De verloren strijd tegen de ongelimiteerde migratie

Screenshot_1

(Door: J. Visser)

De “strijd”, die nu tenminste nog door een deel van de eigen bevolking wordt gevoerd tegen de binnenstromende “legers” uit het  Midden-Oosten, Afrika en de Balkan, is al verloren in de jaren tachtig van de twintigste eeuw. Als overheden en andere bij dit vraagstuk betrokken instituties zich toen en later beperkt hadden tot een streng en restrictief “welkomstbeleid” met oog voor mensen in reële nood, dan hadden we de huidige waanzinsinstroom in ons land en in andere Europese landen niet gekend. Deze situatie vertelt veel over ons volk, de Europese volkeren en vooral over hun leiders. De momentele toestand is als een spiegel die ons wordt voorgehouden. Als we er in kijken, schrikken we, en zien we waar langdurige desinteresse, onderschatting en een hoofdrol voor “wegkijken” toe geleid hebben.

Onze bestuurders hebben al heel lang de lijn verlaten dat men in eerste instantie op grond van electorale resultaten  het land moest besturen in dier voege dat men het welzijn van het eigen volk vooropstelde. Dat is los van dit vraagstuk echter nooit gebeurd. Nederland en andere Europese landen hebben helaas te maken met een politiek gezien linkse klasse die om globaal genomen electorale overwegingen een aantal decennia geleden de nieuwe politiekcorrecte religie “multiculti” omarmd hebben. Krijg je je stem niet van het eigen volk, dan haal je die uit het buitenland, stelde de veelplegende graaier Tony Blair. Hij heeft vele navolgers gekregen. De kracht van deze nieuwe elite ligt niet in de steun die ze bij het “volk” ondervindt, maar is gebaseerd op een vals moreel appel dat enkel schijnt te gelden voor de nieuwe Nederlanders. De belangen van het eigen electoraat heeft ze immers al lang  in de GFT-bak gemieterd. Deze prominente ( zie recente Telegraaf-advertentie) en alom aanwezige dominante en in allerlei geledingen sterk met elkaar verweven elite beheerst vrijwel alle gelijkgeschakelde media. Dat geldt zeker voorde publieke “staatsomroepen”. Ze praten allen op dezelfde correcte wijze, vertolken de gebeurtenissen in de zin van de nieuwe religie en kennen de kritische noot niet. Dat is niet vreemd, want wie zou er geen baarlijke onzin uitslaan en het evangelie van zijn baas prevelen als je er moreel gezien exorbitant veel voor betaald krijgt.

Dertig jaar geleden al werd het publieke debat gegijzeld door de linkse “gutmenschen”, die op grove en onverantwoorde wijze iedereen wegzetten in de racistische hoek die op welke wijze dan ook aan hun “speeltje”probeerden te komen. Hoe dat allemaal verlopen is, is jammer genoeg al te bekend.  Criticasters werden de dood in gedreven, verhuisden noodgedwongen naar verre oorden, gingen ondergronds of, nog veel erger, hielden omwille van eigen veiligheid hun mond. Dat is pas linkse democratie! Dat de asielinstroom en de daarmee gepaard gaande multi-problematieken volledig uit de hand gelopen zijn, heeft alles te maken met een overheid die niet meer in het belang van de eigen natie vooruitkijkt, maar in plaats van een  preventief beleid te voeren volledig in zichzelf gekeerd reactief bezig is. Deze vorm van besturen, mede bepaald door de vele knellende Europese regels maar ook door coalitiepartners die zich omwille van de macht laten gijzelen door linkse afschaffers, is per definitie dodelijk voor het eigen volk, dat al lange tijd uitgeknepen wordt ten behoeve van de vele onbegrijpelijke linkse en rechtse hobby’s.

De nu op dit terrein uitstaande en zeer snel bloeiende maatschappelijke en financiële hypotheken kunnen door geen enkele staatsbegroting opgebracht worden. De kosten van de migratie zullen, net zoals de dromen van criminele bankiers, tot in de hemel groeien. Er komt echter snel een punt waar de multiculturele droom uit elkaar zal spatten. Dat gebeurt wanneer de kosten echt niet meer zijn op te brengen. De geschiedenis in deze leert ons dat de overheid het volkseigen budget dan nog meer zal plunderen. Bij wie anders moet ze het immers halen? De grote segmenten nieuwkomers zullen ook niet stil blijven zitten en dat zal zacht gezegd tot grote “wrijvingen” op alle maatschappelijke terreinen leiden. Daar helpt “das können wir” echt niet bij. Het zal “das können wir nicht mehr”worden, maar of we of de tijd hebben om ons dat te realiseren, weet ik niet. Samenlevingen die deze chaos over zich heen laten komen, verdienen eigenlijk niet beter.

