WAAROM LAAT EUROPA DIE HORDES TOE?

Screenshot_23

(Door: “weethetwel”)

De meest besproken vraag van de laatste tijd is zonder meer hoe het in Godsnaam mogelijk is dat al die hordes “asielzoekers” zo gemakkelijk tot Europa worden toegelaten en niet één regering iets doet. Men vraagt zich af of het een soort onnozelheid is of een collectieve dwaling. Maar om een gericht antwoord op die vraag te krijgen, is het goed het huidige politieke systeem in Europa en met name in Nederland eens langs de lat te leggen. Officieel is Nederland een democratie en een sociale verzorgingsstaat, maar in de praktijk is het dat al lang niet meer. Vergeet de vroegere scheidslijnen tussen arm en rijk, tussen werkgevers en werknemers, tussen kapitalisten en arbeiders.  Middels misbruik van het democratische systeem door de politiek en haar handlangers is er een nieuwe snoeiharde scheidslijn in de maatschappij ontstaan: de scheidslijn  tussen de werkers en de overheidsparasieten.

De overheidsparasieten

De overheidsparasieten zijn al die lui die zich door middel van zogenaamde democratische wetten een steeds groter deel  toe-eigenen van het geld dat door de werkers wordt verdiend. Inmiddels wordt al meer dan de helft van het nationaal inkomen op die manier onteigend.

Van de opbrengst leiden ze een onbezorgd en veilig leventje want het gaat al decennialang goed dus waarom zou dat ooit veranderen. En anders worden er weer nieuwe democratische wetten bedacht om toch vooral maar méér geld uit de werkers te persen. Noem de steeds uitdijende rij maar op:

 • politici,
 • (beleids)ambtenaren,
 • de managementlagen bij gezondheidszorg en onderwijs ,
 • Rijkswaterstaat,
 • ministeries,
 • provincies ,
 • gemeentes,
 • bestuurders en managers bij woningcorporaties en waterschappen,
 • ziektekostenverzekeraars,
 • vergeet de bodemloze put van de pensioenfondsen en hun beheerders niet,
 • een prominente plaats is er voor de grenzeloos gefinancierde propagandamachines zoals de publieke omroep en andere media,
 • het door de politiek middels uitkeringen gefinancierde kansloze stemvee,
 • alle overige instellingen die zich tegoed doen aan de staatsruif middels bijdragen en subsidies

Allemaal hebben ze met elkaar gemeen dat ze teren op de zak van de werkende Nederlander. Er is inderdaad sprake van collectieve naïviteit in Nederland, maar dan wel in die zin dat de meeste van die profiteurs niet in de gaten hebben dat ze hun baantjes te danken hebben aan mensen die echt werken en wel risico lopen in de maatschappij.

De werkers

De werkers zijn die mensen in  de maatschappij die werk verrichten waar maatschappelijk  behoefte aan is en die geen geld af kunnen pakken van anderen als het eens een keertje tegenzit. Zij moeten hun geld echt “verdienen”; doordat er behoefte aan hun producten is, zijn anderen bereid er vrijwillig geld voor te geven. Dat zijn:

 • ondernemers met hun personeel,
 • winkeliers, bakkers, middenstand,
 • kleine zelfstandigen, ZZP’ers
 • boeren, tuinders,
 • transporteurs,
 • zakelijke dienstverleners,
 • de groep mensen die weliswaar via de overheid werkt, maar wél in een maatschappelijke behoefte voorzien, zoals: de onderwijzer voor de klas, de politieman op straat, de verpleger aan het bed. Dus niet de managementlagen,
 • alle overige werkers die niet uit de staatsruif plukken.

