En Rutte… na Duitsland ook onze grenzen nu eindelijk dicht?

Screenshot_2
(Door: Joost Niemöller)

Eindelijk. Duitsland sluit de grenzen met Oostenrijk vanwege de aanhoudende immigrantenstromen door de Balkan vanuit Turkije. Dit gebeurde gisteren onverwachts, na lang aandringen van de wel realistische premier Orbán van Hongarije. Het is het zoveelste paniekmoment in een reeks van chaotische besluiten van de EU landen om weer controle te krijgen over de immigrantenmassa die maar blijft doorstromen.

Tussen Hongarije en Oostenrijk werd het treinverkeer dicht gelegd. Tussen Denemarken en Duitsland werd zowel het treinverkeer als het autoverkeer gestopt. Dat waren nog maatregelen met een tijdelijk karakter en het kan zijn dat het sluiten van de grens tussen Oostenrijk en Duitsland ook zo’n tijdelijk karakter heeft.

Zeker niet tijdelijk lijkt het sluiten van het hek dat Hongarije bouwt aan de grens met Servië.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Immigratie, Nederland, PvdA, Rutte, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

38 reacties op En Rutte… na Duitsland ook onze grenzen nu eindelijk dicht?

 1. fransdewit zegt:

  Geloven jullie toch niet echt zeker, weet je ze nemen gewoon een afslag later en ik ben bang dat dat richting Nederland is

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Zou dit balletjes Kabinet wakker schrikken voor dat we met een half miljoen gelukzoekers zitten opgescheept ????
  Wanneer gaan ‘onze’ grenzen eindelijk dicht ???

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 12.54. uur. NOOIT, Rutte is de MARIONET van de RODEN in Brussel, ofwel van Juncker, führer van het VIERDE RIJK! Deze Rutte heeft geen moeite ermee Nederland vol te laten stromen met ongewenste vreemdelingen. De baantjes en de poen, dat staat bij deze man voorop!

   Like

   • koddebeier zegt:

    @Tom Hendrix:15.57 uur. Ik weet jammer genoeg bijna zeker dat je gelijk hebt.
    Maar je weet als het uit de klauwen loopt zitten de Koning met regering in het buitenland om het verzet aan te sturen…………Komt het je zeker bekend voor ??

    Like

 3. ildiko zegt:

  Rutte zal niks ondernemen, stel je voor dat Wilders gelijk krijgt, nou dat is weer een vernedering.

  Like

 4. Dot zegt:

  Een recordaantal van 5809 migranten is zondag Hongarije binnengedrongen, aldus de politie aan de vooravond van de fatale datum van 15 september waaruit Boedapest zijn grens met Servië wil sluiten. Dit cijfer slaat het record van 4.330 van zaterdag, aldus de politie, De migranten zijn verwikkeld in een race tegen de tijd. Vanaf dinsdag, zal het oversteken van het hek op de grens worden gestraft met een gevangenisstraf.
  Volgens de website van de Hongaarse informatie Index.hu, zal Servië proberen maandag met geweld de binnenkomst van 25.000 tot 30.000 migranten in Hongarije te forceren, vóór de inwerkingtreding van de nieuwe wet.
  De site, daarbij verwijzend naar de Hongaarse officiële bronnen, zei dat Servië een groter aantal bussen beschikbaar zal stellen voor de migranten die op haar grondgebied van Macedonië uit Griekenland kwamen, naar Hongarije te loodsen.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Nederland zal eerst wel weer moeten vergaderen, eer men besluit om de grens tijdelijk te sluiten.
  Doorpakken is niet de sterkste kan van onze MP. Hij moet maar eens een tijdje stage lopen bij Orbán. Die zal hem de fijne kneepjes van het vak graag bijbrengen.

