De leugen als wapen

Screenshot_30

(Door: “Julia Caesar” – Vertaling: ”Vederso”)

Het is een ziekte die door Zweden gaat, een epidemie die zich op ongekende schaal verspreidt. De ziekte is nog niet erkend en moet dus als pure misleiding worden beschouwd. Er is nog geen naam aan gegeven. De duidelijke symptomen kunnen echter objectief worden onderscheiden en alles wijst erop dat de ziekte wordt gepolitiseerd. Het meest voorkomende symptoom is de leugen. De leugenziekte lijkt een geschikte naam te zijn. De ziekte heeft zich nu zodanig verspreidt dat het gerechtvaardigd is om te spreken van een epidemie. Zweden bevindt zich in een ernstige situatie, die gezond verstand, kennis, moed en luciditeit vereist. Een massapsychose die zich snel uitbreidt en het is een direct gevaar voor de gemeenschap van een land in crisis.

In een massapsychose verliezen de getroffenen het gezond verstand en het vermogen kritisch over de gebeurtenissen te zijn. Zij geven onafhankelijk denken op en worden een gemakkelijke prooi voor manipulatie en propaganda. Ongebreidelde groepsprocessen nemen het over. Verschillende sadistische en verfijnde systemen van onderdrukking jagen de kudde angst aan, tot in onderwerping.

Alle informatie die een ander beeld van de werkelijkheid kan geven, is uitgeschakeld. Groepscohesie bevestigt dat de eigen standpunten de enig geldige zijn. Ze legitimeert ook praktijken en attitudes die anders ondenkbaar zouden zijn, bijvoorbeeld het systematisch gebruik van leugens, propaganda als een instrument in de demonisering en vervolging van dissidenten.(…)

… De twee machtsblokken, de politiek en de media, zijn duidelijk op elkaar afgestemd, zowel wat betreft de doelen als de methoden. In werkelijkheid zijn ze samengevoegd tot één gigantisch machtsblok en in onderling overleg bestrijden ze de waarheid en hun eigen volk. Mediaprofessionals, belast met het onderzoeken van de grenzen van de macht, hebben dit allang verlaten ten gunste van de ondemocratische projecten om Zweden zo snel mogelijk weg te geven aan de inwoners van andere landen.(…)

Een gevecht met leugens als wapen kan nooit kan worden gewonnen

… Zweden en Europa worden geconfronteerd met enorme problemen (niet met uitdagingen), met de grootste instroom in de geschiedenis van migranten uit disfunctionele en ineengestorte ontwikkelingslanden. Een zeer klein percentage is vluchteling in het kader van het VN-verdrag, dat wil zeggen op de vlucht uit landen waar hun leven in gevaar is. Deze minderheid, die aan de criteria van het verdrag voldoet, is grotendeels samengesteld uit mensen op de vlucht voor oorlog uit het verscheurde Syrië.(…)

Een regelrechte invasie van Europa

… Zestig miljoen ontheemde mensen is historisch ongekend. Het is niet te vergelijken met de Tweede Wereldoorlog. Er is een regelrechte invasie van Europa bezig. De situatie vereist op alle verantwoordelijke niveaus totale eerlijkheid. Maar wat we zien, is paniek en een verlamde EU, die de controle heeft verloren en het aan de individuele lidstaten overlaat om de situatie zo goed mogelijk op te lossen.

Niemand stelt ​​de legitieme vraag WAAROM deze tsunami van migranten Europa nu overspoelt. Hoe waarschijnlijk is het dat honderdduizenden mensen in niet door oorlog getroffen landen op exact hetzelfde moment besluiten naar Europa te gaan? De redenen voor die invasie worden door niemand onderzocht. Een dergelijk onderzoek zou zeker ongewenste resultaten geven.

De EU heeft al ongeveer 24 miljoen werklozen en in een aantal landen, voornamelijk voormalige communistische staten zoals Roemenië en Bulgarije, maar ook landen als Spanje, Ierland en Portugal, leven 22 miljoen Europeanen op of onder de armoedegrens.

