Finse “vluchteling”: Ik zal jullie doden!

Screenshot_13

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl Duitse politici en systeemmedia zich radeloos wentelen in morele gevoelens van gelukzaligheid is de asielchaos van Merkel tot in Finland te merken. Het verhaal van deze “jeugdige vluchteling” (foto) is intussen een veelbesproken thema op de sociale media. Het is twijfelachtig of en wanneer het onze systeemmedia bereikt, want deze Allah-aanbidder is vermoedelijk het topje van de ijsberg en vertegenwoordigt veelmeer de massa zogenaamde asieltoeristen; en dat komt helemaal niet overeen met de beelden en verhalen van de mainstream media.

De Finse minister-president Juha Sipilä ontmoette op 5 september 2015 in het opvangcentrum voor vluchtelingen in Oulu de jonge man genaamd Fahad Firas, die Sipilä in het Engels verzekerde dat hij 17 jaar oud zou zijn en dat ook zou kunnen bewijzen. Tot de leeftijd van 18 jaar gaat het volgens de asielindustrie om onbegeleide, meestal getraumatiseerde, vluchtelingen, die volledige verzorging krijgen en hun families mogen laten overkomen.

De tengere jonge vluchteling Fahad kon zijn ego echter niet in bedwang houden en heeft deze ontmoeting met de Finse minister-president trots op zijn Facebook-pagina gepost – en nog veel meer… De pagina ontmaskert hem als 20-jarige die Allah wil dienen, zichzelf heeft gefotografeerd met een machinegeweer, iedereen wil vermoorden, in de gevangenis zat en al in Zweden, Duitsland, Zwitserland en Denemarken was. Een posting luidt: “I have dedicated my life for Allah my god and he´s the first and the last.” Ik heb mijn leven gewijd aan mijn god Allah en hij is de eerste en de laatste.

Deze “Refugee Welcome” bananen-uitdelers weten nog niet dat de meeste ontvangers geleerd hebben te misleiden en te liegen. Misschien zien zij de migranten als edele wilden, als een ander soort mensen – puur racisme.

We mogen niet vergeten: Fahad is niet de kok, hij is een van diegenen die kookt. Hoeveel Fahads zijn de uitnodiging van Merkel gevolgd en zullen er nog volgen? Men heeft immers net besloten om meer geld beschikbaar te stellen voor de komende Fahads.

Hieronder een tv-reportage hoe de moslim Fahad Firas minister-president Juha Sipilä op 5 september 2015 in het opvangcentrum voor vluchtelingen in Olou in het Engels verzekert dat hij 17 jaar oud is en dat ook kan bewijzen:

Minister-president Sipilä zei tegenover de tv-zender Yle dat hij graag zijn “nauwelijks gebruikte”zomerhuis ter beschikking zou stellen aan asielzoekers. “Ik wil mijn deel eraan bijdragen en laten zien dat Finland een multicultureel land is (…). We zouden allemaal in de spiegel moeten kijken en ons moeten afvragen hoe we kunnen helpen”, aldus Sipilä en riep tegelijkertijd alle Finnen op om zijn voorbeeld te volgen.

Als Juha Sipilä geluk heeft, sparen asielterroristen en Jihadisten zoals Fahd Firas, gezien zoveel domheid, politici als hij misschien uit medelijden.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Dhimmitude, Eurabië, Finland, Genocide, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Finse “vluchteling”: Ik zal jullie doden!

 1. BertG. zegt:

  En zo lopen er inmiddels 10.000den rond hier in Europa.
  We gaan het meemaken.

  Like

  • Frerik zegt:

   Inderdaad gaan we het meemaken Bert. Vandaag op het werk ook weer ‘zo’n gesprek met bouwvakkers. en ja deze mensen zijn wel wat bewuster, want de vraag kwam niet hoe zal de regering ons beschermen want ieder weldenkend mens weet wel dat we het daar niet meer van hoeven te verwachten dus kwam de vraag hoe kunnen we onszelf bewapenen. verschillende antwoorden waaronder ook tersprake even naar Bart Smit om supersoakers + zoutzuur bij de gamma of hobby markt, want dit kan je volop verkrijgen. Geeft een goed effect als je op de ogen mikt. Toen vertelde de oudste misschien 65 jaar. dat hij vorig jaar van plan was al zijn wapens te verkopen maar gezien de situatie in nederland met alleen maar meer islamieten op komst heeft hij besloten aanstaande donderdag zijn wapenvergunning toch maar weer te verlengen en zijn wapens maar bij de hand te houden. Hopelijk worden er meer mensen bewust maar onder bouwvakkers lijkt het geen probleem. ze beginnen ook nog eens de daad bij het woord te voegen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Niet bij de Gamma, die geven het door als iemand iets koopt wat ze verdacht vinden.
    Als je daar een flinke moker of een betonschaar koopt dan zou je wel eens iets van plan kunnen zijn. Hebben ze afgesproken met de politie.
    Maar wel een goed, als je het maar in plastic stopt, dan lost er niks op.