  Overigens vind ik dat per direct ook onze grenzen POTDICHT moeten! En bewaking langs de grens, zodat het niet mogelijk is om via smokkelpaadjes tóch Duitsland binnen te glippen.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  In eerste instantie verwachtte Duitsland dit jaar 800.000 immigranten. Vandaag hoorde ik op het NPO radio 5 nieuws dat de verwachtingen bijgesteld zijn, en dat het er een miljoen zullen worden. En we moeten dit nieuws bekomen van een onbetrouwbare bron, de MSM media. Dat wil zeggen dat er boven die een miljoen er nog een flinke kop er boven op komt, zo ongeveer een verdubbeling van de cijfers. Het sluiten van de Duitse grenzen is dus een wassen neus gebleken, eerder een politiek middel om de Duitse bevolking koest te houden. En hoe zit het met Nederland ? Drieduizend immigranten die per week aankomen, volgens officiele cijfers, zou op jaarbasis in werkelijkheid wel eens 200.000 immigranten kunnen betekenen. Als het om immigranten gaat word er met cijfers gegoocheld, gelijk een goochelshow van Hans Klok. De mensen willen gewoon besodemieterd worden, tot het moment van de waarheid nadert. Een gruweldood volgens ISIS beginselen !

  Like

 7. Jaan zegt:

  Wat een discriminatie toch weer. Daar komt ons bevrijdingsleger aan:

  Wenn die Asylanten durch die Stadt marchieren,
  schliessen die Leute
  die Fenster und die Turen.
  Ei warum? ei darum!
  ei warum? ei darum!
  Ei bloss wegen dem
  Schingdarassa,
  Bumdarassa Bum!

  Het is volgens Jasper kuipers een schande dat dit “leger” dat dikwijls met de laatste trein aankomt en dat er dan geen bussen klaar staan om ze naar hun Miele wasmachine te brengen. Ze moeten op het station slapen. daar kunnen ze wel ziek van worden.

  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/09/vluchtelingen_slapen_op_nsstat.html

  Man, man waar heb ik dit aan verdiend zulk achterlijk volk.
  Ik dacht, dat mijn vader geen politiek gevoel had, maar als hij Den Uyl op de t.v. zag werd hij heel erg boos. Ik begreep dat niet destijds. Hij moet voorvoeld hebben, dat de praatjes vann zulke lui geen gaatjes vullen, maar alleen ellende brengen.

  Like

 8. Jean zegt:

  Rutte is aan ’t wandelen met dat moslimkind waar hij mee op de foto stond enige tijd geleden en daardoor is Rutte stekeblind, dus hoogtijd om hem de ogen te openen.
  “”Geert Wilders Go for President of the Republic Nederland””.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Rutte? Rutte durft niets, weet niets en beslist niets! Tutte denkt misschien alleen: “Als ik nu oproep om ook ónze grenzen te sluiten, ben ik meteen niet meer geloofwaardig als trooster van huilende Marokkaanse jongetjes, die oh zo bang zijn, dat ze van Mijnheer Wilders het land uit moe-oeten…..!”
  Dus blijven die grenzen hier gewoon open.

  Like

 10. helletocht zegt:

