Noah Klieger, voormalig Auschwitz-gevangene: “Dit is het begin van het einde van Europa.”

Screenshot_1

(Door: Mariusz Malinkowski – Vertaling: Z.B.)

Europeanen begrijpen niet dat de moslimvluchtelingen een totale vernietiging van de tradities, cultuur en vooruitgang in Europa en het ontstaan van de overheersing op het hele continent zullen veroorzaken. Dat schrijft Noah Klieger, Israëlisch journalist en voormalig Auschwitz-gevangene.

Ik volgde elke inval van de ‘vluchtelingen’ naar Europa. De Europese Unie wil ze opnemen. Dat heeft me ervan overtuigd dat de Europeanen nog steeds helemaal niets weten over wat er zich in het Midden-Oosten afspeelt. En ze hebben geen besef welke dreiging hen de Europese leiders, bestuurd door de regeringen van Duitsland en Frankrijk, voorschotelen. Ze herhalen dezelfde fout als 40 jaar geleden, toen zij hun deuren openden voor de werkkrachten uit Turkije en de Maghreb-landen. Ze herhalen dezelfde fout, maar deze keer vele malen groter.

In hun naïviteit of zelfs domheid brengen de Europeanen zelf veranderingen in hun bevolking aan, die in komende jaren een totale verdwijning van traditie, cultuur, maar ook van de vooruitgang in Europese landen zal veroorzaken. Met andere woorden, in de nabije toekomst worden we getuige van het einde van het “klassieke Europa” en het installeren van een islamitische regering.

Het klinkt misschien apocalyptisch, maar de Duitsers zijn al hard op weg. Zij willen elk jaar 800.000 tot 1 miljoen vluchtelingen opnemen, die niet in staat zijn volgroeide burgers te worden. Integendeel: de vluchtelingen, overwegend moslims, veranderen Duitsland in een territorium, waarin zij de maat zullen aangeven en zullen veranderen in de heersende klasse.

Net zoals het de Duitsers ook niet gelukt is de honderdduizenden Turkse economische immigranten te integreren, die hun eigen taal, gebruiken (inclusief wraak en ‘eermoorden’) wisten te behouden. Ze wenden zich niet tot de staatsrechtbanken in geval van moord, maar geven de voorkeur aan hun eigen traditionele rechtbanken. Dat zal zeker niet veranderen nadat er miljoen moslims naar Duitsland komen. En dan praat ik niet eens over Frankrijk of Zweden, die daar nog minder op voorbereid zijn.

Het plan van Europese Unie vermeldt ook de aantallen vluchtelingen die door Polen, Roemenië, Bulgarije, Tsjechië, Slowakije en Kroatië opgenomen moeten worden. Dit is een volgend bewijs van gebrek aan verstand bij de Europese leiders. Het is volkomen helder dat geen van de vluchtelingen ermee akkoord zal gaan om in landen als Bulgarije of Roemenië te gaan leven, de armste landen van Europa.

Van belang is eveneens dat de EU-leiders de mening van de meerderheid van de maatschappij negeert, die duidelijk laat blijken de vluchtelingen niet te willen opnemen.

Het lijkt erop dat Europa opnieuw komende bedreigingen negeert en niet in staat is te begrijpen dat dit het begin van het einde van het continent is.

Bron:
www.czechfreepress.cz
Auteur: Mariusz Malinkowski

Vertaald uit het Slowaaks door:
Z.B.
(voor www.ej.bron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

72 reacties op Noah Klieger, voormalig Auschwitz-gevangene: “Dit is het begin van het einde van Europa.”

 1. Jos De Vos zegt:

  Naief of dom ? Ik denk het niet ! Dit moet gewoon opzettelijk zijn .

  Like

 2. reageerbuis zegt:

  Weer een waarheid als een koe!

