Afgelopen week 3.100 asielaanvragen in Nederland

Screenshot_5

Het aantal vluchtelingen dat de afgelopen week asiel heeft aangevraagd in Nederland is opgelopen tot 3.100.

Dat meldt een woordvoerder van het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) zondag. “Het is een enorme stijging”, aldus een woordvoerder.

Zaterdag sprak het COA nog van de komst van 2.400 migranten, maar dat aantal is zondag bijgesteld naar 3.100. Zaterdag en in de nacht van zaterdag op zondag meldden zich al zeshonderd mensen bij het aanmeldcentrum in Ter Apel.

Het aantal asielzoekers dat daarmee per week naar Nederland komt, is in de afgelopen weken flink gestegen. Vorige week kwamen er gemiddeld 1.800 vluchtelingen naar Nederland. In de zomerperiode arriveerden er tussen de  1.000 en 1.500 vluchtelingen per week.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Afgelopen week 3.100 asielaanvragen in Nederland

 1. Pieter G zegt:

  Waarom de ongecontroleerde vijandige horde nog steeds vluchteling of immigrant blijven noemen.
  Noem het beestje bij de naam: Vijandige islamitische horde waar per ongeluk en sporadisch ook wel een echte vluchteling tussen zou kunnen zitten.
  Ook in Argentinië kwamen op een gegeven moment veel Duitse vluchtelingen.
  Net na de tweede wereldoorlog.
  Toen wist men tot op zekere hoogte wat de ” vluchtelingen” daarvoor hadden gepresteerd.
  Nu weet men niets.
  Veel… al dan niet…. religieuze stammen zijn in oorlog met elkaar.
  Wie een dader of slachtoffer is weet niemand.
  Hoeveel jihadstrijders al dan niet met baby op de arm om voorrang te krijgen binnen lopen weet men niet.
  1 ding weten de wat minder naïeve burgers van dit land wel. (waarbij ik mezelf maar voor het gemak bij reken) Dit gaat nog heel veel gedoe opleveren.
  Het enige goede wat ik kan bedenken is een snelle afkalving van het Europese ideaal van de politieke elite. En dat de dominostenen snel mogen vallen. Liefst zonder burger doden en gewonden die onze “vluchtelingen” veroorzaken.

  Like

 2. Tempelier zegt:

  Natuurlijk wil de gemeente Weert deze “vluchtelingen” niet , aan de andere kant van de straat tegenover de kazerne staan de huizen van de rijken , variërend van een miljoen tot een paar miljoen. Waren het nu huur huizen geweest , dan was er natuurlijk wel draagkracht. Bovendien ligt ongeveer 5km verder het azc- Budel.

  Like

 3. Zo’n 3000 per week kun je makkelijk welkom heten. Dat zijn er maar een paar meer dan 150.000 per jaar. Volgens de geruchten is de markt flink aan het groeien dus ik schat eerder 300.000 per jaar. En dat is dan nog heel voorzichtig genattevingerd. Even kijken, volgens Geert kost een beetje asielzoeker zo’n 36.000 euro per jaar dus dat is dan iets van 11 miljard. Dat is over de levensduur van zeg maar 50 jaar en een vermeerderingsfactor van zeg maar 5 vrouwen en 212 kinderen berekend een investering in de toekomst van onze kinderen van ca. 120 biljoen euri’s. Valt nog best mee. En dan nog maar over 50 jaar berekend. Gelukkig blijft er van dat bedrag ongeveer de helft aan diverse strijkstokken hangen zoals bij alle overhheidsinvesteringen ten behoeve van de burger.

  Like

  • Stel dan eens een keer iets praktisch voor, om bijvoorbeeld asielzoekers die hier altijd willen blijven de lul voor 50% in te korten als een soort welkomsgeschenk voor de autochtaniërs. Gewoon zeggen dat het cultuur is dan begrijpen ze het wel.

   Like

 4. Thoth zegt:

  (..)Het aantal vluchtelingen dat de afgelopen week asiel heeft aangevraagd in Nederland is opgelopen tot 3.100(..)

  En het gaat maar door… Nederlandse belastingbetaler betaald er maar voor. De Dublin regels moeten eens geïnstalleerd worden. Gvd… En daarna moeten we uit de EU.

  Like

 5. Giny zegt:

  Nou Pechtold, kom er maar in!
  Toen Geert het over 1800 had, liep hij al paars aan, omdat dat niet zou kloppen!
  Hij had voor een keer gelijk, het waren er bijna twee keer zoveel!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s