Crisis op de werkers afgewenteld

Bij de economische crisis waren het alleen de werkers die de risico’s liepen. Zij konden hun baan of hun hele  bedrijf verliezen. De middenstand is in een paar jaar volledig uitgemergeld. Van de overheidsparasieten daarentegen is er niet één die iets van de crisis gemerkt heeft. Hun salaris kwam elke maand toch wel automatisch binnen. Sterker nog: het graaigedrag van deze groep heeft zich in die periode buitensporig ontwikkeld. Terwijl de werkers steeds minder te besteden hadden, eigenden zij zich steeds grotere bedragen toe. Het toppunt was wel dat deze parasieten tijdens de crisis met de mond zeiden te bezuinigen, maar met een dikke middelvinger naar de werkers de belastingen verhoogden en  bezuinigden op de uitgaven voor die groep. Alles om te voorkomen dat hun eigen lekkere leventje werd aangetast.

Geen dankbaarheid voor de hand die hen voedt

Wie zou denken dat er enige vorm van dankbaarheid bestaat van de overheidsparasiet ten opzichte van de werker die dat leventje voor hem mogelijk maakt, komt bedrogen uit. Ze wentelen zich in een narcistische wereld van eigenwaarde en koesteren een diepe minachting voor het gewone volk. Het liefst hebben ze er ook niets mee te maken. Om ze te spreken te krijgen, moet je lang van tevoren nederig aanvragen. Daarom verstoppen ze zich ook steeds meer in prachtige nieuwe gebouwen achter een muur van pasjes en onbereikbaarheid. Kolossale kantoorgebouwen waar hun ”hoogwaardige” arbeidsprestatie wordt geleverd welke door niemand te controleren is en waarvan ook zelden iets blijkt. Maar voor hen die er van profiteren, is het zaak de vanzelfsprekendheid van dit systeem op geen enkele manier ter discussie te stellen. Heerlijk leventje toch?

En dan wordt er aan de poort geklopt

Vervolgens staan de hordes voor de poort en wat blijkt? Er staat een groep mensen te trappelen om binnen te komen die een grote overeenkomst vertoont met de overheidsparasieten zelf. Allebei hebben ze een bloedhekel aan het domme volk dat in Europa woont. Voor de overheidsparasieten is het gewoon een zak domme werkers. Voor de nieuwkomers zijn het  “kafirs”, ongelovigen die onderdanig en schatplichtig aan hen behoren te zijn.  De uitgangspunten en de belangen zijn dus precies hetzelfde.

Daar komt bij dat het welkomstgeschenk (huis en inkomen) ook betaald wordt uit de zak van de werkers en het de parasieten dus geen centje pijn doet. In tegendeel, door ook nog de huizen te vorderen van de werkers of voor hun neus aan de nieuwkomers te verstrekken, kunnen ze het volk nog eens extra op hun miserabele plaats wijzen. En van één ding kunnen ze zeker zijn: de nieuwkomers zullen zich niet aanpassen en dus nooit een onderdeel van de werkers worden. Dat belooft voor de toekomst voldoende stemmen om hun riante positie te kunnen handhaven. In het boek van Houellebecq (De Onderwerping) komt er in 2024 in Frankrijk een moslimpresident  en de sharia dank zij een kongsi  van de moslims samen met de socialisten tégen het gewone volk.

Waarom niet juist christelijke asielzoekers?

Een andere vraag die velen zich stellen, is waarom er niet juist voorrang gegeven wordt aan christelijke asielzoekers? Dat is per slot van rekening de groep die daadwerkelijk bedreigd en vermoord wordt. Hardnekkig weigert  Europa ook maar enige voorrang aan deze groep te verlenen. De verklaring hiervoor past precies in de hierboven beschreven houding van de overheid die dit beslist. Christelijke asielzoekers zijn binnen één generatie ingeburgerd, maar behoren dan wel bij de werkers. Alleen is de kans groot dat zij zich, anders dan de oorspronkelijke bevolking, vanuit hun geschiedenis niet zullen schikken in hun lot als schatplichtig onderdaan en uit dien hoofde zijn ze straks meer een bedreiging voor de parasieten dan de oorspronkelijke (uitstervende) bevolking.  Mogen we hopen dat de bevolking op enig moment toch nog uit haar winterslaap zal ontwaken?

Door:
“weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op WAAROM LAAT EUROPA DIE HORDES TOE?

