Harder en armer: Nederland in het jaar 2025

Screenshot_9

“Asielzoekers” bereiken noodopvang op de grens tussen Servië en Honganrije

(Door: Syp Wynia)

Asielstroom naar de EU verandert ook Nederland, zeker als het zo doorgaat. Politici als Timmermans en Juncker doen veel te lichtzinnig over de effecten van niet-westerse immigratie. Wat is een reëel scenario?

Er is veel te zeggen voor wat oud-minister Frans Timmermans, nu Nederlands hoogste man in Brussel, en uiteenlopende functionarissen van de Verenigde Naties betogen. Volgens hen zou het geen probleem moeten zijn om honderdduizenden vluchtelingen op te nemen in de Europese Unie (EU) met haar half miljard inwoners. De buurlanden van Syrië, díe hebben het pas moeilijk.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Demografie, gezond realisme, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Harder en armer: Nederland in het jaar 2025

 1. Rein van der Veen zegt:

  Timmermans, Juncker en de rest van die psychopaten die ons besturen doen niet ‘llichtzinnig’ over de effecten van de invasie. Zei ik nou invasie? Ik bedoel natuurlijk de immigratie.
  Zij sturen doelbewust op chaos aan om de EU tot één groot rijk om te vormen. “Dit probleem kunnen we alleen samen oplossen en daarom moeten alle lidstaten hun soevereiniteit opgeven.” Dit zullen we weer tot vervelens toe te horen krijgen bij de NPO.

  Like

 2. Jan zegt:

  De landverraders, de PvdA:

  Hoewel het kabinet al in mei besloot om IS-terroristen ook in Syrië te bombarderen, blijft de PvdA zich verzetten. De partij heeft kennelijk geen idee wat er op dit moment in Syrië gebeurt.

  De PvdA vindt het bombarderen van IS in Syrië alleen toelaatbaar als de luchtmacht daarmee op het allerlaatste moment een terroristische aanval op buurland Irak kan verhinderen.

  Bovendien mogen de luchtaanvallen op IS er niet toe leiden dat de positie van de Syrische president Bashar al-Assad – de tegenstander van IS in de burgeroorlog – wordt versterkt.
  Dit alles is volstrekte theorie. De PvdA wil zich netjes houden aan landsgrenzen, terwijl IS het hele Midden-Oosten ziet als één kalifaat in wording. Ook heeft de PvdA kennelijk geen idee van wat er op dit moment in Syrië gebeurt: Rusland is Assad aan het bewapenen.
  http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/2015/9/Door-achterhaald-wereldbeeld-PvdA-geen-F-16s-boven-Syrie-2682387W/

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Er komt hopelijk een tijd dat we zullen afrekenen met hen die schuldig zijn aan de vernietiging van onze beschaving en welvaart !!
  Als we ze met hun koppen onder de guillotine hebben geschoven zullen we ons in ieder geval achteraf niet hoeven te schamen !

  Like

 4. Republikein zegt:

  JULLIE KUNNEN MIJN KLIT LIKKEN.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  De import van mensen met toch al een dubieuze arbeidsmoraal die daarbovenop nog eens vergiftigd zijn door het mohammedanisme kan nooit goed zijn.
  Nu al vormen dit soort ‘mensen’ parallel samenlevingen en integreren noch assimileren.
  Leggen een buitensporig beslag op de gezondheidszorg, bijstandsuitkeringen en justitie.
  Tja, daar worden we zeker niet beter van….

  Like

  • janchik zegt:

   Leggen een buitensporig beslag op de gezondheidszorg…………….
   ==============================
   En hupsakee, weer 7 Euro per maand erbij. Wanneer houdt die roofbouw eens op!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s