VIDEO: Container met hulpgoederen voor “vluchtelingen” in Griekenland zat vol wapens en munitie

 

Waarom berichten de mainstream media hier niet over!?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Adriaan Jansens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Griekenland, Islam. Bookmark de permalink .

26 reacties op VIDEO: Container met hulpgoederen voor “vluchtelingen” in Griekenland zat vol wapens en munitie

 1. Marc zegt:

  Ben toch nieuwsgierig wat die man nou eigenlijk zegt.

  Like

 2. Omdat wij niet geacht worden dit te weten!”Incidentje”!

  Like

 3. Jade zegt:

  Hoeveel van dit soort containers zou z`n bestemming wel bereikt hebben???

  Like

 4. Tempelier zegt:

  Oeps een lone wolf container , of een container met een verwarde inhoud .

  Like

 5. Jan zegt:

  Waarom berichten de mainstream media hier niet over!?

  Omdat EU-kandidaat Turkije er weer bij betrokken is.

  Like

 6. jaan zegt:

  Dat zijn toch hulpgoederen. Als er al 20.000 geïmporteerde ISIS terroristen onder de vluchtelingen zitten dan hebben die toch hun gereedschap nodig?
  Met een pak yoghurt kunnen ze ons toch niet vermoorden?

  Like

 7. Cathja zegt:

  Is het ook bekend waar dat spul vandaan kwam? Misschien heeft de kapitein van dat schip het wel gezegd, maar ik versta geen Grieks.

  Like

 8. daiyu-ninja zegt:

  Ze zijn zich al aan het bewapenen om allah’s wil – dood de ongelovige – uit te gaan voeren.

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Gelukkig werden de ‘hulpgoederen’ gecontroleerd…
  Zo ongeveer elk wapen of zelfs dingen die als wapen zouden kunnen worden gebruikt zijn in Nederland voor de autochtone burger verboden.
  Ooit is me een aardappel schil mesje afgenomen wat zichtbaar in de auto lag, na het schillen van een appeltje.
  Alzo een bahco, die ik als automonteur, na gebruik nog in m’n binnenzak droeg.
  Criminelen en allochtonen die vuurwapens hebben komen daar gewoon mee weg, na 11 uur schoffelen of zo.
  Vind ook dat iemand die een vuurwapen gebruikt (politie uitgezonderd) en iemand doodschiet, het altijd met voorbedachte rade is, zo’n vuurwapen heb je tegen de wet en bewust meegenomen.

  Like

 10. tjonge zegt:

  had hem ook al bij joost geplaatst…
  .
  misschien omdat het niet klopt, ik las hier een ander verhaal over deze wapens, weet niet wat waar is ?
  http://www.ibtimes.co.uk/greece-seized-tanker-haddad-1-concealed-5000-shotguns-libya-islamists-1518372

  Like

 11. tijluylenspiegel zegt:

  De vraag is hoeveel containers erdoor gekomen zijn voordat men in de gaten kreeg dat het gebeurde, het is net als met drugs, je hoort wel wat ze opgespoord hebben maar nooit hoeveel er door hun vingers glipt.

  Like

  • Jean zegt:

   tijluylenspiegel, 1 op 100 wordt gevonden.
   Weldra kunnen ze een nieuw TV programma maken met de titel “Nederland Beeft” en “Vlaandere Beeft” want dat er ons iets heel onaangenaams staat te wachten moet niet aan getwijfeld worden, een troost, wij zullen ons het eerst wreken op de veroorzakers van alle ellende nl. de EU misdadigers, ook de reeds gepensioneerde EU misdadigers, het enige wat we ze nog laten doen is slapen onder een brug of in een Brussels park “zonder tenten”. Ze hebben ons Europa kapot gemaakt en als straf zullen wij ze ‘politiek’ kapot maken, niets zullen we ze laten behouden en in hun huizen zetten we dan “echte vluchtelingen”.

   Like

 12. M.A.L. Sion zegt:

  Het is te hopen dat dit tot op de bodem wordt uitgezocht. Wie was de afzender en wie was de geadresseerde? Is ISIS hierbij betrokken?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten — http://depatriotten.weebly.com

  Like

 13. Luc zegt:

  sommige bronnen beweren dat het om een onderschepte lading wapens ging bestemd voor Libië.

  http://www.ibtimes.co.uk/greece-seized-tanker-haddad-1-concealed-5000-shotguns-libya-islamists-1518372

  Like

 14. Joop Sigaar zegt:

  “noodhulp ”

  Wapens om de z.g. hulpverleners te vermoorden !