  Like

 3. Hans van Meijgaard zegt:

  Het Romeinse rijk is ten onder gegaan aan wanstaltig beleid van de dronken Romeinse Keizers in Rome. Verander het Romeinse Rijk in de EU en Rome in Brussel-Straatsburg en U weet wat de toekomst van de Europese landen en hun autochtonen is.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die vergelijking met dronken keizers vind ik bijzonder aardig!
   Ik moest spontaan aan Juncker denken.

   Like

  • Pimmetje zegt:

   Sterker nog,Het Romeinse rijk ging ten onder aan vluchtende germanen”barbaren”.Deze vluchtelingen waren op de vlucht voor de dreiging van djengis khan’s hordes.en de hongersnood die hierdoor ontstond.rome was aan het bedenken wat ze hieraan gingen doen .tot de vluchtelingen zelf de rivier over vaarden.en uiteindelijk in Rome eindigden.die klap is Rome nooit te boven gekomen.bekend patroon dit?

   Like

 4. JooJootje zegt:

  Waar ik mij over verbaas is het gemak waarmee het hoofd gebogen wordt we zijn verloren is het credo ik zeg het is pas begonnen de einduitslag staat nog niet vast we kunnen met gemak genocide plegen of is dat wat we niet willen horen liever de ondergang.

  Like

  • Moppersmurf zegt:

   Helemaal mee eens JooJootje. Ik zeg altijd al: Er komt een tijd dat er charismatische persoon opstaat (door de hele geschiedenis heen is dit gebeurd) die ons kan verenigen.
   Als het dan nog niet te laat is, kan de hel losbreken en zou zomaar genocide kunnen gebeuren. Het moet dan maar is mijn idee, willen we overleven zal het een strijd worden daar ben ik wel zeker van.

   Like

 5. Cathja zegt:

  Dit is een doelbewust beleid. Het mengen van diverse volkeren met hun culturen en religies zullen uiteindelijk leiden tot totale wanorde en chaos, en zullen burgeroorlogen veroorzaken met zeer veel slachtoffers. Dit is precies de bedoeling van degenen die bezig zijn de NWO gestalte te geven.
  Niemand in Brussel zal ooit kunnen zeggen dat ze deze ellende niet zagen aankomen, want ze wéten waarmee ze bezig zijn! Het zijn bijna allemaal verraders van de Europese bevolkingen. Hen zou een zware straf boven het hoofd moeten hangen. Ons mooie Europa, het beschaafde deel van de wereld, staat op omvallen door opzettelijk ingrijpen van degenen die zich illegaal tot ‘leiders’ van de EU hebben uitgeroepen.
  Eerst pakken ze alle lidstaten hun soevereiniteit af, zodat de landen zelf geen beslissingen van belang meer kunnen nemen, en daarna zorgen ze voor een ongekende toestroom kansloze immigranten, die ons leven ondersteboven keren, en waarvoor de werkende burgers financieel moeten opdraaien. Ons wordt niets gevraagd. We hebben het maar te pikken en anders volgen er sancties! De veiligheid van onze burgers wordt ondergeschikt gemaakt aan het drammerige gedrag van Brussel om via een z.g.n. ‘verdeelsleutel’ wildvreemden op te nemen in kleine woonkernen, in dorpen en steden, zelfs als daar bijna geen mogelijkheden voor zijn. We MOETEN en we ZULLEN, al staan we op ons kop. Onze stem telt niet meer.
  Het communisme steekt de kop (weer) op!

  Ik neem aan dat wij m.i.v. heden de 4e en 5e mei zullen overslaan als gedenkwaardige dagen.
  Volstrekt hypocriet als men deze data in ere zou houden.

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Het wordt tijd dat de EU ” lijders” aan de lijve ondervinden wat ons te wachten staat.
  De islam verklaart het zelf, midden in ons gezicht; islam zal domineren, hoe duidelijk wil je het hebben Juncker? Ik kan het niet opbrengen Juncker met U aan te spreken want dat houd een vorm van respect in die ik niet voel, voor geen enkele EU’er die de islamisering van Europa geen bezwaar vindt. Toch moet de oplossing komen van de afzonderlijk landen die Brussel in de kou gaan laten staan en er uit stappen nu het nog kan. Van Brussel zelf hebben wij niets te verwachten dan verdergaande ellende.