Maar het wordt gepresenteerd, zoals hierboven al besproken, dat het de plicht van de EU is om deze invasie van migranten uit de Derde Wereld te ontvangen. Niet alleen degenen die recht op asiel recht, maar ook de absolute meerderheid, alle illegale migranten die geen greintje recht hebben op asiel.

Alle fatsoen is overboord gegooid

In Zweden, als de meest extreme van alle landen, weigeren politici en journalisten om naar de publieke opinie te luisteren, ze weigeren om het onderwerp te bespreken en schakelen in plaats daarvan liever over op leugens en propaganda op de meest bizarre niveaus. Het doel heiligt de middelen. Er zijn geen remmingen overgebleven. Alle fatsoen is overboord gegooid.(…)

… Zweedse mensen worden gegijzeld vanwege het belangrijkste doel, d.w.z. de massa-immigratie. Vandaag de dag komen er meer dan 3.000 asielzoekers per week (= meer dan 150.000 in een jaar), dat is nog maar het begin. Gedrenkt in een sentimenteel emotioneel beuken van een gezamenlijk georkestreerde mediacampagne die zonder precedent is, moeten we accepteren dat we niets te zeggen hebben in ons eigen land.(…)

…Vrijheid van meningsuiting is in onze tijd één van de kritieke kwesties. De betekenis ervan gaat veel verder dan de behandeling door de media van mij en andere dissidenten. Maar wat er met mij is gebeurd, laat zien dat journalisten bereid zijn om een ​​ongemakkelijke schrijver het zwijgen op te leggen. Wraak en de geur van bloed zorgen ervoor dat ze afzien van alle ethische principes die ze zeggen te belijden. Wat ze niet schijnen te bedenken, is dat zij de tak afzagen waarop ze zitten.

In het huidige Zweden is de vrijheid van meningsuiting duidelijk niet onvoorwaardelijk. Karin Olsson zegt in Expressen dat ik “de vrijheid van meningsuiting misbruik”. Dit weerspiegelt de toon van Stalin en Mao, Erich Honecker, en Fidel Castro.(…)

… Hoofdredacteur Peter Wolodarski van Dagens Nyheter wil de vrijheid van meningsuiting beperken door actie te ondernemen tegen wat hij noemt “online haatzaaien”.(…)

… Europese leiders hebben dezelfde mening. Angela Merkel heeft bedoelingen die net zo angstaanjagend zijn als Peter Wolodarskis ze uitdrukt. In een recente toespraak gaf ze een duidelijke indicatie van wat critici van immigratie wacht:

“Iedereen die de immigratie niet accepteert die nu plaatsvindt …, die persoon pleegt een misdaad tegen de Duitse grondwet en voor zoiets is er ´zero tolerance´.” Het was een duidelijke verklaring van Merkel: racisten en rechts-extremisten zijn vijanden van de Grondwet.(…)

… Met de leugen als wapen kunnen tijdelijke overwinningen een goed gevoel geven. Met haat als strategie kan men zeker ver komen. Maar een strijd met leugens als wapen kan nooit worden gewonnen. Wanneer de kranten en de overheid proberen om het hele Zweedse volk te misleiden door propaganda en wanneer beroemdheden een beroep doen op “menselijkheid” kan men duidelijk de mate van wanhoop zien. Wanneer de leugenaars en haters van een groot mediaconcern met miljarden middelen in de rug proberen een eenzame, gepensioneerde blogger tot zwijgen te brengen, dan weet je dat ze in de problemen zijn.

Als je dan klaar bent met satire als van Fredrik Antonsson (“zesde man”), op basis van de film ‘Der Untergang’ over Hitler’s laatste dagen – dan weet je dat de bevrijding nabij is. En het waren niet de leugens die overwonnen.

Bron:
http://snaphanen.dk
Auteur: Julia Caesar

Google-vertaling, bewerkt door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, democratie, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Persvrijheid, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op De leugen als wapen

 1. Tokyo Joe zegt:

  Die ziekte doet me sterk denken aan het Dunning-Kruger effect:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Dunning-krugereffect

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Niet alleen in Zweden maar in bijna de HELE €uro-unie is het zo.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Julia Caesar, als er op dit moment één Zweedse publicist is, die het verdient, gehóórd te worden, bent U het!
  Het valt voor te stellen, dat U zich een roepende in de woestijn voelt, maar geen oorlog, geen revolutie of welke rampspoed dan ook is ooit ten goede gekeerd zónder begonnen te zijn met die éne roepende in de woestijn!
  Gaat U vooral door: Dit artikel is nu eens eéén van de zeer weinige zínnige stukken, die ons bereiken vanuit Zwéden!
  Chapeau, Mevrouw!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Volgens mij staat er in iedere grondwet dat het land zijn burgers moet beschermen!Dus Merkel,Hollande,Rutte enz.treden dan zelf de grondwet met voeten,toch?