  Die wapens zijn voor `maar 0,07 % van de vluchteling ` toch Hr Pechtolt …..

  Kunnen ze mooi gebruiken ter verdediging van de eigen grenzen .

  Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Besten,

  mij overkwam dit:
  ik was een paar dagen in Duitsland. Even tanken enzo. Staan er bij de kassa 2 “vluchtelingen”, vers van de boot, als het ware. 2 gasten van rond de 20 jaar. Geheel in nieuwe, dure kleren gestoken. Die sigaretten en blikken shag wil afrekenen met 500 euro biljetten.
  Wat de mevrouw aan de kassa natuurlijk niet accepteert, want grote biljetten raak je nergens meer kwijt. De kansenparels praatten geen woord Duits, alleen koeterwaals onder elkaar en maakten hun zakken leeg en bleken overal nog bankbiljetten te hebben en betaalden hun aankoop verder met kleine coupures.
  Waarom dit verhaal? Nou het lijkt me toe dat bepaalde moslims hier binnenkomen, naar de moskeet (?) gaan, geld krijgen en een verblijfplaats en vervolgens verdwijnen in de maatschappij, totdat allah hen roept, of de IS, of M. of wat anders.
  Heel vreemd dat twee krantenjongens (1 met een nazikapsel trouwens) hier naar toe vluchten, geld te veel hebben en hier als normale mensen een bestaan gaan opbouwen.
  Hier klopt iets niet.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   leefbarbaar. Niets bijzonders. De meesten handelen in drugs, vandaar dat geld!…
   Bijna alle zogenaamde ‘vluchtelingen” zijn hèèl zwaar aan de drugs.
   Vandaar dat deze “vluchtelingen” hèèl gemakkelijk de premie aan de mensensmokkelaars konden betalen. Vandaar dat zij ook echte luxe eisen!
   Zij willen waar voor hun geld. Ze lachen om de uitkeringen die zij hier krijgen, ze slaan het niet af maar het is voor hun echt niet belangrijk!… En het volk maar denken dat ze ZÒ zielig zijn…! Hahahahahaha!

   Like

 16. Jean zegt:

  Iedere “nuchtere” Europeaan, dus niet juncker & co, weet wat de taak is van die import toeristen en dat is de Europeanen van binnenuit aanvallen en vermoorden want die EU misdadigers willen een DICTATUUR met enkel en alleen zij aan het stuur.
  Hopelijk weet nu stilaan iedere Europeaan wat zijn taak en plicht is????
  Zo niet denk dan even aan uw kinderen en kleinkinderen en als je die niet hebt denk dan aan je vrienden en kennissen en aan je ouders resp. grootouders.
  Conclusie: die EU misdaadorganisatie moet uitgeschakeld worden en de grenzen moeten terug dicht en bewaakt worden en voor alle duidelijkheid “geen enkele moslim/islamiet doorlaten naar binnen maar enkel doorlaten naar buiten”, het zal wel even druk worden met die massa kopvoddenwijven en baardapen door te laten naar buiten….. 🙂

  Like

 17. Henk.V zegt:

  De commentaren van
  -”Jan zegt: 15 september 2015 om 22:53 ” ;
  – ”tjonge zegt: 16 september 2015 om 01:28 en
  – ”Luc zegt: 16 september 2015 om 06:43 ”

  en de daarbij genoemde link
  http://www.ibtimes.co.uk/greece-seized-tanker-haddad-1-concealed-5000-shotguns-libya-islamists-1518372,
  werpen inderdaad meer licht op deze zaak.

  Wanneer Turkije er inderdaad op de een of andere manier bij deze wapensmokkel betrokken is, dan is er alle reden om dat land van stille sympathie voor Isis te verdenken.
  Erdogan streeft hoe dan ook uitbreiding van de invloed van de islam na in de wereld, te beginnen in Europa!
  De houding van de Turken tegenover de IS is steeds dubbelzinnig geweest. Als voorbeeld daarvan kan gelden dat vluchtende IS strijders hoe dan ook in Turkije konden schuilen en weer op verhaal konden komen.
  De inval die Turkije nu uitvoert in het Noorden van Irak en Syrië is zogenaamd tegen IS gericht, maar ”toevallig” zullen de Turken zeker ook stoten op militaire strijdgroepen van de Koerden die in dat gebied tegen IS optrekken.
  De vraag wordt dan wat het echte hoofddoel van de Turken is. Mijn persoonlijke inschatting is dat officieel IS wordt aangepakt, maar dat in werkelijkheid de uitschakeling van de Koerden MINSTENS zo belangrijk is voor Turkije, zo niet belangrijker.