  Like

 7. Jaan zegt:

  De schrijver woont in Tsjechië en kent onze dagelijkse situatie niet. Hij stelt zich dat te positief voor. De waarheid is: Het is niet het begin van het einde van Europa, maar Europa heeft zichzelf al beëindigd. wat wij nu meemaken zijn nog slechts stuiptrekkingen van een stervend lichaam. De maden vreten zich al een weg naar binnen.

  Like

 8. Ze geven Das Volk een heleboel zondebokken waar de woede op gekoeld kan worden als men er achter komt dat alles, zelfs de gastendoekjes, weg is. Zelf zullen ze daders de maat aangeven bij de guillotines, de Openbare Aanklagers spelen bij de tribunalen en het hardste tranenpinken en hun stemmen breken terwijl ze op de televisie zijn met op de achtergrond een volledig verwoest Nederland. Oh Heere, geef ze zweere.

  Like

  • En als dan het bloed uit de straten is geveegd zijn ze d’r weer, met zalvende stemmen en bezwerende gebaren prevelen ze de schapen weer voor dat we metzunnalluh de schouders eronder moeten zetten. En na enkele jaren volgt de volgende rooftocht, dezelfde koppen van jut en dezelfde letters op het internet. En de geschiedenis herhaalt zich eeuwig door omdat de mens een afgetrainde sukkel is.

   Like

 9. BertG. zegt:

  Hier hebben we een Joodse hotel eigenaar die graag GRATIS een plekje aanbied.

  Benoit Wesly, eigenaar van twee hotels in Maastricht, is van plan om kamers vrij te maken om vluchtelingen op te nemen. Hij hoopt dat andere hoteleigenaars in zijn voetsporen treden.
  Wesly’s eigen achtergrond speelt een rol bij zijn initiatief. “Als Joodse Nederlander weet ik wat het betekent om vluchteling en ontheemd te zijn”, laat hij weten.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/09/hoteleigenaar_maastricht_vluch.html

  Like

 10. Jean zegt:

  Mariusz Malinkowski, Adolfine Merkel en napoleonnetje Hollande zullen hun straf niet kunnen ontlopen, hangen zullen ze, zeker weten en hopelijk heel snel want ze hebben samen met die Luxemburgse zuipschuit en zijn bende reetlikkers er een puinhoop van gemaakt, wij gaan de tij keren in “zij de lasten en wij de lusten” en om erger te voorkomen zullen we alle moslims/islamieten verdrijven naar homelanden, wij zijn geen moslimbarbaren die alleen maar geweld gebruiken, wij doen dat op een vreedzame wijze met maar één doel “moslims/islamieten buiten”.

  Like

 11. Geronimo zegt:

  “Van belang is eveneens dat de EU-leiders de mening van de meerderheid van de maatschappij negeert, die duidelijk laat blijken de vluchtelingen niet te willen opnemen”.

  Dat is uiteraard zo. Hoe de EU redeneert, kan blijken uit een artikel dat door voormalige ‘diplomaat’ Karel De Gucht (B-Open Vld) geplaatst werd op hln.be (liberaal getinte krant in België), en waar hij met de gekende poco-elementen van leer trekt tegen Bart De Wever van de N-VA i.v.m. bepaalde van diens uitspraken naar aanleiding van de dood van de kleuter Aylan. De foto die dienst deed als breekijzer in de Europese asieleisers miserie van vandaag. Maar daar gaat het nu even niet om. Wie het art. volledig wil lezen, kan dat altijd doen via de link onderaan.

