CITAAT

Screenshot_1

“Als je wilt weten wie er over je heerst, moet je er gewoon achter zien te komen wie je niet mag bekritiseren.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op CITAAT

 1. De Amerikaanse strategie achter de vluchtelingenstromen

  De vluchtelingenstromen in de EU zijn het gevolg van een Amerikaanse globaliseringstrategie” – werd de globaliseringstrategie van de vier zogenaamde “ongehinderde flows” (stromen) toegelicht. Die is afkomstig van de Amerikaanse militaire geostrateeg Thomas P.M. Barnett. Ik citeer Barnett: “Als voorwaarde voor het soepel functioneren (van de globalisering) moeten vier duurzame en ongehinderde ‘flows’ gegarandeerd zijn”. Ook de huidige vluchtelingenstromen naar Europa die de spuigaten uitlopen, blijken een deel van de strategie: “De ongehinderde stroom van immigranten” – die op Europa is gericht en volgens Barnett door geen enkele regering of instelling mag worden verhinderd. Nationale grenzen moeten uiteenvallen en rassen vermengd: daardoor worden waarden en religies afgeschaft en de weg naar een globale “nieuwe wereldorde” (NWO) geëffend.

  Hoe de Amerikaanse strategie achter de vluchtelingenstromen te vinden is, meldden wij al in de uitzending van 23-04-2015. Zo meteen zullen nog vier andere voorbeelden aangevoerd worden: Voorbeeld 1: Nog in 2010 kondigde de voormalige EU-commissaris Antonio Vitorino een proefproject voor vijf Noord-Afrikaanse staten aan. Vitorino zei hier letterlijk: “Samen met het VN-vluchtelingen-hulpwerk UNHCR […] wil men Tunesië, Libië, Algerije, Marokko, en Mauritanië helpen eigen solide asielsystemen op te bouwen en Europese standaards bij de opname van vluchtelingen in acht te nemen.” Zo kan de toestroom naar Europa gereduceerd worden. Ook de staatshoofden van Libië, Tunesië en Egypte waren bij dit concept betrokken en hielpen bij de controle van de vluchtelingenstromen. Het doel was om goede voorwaarden voor vluchtelingen in Afrika te scheppen, zodat zij in hun continent zouden willen blijven. Met de start van de zogenaamde “Arabische lente” – aantoonbaar door de VS georkestreerd – werd het proefproject gestopt en niet verder gerealiseerd. Die landen werden gedestabiliseerd en Libië werd onder regie van de VS platgebombardeerd. Er bleef een reusachtige chaos achter en een onophoudelijke toestroom van vluchtelingen.

  Voorbeeld 2: Veel mensen in Europa stellen zichzelf terecht de vraag, waar de vluchtelingen dan het geld vandaan halen, om de exorbitante sommen aan de mensensmokkelaars te betalen. Een mogelijk antwoord publiceerde het gerenommeerde Oostenrijkse magazine “info-DIRECT” op 05 augustus 2015: Volgens informatie van een medewerker van het “Oostenrijkse Ministerie van defensie” zou het geweten zijn, dat VS-organisaties de mensensmokkelaars betalen, die dagelijks duizenden vluchtelingen naar Europa brengen. De medewerker van de geheime dienst zou het volgende tegenover “info-DIRECT” gezegd hebben, ik citeer: “Het is bekend dat organisaties uit de VS een co-financieringsmodel hebben geschapen en een aanzienlijk deel van de kosten van mensensmokkelaars dragen. Niet iedere vluchteling uit Noord Afrika heeft 11.000 Euro cash. Vraagt niemand zich af waar dat geld vandaan komt?” “Info-DIRECT” vat het als volgt samen, ik citeer: “In politiekringen, die dagelijks met de asielaanvragers te maken hebben, zijn de overzetkosten voor mensensmokkelaars al lang bekend. Ook de verdenking dat de VS een vinger in de pap heeft wat betreft een geo-strategie, wordt steeds weer geuit.” Einde citaat.

