Extra grenscontroles marechaussee

Screenshot_8

Tientallen “vluchtelingen” op Amsterdam CS

BRUSSEL – Nederland gaat de mobiele teams van de marechaussee uitbreiden om de grenzen beter te controleren. Dat geldt zowel voor de weg als voor de treinen.

Op grond van risicoanalyses wordt bekeken waar de kans het grootst is dat migranten proberen Nederland binnen te komen. Verdachte busjes kunnen worden aangehouden en doorzocht, in treinen kunnen verdachte personen om hun papieren worden gevraagd.

Dat zei staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Asielzaken) vandaag bij binnenkomst in Brussel waar wordt gepraat over het migrantenprobleem. De extra mobiele teams moeten dan meteen informatie kunnen geven of de stroom migranten naar ons land groeit. De Nederlandse maatregel gaat niet zo ver als in Duitsland  waar alle grensovergangen in het zuiden permanent worden gecontroleerd. “Maar zo kunnen we wel snel zien of de stroom zich verplaatst richting Nederland”, aldus Dijkhoff.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Extra grenscontroles marechaussee

 1. We kunnen zien of de stroom migranten zich naar Nederland verplaatst zegt die kwast van een Dijkhoff!Wij hoeven dat niet te zien;wij willen ze niet!Duidelijk?

  Like

  • Thomasson zegt:

   Toen Dijkhoff een Kamerlid voor de VVD was, had hij veel noten op zijn zang. Wij dachten dat hij een vent was die weet waar hij het over hebt. …Ferme jongen en stoere knaap. Echter na zijn benoeming tot een Staatssecretaris is hij net zo nietig geworden als de kleine mannetje achter de toverlamp in de film “De Tovenaar van Oz” een stuk NIKS!, ..Wat jammer!.

   Like

 2. Leo zegt:

  Je meent het….. ech waar, nauh, nou…….

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Het is gewoon te laat.
  Het kleine gaatje in de dam is nu doorgebroken en de kolkende verwoestende stroom is niet meer te stuiten.
  Aan ONS ligt het niet; we hebben in onze leefomgeving en op internet genoeg gewaarschuwd.

  Maar de ‘Gutmensch’ zingt vrolijk verder:

  “Jij bent weeelkooooom, welkom in mijn land”!

  KNETTER, KNETTER, KNETTERGEK!

  Like

  • Sjaak zegt:

   Over knettergek gesproken !
   Daar gaan de belastingmilliarden !
   EU eens over verdeling 40.000 vluchtelingen
   BRUSSEL –
   De Europese Unie heeft maandag formeel besloten 40.000 asielzoekers vanuit Griekenland en Italië over Europa te verdelen. De Europese Commissie had dit eind mei voorgesteld, waarna lidstaten in juli op vrijwillige basis aanboden bijna 33.000 vluchtelingen op te nemen. Ook zeiden de landen toen toe nog dit jaar naar de 40.000 vluchtelingen toe te werken.
   De herplaatsing heeft geen verplicht karakter en geldt voor vluchtelingen die tussen 15 augustus van dit jaar tot september 2017 in Griekenland of Italië zijn gearriveerd of nog binnenkomen.
   Jean Asselborn, de Luxemburgse minister (Asiel) die het overleg met zijn Europese collega’s in Brussel voorzit, is erg blij met het besluit. “Dit is een belangrijke politieke boodschap. De eerste herplaatsing van mensen die internationale bescherming nodig hebben kan nu snel van start gaan.”
   Lidstaten krijgen 6000 euro per opgenomen vluchteling. Denemarken en het Verenigd Koninkrijk hebben een uitzonderingspositie en doen niet mee.
   Over de verplichte herverdeling van nog eens 120.000 vluchtelingen zijn de bewindslieden nog in gesprek, maar een formeel besluit hierover valt niet maandag

   Like

   • Hendrik M. zegt:

    Die € 6000,- is wel eerst uit onze zak getrokken.
    Daarom boekte dat Dijssel geval dat naheffingsgeld zo snel over naar de €U…

    Like

   • Daar aan die vergadertafel een keer huishouden met een mitrailleur vind ik helemaal nog niet zo’n gek idee!Wat er al binnen is en wat nog gaat komen tot 2017?????Gloeiende….!

    Like

 4. Jean zegt:

  Waar wachten ze gvd in Vlaanderen nog op?
  Alee Theo Vrancken van Aspirine & Migraine “”SLUIT DE GRENZEN”” en laat alles grondig controleren en alles wat nog maar naar moslims/islamieten ruikt dadelijk doen omkeren.
  Net zoals Yvonne schrijft en ik al maanden schrijf, “wij willen die vreemdelingen niet in onze samenleving” en diegenen die er zijn in gesloten instellingen onderbrengen want alles maar dan ook alles gaat naar de kloten, onze veiligheid, onze scholen, onze werkgelegenheid, onze samenleving, alles en dat door een bende huichelaars in dat EU gedrocht.

  Like

 5. Vederso zegt:

  Slap beleid, schaam je. Dit valt niet meer uit te leggen.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  En, wat dachten die marechaussees te doen met illegalen?
  Gewoon laten gaan?
  Niks gehoord over goed bewaakte interneringskampen of zo…

  Like

 7. Sjaak zegt:

  En nu gaat ook Polen de straat op om tegen deze masseninvasie
  van economie Parasiten te demonstreren ! Warschau !

  Like

 8. Thomasson zegt:

  GEWELDIG NIEUWS ….HOERA!!!!!

  Like

 9. Johan zegt:

  Maar worden die binnenkomende knakkers nou ook het land uitgefliikkerd, als ze aangehouden worden ? Wat hebben we aan dit soort marechaussee als ze niet daadwerkelijk de indringers buiten houden ? ? Is dit Frontex te land of zo ? Een veredelde taxidienst naar Ter Apel voor vluchtelingen ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s