  Wel ter zake is de laatste alinea van het art. Ik citeer letterlijk:

  ““Haatmail
  Ondertussen loopt de haatmail binnen. Ik lees de boodschappen uit de onderbuik van Vlaanderen aandachtig. Ook de meest grove. Daarna druk ik op de wistoets. ‘Il ne faut pas suivre l’opinion publique, il faut la guider.’ Dat is de taak van een democratische partij. De foto van de dode onschuld op de vloedlijn is een wake-upcall voor medemenselijkheid. Ik ben niet naïef, maar je suis Aylan.”

  (we moeten de openbare opinie niet volgen, maar haar integendeel sturen.)

  Karel De Gucht, bewust of onbewust, laat hier met dat ene zinnetje het achterste van zijn tong zien, en ontpopt zich tot datgene wat hij in werkelijkheid echt is, in weerwil van al zijn eerdere democratische uitspraken, nl. een pure machtswellusteling, die de democratie slechts met de lippen belijdt, ‘pour les besoins de la cause’, zoals dat heet, maar ze eigenlijk in het diepste van zijn wijzen grondig misprijst. Zoals elke potentaat. Voor de schone schijn dus. Het plebs, doet hij hierbij neerbuigend af, is immers hersenloos, zeg maar te stom om de hogere motieven en edele bedoelingen van heren zoals hij, en anderen binnen het EU-gedrocht, te begrijpen. De massa is enkel dienstig om het bolletje te kleuren als er verkiezingen zijn, en daar houdt het ook bij op. Het volk heeft volgens deze anti-democraat helemaal niets in de pap te brokken als het op belangrijke beslissingen nemen aankomt, zelfs als die de essentie van het sociaal weefsel van datzelfde volk treffen, maar moet integendeel alles klakkeloos slikken en blijven slikken wat door de intelligente elite, waaronder natuurlijk zijne verheven majesteit Charel uit Berlare (B), notoir lid van het grootkapitaal, wordt voorgekauwd. Zij, en zij alleen, weten immers wat goed is voor het volk. Om die reden is de openbare opinie daarbij nooit van tel, wegens te dom. Die moet je absoluut niet volgen, maar integendeel ’sturen’ in de goede richting, zodat ze niet afwijkt van wat de bestuurselite wil, zo ontbloot dit verachtelijk individu het achterste van zijn ondemocratische tong. Hij gaat daarbij helemaal voorbij aan wat democratie in feite betekent: ‘Democratie is een bestuursvorm waarbij het volk zelf stemt over de wetten, of de vertegenwoordigers kiest die de wetten maken. Hierbij is het volk dus baas in eigen gebied, en kunnen er geen maatregelen en wetten opgelegd worden als de meerderheid van de bevolking het er niet mee eens is.’

  Het dictatoriaal EUSSR-discours hier vertolkt en bevestigd, gewild of ongewild, bij monde van Karel De Gucht, anti-democraat in hart en nieren. Duidelijker kon het niet gezegd. Waarvoor dank, alhoewel we dat uiteraard al veel langer wisten.

  http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtelingencrisis/article/detail/2453789/2015/09/12/De-Gucht-Je-suis-Aylan.dhtml?utm_source=hln&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&utm_content=daily

  Like

  • EdJan zegt:

   Geweldig geschreven. Terug naar de 18de eeuw toen de adel net zo dacht over het gepeupel. Gelukkig heeft het gepeupel toen de guillotine uitgevonden. Tijd om die maar weer eens in gebruik te nemen?

   Like

 12. Giny zegt:

  Dit is jaren geleden al voorspeld, bij de moslimjongetjes wordt het
  er ingegoten met de paplepel!
  Zie het jongetje nog zo voor me met zijn gebalde vuistje schreeuwend voor de beeldbuis!
  “OVER TIEN JAAR ZIJN WIJ HIER DE BAAS”

  Like

 13. Jaan zegt:

  Wie had dat ooit gedacht? Van Nederland emigreren naar Roemenië of Bulgarije omdat het hier onleefbaar is geworden.
  Toch zal dat binnen enkele jaren de werkelijkheid zijn, nl. dan zijn Roemenië en Bulgarije ons voorbij gestreefd in leefbaarheid.

