En… is er nog steeds geen sprake van de islamisering van Europa?

Screenshot_13

(Door: Lucie Paseková – vertaling: Z.B.)

Waarschijnlijk herhaal ik mijzelf, maar … hoe lang moet deze waanzin nog doorgaan? Een levend beeld komt bij me op – een beeld van een Saoedi die brult van het lachen bij het aanzien van de oorspronkelijke Europeaan die (uitdrukking van K. Kryl) “ met zijn bek in de grond wroet”.

Tijdens de studie psychologie en filosofie worden we door de docenten aangespoord om de termen ‘normaal en abnormaal’ te vermijden. Want het is een zeer subjectieve kijk op de werkelijkheid. Maar hoe hard men ook probeert om  zich hieraan te houden, er bestaat toch een zekere hang naar ‘normaal’. Die wordt bepaald door onze opvoeding, onze afkomst, ons geloof en ons gevoel van onze sympathie.  En ik moet concluderen dat de oorspronkelijke Europese manier van leven me bevalt en me het meest eigen is. Ik voel me hier thuis. Allerlei verlokkingen en verleidingen om hier ver weg te gaan heb ik overgeslagen. Ik ben een Tsjechische en ik ben er trots op. Ik ben trots op de waarden van mijn voorouders. En ik wil ze behouden voor mijn nakomelingen. Vroeger noemde men dit patriottisme. Vandaag de dag noemt men het nationalisme. Ik word gedwongen om  de huidige  gebeurtenissen in Europa, ondanks de vermaning van de docenten, toch in termen van normaal en abnormaal te bekijken en van wat natuurlijk en wat onnatuurlijk gedrag is.

De uitdragers en verspreiders van de islam gedragen zich heel normaal en natuurlijk. Hun geloof verplicht hen ertoe de islamitische ideologie over de hele wereld te verspreiden. En dat doen ze. Volkomen in overeenstemming met wat ze als de normaalste zaak van de wereld beschouwen. Hun gedrag is volkomen natuurlijk. Ze veroveren tot elke prijs. Bijvoorbeeld op deze manier:

Saoedi-Arabië laat haar eigen welvaart niet kapot maken door geloofsbroeders. Het zet de vluchtelingen systematisch uit, maar steunt ze financieel hoe ze maar kunnen. Voor elk honderd islamitische vluchtelingen in Duitsland is Saoedi-Arabië bereid om, op haar kosten, een moskee te laten bouwen. Maar beste mensen, zo ver weg ligt Duitsland ook weer niet om het aandachtige gebrul van de muezzins ook niet hier te horen. Tja, moslims gedragen zich volkomen in overeenstemming met wat ze als normaal beschouwen en met wat in hun aard ligt.

Dit in tegenstelling tot ons Europeanen, die ons instinct tot zelfbehoud aan het verliezen zijn. Het is onnatuurlijk om je  niet te verzetten. Het is onnatuurlijk om gevaar in eigen huis uit te nodigen en hem ons brood, spaargeld en eigen vrouwen aan te bieden. Het is noch normaal noch  natuurlijk om het  gedag van iemand die ervan overtuigd is dat zijn gedrag normaal of zelfs gerechtvaardigd is, te  willen veranderen. Iemand die geen belang heeft bij integratie. Het is noch normaal noch natuurlijk de ogen te sluiten voor de ervaringen en gevolgen die de multiculti-landen hiermee al opgedaan hebben.

Ik vraag me af: als het de bedoeling is om voor elk groep van 100 binnenkomende moslims een moskee te bouwen op het grondgebied van de Germaanse stammen, in het hart van Europa, is er dan nog steeds geen sprake van de islamisering van Europa?

Bron:
http://luciepasekova.blog.idnes.cz
Auteur: Lucie Paseková

Vertaald uit het Tsjechisch door:
Z.B.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Eurabië, Europa, Genocide, Immigratie, Islamisering, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op En… is er nog steeds geen sprake van de islamisering van Europa?