  Voorbeeld 3: Steeds weer duiken in het Duitstalige gebied campagnes op, die openlijk oproepen voor de asielzoekersmokkel naar Duitsland en Oostenrijk. Zo roept bijvoorbeeld de nieuwe homepage: http://www.fluchthelfer.in op om asielzoekers bij de terugreis van vakantie uit Italië te smokkelen met de privé-auto naar Oostenrijk en Duitsland. Een blik op de eigenaars van de site verraadt, dat het domein toebehoort aan de organisatie “The Ayn Rand Institute”, die zetelt in de VS. Het Ayn Rand Institute is een Amerikaanse denk-tank (denkfabriek). De directeur is de in Israël geboren Yaron Brook. Deze Amerikaanse denktank zet in de professionele campagne vooral in op “menselijkheid” en appelleert aan het “inlevend vermogen” van de Europeanen. Opvallend genoeg zijn er echter in Amerika geen vergelijkbare campagnes voor het helpen van vluchtelingen van Mexico naar de VS,. Het tegendeel is het geval: de grens met Mexico is afgesloten door een vijf meter hoge grensafrastering en patrouillerende grenswachters. Wie betrapt wordt, wordt gearresteerd en zonder pardon teruggestuurd.

  Tenslotte nog een voorbeeld, hoe men met de “vluchtelingenstromen” geld kan verdienen en wie daar wel eens achter zou kunnen zitten. Op 12 augustus titelde de krant “Heute” in Oostenrijk, ik citeer: “Asielfirma incasseerde bijna 21 miljoen Euro”. Begeleiden, bewaken en verzorgen van asielzoekers wordt namelijk niet door de staat zelf verzorgd, maar door een privé onderneming. Preciezer gezegd door “ORS Service AG”, een firma die opereert in Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland en die in 2014 ongeveer 21 miljoen Euro belastinggelden van het Oostenrijkse ministerie van binnenlandse zaken ontving. Zoals de Oostenrijkse krant “Der Standard” onderzocht, staat achter het vennootschap van de “ORS”: “Equistone Partners Europe”. Op haar beurt behoort deze toe aan 30 institutionele beleggers en de Barclays Bank – die geldt als de invloedrijkste onderneming van de wereld, zoals onderzoekers van het Federale Instituut voor Technologie (ETH) van Zürich vastgesteld hebben. Volgens het magazine “Info-DIRECT” heeft Barclays als belangrijkste aandeelhouder de internationaal opererende privébank “NM Rothschild” en die wordt ook persoonlijk door de bankiersfamilie Rothschild gedomineerd.” De bankiersfamilie Rothschild wordt volgens “Info-DIRECT” ook in verbinding gebracht met de Bilderberg Groep en zij behoort onbetwist tot de geldaristocratie. Het begrip geldaristocratie beschrijft een groep, die dankzij hun economische invloed, politieke macht vergaard heeft en deze hoofdzakelijk over privé banken uitoefent. Volgens insiders spelen beide, zowel de Bilderberg Groep als de geldaristocratie, een belangrijke rol in de doorzetting van een globale nieuwe wereldorde onder heerschappij van de VS. Beste kijkers, deze Amerikaanse strategie achter de vluchtelingenstromen naar Europa is nauwelijks te loochenen. Daarom gaat het erom zijn wrevel niet op de vluchtelingen af te reageren of zich tegen hen te laten ophitsen. Dit zou tot een destabilisering van Europa bijdragen en zo de interesses dienen van degenen die achter de tragiek van de vluchtelingen aan de touwtjes trekken. Veel meer gaat het erom de Amerikaanse verborgen machthebbers en hun bondgenoten, de Amerikaanse politici,of toonaangevende media of andere organisaties te ontmaskeren om zo de ongehinderde volksvermenging een halt toe te roepen. En wel met dezelfde tactiek als de Amerikaanse strategen zoals het Ayn Rand instituut toepassen. In hun promo video verkondigen zij: “Het komt allemaal op mensen aan …, want de verandering is in ons, en wij zijn die personen die deze wetten scheppen …, het komt allemaal op een eenvoudige beslissing neer.” Hebt U al besloten voor een Europa, waarin verschillende identiteiten, culturen en waarden worden ontbonden, of voor een Europa met verschillende identiteiten en culturen, waar vrede voor iedereen is gewaarborgd? Ik wens ik u nog een goede avond.>>> http://bovendien.com/categorieen/actualiteit/de-amerikaanse-strategie-achter-de-vluchtelingenstromen

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Dat betekent dus dat we in deze rubriek geen kwaad woord meer over de islam mogen zeggen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Dat is dus islam en allen die gekleurd zijn!

  Like

 4. Don Tessers zegt:

  Ik heb al heel lang het vermoeden dat er grote machten en krachten achter het grote wereldgebeuren zitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s