  Dit is slechts een tactische zet om de andere landen van Europa onder druk te zetten. Het door Duitsland ingeluidde “Endspiel” voor Europa blijft onverminderd van kracht. Wie het Duitse nieuws en de media volgt ziet een angstaanjagende ontwikkeling die velen niet goed kunnen duiden. Heel wat mensen laten zich misleiden door de bewust gekozen beelden van arme migranten en de onwerkelijke hype van de welkomststrategie. Deze wordt overigens nu ook al in “Welkomwinkels” in ons land gekopiëerd. De massale ondersteuning bij onze oosterburen voor de invasie van “weet ik wie”, dringt parallelen op met de verdwazing die aan de jaren dertig van de vorige eeuw doet denken. De grote onaantastbare bijna heilige Leidster,die alle macht “aan sich” heeft getrokken, wordt op serviele wijze gesteund door een massaal politiek-correcte elite die 24 uur per dag doet wat de Schlepperkönigin wil. Laten we niet vergeten dat er in Duitsland geen oppositie is. Die Grünen en Die Linke zijn nog erger dan de SPD en de CDU van de Leidster. De AfD en het andersdenkende volk worden in de rechtse hoek gedrukt en dan ben je daar klaar. Der Braune Mob wordt voortdurend als afleidingsmiddel gebruikt om te verhullen welk een misdadige ontwikkeling door de Duitse “Führung” in gang gezet is. Europa wil niet inzien dat de moordende expertise die Duitsland bezit nu wordt aangewend door de politiek-correcte afschaffingselite. Niet alleen daar overigens. In ons land en ook in andere landen zijn de volgelingen van deze waanzin net zo present als 75 jaar geleden. De “gleichgeschaltete” Duitse media zijn 24 uur per dag bezig met het uitzenden van de politiek-correcte religie die in wezen niet verschilt van wat Adolf H. ons voorschotelde.Het Hitleriaans taalgebruik is stuitend. “Das starke Deutschland”, “die guten Deutschen” usw. De hetze die overigens tegen Hongarije en andere landen gevoerd wordt is pure oorlogsretoriek. Die Züge rollen für den Sieg, davon geht die Welt nicht unter, Wir haben wieder ein Sommermärchen, und der Deutsche Fleiss ist unbesiegbar. Zelfs het rioolblad Bild “ist ins feindliche Kampf gezogen”. Het is triest, maar ik behoef de multi-consequenties niet meer te beschrijven. Wie had dit ooit gedacht. Dit Europa wordt onze ondergang. Daarmee vergeleken zijn de bankencrises en het Griechenlandspiel peanuts. Sterkte!!!!!

  Like

  • Jaan zegt:

   Nou dan betalen wij toch straks met geld uit het Monopolyspel!
   Eigenlijk hoeft dat niet eens, want ons geld wordt op deze manier vanzelf monopolygeld.
   En wonen doen we net als kaboutertje Piggelmee in een Keulse pot als onze huizen gevorderd zijn voor de vluchtelingen met echte of nagemaakte Syrische paspoorten.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @helletocht: 14.46. uur. Beter had ik het niet kunnen verwoorden. Helemaal mee eens.

   Like

 11. De waarheid die de media verborgen houden over Gaddafi’s Libië

  Voordat de NAVO en de V.S. in maart 2011 begonnen met het bombarderen van Libië, stond de VN op het punt om Kolonel Muammar Gaddafi eind maart 2011 een prijs uit te reiken voor zijn prestaties op het gebied van mensenrechten.
  Is het niet vreemd, dat de NAVO en de V.S. ons opeens via de mainstream media vertelden dat Gaddafi een ”brutale dictator” was, en dat hij grootschalig geweld tegen de burgerbevolking zou gebruiken?
  En dit terwijl de VN één maand voor de bombardementen hem wilde prijzen voor de bestaande mensenrechten in zijn land?
  Wat was nou de échte reden voor de bombardementen, de propaganda en de steun van de NAVO aan de ‘anti-regering rebellen’?

  Libië vóór de val van Gaddafi
  Tot 2011 was Libië een land dat gebaseerd was op de Jamahiriya, een islamitische en socialistische ideologie ontwikkeld door Muammar Gaddafi, geschreven in het Groene Boek waarbij het volk alle macht zou hebben. Er bestonden geen politieke partijen. Volgens critici was Libië een dictatuur, Gaddafi gaf als reactie hierop aan dat “westerse mensen het Libische systeem niet begrijpen”.