 1. Uitgelekte Alternatieve Troonrede – Bankrede – Van DLM

  Beste landgenoten,

  Ik spreek jullie toe vanaf dezelfde bank waarop we ‘s avonds met zijn allen zitten en door tv of internet de wereld krijgen voorgeschoteld. Iedere troonrede opnieuw krijgen we een aanmaning om meer belasting te betalen en de broekriem aan te halen met de volgende bezuinigingsronde, alsof wij, de meerderheid van dit land nog niet genoeg aan de Gouden Eeuwen van regenten hebben betaald. Deze bankrede is een gesprek van mens tot mens en ik heb een paar brandende vragen voor jullie. Lees verder >>> http://delangemars.nl/2015/09/12/uitgelekte-alternatieve-troonrede-bankrede-van-dlm/

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  We weten nu allemaal wat de islam inhoudt, moord en onderdrukking als je je niet onderwerpt, nou ik mag dan 77 zijn ik ben nog wel bereid om te vechten voor ons erfgoed, alleen gaat het niet dus moeten we ons verenigen tot een macht die wel in staat is iets te doen. Ik ben het zat dat mijn hele leven nu wordt bepaald door de donkere wolk van de islam die over de wereld hangt.
  We kunnen beginnen geen zaken meer te doen met moslims, misschien dat ze dan zelf in opstand komen tegen hun geloofsbroeders die de hele wereld aan het verstieren zijn.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  1 Moskee per 100 kont-omhoog-zitters worden héél veel moskeeën!

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Toch heel typisch dat men in Oostelijker regionen van Europa blijkbaar beduchter is voor de is=lam, dan in West-Europa.!
  Zou dat met geschiedenis te maken hebben ?

  …………een beeld van een Saoedi die brult van het lachen !!!!!!!!
  ……………
  Hier een voorbeeld van 3 Saoudiërs die iets uit de NL-se krant lezen.

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  In de laatste decennia heb ik al zo’n 200 keer hiervoor gewaarschuwd! En dit is NIET gebaseerd op (zoals de linkse eurofielen steeds beweren) op “onderbuikgevoelens” maar op ware feiten! Hier een voorbeeld:
  https://eunmask.wordpress.com/2012/02/27/de-eu-ontmaskerd/

  Like

 6. Jaan zegt:

  Islamisering? Hoe komt iemand erbij. Het zijn vreedzame arme drommels die vrezen voor hun leven.
  Zingend trekken ze in kolonnes van tienduizenden richting Duitsland onderwijl zingend:

  Wir sind des Allahs schwarze Haufen, heia, hoho,
  und wollen mit Tirannen raufen heia, hoho

  refrain: Schwert voran, dauf und dran
  setzt aufs Klosterdach den roten Hahn

  Wir wollen Mohamed im Himmel klagen, allah hakbar
  dass wir die Ungläubliche nicht dürfen totschlagen, allah hakbar

  uns führt den grossen Allah an, trotz Acht und Bann
  das Schwert führt in in der Fahn, hart Helm und Harnisch an

  Als Adam grub und Eva spann, allah hakbar
  wo war denn da den Christenmann, allah hakbar

  Des Christenmannes Kindelein, heia hoho
  das schicken wir in die Höll’ hinein, heia hoho

  Des Christenmannes Töchterlein, heia hoho
  soll heute uns’re Buhle sein, heia hoho

  Nun gilt es Schloss, Abtei und Stift, heia hoho
  uns gilt nichts als der Koran, heia hoho

  Das Reich und der Kaiser hören uns nicht, heia hoho
  uns gilt nur das Scharia-Gericht, heia hoho

  Ein gleich Scharia gesetz das wollen wir han, heia hoho
  vom Fürsten bis zum Bauersmann, heia hoho

