DE “HINDOEKOESJ” IS NU IN DUITSLAND

Screenshot_32

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Haal onze jongens weer terug uit Afghanistan, want in Afghanistan zijn geen Afghanen meer; die zitten nu allemaal in Duitsland. Thans moet de Duitse vrijheid direct in Duitsland verdedigd worden. In Berlijn, Keulen, Dortmund, Hamburg, Duisburg, Pforzheim en alle andere Duitse steden. Onze jongens zijn in eigen land nodig, omdat wij de mensen die die voor de rampzalige toestanden in deze gebieden verantwoordelijk waren, thans allemaal Duitsland binnengelaten hebben. Er is geen oorlog meer tussen Israël en de omringende gebieden, omdat alle moslims nu in Duitsland zitten. Israël heeft zijn absolute rust. Geen bombardementen meer, geen raketten meer op de steden, omdat alle Palestijnen zich nu in Berlijn bevinden en daar van Duitsland hun rechten opeisen. Moet Duitsland 1,8 miljoen Palestijnen opnemen?

De reden dat onze jongens aan de Hindoekoesj niet echt iets bereikt hebben en het land er nog steeds zo uitziet als vóór zij er hun invloed konden laten gelden, is dat men op deze manier geen ménsen verandert. De Afghanen blijven steken in hun ontwikkeling, onverschillig of er om hen heen thans westerse invloeden aanwezig zijn die hen ervan willen overtuigen dat hún levenswijze de betere is. De vrouwenrechten, de mensenrechten, dat interesseert een Afghaan niet als zij niet conform zijn religie zijn, die deze dingen duidelijk áfwijst. Afghanen zijn, net als alle andere moslims, van jongs af aan zó gevormd dat de wetten van hun profeet – en daarmee alle mensenrechtenschendingen en vrouwenonderdrukking die daarmee samenhangen – Allah´s wil zijn. Hén kan men niet nader tot de democratie brengen door soldaten in hun land in te zetten.

Dat heeft men gezien aan de vele moslims in Duitsland, zelfs aan diegenen die in Duitsland geboren zijn en zo tot op heden de democratie en de vrouwenrechten dagelijks mee konden beleven. Deze mensen zijn zó door hun op Allah gerichte wetten gevormd, dat het wat dat betreft niets met hun ontwikkeling doet, al zijn ze hier als vierde generatie geboren en getogen. Ze hebben zich simpelweg afgesloten voor de democratische cultuur in Duitsland en leven hier in Duitsland verder naar hun voorhistorische wettenstelsel uit de Arabische woestijn in de 7de eeuw. Onze justitie, onze politie, onze wetten gaan totaal aan hen voorbij. Voor hen tellen slechts hun imams, hun rechtsprekers, hun wetten en hun normen- en waardenstelsels, die haaks staan op die welke onze religie en onze cultuur gevormd hebben. Deze mannen is het ook in vier generaties in Duitsland zelf niet gelukt de vrouwen binnen hun gelederen het recht te gunnen om met christelijke mannen te trouwen en aldus afstand te doen van hun religie. Het is ze niet gelukt zich van de controledrang over hun vrouwen los te maken. Maar het is ze vooral niet gelukt hun geweldpleger van een profeet, die vrouwen tot slaaf maakt, in 8 jaar tijd ruim 80 rooftochten tegen vreedzame volkeren gehouden heeft, Joden onthoofd en ongelovigen het land uitgejaagd heeft, de rug toe te keren, hoewel ze sinds vier generaties tussen ongelovigen leven én opgegroeid zijn.

Zo weinig flexibel zijn deze mensen, die zich, in weerwil van hun onderontwikkelde toestand, nochtans verbeelden in Duitsland absoluut in hun recht te staan. Het is de moslims in ruim 1400 jaar tijd niet gelukt om hun gewelddadige profeet de rug toe te keren. Dat zegt wel iets over de moslims. Zelfs niet in de gebieden, waarin de mensen om hen heen verlicht en democratisch ten opzichte van vrouwen, mensen en kinderen leefden. Het heeft geen zin om de moslims de democratie en de mensenrechten te willen bijbrengen; daarvoor zouden ze eerst van hun verheerlijking van een mensenslachter, die vrouwen tot slaaf maakte, moeten afkomen. Pas daarna kan men daarop al het andere bouwen. Doet een moslim dat niet en zegt hij daarover dat hij desondanks de mensenrechten in acht neemt, dan zou men daarvan geen woord moeten geloven. Zijn handelswijze, namelijk een gewelddadig mens als profeet volgen, logenstraft hem.

