Blanke Zuid-Afrikanen mogen creperen

Screenshot_24

(Door: “Sicarius”)

Enkele maanden geleden startte de Braziliaan Rodrigo de Campos een petitie genaamd: “Het recht om naar huis terug te keren.” De Campos wil een eventuele terugkeer van blanke Zuid-Afrikanen naar het Europese continent mogelijk maken. Hoewel het initiatief van de Braziliaan aanvankelijk op veel handtekeningen kon rekenen, bleken zijn inspanningen tevergeefs. De aandacht van de westerse media is dusdanig gefixeerd op de Europese migratiecrisis, dat daadwerkelijke slachtoffers van racisme, economische achtergesteldheid en zelfs moord over het hoofd worden gezien. Het is een regelrechte schande dat het tragische lot van de blanke Zuid-Afrikaan geen enkele aandacht krijgt.

In 1990 kwam er einde aan het apartheidsregime in Zuid-Afrika. Vanaf dat moment moest het land een toonbeeld worden van multiculturalisme en tolerantie. De westerse mogendheden, die een aanzienlijke bijdrage hadden geleverd aan het ten val brengen van het apartheidsregime, riepen de overwinning uit. Sinds de eerste vrije verkiezingen van 1994 wordt Zuid-Afrika bestuurd door één en dezelfde partij: het ANC. Sindsdien vernemen we vrijwel niets meer van de blanke Zuid-Afrikaan.

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in discriminatie, Hypocrisie, Racisme, Socialisten, Westen, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

9 reacties op Blanke Zuid-Afrikanen mogen creperen

 1. Tokyo Joe zegt:

  Niets gevaarlijker dan een wanhopige witte man,daar gaan die smerige primaten nog wel achter komen.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Als inderdaad al die asiel-aanvragen worden geweigerd is dat natuurlijk allerminst in de haak: Wel hele hordes zogeheten vluchtelingen uit het MO opnemen en deze blanke Zuid_Afrikaners, die metterdaad gevaar lopen, niet; dat klopt voor geen meter. (Overigens spreekt het artikel van 96% van de Brítse aanvragen; hoe zit dat met de Nederlandse?)
  Er viel me in, dat d i t nou eens in een Kamerdebat aan een Jesse Klaver voorgelegd zou moeten worden: Wat de reden is, dat al die Syriërs en dergelijk er zonder meer in mogen en dezemensen niet. Kijken, wat dáárop het antwoord zou zijn.
  Toch wil ik er nog één ding aan toevoegen: Ondanks dat de ernst van de situatie voor de blanke Zuid-Afrikaners hier onmiskenbaar is, moet nog steeds niemand mij vragen, te onderschrijven, dat de Apartheid om die reden destijds op zijn plaats was: Dat was ze, vind ik nog steeds, n i e t , door de manier-waaróp. Om gerechtvaardigd te zijn, had ze een ander karakter moeten hebben, b.v. op de manier van Israël. Daar krijgt niemand mij van af.

  Like

  • Scheerzeep NU zegt:

   Apartheid hield in de administratie rekening met onderscheid tussen verschillende bevolkingsgroepen en hun eigenheid. Echter in de publieke ruimte maakte zij onderscheid tussen ‘Slechs vor blankes’ en ‘zwarten nie’, daarmee werd de diversiteit opgeheven door een ieder die niet blank is ‘zwart’ te noemen.
   Zwarten komen uit Afrika, maar Papoea’s zijn niet minder zwart. Lastig voor Papoeas in Zuid-Afrika, toen en nu.

   Like

 3. Scheerzeep NU zegt:

  Als Zuid-Afrikaners hier naar toe gaan als toeristen en vervolgens asiel aanvragen en gaan demonstreren op het Binnenhof of in Zuid-Afrika gaan demonstreren voor de ambassades van de landen waar hun voorouders vandaan komen en asieleisen. Dat zou internationaal toch niet onopgemerkt blijven. Een inzamelingsactie voor vliegtickets ten bate van arme Zuid-Afrikaners. Dat maakt indruk.
  De zwarten willen weg uit Afrika en wij witten eveneens.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Ook N. Mandela zong dat lied toen hij de baas was.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Die apartheid was zo gek nog niet, een ieder wist waar hij aan toe was…
  Ok, die apartheid is afgeschaft, hoofdzakelijk onder druk van Europa.
  Stel een ruil systeem voor; 10 islam asieldreigers tegen 1 blanke Zuid Afrikaan met NL achtergrond.

  Like

 6. Blanke Zuid Afrikanen die terug willen hebben een manco:ze zijn geen moslim!En dan kom je er hier niet in!

  Like

 7. zomaar zegt:

  om met de woorden van Jesse Klaver , te spreken deze blanken Afrikaners zijn de kinderen van onze voorouders !!.

  dus Jesse , het zijn onze (klein) kinderen !!!, en je eigen (klein) kinderen laat je niet in de kou staan , of afslachten door gepeupel , alleen omdat de blanke Europeaan zwart/bruin mooier vind en vond.

  er zijn legio voorbeelden te benoemen dat na de onafhankelijkheid , deze (zwarte/bruinen) landen in chaos belanden vol geweld, en vol van moorden .

  tot op heden gezien de economische gesteldheid van deze landen , waren zij beter af geweest , als het gewoon koloniën gebleven waren.

  de links denkende mensen binnen onze westerse samenleving , hebben in de afgelopen halve eeuw , wereldwijd er een puinhoop van gemaakt .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s