  Wir woll’n nicht länger sein ein Knecht, heia hoho
  Leibeigen, frönig ohne Recht, heia hoho

  Bei München setzt es Brand und Stank, heia hoho,
  dort kommen wir täglich mit zehntausend an, heia hoho

  wir schlagen sie mit Prügeln platt, heia hoho
  uns machen zie mit Hunger satt, heia hoho

  gewonnen werden wir weiter marschieren, heia hoho
  heute gehört uns Deutschland und morgen die ganze Welt, heia hoho

  Like

 7. Jan zegt:

  De Duitsers zullen huizen voor ons bouwen

  Randdebiel Roth:

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Heerlijk die Bosbach.
   Als ik gezegd had wat U roth zegt had ik morgen half Duitsland over mij heen.
   Duitsland heeft heeft 500.000 open banen volgens roth en dat zeg IK 3.000.000 werkelozen, dus moeten die honderdduizenden maar komen want die passen zo in die banen.

   Like

   • Jan zegt:

    In Amerika werden duizenden banen part time banen en zo kon de kliek in Washington en de media niet te vergeten dat honderdduizenden nieuwe banen gecreëerd werden. Duizenden andere banen waren nepbanen want volledig gesubsidieerd, die in de zonnenpanelenindustrie, die gingen uiteindelijk allemaal verloren omdat de bedrijven stuk voor stuk failliet gingen.

    Like

 8. Jan zegt:

  Duitsland viert zijn ondergang:

  Burgerfeest in slot Bellevue in het teken van vluchtelingenhulp

  http://static3.fnp.de/storage/scl/importe/dpa/infoline_rs/politik/inland/1158808_m3w605h320q75v4970_urn-newsml-dpa-com-20090101-150912-99-07297_large_4_3.jpg?version=1442085128

  Bundespräsident Joachim Gauck hat den vielen ehrenamtlichen Helfern gedankt, ohne deren Engagement Staat und Kommunen den derzeitigen Flüchtlingszuzug nicht bewältigen könnten.

  Die Hilfsbereitschaft in Deutschland führe zu einer „ernsthaften Hochstimmung”, sagte Gauck am Samstag beim Bürgerfest im Park von Schloss Bellevue in Berlin. „Aus der Sorge heraus erleben wir uns als fähige Menschen, die eine große Herausforderung bewältigen”, sagte der Bundespräsident . „Das geht ein in unsere kollektive Erinnerung.”

  „Wir können das schaffen, wenn wir uns auch morgen und übermorgen bewusst machen, dass wir die Herren unseres Geschicks sind – wenn wir das wollen”, sagte Gauck.

  http://www.fnp.de/nachrichten/politik/Buergerfest-im-Schloss-Bellevue-im-Zeichen-der-Fluechtlingshilfe;art46559,1586685

  ‘wenn wir uns auch morgen und übermorgen bewusst machen, dass wir die Herren unseres Geschicks sind’ Wat een onvoorstelbare idioot..

  Like

 9. Treintrien zegt:

  Nou hier in Nederland is er geen sprake van islamisering en de regering houdt dit in woord en daad ook niet tegen 😉 Dus.
  Goed stuk !

  Like

 10. Helena zegt:

  Ja natuurlijk de islamisering is al lang bezig! Dat gebeurt al jaren, maar nu wel in een heel rap tempo dankzij de linkse weg kijkers! Daarom moeten we ons verzetten, echte vluchtelingen die geen kant op kunnen zijn welkom maar de vernietigende tsunami van achterlijkheid die op ons af komt moet gestopt worden. Als het zo doorgaat zullen we onze eigen identiteit verliezen en dat zal enorme onoplosbare culturele, economische en sociale gevolgen hebben voor Nederland en voor heel Europa. Heb je kinderen lief en laat eindelijk eens een duidelijk tegengeluid horen. Sta op: Pegida Nederland 11 oktober in Utrecht!

  Like

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  Genoeg = Genoeg

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s