  Als we naar het ”Libische systeem” kijken, klinkt het niet echt als een slecht systeem in de oren. Libië had vóór de oorlog namelijk een levensverwachting van 74 jaar, was het hoogst genoteerde Afrikaanse land op de index van de menselijke ontwikkeling van de Verenigde Naties en had ook een van de hoogste bbp’s van het continent. Voor een Afrikaans land heeft het een zeer hoge alfabetiseringsgraad. Maar dat niet alleen:

  De gezondheidszorg was gratis.
  Educatie was gratis.
  Elektriciteitsrekeningen bestonden niet, stroom was gratis.
  Daklozen waren er niet, het hebben van een huis was in Libië een van de mensenrechten die voor iedereen golden.
  Alle pasgetrouwde stelletjes ontvingen 60,000 Dinar (€30.000) van de overheid om hun eerste appartement te kopen, om het zo makkelijker te maken een gezin te stichten.
  Gaddafi heeft het grootste irrigatie-project ooit uitgevoerd, genaamd ”The Great ManMade River Project”, om water voor iedereen toegankelijk te maken in het woestijnland.
  Een klein percentage van de olie-opbrengsten van het land werd direct op de rekeningen van de bevolking gestort.
  Libië had haar eigen staatsbank die leningen verstrekte aan de burgers tegen nul procent rente.
  Alle moeders met een pasgeboren baby kregen $5000 én een uitkering.
  Voor Inwoners die geen geschikte studie of medische zorg in Libië konden vinden, betaalde de overheid niet alleen de reis naar het buitenland, maar kregen ook $2,300 per maand voor accommodatie en vervoerskosten. Lees verder >>> http://www.destillewaarheid.nl/2015/07/14/de-waarheid-die-de-media-verborgen-houden-over-gaddafis-libie/

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Rutte zal me daar gek zijn zeg! Natuurlijk zegt-ie NEE, anders wordt z’n rooie PvdA kameraad Samsom boos. En stel je toch eens voor dat het beste kabinet aller tijden valt; wat moet Mark dán?
  En Mark moet natuurlijk óók denken aan z’n goede vrienden van de baantjescarrousel in Brussel!
  Met de burger hoeft geen rekening te worden gehouden -dat spreekt- die wordt alleen gebruikt om Mark en andere foute figuren in het zadel te helpen.

  Hoe lang zou het nou toch nog duren voor het stomme stemvee in de gaten krijgt dat elke ‘leider’ er alleen maar zit om zichzelf te verrijken en om zich te verzekeren van een comfortabel leventje tot aan z’n dood.

  Like

 13. Sjaak zegt:

  Maritim Hotel in halle ( Oostduitsland word nu luxesherberg
  voor vluchtelingen !
  80 medewerkers moeten nu in andere Hotels verplaatst
  worden of iets anders gaan zoeken !
  De soziaalindustrie betaald nu ook met hulp van belastinggeld
  niet lopende Hotels ?

  Like

 14. VN Mensenrechtencommissaris eist dat EU nog veel meer migranten opneemt

  80.000 migranten proberen vandaag nog Oostenrijk, dat het leger gaat inzetten, binnen te dringen – Hongaarse premier: Wij willen ons land niet laten veranderen door deze enorme volksverhuizing


  Perrons van een station in Wenen, volgepakt met migranten.

  De belangrijkste mensenrechten official van de Verenigde Naties heeft in zijn openingstoespraak voor de VN Mensenrechten Raad Europa in het kader van de vluchtelingentsunami opgeroepen om de migratie mogelijkheden nog verder uit te breiden. Tevens eiste hij dat er een einde komt aan de ‘slechte behandeling’ van asielzoekers. Zijn ronduit bizarre uitspraken worden duidelijk als we vermelden wie deze hoge commissaris is: prins Zei d bin Ra’ad, een uit Jordanië afkomstige moslim. Natuurlijk sprak hij geen woord over het feit dat de steenrijke Arabische broederlanden van al die vluchtelingen hun grenzen nog steeds potdicht houden.