  Like

  • JooJootje zegt:

   Klopt ook hier zijn er mensen die al bezig zijn te emigreren naar het oosten,net als vroeger de Engelandvaarders maar we komen terug met bondgenoten.

   Like

 14. Red Bee zegt:

  Dat de Europese politici dit laten gebeuren toont aan dat ze volkomen geschift, lui, incompetent of misschien nog wel iets ergers zijn. Iedereen die de moeite neemt om de Koran eens goed te bekijken ziet onmiddelijk dat hier ellende van moet komen. http://members.ziggo.nl/iiat/Koran/

  Like

 15. Torkel zegt:

  De islam is het grootste kankergezwel op aarde.
  Het is de doodsteek voor elke samenleving.
  Er is geen een land in de hele wereld waar de oorspronkelijke bevolking geen gedonder heeft met moslims en de islam.

  Like

 16. 80% van de Turkse jongeren heeft sympathie voor IS(IS)

  80 procent van de Turkse jongeren in Nederland keurt niet af dat uit naam van de jihad geweld wordt gebruikt tegen mensen met een ander geloof. Ook vindt 80 procent van de ondervraagden de terugkeer van jihadstrijders naar Nederland geen probleem. Dat blijkt uit een onderzoek van Motivaction, in opdracht van Forum, bij 300 Turkse en 400 Marokkaanse Nederlanders van 18 tot 34 jaar oud.

  Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO), een samenwerkingsverband van 380 moskeeën, heeft „met ontsteltenis” kennis genomen van het onderzoek,schrijft De Telegraaf. Het CMO wil het onderwerp aankaarten maar nuanceert:

  „Er is nader onderzoek nodig, des te meer omdat dit rapport sterk afwijkt van eerdere onderzoeken. Op het eerste gezicht ontbreekt op onderdelen de nuancering.”
  De Nederlandse politiek reageert verontrust over de brede steun onder Turkse jongeren in Nederland voor gewelddadige groepen als IS.

  Bron
  http://www.express.be/joker/nl/platdujour/is-geniet-brede-steun-onder-turkse-jongeren-in-nederland/215604.htm

  Like

 17. Rein van der Veen zegt:

  Voor Europa leze men de EU, voor Europeanen de bestuurders, de media en de asielindustrie en voor naïviteit kwaadwilligheid. Wat men de Europese bevolkingen kan verwijten is luiheid, onverschilligheid en misplaatst vertrouwen in leugenachtige politici.

  Like

 18. Charles Martel zegt:

  Islam en links zijn zoogbroeders van dezelfde moedergodin-krijgsgodin die Allat heet. Eeuwen lang werd ze door de Arabieren aanroepen vooraleer ze iop strooptocht trokken. Nu is het niet anders, alleen is haar naam veranderd. En zoals Hitler en Goebbels beste maatjes waren met de grootmoefti van Jerusalem, zet demente Angela nu alles op de islamisering van Europa. Het einde van de beschaving; het einde van de wereld.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  De Islam en Socialisme= GIF! Willens en wetens duwen EUSSR adepten, ons deze ISLAM-AANHANGERS door de strot. Democratie, laat me niet lachen! RODEN en andere zgn. democratische partijen als: liberalen en christen-democraten, hebben LAK aan werkelijke democratie. En de machten op de achtergrond; BILDERBERG en de NWO lachen in hun vuistje. Dit gaat naar menselijke maatstaven NOOIT opgelost worden, met een volledig door roden beheerste pers en media.

  Like

 20. ildiko zegt:

  hoop dat het wordt verhoord.