 1. Jean zegt:

  Het enige waar die politieke lapzwanzen over lullen is hoeveel er dagelijks via registratie binnenkomen en dat is al 110% teveel maar hoeveel lopen er hier “illegaal” rond?
  Komt het tot een conflict en dat komt het sowieso dan zullen wij de verantwoordelijken voor al die ellende ter verantwoording roepen en dat zal niet via zalfjes en aaitjes verlopen, bij deze zijn de lafaards van die EU en de binnenlandse laffe verraders verwittigd.
  Aan 2 groepen hebben wij een afschuwelijke hekel nl. aan moslims/islamieten en aan laffe politiekers, 2 groepen die een doel nastreven nl. DICTATUUR, ene groep via roofpraktijken en de andere groep via moordpraktijken.
  In 2016 moet Europa moslim/islamvrij geveegd worden want wij walgen van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij, de politiekers kunnen nog herstellen maar dan moeten ze nu starten met “verwijderen” i.p.v. binnen halen.

  Like

  • Dot zegt:

   Ik had op TV gehoord dat 30.000 illegalen onderweg naar Duitsland willen en waren niet geregistreerd en verdwenen in de natuur en dat was 6 dagen geleden.

   Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  hoop niet….beste “Weethetwel”…. VECHT !

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Helder artikel.

  Ik vraag me al tijden af waarvan de overheidsparasiet moet vreten als er geen werkers meer zijn; staan die overheidsparasieten daar weleens bij stil?
  Ik denk het niet.

  De overheidsparasieten zouden een stuk zuiniger moeten zijn op hun werkers…

  Like

 4. Jan zegt:

  Overwinning voor Amerikaanse patriotten: geen derde moskee, een gigantische deze keer, in Sterling Heights, Michigan. Holbewoners ‘beledigd’

  Like

 5. helletocht zegt:

  Dit is een prima aanzet om helder te krijgen wat er aan de hand is. Dit is al zeer lang geen op cohesie rustende samenleving meer. De cohesie is er door het bewust kapot maken van een homogene samenleving en door de steeds groeiende onttakeling van de rechten van de burgers al lang niet meer. De werknemer is vrijwel van al zijn rechten beroofd en kan door zijn soortement status van lijfeigene geen vuist meer maken. De middenklasse verzuipt in de problemen en engagement beperkt zich tot het kijken naar Nederland bakt. De bestuurlijke, politieke, maatschappelijke, economische en multi-culti elite is zo sterk geworden en met elkaar verweven, dat een grote meerderheid van ons volk die het anders zou willen geen kans meer krijgt. De politiek, denk dan aan de gevestigde partijen met uitzondering van de PVV, liggen allen onder hetzelfde laken. Ze zullen alles doen om de nu heersende politiek constellatie ( 1e, 2e kamer, kiesdrempel) overeind te houden. Ze doen alles om degenen die hun in hun politieke bestaan bedreigen kapot te maken. Er zijn voor die partijen geen bestuursfuncties en geen plekken in de old boys netwerken enz. De factor Europa versterkt deze pats stelling alleen maar. Vergeet niet de invloed van de NGO’s die via hun lobbynetwerken een funeste invloed hebben op ons allen. Zij zullen altijd de politiek-correcte Eurofiele standaarden hanteren. Daar krijgen ze financiering mee, en daarmee beschermen ze hun vet betaalde salarissen. Helaas kent dit verhaal geen einde.Er is heel wat meer mis dan de burger weet. Het zou overigens goed zijn om een gedegen onderzoek te doen naar het reilen en zeilen van de NGO’s en naar de old boys die daar binnen kamperen.

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Dus moet er snel een bijltjesdag voor de overheidsparasieten komen om het werkende alles betalende volk te bevrijden!! Het hele systeem van privatisering is door 2 partijen vvd+demonen666 in werking gesteld met medewerking van gristenen door allah!!!