Politieke hoogmoed, decadentie, graaizucht, eigenbelang en een verderfelijk welhaast crimineel naïef beleid hebben vele culturen tot een makkelijk prooi gemaakt. Helaas is de multiculturele ruif een miljardenindustrie geworden en een pluche plek voor de veelverdieners. Kijk maar eens naar alle hierbij betrokken NGO’s, een specialistische advocatuur die voor onmetelijk grote juridische kosten zorgt, politieke lobbyisten en andere belangenorganisaties. Krijg ik nu ook een gratis OV-kaart van de politie? Zo niet, is dat dan geen discriminatie? Het is een schande voor het land dat de politieke agenda niet bepaald wordt door issues die het eigen volk aangaan. Met eigen volk bedoel ik niet de bovenmatig aanwezig zijnde criminele onder- en bovenklasse, maar de burgers die het geld binnenbrengen en het ook verdienen dat ze door de politiek bediend worden. De door ons goedbetaalde politici moeten het volk vertegenwoordigen. Als ze dat niet doen, heten ze voortaan volksverlakkers. Patriotten, sta op!

Door:
J. Visser
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op De verloren strijd tegen de ongelimiteerde migratie

 1. Jean zegt:

  De “verantwoordelijken” voor deze catastrofe zijn de lafhartige politiekers en de eraan geldverdienende clubjes parasieten die alles verkwanselen voor postjes en poen, de lafaards zijn geen seconde bezig met de veiligheid van eigen volk hetzelfde volk waar ze zo decadent op parasiteren en van profiteren.
  Maar elk liedje heeft een einde en dat einde zal voor veel van die lafaards heel onaangenaam eindigen.

  Like

 2. Pingback: De verloren strijd tegen de ongelimiteerde migratie |

 3. dendieje zegt:

  Deze is op https://nl4nl.wordpress.com/ herblogd.
  Het is inderdaad tijd om op te staan, daarom zit ik te wachten op de opstand die onvermijdelijk is. De vraag is alleen, wanneer gebeurd dit? Wachten we tot we ons moeten verdedigen? Dan zijn we al te laat. We moeten NU opstaan, eerst Den Hagistan bezetten, een nieuwe leider kiezen die WEL naar de bevolking kijkt en luistert.

  Like

 4. Thoth zegt:

  Neem nu Nederland. Er zijn nu zo’n 600.000 werkelozen. Nu krijgen we opnieuw dit jaar zo’n 40.000 binnen, waarvan op z’n minst zo’n 800 (2%) tot IS, al-Nusra behoren. Degene die hier binnenkomen krijgen een huis boven de autochtone bevolking, een inburgering cursus, kunnen de Nederlandse taal leren, een opleiding, salaris à 26450 Euro/j en uiteraard kunnen dan ook de vrouw en de kinderen hier ook naar toekomen. Inmiddels zijn we dan al 3 jaren verder, zonder dat ze een baan hebben gekregen. Maar in ieder geval kunnen ze op z’n minst naar een moskee in de buurt of wordt er een gebouwd voor ze, de IS en al-Nusra, etc. die een bom/aanslag teweeg kunnen brengen. De Hizb ut-Tahrir die fijn hun flyers uitdelen, de IS steunbetuiging uit Den Haag, samen met de PvdEencelligen en voorts, de allochtone bevolking (50%) uit Afrika, kunnen lekker gaan roven en gewelddadigheden gaan doen .

  Nederland gaat kapot. Niets blijft er van over.

  Like

 5. Jan zegt:

  Merkel und die Flüchtlingskrise: Kehrtwende? Keineswegs

  Es bleibt dabei: Die Bundeskanzlerin will Flüchtlinge in Deutschland weiter mit offenen Armen empfangen.
  ..
  “Ich muss ganz ehrlich sagen: Wenn wir jetzt anfangen, uns noch entschuldigen zu müssen dafür, dass wir in Notsituationen ein freundliches Gesicht zeigen, dann ist das nicht mein Land.”
  ..
  http://www.spiegel.de/politik/deutschland/fluechtlinge-angela-merkel-will-weiter-fluechtlinge-aufnehmen-a-1053033.html