  Like

 21. Jan zegt:

  Terug laten lopen. De aanstaande winter lost vervolgens een fiks deel van het invasieprobleem op, zo niet alles.

  Like

 22. crusader + zegt:

  laat het ons heel eenvoudig stellen, op een manier die de onozele politiekers zelfs zullen begrijpen :
  Vraag : wat doen we met een een computer programma dat niet compatiebel is ?
  juiste antwoord = … DELETE …
  moslims zijn NIET COMPATIEBEL MET ONZE NORMEN EN WAARDEN, dus DELETE

  Like

 23. Jan zegt:

  Hoe Jordanië over de pali’s denkt:
  Jordan: We Do Not Want Palestinians…

  A recent decision by the United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees (UNRWA) to cut back its services has left Jordan and other Arab countries extremely worried about the possibility that they may be forced to grant citizenship rights to millions of Palestinians.

  During the last few weeks, many Jordanians have expressed deep concern that the UNRWA measures may be part of a “conspiracy” to force the kingdom to resettle Palestinian refugees.

  http://www.gatestoneinstitute.org/6484/jordan-palestinians

  Like

 24. Hendrik M. zegt:

  We geven hier allemaal; de schuld aan de €U, wat nu wel terecht is.
  Echter we vergeten even het smerig landverraad van ene Jan Peter Balkenende & kornuiten die ons, tegen de wil des volks, bekend bij referendum, onderdanig maakten aan die €U door betreffende grondwet als ‘Verdrag van Lissabon’ voor 99% gelijk aan die grondwet en wettelijk geldend door onze strot te duwen.
  U, achterlijken (uitgezonderd PVV stemmers) stemde weer heel gewoon op die vuige landverraders, zelfs nog na het erdoor drukken van het ESM verdrag:

  U, (PVVers niet) bent gewoon medeschuldig aan wat er nu gebeurt…

  Like

  • Helemaal gelijk!En die smerige Balkenende ben ik nog lang niet vergeten,de zemelaar met zijn normen en waarden en:fatsoen moet je doen!Gold alleen niet voor hem zelf,de zakkenvuller!Maar wel zondags op de eerste rij met zijn devote smoelwerk!Als er ooit een volkstribunaal komt,wat ik van harte hoop,mag hij als nummer 1 op de ellenlange lijst;en op 2 teef Halsema!

   Like

 25. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 26. crusader + zegt:

  European Migrant Crisis: A Trojan Horse For ISIS Invasion!

  Like

 27. Pingback: Het begin van het einde van Europa | (B)logboek

 28. Pingback: Dit is het begin van het einde van Europa! | eunmask

 29. Lees het boek Eurabia en dan zal er veel duidelijk worden. Ze hebben Europa gewoon verkocht voor petroleum.

  Like

 30. Pingback: Dit is het begin van het einde van Europa! |

 31. Lila zegt:

  Dit is een doelbewust beleid. Het mengen van diverse volkeren met hun culturen en religies zullen uiteindelijk leiden tot totale wanorde en chaos, en zullen burgeroorlogen veroorzaken met zeer veel slachtoffers. Dit is precies de bedoeling van degenen die bezig zijn de NWO gestalte te geven.
  Niemand in Brussel zal ooit kunnen zeggen dat ze deze ellende niet zagen aankomen, want ze wéten waarmee ze bezig zijn! Het zijn bijna allemaal verraders van de Europese bevolkingen. Hen zou een zware straf boven het hoofd moeten hangen. Ons mooie Europa, het beschaafde deel van de wereld, staat op omvallen door opzettelijk ingrijpen van degenen die zich illegaal tot ‘leiders’ van de EU hebben uitgeroepen.
  Eerst pakken ze alle lidstaten hun soevereiniteit af, zodat de landen zelf geen beslissingen van belang meer kunnen nemen, en daarna zorgen ze voor een ongekende toestroom kansloze immigranten, die ons leven ondersteboven keren, en waarvoor de werkende burgers financieel moeten opdraaien. Ons wordt niets gevraagd. We hebben het maar te pikken en anders volgen er sancties! De veiligheid van onze burgers wordt ondergeschikt gemaakt aan het drammerige gedrag van Brussel om via een z.g.n. ‘verdeelsleutel’ wildvreemden op te nemen in kleine woonkernen, in dorpen en steden, zelfs als daar bijna geen mogelijkheden voor zijn. We MOETEN en we ZULLEN, al staan we op ons kop. Onze stem telt niet meer.
  Het communisme steekt de kop (weer) op!