Zolang men van de moslims hun verhalen over de islam en hun profeet nog slikt en niet nadrukkelijk zegt dat de verheerlijking van een geweldpleger in Duitsland sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog niet meer is toegestaan, zolang zullen zij aan hun democratie-vijandige wetten en aan de verheerlijking van hun gewelddadige profeet vasthouden. Met deze vorming haalt onze regering thans met de zogenaamde vluchtelingen, die dat in werkelijkheid niet zijn, maar islamitische veroveraars die ongelovig gebied in heilig gebied willen veranderen, vijanden van de democratie het land binnen.

Deze mensen zullen zich niet aanpassen aan de Duitse wetten, zoals hun broeders in het geloof in Duitsland reeds duidelijk hebben laten zien, maar hun levenswijze, hun levensopinies betreffende mannen en vrouwen en betreffende hun wetten allemaal meebrengen naar Duitsland en daar op precies dezelfde manier verder leven als in hun landen van herkomst. Zo komt het dat alle problemen met gewelddadige groeperingen, die allemaal denken het recht voor zich in pacht te hebben, zich thans in Duitsland opstapelen. Deze mannen, hier nog volkomen gevrijwaard van welke vrouwelijke inbreng dan ook, hebben de hele dag niets beters te doen dan te vechten tegen wat dan ook. Dat is hun bron van leven, aangezien zij in de intermenselijke contacten nog niet eens de toegang tot hun vrouwelijke wederhelft gevonden hebben. Voor hen zijn aldus slechts hun mannelijke collega’s echt belangrijk én de verheerlijking van een geweldpleger als profeet, die niet voor niets zulke stellingen als “De mannen staan boven (qauwamun ‘ala) de vrouwen, omdat Allah ze (van nature boven dezen) verkozen heeft….”, als goddelijk geëlimineerd heeft:

Soera 4, vers 34: Mannen zijn voogden over de vrouwen omdat Allah de enen boven de anderen heeft doen uitmunten en omdat zij van hun rijkdommen besteden. Deugdzame vrouwen zijn dus zij, die gehoorzaam zijn en heimelijk bewaren, hetgeen Allah onder haar hoede heeft gesteld. En degenen, van wie gij ongehoorzaamheid vreest, wijst haar terecht en laat haar in haar bedden alleen en tuchtigt haar. Als zij u dan daarna gehoorzamen, zoekt geen weg tegen haar. Waarlijk, Allah is Verheven, Groot.”

Tot hun ware gevoelens hebben deze mannen nog geen enkele toegang, anders zouden zij ook niet zo volkomen zonder empathie zoveel vrouwen tot een leven aan hun zijde kunnen dwingen. Deze mannen, van wie onze bondskanselier denkt dat zij ze in de hand heeft, stromen nu op dit ogenblik bij miljoenen ons land binnen. En verheerlijken “de Moeder van alle gelovigen” voor het openen van haar land voor hun energieën.

In Syrië woedt geen oorlog meer en desondanks stromen miljoenen Syriërs naar Duitsland, omdat ze kennelijk geen zin hebben om hun land weer op te bouwen, maar zich liever in het kant en klare nest in Duitsland installeren en zich door de Duitsers volledig laten verzorgen, tegelijkertijd de opdracht van hun god vervullend, namelijk: ongelovig gebied in gelovig gebied te veranderen. Onze regering heeft deze waanzin mogelijk gemaakt. Volkomen ongeïnformeerd, naïef óf zonder scrupules, laat ze Duitsland door vijanden van de democratie, die in andere landen hebben aangetoond dat zij tot democratie niet in staat zijn en het ook helemaal niet willen, overspoelen. Mensen, die al ruim 1400 jaar hun wetten van Allah, die voor hen in alle facetten van hun leven aanwezig zijn en die de sluier uit de 7de eeuw dragen, voor goddelijker houden dan welk democratisch wetboek ook.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allah, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Genocide, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, politici, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op DE “HINDOEKOESJ” IS NU IN DUITSLAND

 1. Jean zegt:

  Als ik die smeerlapperij op onze straten zie liggen dan stel ik me steeds de vraag “waar blijft de brandweer met het waterkanon?”.