  Op dit ogenblik is IS bezig in het door het Westen ”bevrijde” Libië een definitief bruggenhoofd te vestigen, wat er op kan duiden dat deze beweging het hele Midden Oosten opnieuw wil islamiseren naar fundamentalistisch model en daarbij zich ook meteen richt op Noord Afrika .

  ”Toevallig” treedt ISIS beslist in de voetsporen van de islam, waar die – behalve de identieke geloofsinhoud- uiteraard totaal niets mee vandoen heeft,omdat leer van de islam zich in het verre verleden immers louter vredelievend heeft opgesteld en zich overal heeft kunnen verbreiden door middel van liefdevolle overdracht van kennis. Genuanceerde westerse denkers voelen het onderscheid heel fijn aan.. ..
  Dat de geloofsinhoud van IS en de islam identiek is berust dus gewoon op toeval . Wij moeten daar niet teveel de nadruk op leggen.Een politiek correcte waarnemer ziet dat ook wel in.

  Maar wat politiek correct zichzelf ook wijs wil maken: ISIS zal volledig de weg gaan bewandelen die de islam ooit aflegde en wij moeten er dus van uitgaan dat overal waar de islam terrein verloor in Europa ISIS zal opduiken om met militaire middelen alles te heroveren wat verloren is gegaan.

  Daarbij moeten wij er van uitgaan dat de vergevorderde hersenverweking die het laatste restant gezond verstand in de westerse elites heeft doen verdampen de ontketende fundamentalistische krachten niet ontgaat!

  “Dank zij” het modieuze politiek correcte denken dreigt het Westen in een conflict met het islamitische fundamentalisme de onderliggende partij te worden.
  Het Westen heeft zich letterlijk en figuurlijk ZELF beroofd van elk middel tot effectief verweer en dat is iets wat onze huidige elites zich zwaar moeten aanrekenen.
  Onze identiteit wordt in de uitverkoop gedaan, en onze verdedigingsmiddelen zijn systematisch uitgehold. OOK mentaal, want er bestaat geen algemene wil tot verzet tegen ondermijning van onze verworvenheden meer bij de heersende elites!

  Daarom zal de toevoer van wapentuig voor lieden die ons willen onderwerpen gestaag doorgaan, totdat het is beland bij degenen die een einde willen maken aan het ooit zo glorieuze Joods-christelijke, humanistische Avondland.

  Ik mag hopen dat deze bovenstaande overwegingen doordringen tot diegenen die in staat zullen zijn corrigerend op te treden ten behoeve van onze maatschappij die echt wel beter verdient dan de ontluisterende toekomst die politiek correcte minkukels kennelijk in gedachten hebben.

  Het is het beste dat het weg-met-ons- sentiment door de ”Gutmenschen” puur op zichzelf wordt betrokken.

  Like

 18. Gert Jan Reitsma zegt:

  Je moet eens uitrekenen hoeveel mensen ( zoals jij en ik !!) hiermee vermoord hadden kunnen worden!. Dan bij je begrafenis te horen krijgen: Opgeruimd staat netjes. Zo is er weer meer plaats voor “vluchtelingen”. Kan het nog gekker in Europa?

  Like

 19. de wielleman zegt:

  allemaal juist wat er wordt geschreven MAAR we doen er niks aan laten we wetstraat bezetten en de politiekers op hun knieen drukken als we naar het nieuws kijken is er alleen vluchtelingen vluchtelingen en nog eens vluchtelingen

  Like

 20. Natascha zegt:

  Tiens, sinds wanneer ligt Lybië in Griekenland??? Dit is een hoax, de video is gepikt van newswire en youtube en ze hebben er hun eigen tekst bij gezet. De containers hadden NIET de bestemming vluchtelingenkampen in Turkije en/of Griekenland. Het schip kwam van Turkije en was op weg naar het Midden Oosten. De Grieken hebben het onderschept, maar ’t heeft dus niks met de vluchtelingen te maken 😉 Het echte verhaal lees je hier: https://www.youtube.com/playlist?list=PLNxwX7r4A556kJWXTS-8nUvvDBKX4Yxfi

  Like

 21. Liesje zegt:

  Gewoon op kankeren met al die lui ! Kijk wat je binnen haalt verkrachters criminelen die hier alleen voor geld en oorlog komen ! Jongetjes van 13 die uitgehuwelijkt zijn in hun land met n man van 34 ? Fuck de 2e kamer , t word tijd voor Geert Wilders !!!!!!!

  Like

 22. Liesje zegt:

  Kom in opstand jo NEDERLAND EN SLUIT DIE GRENZEN , deruit rossen dat ongedierte

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s