    Like

 2. Tokyo Joe zegt:

  Als Juha Sipilä geluk heeft, sparen asielterroristen en Jihadisten zoals Fahd Firas, gezien zoveel domheid, politici als hij misschien uit medelijden.

  Haha wensdenken,zodra dat stuk ellende niet meer nuttig blijkt word ie ritueel geslacht.

  Like

 3. Robby E. zegt:

  !7 jaar? die stomme Fin moet hoognodig naar een goeie opticien!

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Ach, hier in Nederland hebben zo’n 10.000 van de 28.000 generaal pardonners gelogen over allerlei zaken; nog niks gehoord over hun uitzetting.
  Herrinner me wel een Turk, Gümüs of zo, kleermaker met goedlopend zaakje en niet uitkerings afhankelijk, waar iets niet bij klopte en het land uit moest..
  Alzo de ons allen bekende Ayaan Hirsi Ali…
  Zal mij benieuwen wanneer die 10.000 leugenaars vertrekken.

  Like

 5. Marc zegt:

  Tja, je gunt het zo’n naïeveling natuurlijk niet, maar voor een algehele Europese ontnuchtering zou het wellicht goed zijn als zo’n Finse premier die gast in huis had gehaald.

  Like

 6. Hans zegt:

  Die helm anaal inbrengen, zonder vaseline

  Like

 7. ildiko zegt:

  Asiel advocaten zijn DUIVELS, en toch arme Moskovisch kreeg een gigantische straf

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Nooit geweten dat Finland een multicultureel land is, bedoelt hij niet multi-crimineel geworden ?
  Koloniën hebben ze nooit gehad, zijn zelf een soort kolonie van Rusland geweest, jarenlang.
  Als dat nou de leider is van een land dat voor WWII zo tegen de Russen heeft gevochten om hun vrijheid te behouden ! !
  Nadat dat uitkwam van die jongeman op Facebook, is hij natuurlijk direct niet gearresteerd ?
  Of ze die “goedhartige” meneer, leider van Finland zullen ontzien te-zijner-tijd, omdat hij zo aardig voor hem was !
  Al die “goede” mensen, die in die kwaadaardige landen gingen helpen, werden ook niet ontzien, wel een “ont”, maar dan met hoofd erachter.
  Een van de laatsten was die Amerikaanse, “humanitaire” vrouw, die door de leider van IS werd verkracht en mishandeld.
  Maar sparen zullen zij hem niet, dat is zeker.

  Like

 9. hendrikush zegt:

  Ben ik nou de enige die hier een sneuneus ziet die zichzelf ontzettend goed vindt?
  Een onzeker leeghoofd aan de binnenkant en een stoerdoener aan de buitenkant?
  Zieliger kan niet.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Hij is een van de honderdduizenden (potentiele)terroristen die nu in Europese asielzoekerscentra verblijven

  Like

 11. BertG. zegt:

  Marten Fortuyn, de oudste broer van Pim Fortuyn, is zeer begaan met het lot van de vele vluchtelingen die naar Europa trekken. Zo erg dat hij bungalows wil huren om er honderd op te vangen.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/09/marten_fortuyn_biedt_100_vluch.html

  Like

 12. Thoth zegt:

  Ach, die stomme Finnen. In Nederland is hetzelfde, ontzettend dom en achterlijk zijn ze. Tss…

  Like

 13. Medelijden is een uiting van empatisch vermogen. Iets wat Moslims niet hebben door eeuwenoude inteelt en invloed van Mohammed. Een vorm van niet herstelbare hersen degeneratie. Als dieren dit verschijnsel vertonen euthaniseren we ze. Het liegen, bedriegen is een 2de natuur van deze, op mensen lijkende idioten. De big question is… What the fuck we are doing about it.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s