  Merkel en de geest van Mielke; 1989:

  ‘Ich liebe doch alle…alle Menschen’

  Like

 6. Idefix zegt:

  Eerst lees je dit:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24493673/___Verpleeghuis_lijdt_onder_pgb___.html

  En dan dit:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/prinsjesdag2015/24496519/__Grote_stroom_vluchtelingen_kost_nu_1_miljard__.html

  En dan te bedenken dat je bij dat miljard ook nog het bedrag op moet tellen wat de klaplopers, die hier al langer zijn ons kosten

  Like

  • Republikein zegt:

   De grootste klaplopers leven in de nieuwe wereld, maar niemand die zich er hier druk om maakt.
   Ik noem het NWO.

   De aanschaf van de JSF,de opvolger
   van de F-16,valt misschien een half
   miljard duurder uit,schrijft minister
   Hennis in de begroting van Defensie
   voor volgend jaar.Nederland wil 37 van
   de gevechtsvliegtuigen kopen.

   Volgens een nieuwe raming op basis van
   de hogere dollarkoers gaat het project
   ruim 5,2 miljard euro kosten,dat is een
   verschil van 550 miljoen euro met de
   eerdere raming.

   Minister Hennis schrijft dat het niet
   verstandig is om het budget nu meteen
   aan te passen,omdat de koers van de
   dollar ten opzichte van de euro sterk
   fluctueert.

   Like

 7. boorzalf zegt:

  En Jesse klaver van groen -links is er 1 van, deze volksverlakker wil nederland veranderen door meer nep vluchtelingen te laten opnemen. En dan heb je mensen die nog op z,on drol gaan stemmen.

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Andere mensen de schuld geven is je er gemakkelijk van afmaken.
  U, allen die niet op Hans Janmaat, Pim Fortuyn of Geert Wilders stemden, zijn schuldig!
  Kijk eens in een spiegel en bedenk waarop u stemde.
  Zie daar dat minkukel van een schlemiel staan, die landverrader…
  Ja, U, die stemde voor PvdA, VVD, D66, SP, GL, CDA, CU enz, die partijen die ons land versjacheren en verraden.
  U koos er voor….

  Like

 9. reageerbuis zegt:

  Geen speld tussen te krijgen!

  Like

 10. helletocht zegt:

  Hallo Liebe Multi-Culti Freunde,
  Dies ist wieder neues aus dem Führerbunker von Juncker. Gestern habe ich noch mit Angela Mekka ( neuer Name) telefoniert, und sie hat mir bestätigt das in Germania alles nach Plan laüft.Die flechendeckende Besatzung des Landes, oder die Rache Honeckers, verlaüft prima. Angela sagt das es eine fröhliche Zeit is, ein wahres Sommermärchen, und das sie sich auf keinerlei Weise schuldig fühlt. Sie ist froh das alle Deutschen wie “damals” wieder zusammen halten.Es war notwendig Europa in dieser Weise zu verändern. Die Europäischen Bürger sind ab jetzt den Asylanten untergeordnet. Aus dem Goebbels Institut für Propaganda kommen die letzten schönen Nachrichten. Die Führerin hat die Journalpussy Marietta Slomka zur neuen Kriegsministerin ernannt. Marietta macht sich, und hat jetzt schon Ungarn und Bayern den Krieg erklärt. Ich werde heute noch unseren Gauleiter Franz Zimmerfrei nach Berlin schicken um sich dort zu erkundigen.
  Es lebe Deutschland.

  Like

 11. Taljaard zegt:

  Uitstekend artikel, meneer Visser.
  Complimenten!
  Had door mij geschreven kunnen zijn.
  Het illustreert op prangende wijze wat ik al jaren lang ”het drievoudige failliet van links” noem.

  1. Moreel en ethisch failliet na Lenin, Stalin en Mao.
  2. Economisch failliet na de val van het Oostblok.
  3. Sociologisch failliet door de rampzalige mislukking van het multiculturalisme.

  En om het allemaal nog complexer en verdrietiger te maken heeft de op marxistische leest geschoeide anti autoritaire opvoeding en vorming van de jeugd tijdens de jaren `60-`70 geresulteerd in een massa van mensen met een existentieel narcistisch zelfbeeld.
  Met als gevolg dat deze mensen geen kritiek op hun denkbeelden kunnen accepteren. En elke contra-argumentatie daarom als een persoonlijke aanval op henzelf ervaren, waardoor een discours op rationele gronden vrijwel onmogelijk is geworden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s