubarak moest weg en de Moslim Broederschap kwam voor in de plaats. Gelukkig heeft Egypte nu generaal Sisi met een harde hand orde op zaken stelt. Assad moet, volgens de Amerikanen weg en wie kwam voor in de plaats? Goed geraden ISIS, Al Nusra en co.

  Europese landen en Amerikanen moeten zich niet bemoeien met wat in Afrikaanse- en islamitisch landen gaande is. Dat is niet hun pakkie aan en ze kunnen er niets tegen doen. Wat ze wel MOETEN DOEN IS: ZORGEN DAT DEZE BENDE NIET ALS EEN TSUNAMIVLOED HIERHEEN KOMT. De gat van de deur moet dicht blijven; behalve voor christenen die overal in islamitische landen worden vervolgd.
  DEEL 2

  Like

 6. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Wat zal er gebeuren als ISIS plotseling voor de deuren van Den Haag staat? Het is helemaal niet moeilijk te raden. De onbewapende en onbeschermde Haagse bevolking zal onderworpen worden aan een massale pogrom. Afgehakte koppen en ledematen zouden overall op straat rollen. Het geschreeuw gehuil en smeken om genade van verkrachte vrouwen en kinderen zouden overal te horen zijn. Buitenlandse moslims, moslims die in Nederland wonen (tot gisteren de troetelbeestje van mainstream partijen) MET VERSTERKING UIT DE ASIELZOEKERS CENTRA zouden rennen naar het Westeinde ziekenhuis en Bronovo om te zien wat voor lekkere wijven liggen daar in het mortuarium. Verkrachten van dode vrouwen is een islamitische hobby. Per slot van rekening zouden ze ook massaal naar de kinderboerderijen bezoeken om wedstrijden GEITENNEUKERIJ te organiseren ..Nog een islamitische hobby. Er zouden te weinig getrainde en goed bewapende militairen zijn. Het is nu al zo dat “Onze Jongens” moeten, tijdens oefeningen, Poeh!..Poeh!…schreeuwen om munitie te besparen. De meeste soldaten van de Mobiele Brigade en mariniers zouden op deze tijdstip op “Vredesmissies” zijn. Politie en ME zijn goed voor kleine opstootjes, maar zijn niet opgewassen tegen de gevechtseenheden van ISIS …Die nu trouwens MASSAAL via de (nep)vluchtelingen naar Nederland overspoelen. Ook de NAVO STELT NIETS VOOR. Kijk s.v.p. wie is de hoofdcommandant van deze glorieuze orgaan? Een vent genaamd JENS STOLTENBERG die niet in staat was (of geen zin had) de vrouwen van zijn land Noorwegen te beschermen tegen de tsunami van verkrachtende moslims en Afrikaanse niggers. Zo’n HANGDROL is nu onze beschermheer!!!.

  Waar zouden onze

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s