  Like

 5. rommel zegt:

  Complimenten Vederso. Ik kwam het artikel ook tegen. Vond het wel de moeite waard om het te vertalen maar had er effe geen zin om aan te beginnen. Julia Caesar schrijft altijd van die ellenlange stukken. gelukkig ben jij er nog.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Bedankt Vederso voor de moeite die u genomen heeft Julia Caesar’s artikel voor ons leesbaar te maken.
  Gelukkig dat er nog zulke vaderlandslievende mensen in Zweden bestaan en op de misstanden durven wijzen.

  Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Tack Julia for sanningen!!!!!!

  Like

 8. Jan zegt:

  De eed die Merkel aflegde maar zij met voeten treedt:

  Ich schwöre, dass ich meine Kraft dem Wohle des deutschen Volkes widmen, seinen Nutzen mehren, Schaden von ihm wenden, das Grundgesetz und die Gesetze des Bundes wahren und verteidigen, meine Pflichten gewissenhaft erfüllen und Gerechtigkeit gegen jedermann üben werde. So wahr mir Gott helfe.“

  De eed van de handlangers van Merkel:

  „Ich schwöre, das Grundgesetz und alle in der Bundesrepublik Deutschland geltenden Gesetze zu wahren und meine Amtspflichten gewissenhaft zu erfüllen, so wahr mir Gott helfe.“
  https://de.wikipedia.org/wiki/Amtseid

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Theresa zegt:
  ‘Het valt voor te stellen, dat U zich een roepende in de woestijn voelt, maar geen oorlog, geen revolutie of welke rampspoed dan ook is ooit ten goede gekeerd zónder begonnen te zijn met die éne roepende in de woestijn!’
  Prachtig geformuleerd!
  De boodschap is ook duidelijk: Laten we vooral doorgaan met roepen. En .,… voor wie wil, kan en durft een stap verder : ACTIE.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 10. Jan zegt:

  ‘Europa heeft migranten hard nodig’

  De vluchtelingencrisis legt een chronische Europese ziekte bloot: gebrek aan eenheid en politieke daadkracht, zegt professor en auteur Ian Buruma. Volgens hem heeft het continent bovendien een te eenzijdige, negatieve kijk op asielzoekers. ‘Zij worden niet gezien als een verrijking.’

  Het optreden van Angela Merkel kan hem wel bekoren. Met haar belofte dat Duitsland mensen in nood nooit de deur zal wijzen, is zij uitgegroeid tot de ‘Mama Merkel van het Beloofde Land’. ,,Ja, ik heb sympathie voor haar. Het Duitse optreden is hartverwarmend.

  http://www.ad.nl/ad/nl/36281/Vluchtelingenstroom-West-Europa/article/detail/4141744/2015/09/14/Europa-heeft-migranten-hard-nodig.dhtml
  Wie die lul is, voor zover nog niet bekend:

  Luister wat hij over Theo van Gogh zegt. Vanaf 26:30

  Like

 11. Jan zegt:

  Zweden dumpt asielshoppers in buurland Finland:

  SWEDISH IMPERIALISM, IT’S OFFICIAL: DUMPING MUSLIM SETTLERS INTO FINLAND/NORWAY…….

  So much for that highly vaunted Nordic friendship. Sweden treating Finland like an old colony from its prior days of imperialism.
  After inviting every wannabe asylum seeker to Sweden, its minister of the interior admits that the Swedish state is dumping muslims into Finland and Norway, just because they want to. Sweden is therefore determining Finland’s border policy for them.

  http://tundratabloids.com/2015/09/swedish-imperialism-its-official-dumping-muslim-settlers-into-finlandnorway/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s