  Ik neem aan dat wij m.i.v. heden de 4e en 5e mei zullen overslaan als gedenkwaardige dagen.
  Volstrekt hypocriet als men deze data in ere zou houden.

  Like

 32. Lila zegt:

  Was de verkeerde oeps

  Like

 33. Lila zegt:

  bootvluchtelingen_betaaldIn een artikel van 28 augustus 2015 op deze site vroeg ik mij af hoe het kan dat bootvluchtelingen uit Noord-Afrika over zulke enorme bedragen beschikken om mensensmokkelaars te kunnen betalen voor hun overtocht. Deze vraagstelling kwam al in 2014 bij mij op na het kijken van een documentaire van de VPRO (zie hier) waarin getoond werd wat een vluchteling aan geld op zak moest hebben om überhaupt op zo’n boot te belanden. Ik schreef toen een artikel met de titel: ‘Betaalt Europa zelf de vluchtelingen om de industrie draaiende te houden?‘ (zie hier). Ik kreeg opmerkingen naar mijn hoofd als: “Man, die hele familie heeft misschien wel jaren gespaard om zo’n tocht te financieren in de hoop op een beter bestaan voor een familielid in Europa. Toon eens een beetje empathie!” Persoonlijk vond ik dit geen realistisch argument, omdat in de landen waar we het over hebben vaak de gehele infrastructuur plat gebombardeerd is, de economie op zijn gat ligt en als er wel al een vorm van inkomen zou zijn, dan kan dit nooit toereikend zijn voor zoveel mensen om over zoveel geld in een vreemd valuta te beschikken. Waar haal je als vluchteling een bedrag van € 11.000 (in euro’s) vandaan? De beveiligingsindustrie verdient ondertussen miljarden aan deze vluchtelingenstroom, zo toonde ook diezelfde VPRO documentaire.

  Nexus, een lezer van deze site, tipte mij via een artikel op zijn eigen website (zie hier). Omdat ik nooit zomaar iets aanneem zonder bronvermelding en er in dit geval geen link in het artikel vermeld stond, was ik nog enigszins sceptisch. Wil je iets aan kunnen tonen, dan moet je bronnen vermelden en niet alleen maar verwijzen naar een bron, maar ook de link toevoegen. Gelukkig zag ik dat de link naar het bronartikel in de comments stond. Het artikel op info-direct.at stelt zich dezelfde kritische vraag als die ik eerder stelde: Hoe kan het dat de bootvluchtelingen over zoveel geld beschikken om een overtocht te betalen? In mijn artikel van 28 augustus (zie hier) vroeg ik mij daarnaast nog (met enig sarcasme) af of George Soros – Amerikaans miljardair en iemand die berucht is om het wereldwijd financieren van revoluties via dekmantelorganisaties – misschien met de geldbuidel stond te schudden. De site Info-direct meldt nu dat de Oostenrijkse geheime dienst bekentenissen binnen zou hebben gekregen waaruit blijkt dat Amerikaanse organisaties de smokkelaars financieren. Dat is toch wel ‘breaking news’ te noemen! Het zou mij niets verbazen als feitelijk gedoeld wordt op de bootvluchtelingen zelf, want het zijn toch de vluchtelingen die de smokkelaars deze sommen geld overhandigen. Dit is goed te zien in de genoemde documentaire van de VPRO. De vraag is of we hier ooit nog iets van zullen horen. Van de Main Stream Media hoeven we qua berichtgeving hieromtrent niets te verwachten. Toch is het een teken aan de wand dat mijn vraagtekens over de enorme sommen geld van deze bootvluchtelingen niet geheel onterecht zijn geweest.