  Like

  • Jean zegt:

   De Duitsers gaan er nog spijt van krijgen dat ze dat stasi wijf ooit gekozen hebben, zeker weten, dat wijf is nog erger dan Hitler de man waar ze toch zo graag bij op de schoot zat.

   Like

   • Sjaak zegt:

    Jean ! Je ligt hier er naast !
    Het is wie ook in Nederland !
    Gekozen is niet een van deze smeerlappen !
    Ze zijn ons eenvoudig voor de neus gezet !
    Gekozen is wanneer een Referendum van de
    bevolking komt !
    Gekozen worden Partijen met Personen waar
    daarna mee-eters en Parasiten insluipen die
    we garandeerd niet gekozen hebben !
    Het beste voorbeeld is Gauck die overbodeig is
    wie stront aan je schoenen !
    En de hele EU Parasiten zijn wie stront aan de
    schoenen die we ook niet een van gekozen hebben !

    Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Zo ongeveer iedere volgeling van die Mohammed heeft een IQ beneden de 80; een gegeven wat verklaard waarom ze volgeling van die moordenaar en kinderverkrachter blijven.
  Ze missen het verstand zelf na te kunnen denken…

  Like

 3. mijn-idee zegt:

  Kijk en huiver.

  Like

 4. Vederso zegt:

  Gruwelijk detail: hindoekoesj = Dood van een hindoe.

  Like

  • Sjun Demartelaere zegt:

   Letterlijk hindoeslachting.http://www.hindunet.org/hindu_history/modern/hindu_kush.html
   Het biedt een verklaring voor waar de zigeuners vandaan komen die al eeuwen door Europa zwerven. Met dank aan islam zijn delen van Afghanistan enkele eeuwen geleden ontvolkt door verjaging en afslachting conform het voorbeeld van Mohammed en zijn gezellen op het Arabische schiereiland.
   .
   Vandaag de dag zien we precies hetzelfde gebeuren in Syrië, Irak en geislamiseerde delen van Afrika en Azië. Laat daarom niemand wegkomen met de bewering dat islam vrede zou zijn. Zelfs rust in vrede is sommigen nog niet gegund op Cyprus en Kosovo.

   Like

 5. Leo zegt:

  Nauhh,,,,,,,,,, nog 1 X dan:
  Het zijn geen vluchtelingen.
  Het zijn geen immigranten.

  Het zijn BEZETTERS !!

  Like

 6. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 7. Pingback: DE “HINDOEKOESJ” IS NU IN DUITSLAND |

 8. BertG. zegt:

  door Afshin Ellian
  Migranten zelf zijn grootste slachtoffer van emotionele politiek.
  Er wordt in de Europese media gedweept met het migrantenvraagstuk. De emoties, in de media en in de politiek, leiden vooral tot teleurstellingen.

  Het migratievraagstuk, met onder anderen duizenden oorlogsvluchtelingen, houdt de gemoederen bezig. Er is een wedstrijd gaande omtrent de vraag wie het krachtigste, meest menselijke gebaar kan maken.
  http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2015/9/Migranten-zelf-zijn-grootste-slachtoffer-van-emotionele-politiek-2685550W/?masterpageid=158493

  Like

 9. dasha zegt:

  Hoe willen wij die zelf alles doen in dit land wat God verboden heeft en ook die graairegering als voorbeeld deze mohammedanen leren. Laten wij eerst teruggaan naar de Enige en ware God en doen wat de Torah zegt, dan kunnen we hen over de Liefde van de Here Jezus vertellen zodat zij ook niet verloren gaan.

  Like

  • BertG. zegt:

   Zie je wel dat ik gelijk bij mij reactie bij Slogan. Dat ze kroegen er van moeten maken.
   Daar draait het om, ze de kerk in te lullen. De enige waarheid.
   En misschien, je weet het nooit, maak je nog een kans. KANSLOOS.
   Ben je toch goed bezig geweest en heb jij je plekje verdient daarboven.

   Ja kom maar op als je nog wat heb.

   Like

 10. koddebeier zegt:

  Landen die we al kunnen opgeven :
  Zweden.
  Duitsland
  Engeland
  Frankrijk
  Zal de rest nog volgen ????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s