  Het ergste springen de gore zakkenvullende ziektekostenverzekeringen eruit, die maar 35% van wat binnenkomt gebruiken voor werkelijke zorgkosten. De rest gaat op aan vette bonussen voor de top, het veelvuldige personeel en de winst. Dit is in beweging gezet door de ratten van de vvd.
  Ten tweede de achterlijke huurverhogingen waar de top van de woningstichtingen hun zakken extra mee vullen, ook geinitieerd door de ratten van de vvd!!!!

  De kanker van gewoon NL is dus de vvd en kanker moet met heftige middelen verwijderd worden!!

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Weer iemand die het glashelder ziet maar naar wie niet geluisterd wordt.
  Ik kom er rond voor uit ik haat die kliek in Den Haag die ons ons land ontnemen en van ons ontheemden maakt die strak ook op de vlucht moeten.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Links importeert massaal hun stemvee. Want het ‘eigen’ volk moet van de EU vernietigd worden.
  Wanneer bevrijden we ons van het Haagse en Europese Unie juk ??
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • bigljohn zegt:

   koddebeier; Wanneer bevrijden we ons van het Haagse en Europese Unie juk ?? Als iedereen in Nederland eens eindelijk op de PVV gaat stemmen. Maar of het iets uithaalt ? Diegenen die de stemmen tellen zullen er wel voor zorgen dat we op de TV en in de krant gaan zien; D66 en de VVD hebben de verkiezingen gewonnen, en de PVV is in grootte gelijk gebleven. Tel daarbij het bashen door alle andere politieke partijen richting PVV op tesamen met de corrupte MSM media, et voila, het is meteen duidelijk waarom we dus nooit meer van de rotzooi af zullen komen ! De enige taal die die rotzakken verstaan is de taal van de wapens. De enigste manier om NL te ontdoen van de E.U. en Moslims !

   Like

 9. Jan zegt:

  Syrische parasieten in Uruguay die al van alles gratis krijgen: “Mij werd alles belooft maar het leven is hier duur”

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  “weethetwel” heeft het bijzonder netjes opgeschreven!
  Tijd voor bijltjesdag!

  Like

 11. Republikein zegt:

  Geldmaffia is baas!
  Ze lachen om onze domme bedenkingen.
  C:
  In de laatste twee decennia zijn we getuige geweest van de stille opkomst van een machtig investeringsregime dat honderden landen heeft verstrikt in een systeem dat bedrijfswinsten boven mensenrechten en het milieu stelt.

  Op 30 januari 2013 vond de conferentie “Feeding the World” plaats in het Amsterdamse Hilton hotel. Op deze controversiële bijeenkomst van het tijdschrift The Economist, waar de industriële landbouw als oplossing van de wereldhonger gepresenteerd werd, stond Máxima naast pesticidenfabrikant Monsanto op het podium. Critici vonden de voorstelling van zaken in het Hilton misleidend.
  Geldmaffia, ook met blauw bloed.
  Het moet wel illegaal zijn, anders dalen de inkomsten.
  Morgen is dinsdag, allemaal naar koets kijken hoor.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Denk dat ik stickers ga maken, beetje ludiek gebaar als protest.
  Plak ze op kentekenplaat, links op EU logo.
  Ze kunnen er zo uit zien!

  Like

 13. We zitten nog steed achter onze computer voor ons scherm te scheeuwen op roten met asiel zoekers maar achter onze computer gebeurt alleen helemaal niks hooge heren in den haag laten ze maar komen waarom staan we niet op en scheeuwen op straat met doeken heeft ook geen zin er wordt toch niet naar ons […] Daar zijn wij Nederlanders te lui en in den haag zijn ze er blij om dat wij niet demonstreren, dan kunnen ze rustig verder zitten zzzzzslapen.

  Like

 14. JOHANNES zegt:

  WAAR OM ? WAAR OM? om dat wij ze die macht gegeven hebben, door telkens weer op nieuw
  naar de verkeerde te luisteren en op de verkeerde te stemmen, wij zijn in dit geval de nederlandse burgers ,niet wij op deze site (naar ik hoop)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s