  Persoonlijk zou het mij ook niets verbazen als Europa en Amerika gezamenlijk met de geldbuidel staan te rammelen en bewust de vluchtelingenstromen financieren. Het is natuurlijk makkelijk om het laantje van Europa schoongepoetst te houden als we met de vinger naar Amerika kunnen wijzen. Dit terwijl deze machtsblokken achter de schermen gewoon ‘twee handen op één buik’ zijn binnen de NAVO en op alle andere fronten. In mijn artikel van deze week (zie hier) legde ik al uit dat de NAVO zelf verantwoordelijk is voor alle ellende in de landen waar oorlog gevoerd wordt. Via hun proxy-leger ISIS brengen zij dood en verderf én zijn zij zelf degenen die de vluchtelingenstromen creëren. Vervolgens heeft het er nu dus ook nog eens alle schijn van dat de vluchtelingen een zak geld krijgen om naar Europa te trekken.

  De agenda wordt steeds duidelijker voor iedereen die zijn ogen wijd open durft te zetten. Men wil Europa overladen met vluchtelingen en men wil door die vluchtelingenstroom binnenlandse onrusten creëren. Welk hoger plan dient dat? Antwoord: “Problem, Reaction, Solution‘. Men wil de autochtone bevolking vermengen; hun authenticiteit c.q. nationaliteitsgevoel doen verliezen; etnische groepen tegen elkaar ophitsen; potentiële (zelf opgeleide) terroristen vermengen onder het volk en totale chaos scheppen. En in die chaos zal het volk uiteindelijk smachten naar de oplossing van bovenaf. Dan is het toch heerlijk als er een New World Order kan worden ingesteld vindt u niet?

  Bron linkvermeldingen: bovendien.com, info-direkt.at, tegenlicht.vpro.nl

  Lees ook:

  Like

  • EdJan zegt:

   Klinkt logisch. Ik was me al een paar weken af te vragen waarom Duitsland steeds dichter tegen Turkije aanschurkt. Veel Duitsers is wijsgemaakt dat dit goed zou zijn.

   Maar Turkije is niet alleen een dictatuur waar tegenstanders naar de gevangenis gaan, Turkije heeft ook altijd IS gesteund door hun olie te kopen, door wapens en Jihadisten door te laten en Koerden tegen te houden. Alleen de Koerden bestrijden IS op de grond (met enig succes) en bij de eerste de beste aanleiding begon Turkije de Koerden te bombarderen met toestemming van de EU en de US.

   Dus ik begon mij al af te vragen of de EU en de US nu echt IS willen bestrijden. Ze laten wel opstijgende straaljagers zien in hun propaganda, maar doen die straaljagers ook echt wel wat? Of vinden de westerse politici de IS eigenlijk wel best omdat het ze goed uitkomt?

   En is het denkbaar dat Merkel met Erdogan een deal heeft gesloten om een paar miljoen vluchtelingen over te nemen? Handig om het volk voorgoed de stront in te krijgen en Erdogan is er van af. Het zou me niet verbazen als Merkel over een paar weken met een vet verdrag met Turkije wappert.

   Like

 34. Hester zegt:

  En wederom is iedereen het ermee eens en vindt iedereen het verschrikkelijk maar laten we het gewoon gebeuren. In opstand komen??? Nee joh daar hebben we het veel te druk voor. Misschien zouden Nederlanders zich moeten gaan realiseren dat ze straks zelf geen huis of baan meer hebben als de boel hier over genomen wordt door de “vluchtelingen ” iedereen loopt te brullen dat ze het er niet mee eens zijn maar niemand doet wat!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s