Bijna niemand demonstreert op Dam voor ‘ruimhartiger vluchtelingenbeleid’

Screenshot_26

Mede georganiseerd door ‘Nederland Bekent Kleur’

Een paar honderd mensen demonstreren zondagmiddag op de Dam in Amsterdam voor een ruimhartiger vluchtelingenbeleid. Ze begonnen het protest met een minuut stilte voor de slachtoffers die op hun vlucht zijn verdronken, onder wie het jongetje dat op een Turks strand aanspoelde.

De demonstratie is een initiatief van tientallen organisaties, waaronder Nederland Bekent Kleur. De actievoerders hebben protestbordjes en spandoeken bij zich met teksten als ‘No borders, no nations. Stop deportations‘, ‘Refugees welcome‘ en ‘Volledige burgerrechten voor alle immigranten’.

De betogers, van jong tot oud, roepen ‘vluchtelingen welkom’ en ‘welcome‘, het motto van de demonstratie.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Bijna niemand demonstreert op Dam voor ‘ruimhartiger vluchtelingenbeleid’

 1. Marc zegt:

  No nations!?

  Like

 2. boorzalf zegt:

  Doet me denken aan een allien film, stonden die gekken ook allemaal te roepen van welkom, welkom, Die stonden boven op een flat, en maar zwaaien en roepen.Totdat de flat werd vernietigd door de buitenaardse wezens.

  Deze film.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Tja, bijna niemand……Een paar honderd zijn er wat mij betreft nog steeds een paar honderd te veel. En moeten wij dan van die paar honderd mensen maar Jan en alleman blijven binnenlaten, moeten on ze voorzieningen ervoor ingekrompen worden,, onze uitkeringen en pensioenen ervoor worden gekort,, onze ouderen, gehandicapten en chronisch zieken ervoor op straat worden gezet, moeten wij zelfs vluchtelingen in huis gaan nemen en last but not least, moeten wij dan maar blijven inschikken voor de islam, net zolang tot wij geheel en al geïslamiseerd zijn? Is dàt, wat wij moeten van die ‘paar honderd’ mensen?
  Dan zijn het er zéker te veel!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler 20.49. uur, op 13/9. Dat heb je prima verwoord, Theresa. O ja, ik stel voor dat deze 100 “goedmensen”, ieder 5 vluchtelingen in huis nemen, net als alle Kamerleden die VOOR de MOTIE HALSEMA hebben gestemd, of anderszins de instroom van vreemdelingen blijven gedogen. Dus buiten de PVV kamerleden, de rest van het “politieke zooitje”.

   Like

 4. louis-portugal zegt:

  Mooie foto van 2 zeer lang bekende foute mensen.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Hier blijkt dat er op wat idioten na, niemand op meer asieleisers zit te wachten.
  Moge dit duidelijk zijn!

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Nee, bijna niemand demonstreert. Maar de MSM media, waaronder het NOS journaal kloppen de zaak enorm op. Bijna heel Nederland (Duitsland ook) zou de vluchtelingen een warm welkom doen toekomen en overstelpen met hulpgoederen. Al die onrealistische beelden op de TV die je dan ziet…..Het lijkt wel een propagandafilm van de Nazi’s uit de tweede wereldoorlog. Beelden in die oude bioscoop journaals van nep overwinningen van de Nazi’s met de boodschap; Duitsland wint op alle fronten. Maar vandaag da dag wint Duitsland alweer niet op alle fronten, maar is nu bezig om zichzelf (definitief) totaal te vernietigen. Duitsland en de rest van Europa zullen verdwijnen als Atlantis. En niemand zal aan de weet komen wat er zich heeft afgespeeld in de geschiedenis van Europa, doordat de Moslims, en al de geschiedenis over Europa vernietigd zullen hebben, en dat het op de scholen verboden zal zijn om geschiedenisles over Europa te geven ! Voor het geval docenten er nog weet van hebben.

  Like

 7. kraftavilqa zegt:

  ‘No borders, no nations. Stop deportations‘ dat lijstje kan ik aanvullen: no money, no security, no life, no civilisation, no hope.

  Like

 8. Johan zegt:

  Wat een naïeve achterlijke bende daar op de Dam. Dit zijn wat men met recht noemt : “nuttige idioten”. Stop de immigratie-tsunami. Grenzen dicht. Eigen volk eerst !

  Like

 9. Scheerzeep NU zegt:

  De actievoerders hebben protestbordjes en spandoeken bij zich met teksten als ‘No borders, no nations. Stop deportations‘, ‘Refugees welcome‘ en ‘Volledige burgerrechten voor alle immigranten’.

  Wat ze eigenlijk zeggen is: “Fuck de koningin”.

  Die gozer op de foto met krullend haar is een Groenlinkser die het wel grappig vond dat een PVV-kandidaat stenen door de ruiten van zijn woning kreeg tijdens de Provinciale Statenverkiezingen, omdat hij een PVV-poster achter zijn ruit had geplakt.

  ‘Volledige burgerrechten voor alle immigranten’.

  Ben benieuwd wanneer zij oproepen tot deportatie van PVV-ers.

  Like

 10. Jan zegt:

  Jammer dat het niet keihard regende.

  Like

 11. Jan zegt:

  Ik kijk over de grenzen en dus trek ik een muur op met schutterstorens. Toch?

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Stel vuile linkse landverraders !!

  Like

 13. helletocht zegt:

  Die groene krullenbol weet niet waar hij het over heeft. In heel politiek-correct Europa wordt hetzelfde argument gebruikt. Wat stellen deze aantallen nu voor, zeggen de onbenullen.Ze verhullen echter in hun misselijk makende afschaffingsdwang de waarheid achter deze aantallen. Je hoeft slechts een IQ van 50 te hebben om te weten dat dit een niet te dragen last zal zijn voor welke samenleving dan ook. Als je het projecteert in de toekomst betekent het inderdaad de ondergang. Het is een woekerhypotheek met talloze dodende koppen. Dat mannetje links op de foto zou trouwens al lang door elke zichzelf respecterende samenleving op het vliegtuig naar Marokko gezet zijn. Hier mag je decennia lang subversief bezig zijn en dan ben je nog directeur van een door ons betaald afschaffingsinstituut ( zie beneden).
  Het is een schande.

  http://www.stichtingmigratierecht.nl/r

  Like

 14. Jan zegt:

  Waarom protesteren zij niet in Hongarije die houdt hun geliefden tegen?

  Like

 15. Jan zegt:

  Hé René, hier demonstreren, na een muur nu ook nog een loopgraaf op je geliefde palestijnen tegen te houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s