  Onlangs berichtten we nogmaals dat de VN al jaren geleden openlijk opriep om Europa te overspoelen met miljoenen moslim migranten, zodat het eerste ‘multiculti’ continent zonder grenzen zal ontstaan. De basis voor dit streven werd overigens al in de jaren ’60 en ’70 gelegd, toen Europese leiders geheime afspraken maakten met de Arabische wereld om Europa stapsgewijs te islamiseren, zodat de oorspronkelijke Europese cultuur uiteindelijk zou worden vernietigd ten gunste van een pan-islamitisch-Arabisch imperium rond de Middellandse Zee.

  Moslimblok VN dwingt Europa te islamiseren

  Zoals onze lezers wel bekend is behartigt de zogenaamde ‘mensenrechten’raad van de VN vrijwel uitsluitend de belangen van het moslimblok, dat al tientallen jaren de ene na de andere resolutie tegen Israël indient en aanneemt, maar de hemeltergende misstanden in de eigen landen, zoals vrouwenonderdrukking, vervolging van christenen en andere vormen van ernstige racisme en discriminatie, onbenoemd en ongemoeid laat.

  Prins Ra’ad is ook in dit opzicht de ‘logische’ spreekbuis van de islam in de VN. Hij haalde de inmiddels bekende –vanwege alle misleiding eerder beruchte- foto van het verdronken Syrische jongetje Aylan Kurdi aan als reden dat Europa de ‘kanalen voor migratie en hervestiging’ moet uitbreiden, zodat migranten geen gebruik meer hoeven maken van smokkelaars. Lees verder >>>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/VN-Mensenrechtencommissaris-eist-dat-EU-nog-veel-meer-migranten-opneemt

  Like

 15. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Mijn naam is Rutte en ik grijns wat soft
  maar zwijgen kan ik ook nog als de beste
  én was het die Uw Kiesrecht méde doelbewust verpestte,
  dus ben ‘k…naast pias…ook ’n regelrechte schoft !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 16. boorzalf zegt:

  Wilt U meer vluchtelingen? Stem groen links.

  http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/345638
  03;45.

  Like

 17. Idefix zegt:

  Over de kosten van miljoenen opvreters lees je niets maar zodra er grensbewaking ingevoerd wordt begint het hele spul ,met de uitkaaiende transportondernemers voorop gelijk te janken over kosten:
  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/ttvnieuws/24490794/__Grenscontroles_peperduur__.html

  Like

  • Jean zegt:

   Idefix, voor ons is onze veiligheid prioriteit nummer 1 en als de vrachtwagens daarvoor enkeleuren moeten wachten dan is dat maar zo. Onze veiligheid is ons heilig en de veiligheid van onze kinderen en vrouwen over over heilig voor zover er gesproken kan worden over heilig.

   Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  Koddebeier: 17.16. uur. Waarde koddebeier, dat is zo! In Mei 1940, waren de Oranje’s ook zo snel als een haas uit Nederland vertrokken.

  Like

  • Jean zegt:

   Koddebeier en Tom, m.i. zijn de dagen van die totaal nutteloze staatscircussen geteld, hopelijk halen ze eind 2015 zelfs niet.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Tom Hendrix 18:12

   Tijdens het staatsbezoek aan Canada heeft W.A. ‘de banden met dat land stevig aangehaald’. Ik denk dat hij iets op het oog had voor het geval het hier de verkeerde kant uit gaat.
   Inderdaad, aan het begin van de WOII hebben de Oranjes -mét hun waardevolle spullen én met hun geld- ook ons land verlaten.
   Als je een flinke koning bent, dan blijf je bij je volk, júist in tijden dat het moeilijk is!

   Beste Tom, ik zie het niet gebeuren!

   Like

 19. Vederso zegt:

  Helaas, Joost Niemöller was een beetje te voorbarig, maar dat kon hij misschien nog niet weten. De controle aan de Duits – Oostenrijkse grens is minder strikt als men misschien wel zou wensen en migranten worden er niet teruggestuurd, maar geregistreerd als ze ontdekt worden bij steekproeven. Misschien wordt het weer tijd om het Journaal te volgen en de propaganda er zelf uit te filteren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s