DE DUITSE REGERING BEVORDERT MET HAAR VLUCHTELINGENPOLITIEK DE EXODUS VAN HEEL EUROPA

Screenshot_31

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Deze regering gaat volkomen onverantwoordelijk om met de vluchtelingenproblematiek. Eigenlijk zou het heldere mensenverstand moeten zeggen dat álle arme mensen zich op weg naar Europa begeven wanneer hen zo ’n vooruitzicht wacht als de reeds gearriveerde vluchtelingen in Duitsland: een woning, zakgeld ter waarde van € 345,-, gratis gebruik van het openbaar vervoer, scholing van de kinderen in Duitse scholen, gratis gezondheidszorg. Dat doet heel snel de ronde in de armenwijken van deze wereld en zodoende begeven zich steeds meer arme mensen op weg naar Duitsland, tot er van Duitsland niets meer over is. Zo ’n houding is niet alleen onverantwoordelijk tegenover de Duitsers, maar vernietigt de landelijke infrastructuur, tegelijkertijd met de teloorgang van de binnenlandse veiligheid, aangezien de meeste van deze mensen een profeet volgen die de Duitsers afgeslacht en uit het land zou hebben verdreven.

Door de volkomen krankzinnige beloften van onze regering om iedere vluchteling datgene te bieden wat de Duitsers zich door decennialang hard werken verworven hebben, zorgt deze regering er voor dat zich thans miljoenen naar Duitsland begeven en als deze regering niet onmiddellijk met haar complete vluchtelingenpolitiek rechtsomkeert maakt en de grenzen weer sluit, tegelijk met de uitzetting van die vluchtelingen die alleen maar hier zijn om zich dit land en de verworvenheden van de bewoners toe te eigenen, dan is Duitsland binnen de komende 4 jaar overrompeld door vluchtelingen, de infrastructuur vernietigd en een burgeroorlog van jewelste uitgebroken. Dat weten ook de Europese landen, die mede onder deze waanzinnige politiek te lijden hebben, zoals Hongarije.

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán lijkt in dit verband tenminste nog overzicht te hebben en heeft zijn van nature aanwezige mensenverstand niet aan de dichtstbijzijnde kapstok gehangen. Dat de Hongaren ons ooit op politiek gebied vooruit zouden zijn, zou men in de tijden van “Piroschka” ook nog niet vermoed hebben! Als deze regering daar niet onmiddellijk op inhaakt, zal Duitsland het meest onderontwikkelde land in de hele EU worden. Geen wonder, nu het met de  zwakst ontwikkelde en meest gewelddadige culturen op deze aarde wordt overspoeld.

Orbán roept Duitsland op de grenzen te sluiten: www.bild.de

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op DE DUITSE REGERING BEVORDERT MET HAAR VLUCHTELINGENPOLITIEK DE EXODUS VAN HEEL EUROPA

 1. Cathja zegt:

  Verstandige taal.
  Met dank aan u Theresa, voor het vertaalwerk!

  Like

 2. Berthe zegt:

  Bedankt weer voor het vertalen, Theresa!!
  Wat gaat het nu in een snel tempo BERGAFWAARTS………
  Met hoeveel zijn wij nog in Europa die af willen van de EU en onze regeringen met hun zelfmoordagenda?????
  Vandaag weer in Buitenhof een tenenkrommend pedant vrouwtje, Sigrid Kaag, gezant voor Libanon van anti-Zwarte-Pieten organisatie, VN, wat wel even vertelde dat wij vluchtelingen (pardon..migranten) MOESTEN opnemen.

  Like

 3. Jan zegt:

  In Polen (dat Europa al eens van de ondergang heeft gered):

  Like

 4. Jean zegt:

  Theresa, 100% met u eens,
  Wanneer wordt Adolfine Merkel uitgeschakeld?
  Wanneer wordt jeneverfles Jancker uitgeschakeld?
  Wanneer wordt die hele EU troep uitgeschakeld?
  Het is anders reeds 5 over 12 met die moslim/islamtroep op ons grondgebied, ik zou graag aan de grote poets willen beginnen…

  Like

 5. Thoth zegt:

  Merkel met haar statement : “elke vluchteling is welkom in Duitsland…”

  Tss…

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Honderden Algerijnen zijn op weg naar Turkije om door te gaan “voor”Syrische vluchteling”.

  Door het warme onthaal van Angela Merkel voor de Syrische vluchtelingen, gaan er nu 1000-den jonge mannen op weg naar Syrië/Turkeije.
  Op ,t eerste gezicht zouden ze door kunnen gaan voor Syrische vluchteling die zich aan de gevaarlijke reis naar Europa wagen en daar dezelfde warme onthaal hopen te krijgen van de Duitse autoriteiten.
  Het was Air Algérie die als eerste melding maakte van dit fenomeen nadat er sinds enkele weken een flinke toename was van het aantal vluchten naar deze gebieden.
  De samenstelling en de houding van de passagiers zouden ook aanleiding moeten geven tot een alarmsignaal: jongeren, voornamelijk tussen de 18 en 35 jaar, die gedurende de hele reis voetbal-liederen ten gehore brengen en schreeuwend opscheppen over het comfortable Europese leven dat ze gaan leiden en prat gaan om het avontuur van hun illegale immigratie.

  De vertegenwoordiger van de Maatschappij vertelde dat hij sinds 2012 nog nooit zoiets had meegemaakt, dit was voor de wedstrijd van Egypte tegen Soedan, toen duizenden jongeren uit ?Algerije naar Khartoem vlogen en onze vluchten overvol raakten.

  Hierdoor gealarmeerd hebben de douane autoriteiten enkele van hen ondervraagd en kwamen er achter dat sommigen van hen al eerder met succes “kapitein” op de “vluchtelingenboten” waren geworden.
  Een lucratieve business, alhoewel gevaarlijk en die voor sommigen van hen de “mythe” doet herleven van de Turks – Algerijnse vloot van Khair-Eddine Barberous

  Bron:http://www.wikistrike.com/2015/09/air-algerie-previent-des-algeriens-quittent-le-pays-pour-la-syrie-et-la-turquie-afin-de-se-faire-passer-pour-des-refugies-syriens.ht

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Wat zou Karel Martel doen als hij nu leefde?
  Hij zou de middelen van den 21e eeuw inzetten. Als je moslims wil bestrijden moet je aanpakken wat des moslims is.
  Elke moskee met de grond gelijk maken en die grond vervolgens rijkelijk besproeien met varkensurine en andere overblijfsels van de slacht van varkens.
  Elke moslim die als imam de geesten van de mensen vergiftigt zonder pardon over de grens duwen.
  Alle subsidie aan elke islamgerichte organisatie, zoals de islamitische radio / TV stop zetten en de betreffende activiteiten verbieden.
  In het onderwijs en alle andere voorlichtende informatie duidelijk maken dat de islam geen religie maar een ondemocratische, wrede veroveringspolitiek is, die als doel heeft de hele wereld te ONDERWERPEN. Dat is islam.
  Islam, weg ermee !!!
  En ….. vooral volhouden om de EIGEN, NEDERLANDSE cultuur te verdedigen, zoals het een goed patriot betaamt.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 8. alidas1 zegt:

  Ze moeten toch allemaal hun eigen taal kunnen schrijven en spreken ?
  Daar vallen ze dan toch op .Je leert toch zo gauw niet een andere taal.
  Dan vallen ze door de mand

  Like

 9. Onno Zelmans zegt:

  Heel sterk is die van “geweldmensen”. Duitsers hebben daar niets mee uiteraard.
  Hard werken doen ze wel, om -als er geen dwangarbeiders te dwingen zijn- hun EIGEN troep zo snel mogelijk op te ruimen en het ZICHZELF weer zo comfortabel mogelijk te maken.
  Of Duitsers trouwens in de zandbak Libië of onder de koperen ploert rond de evenaar ook zo hard hadden kunnen werken met ‘Wirtschaftswunder’ resultaat?

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Het artikel geeft voor 100% de waarheid weer. Prima gedaan Theresa!

  Like

  • Wachteres zegt:

   Moet jij straks weer aan het werk, Tom? 😉

   De grenzen gaan weer dicht.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Wachteres: 16.55. uur. Met mijn stijve beenderen van een 63 jarige; hihihi. Maar eerlijk is eerlijk, ik zou zo weer aan dat werk willen, als we ONS NEDERLAND zo weer terug zouden krijgen, beste Wachteres. Maar helaas, ik zie dat nog niet zo gauw gebeuren hoor! Dank voor de leuke reactie.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Alle eer in dit geval voor Frau Petra Raab, Tom!
   De dame schijnt trouwens woonachtig te zijn in de Kreis Nürnberger Land, wat een leuk toeval is, want die omgeving ken ik goed!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 11. Jan zegt:

  Als je leugenaars, moordenaars, verkrachters en jihadisten zo onderbrengt ben je toch echt niet meer goed snik:

  Halle: Maritim-Hotel wird Luxusunterkunft für „Flüchtlinge“ – 80 Mitarbeiter betroffen

  Ab 1. Oktober 2015 wird das Land Sachsen-Anhalt das Maritim Hotel Halle als Interimsunterkunft für Flüchtlinge betreiben. Der Mietvertrag zwischen Landesregierung und der Maritim Hotelgesellschaft mbH läuft zunächst für drei Jahre und beinhaltet eine Verlängerungsoption. Damit gibt die Maritim Hotelgesellschaft den Hotelbetrieb des Hauses in Halle zum 30. September 2015 auf.

  http://www.pi-news.net/2015/09/halle-maritim-hotel-wird-luxusunterkunft-fuer-fluechtlinge-80-mitarbeiter-betroffen/

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s